Keresés

Részletes keresés

DeHeideroosjes Creative Commons License 2001.08.14 0 0 3
Látom nem a legnépszerűbb sujectet löktem itt fel. Azért köszi, hogy legalább ti írtatok! Ami az árakat illeti... hát igen! Elég durvák, de itt már teljes mértékben a németek és más külföldiek pénztárcájához igazodik az egész. Mlc! Sztem tökre igazad van. A sziget lényege, hogy összehaverkodjunk a többi szigetelővel. Ilyenkor az ember, ha odamegy a másikhoz nem fogja az hülyének nézni, hogy mi a fenét akar itt meg ilyenek! Jövőre én is kinn leszek egész héten csak kéne hozni sok jó bandát!!! Mindenek előtt a Heideroosjest higyjétek el, hogy kurva jók. Ha nem is a nagyszínpadra, de egy kisebbre. Minden vágyam lenne, hogy őket élőben lássam!

Találkozunk jövőre a Szigeten

mlc Creative Commons License 2001.08.13 0 0 2
"Kinn voltam hetijeggyel és belehalok, hogy vége.
"
Ez nálam is így van. Nagyon bejött, nagyon jó volt, bár voltak negatívumok. Van pár fórum, ami lelkesen fikázza a Szigetet. Kicsit igazat kell nekik adnom. Sajnos folytatódott a kommercializálódási folyamat, ennek köszönhetően a nagyszínpad mögötti sátorrengetegből idióta vurstli lett, ahol extra mennyiségű reklám zúdult a pofánkba. Az árak "kissé" elszabadultak (kivéve a piákat, kaja terén a 380-as "menzákat", na meg persze a krisnás ételosztót). Személy szerint lehangolónak tartottam, hogy a régi büfék helyét átvette a nagyszínpadnál mindenféle nyújorkkoktélbár, meg méregdrága borozda. A juppiknak és a plázaköcsögöknek már nem elég a belváros, kezdik megszállni a Szigetet is.
Szóval, a híres szigetfíling erősen olvadozik, helyét átveszi a pénzéhség fílingje. :-(
De a programok (könnyűzenei, komolyzenei, irodalmi, egyéb kulturális stb.) terén szvsz nagyon jó volt a kínálat. Mindig volt valami, ahova érdemes volt menni. A látogatók döntő többségével jól ki lehetett jönni, vadidegenekkel dumálhattunk és bulizhattunk nagyon jókat. És nem ez a lényeg? Buliztunk, beszélgettünk, művelődtünk, délelőttönként fetrengtünk a fűben egy hétig.
Nálam ez volt az év bulija, a nyaralás, minden. Erre készültem lelkileg és anyagilag is egy évig.
realdoko Creative Commons License 2001.08.10 0 0 1
Kinn voltam hetijeggyel és belehalok, hogy vége.
Hehe.
Nem akarom újra szaros netezéssel tölteni az éjszakáimat. ;)
Snowcat Creative Commons License 2001.08.08 0 0 0
Kuldom 0. szamu udvozletem
Előzmény: DeHeideroosjes (-)
DeHeideroosjes Creative Commons License 2001.08.08 0 0 topiknyitó
Ennek a topicnak annyi lenne a lényege, hogy mindenki elmondja véleményét az idei szigetről.

Szerintem nagyon jó volt annak ellenére, hogy csak rövid ideig voltam fenn és nem voltak túl jó együttesek. A Guano azért állati király volt! És a SZIGET FEELING mindent kárpótolt!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!