Jakupcsek Gabriella még semmit nem hallott arról, hogy ősztől nem folytatódik majd műsora, de a Színes Mai Lap úgy tudja, hogy a nyári szünet után már nem tér vissza a képernyőre a műsorvezető. Ráadásul azon sem lehet csodálkozni, hogy a hírt nem erősítette meg az érintett, a Katalin bírónő esetében ugyancsak a főszereplő értesült utoljára a műsor megszűnéséről - emlékeztet a bulvárlap.
ma.hu
Nem vagyok mazochista, hogy ilyen sz@r műsorokkal rongáljam az idegeimet. Egyébként újabban a Vágót sem nézem, csak olykor-olykor a másik szobából belefülelek.
Szerintem semmilyen emléktábla nem hirdeti Ady római tartózkodását, továbbá nem prefektóriumnak hanem legjobb emlékezetem szerint refektóiumnak hívják azt a bizonyos szobát, amit kérdeztek tegnap.
Tulajdonképpen nem érint már, hogy mi a musor sorsa, mivel már soha nem nézem, de azért oszintén kívánom, hogy bebukjon Magyarországon is. Pozitív üzenete lenne. Az, hogy nem vagyunk vevok akármilyen nyugati szemétre. Fájdalmas az a szellemi silányság, ami a TV2bol árad általában, de ennek a csatornának is ez a musor a mélypontja..
Ma belenéztem a műsorba, és hallottam a "Tombrájder" című filmről. Brrr.. (Gy.k., a Tomb Raider helyes kiejtése kb. "túm réjdö*")
Ezenkívül elhangzott egy kérdés: Mit mérnek az Angström-mel? Távolságot, vagy hullámhosszt?
A helyes válasz természtesen az lett volna, hogy "Mindkettőt", vagy egyszerűbben: "Igen". (tudniillik: Igen, távolságot, vagy hullámhosszt mérnek vele).
Pontosan ugyanazokkal lehet mindkettőt mérni, lévén a dimenziójuk azonos; pl a fény hullámhosszát gyakran mérik angström-ben (Ĺ). MK szerint azonban csak távolságot, és ha jól emlékszem, nem is fogadta el a "hullámhosszat" választ.