Ma este ő volt a Danubiuson, de láthatólag idegesítette a múlt heti nagy felhajtás. Nem igen beszélt róla, hogy merre járt, illetve megkért mindenkit, hogy hanyagolja a témát.
Szabadság elvtársak!
Topikgazdának kösz, márcsak az élő bejelentkezést
ird majd ide anno légyszives!:-) (nem nézem ám körmötrágva ezt a topkot, csak az infóra kiváncsi vagyok---ja erre is van mondás, de nem félek a "hamar megöregedéstől" sem!:-)
üdv:tölgy
Na a Laci még mindig nem került elő, de ojan "poénos" reklámok és szövegek hangzanak el a Danubiuson, hogy én már biztosra veszem hogy itt valami nagy baromság van...
Nehogy az en lelkemen szaradjon, hogy az izgalomtol nem tudsz majd aludni.
Olvastam valahol egy szalloiget: aki mindent a szivere vesz, az elobb-utobb szivbeteg lesz...
biztos nem reklámfogás vagy ilyesmi... akkor már tudnánk róla sztem;) mindenhol van egy belsős aki kifecsegi és feltünik vlmelyik forumban, ésakkor már a fél netes társadalom tudná biztosan hogy csak kamu... vegyük pl. a pgsm bee csomagját:) annak a mivoltát is jó hamar megtudtuk:) mondjuk az hogy egyik lap se közölt róla semmit, télleg furcsa, ugyhogy nemtudom... mind1, várjuk a fejleményeket
finomabban!minimum annyira, ahogy én szólok Hozzád!
nem hallgatom a müsört, rádiót se, de nem ez a lényeg! sajnálom, hogy nem értetted meg az irásom alapján!
ember eltünése miatt aggódom!
(ha valamennyire Te ismert lennél, Érted is aggódnék!
érted már?
kritikai +jegyzés nem épp idevágó, de mindegy.
(attól még lehet bárkinek bármilyen a véleménye a fentnevezett , keresett személyről):-)
a lényeg, egy (történetesen médiaszereplő)srác nem ad életjelt!
vannak akiket ez aggódással tölt el! (engem is) nem az, hogy milyenek a szövegei, nem az arca, kinézete! hanem egy ember!aki mint írtam szem(fül)előtt van, ezért tudni lehet róla másokról kevésbé ,és ez ijesztő!
ha játék, vicc, jópofiskodás, akkor izléstelen! de ha valami baja esett akkor min. szomorú!
A változást (azaz az előkerülést) is irjátok + !
engem megdöbbentett, ha tényleg nincs életjel tőle, ez játéknak, viccnek, PR fogásnak nagyon övönaluli!
tegyétek meg, hogy beirjátok a legfrisebb "hireket" ha már ugye topik született, azt gondozza is visszatérően a gazdája (nyitója)!:-)
Helyzetjelentés:
A jáksó már hétfő uta eltünt és még mindig nem került elő.
Amúgy az Abaházi egyrepoénosabbra veszi a dolgot, szerintem nagyon valószinü hogy itt valami nagy baromság van. mindenesetre várom a fejleményeket
Ez minden augusztusban előtör a tv2-ből: elnyeli a Heti Hetes moderátorát.
De most komolyan: ez csak a Danubius berkein belül hír vagy mások is foglalkoznak ezzel?
Azért kérdem, mert ha tényleg eltűnt volna, akkor a lapok, az akármik szóvátennék.
Ha meg csak a Danubiusnak a témája, akkor szerintem is valószínűbb, hogy csak a hallgatók figyelmét keltik fel az amúgyis egyre sűrűbben baleseteket szenvedő Jáksóúr állítólagos eltűnésével.
Ha a hír télleg nem kacsa, akkor viszont szomorú, hogy egy kétmilliós nézettségű műsor házigazdájával csak három hozzászólás foglalkozik egy több mint kétszázezerfős fórumon.
Pr fogásnak kissé durva. Rossz belegondolni hogy két napja nem adott magáról életjelet. Az Abaházi teljesen be van szarva, nem is csodálom. És minden eszement betelefonál hogy ott van nála a Laci, csak nem tud a telefonhoz jönni mert csajozik meg ilyen baromságok...
Hát, ha valóban történt vele valami, akkor az nem indokolja a teljes eltűnést. Kéztöréssel még tudna telefonálni. R-Go vagy komolyabb baj - amit nem kivánok Jáksónak -, vagy pijár fogás.
Tegnap nem ment be dolgozni a danubius ba, nem tudták elérni, és még most se került elő!
Most megy a Jakso Hot 20 de még mindig keresik, az Abaházi mindenkit lecsesz aki a lacival poénkodik (jogosan), és már marhára érdekel hova tünt...