Metalhead létemre hozzászólok ehhez a topichoz. :) Egyike vagy azoknak a csőlátású emberkék, akik azt vallják, hogy "hurr durr a metal sátánista, unalmas szarság, tiltsuk be!!! Nem tudnak énekelni, csak ordítani meg hörögni!!!!444" Ha igen, akkor nagy baj van. El kell árulnom, hogy azért a metal több ennél. Különben is meg sem indokoltad, hogy miért kéne betiltani a metalt, csak a következőt írtad: "Elegem van a metalból és minden mutációjából!" Komolyan? Legalább indokolnád meg. Te szerintem csak egy kis troll vagy. Most nem akarom ráderőszakolni a metalt, de legalább indokolnád meg, hogy miért utálod és nem csak azt szajkóznád, hogy "szarul hangzik" meg hasonlók...
Szerintem ez egy tök jó topic, nagyon jó hogy felhoztad. Mindennapjaink egy nagyonis valós problémájára hívja fel a figyelmet. Egyet kell értsek a topicnyitóval, a metál rettentően hangos és agresszív, és mindezt csak tetézi, ahogy a koncerteken a fiatalok rázzák a fejüket. Legalább a fejrázást be kéne tiltani, ha már mást nem. Egy fejrázásért mondjuk tízezer forint helyszíni bírság. Mindjárt meggondolná az a sok huligán, hogy hogyan viselkedjen.
Hülye vagy topicnyitó! Én meg a pop-ot, rap-et, trance-t, disco-t, technot, és minden ilyen marhaságot utálok mégse nyitok emiatt egy topicot ahol ezeket a műfajokat fikázom! Csak most írtam egy hozzászólást emiatt, csakmert muszáj volt...
izé, szellemi micsoda. nem értem, de írok neked levelet, hogy magyarázzad el. az elv az olyan, mnt az elvtárs vagy ez csak véletlen egybe esés. vagy mi izé.
A topikod tartalma híven tükrözi a szellemi silányságodat, ha még nem szóltak volna érte.
Tudod, ha csak egy értelmes érvet, hozzászólást is olvastam volna tőled, akkor nem írnék ilyeneket, de ez úgy látszik teljesen meghaladta a képességeidet.
Nem égetem magam tovább azzal, hogy szótváltok egy retardált alakkal, úgyhogy viszlát szopiszuri drága, s kérlek kerüld el következetesen azokat a topikokat, ahová nem szellemi fogyatékosok hozzászólását várják, a te szintednek szerintem pont megfelel az is, ahol most vagy.
ikri
ps: na, mit szólsz? már nincs meg az a nick, aki qrva anyázzon helyetted...