Keresés

Részletes keresés

bandikaa Creative Commons License 2001.09.09 0 0 6
Sziasztok!

készítettem egy ki összehasonlítást, egyelőre a feltöltősek vannak kész időbeosztással, az előfizetéseseken még dolgozom. Ha érdekel, katt ide: Mobil by bandikaa
Várok erősen minden véleményt, kritikát!

Üdv
bandikaa
bandikaa@spike.fa.gau.hu

waters Creative Commons License 2001.08.12 0 0 5
Nemcsak a Privátról lehet áttérni ingyenesen,hanem mindegyikről...
Hülyeség,hogy a többi megszünik,ez biztos!
W
Előzmény: adamn (-)
MrPete Creative Commons License 2001.08.12 0 0 4
Nemtom, szerintem ez eléggé jó és racionális húzás a pannontól. A Praktikum Privát tényleg elég szar volt azoknak, akik telefonálni is akartak a mobillal. Pont arra volt jó, hogy anyuci rászólhasson Gergőkére, hogy elment-e a hegedű órára, vagy hogy sms-ben le lehessen fixálni egy találkozót. Ezzel a BEE-vel pedig úgy néz ki, hogy a praktikum privát által megcélzott közönség rezervációs árát (a legmagasabb árat, amiért még hajlandó megvenni) próbálják kitaperolni. Ugyanakkor hatékonyan kommunikálják, hogy a tuttira ugyanaz a csomag tuttira "a gyereknek" kell. Szerintem be fog válni.

Elvileg meg minél többfajta csomagot hirdetnek, annál biztosabb, hogy talál magának az ember egy olyat, ami neki fekszik.

De hogy szépen leszednék a többi praktikum csomagot is, az rémhír, illetve nagy melléfogás (lenne, ha igaz lenne). A kártyás réteg az, amelyik legkönnyebben lelép, ha drágulás van, meg eza BEE tipikusan nem nekik lett bevezetve.

adamn Creative Commons License 2001.08.12 0 0 3
Köszönöm eddigi hozzászólásaitokat, várom további véleményeiteket!

Köszönettel:
adamn

chromax Creative Commons License 2001.08.08 0 0 2
Hát azért azt nem hiszem, hogy a 25-49 közötti ügyfeleket is migráltatni fogják Bee-re, mert akkor igen gyors ügyfélvesztésre készülhetnek fel :)
Sintér Creative Commons License 2001.08.08 0 0 1
Amúgy a Bee jó ötlet volt szerintem a PannonGSM-től, hasonlítsd össze a Praktikum privát díjszabást a Bee-vel. A Privátot eddig is tudomásom szerint nagyobb rész diákok vásárolták, a Bee pedig jobban idomul az Ő igényeikhez...
Sintér Creative Commons License 2001.08.08 0 0 0
Mai első nullázásom...
0
adamn Creative Commons License 2001.08.08 0 0 topiknyitó
Augusztus 1-től már nem vásárolható új Praktikum Privát csomag és átváltani sem lehet rá. A jelenlegi Privát díjcsomagúak viszont szeptember 30-ig díjmentesen válthatnak BEE originalra.

Meg nem erQsített hírek szerint erre a sorsra jut a többi Praktikum tarifacsomag is!

Ti mit szóltok hozzá?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!