Keresés

Részletes keresés

valleyboy Creative Commons License 2003.01.30 0 0 62
'92 februárban Sex Action koncert volt a Rock City-ben. Emlékszem egész jót ugráltam. Aztán a buli közben valahogy beszambázott elém 3 feltünően bárcás néni. Próbáltak kicsit lötyögni ahogy kell és ez nem is volt gond, mindaddig amíg az egyik kurva rá nem lépett a lábamra a tűsarkú cipőjével. Azt a kerékbeszorult tehén kurva anyját, én ott majdnem meghaltam. Az a pöpec cipő úgy beleállt a lábamba, hogy azt éreztem mintha karót zúztak volna át fejemen. Iszonyat. Tűsarkú cipőben rockkoncertre! Azt a faszt.
céda Creative Commons License 2002.12.02 0 0 61
Ez egy tök jó topik, nehogy már elsüllyedjen.:o) Halálra röhögtem magam rajta!:o)))

céda

helion Creative Commons License 2001.09.01 0 0 60
Arra emlékszik még valaki,milyen szépen ledobálták a színpadról a Kati és a kerekperecet a hajógyári szigeten,még vagy 15 éve???
Berakták szegényeket valamelyik rockbanda elé,persze repült minden,talán ha két nótát sikerült eljátszaniuk.:)
valleyboy Creative Commons License 2001.08.30 0 0 59
Még gyerekkoromban pár évben Siófokon nyaraltunk és a helyi szabadtéri színpadon több koncertet is megnéztünk ami épp akkor volt. Ami akkor ment, R-GO, Dolly Roll, Omega.
Egyszer megesett, ha én jól emlékszem a Dolly Rollon, hogy a tribünön ülő és várakozó embersereg furcsa morajra lett figyelmes. Ekkor bevonult egy kb. 30-40 fős szakadt társaság akik annak ellenére, hogy mindenki űlt a közönségtéren beálltak a színpad elé és elkezdtek valamit kiabálni. Mindenki értetlenül nézett egymásra, hogy mit keresnek ezek itt, de nem sokkal később előzenekarként megjelent a POKOLGÉP ! Ha-ha, a mai napig nevetek ha eszembe jut, hogy mi a lóturót kerestek azok ott. Kurva nagy csörömpölés volt az egész, az emberek csak ráncolták a homlokukat, elől meg ajzott a maroknyi tábor. Zúgtak, dülöngéltek össze-vissza, a Kalapács Józsi meg fél óra alatt kb. 75-ször elüvöltötte, hogy "Míg a világ világ, s a föld kerek, mindig lesznek Rockerek !" :))
Nem volt semmi...
valleyboy Creative Commons License 2001.08.30 0 0 58
'92-ben a Népstadionos Guns N' Roses koncertre ülőjegyem volt a lehető legszélső páholyba. Terv szerint a többiek közül, akiknek a küzdőtérre szólt a jegye valaki kijött és átadott egy állójegyet, hogy azzal próbálkozzak a kapunál csak pisilni jöttem ki és most visszamennék :) Ez nem jött össze. Visszamentem hát a tribünre.
Pár percig kicsit tanácstalanul ücsörögtem és azon filoztam, hogy másszak át a kerítésen. Ekkor látom egy fazon épp azon próbálkozik hogy átjusson a kerítésen, de amint felért a yardok már ott voltak és cibálták le. Több se kellett máris vitték kifelé. Viszont ahogy megindultak a rendőrök felfelé a tribünön invázió alakult ki és egy pillanat alatt máris egy halom ember kapaszkodott fel, hogy átjusson. Egyből felcsillant a szemem, hogy itt a pillanat, most vagy soha indulnom kell. A szívás az volt, hogy a kerítés kb. három méter magas függőleges rudakból állt, amiknek a tetején ráadásul tüske volt, így növésben levő testemmel beletelt némi küzdködésbe, hogy felérjek. Kicsit nehezteltem is a mellettem ácsorgó emberre, mert eszébe nem jutott volna segíteni, csak nézte szenvedéseimet. Végül kisvártatva felértem a csúcsra, onnan viszont nem mertem leugrani. Pár pillanatig rezgett a léc alattam, de sehogy sem jött meg a bizodalmam, hogy levessem magam. Határozatlanságomnak az vetett véget, hogy mozgolódást hallotam magam mögött és mikor hátranéztem láttam, hogy rohannak le a rendőrök. Na mondom nincs mese ugranom kell, vagy cseszhetem az egészet. Elrugaszkodtam hát és egy gyanús hang kiséretében sikeresen földet értem. A hang egy írtó nagy reccsenés volt, miután felálltam és visszanéztem a derekamra kötött puloveremet láttam, amint az egyik vége a három méter magas kerítés tüskéjében, a másik vége pedig a derekamon van. Nagy égés volt, a fél szektor rajtam röhögött. De bejutottam a küzdőtérre :)

(ezt átcopyztam, mert egy másik topicba írtam)

Előzmény: Toth Andras (54)
helion Creative Commons License 2001.08.28 0 0 57
Első koncertem a Mini volt,77-vagy 78-ban,az esztergomi műv.házban.Utána zsinórban jöttek a koncertek,mindenre elmentem,ami rock volt.
Piramis,Korál,Rice,Mobil,LGT,Edda,Hobó,V-moto rock,szóval az összes országosan ismert bandát megnéztem élőben,mindegyiket többször is.Egyszer még Omegán is voltam,pedig azt nem nagyon csíptem.
87-vagy88-ban sikerült kikönyörögnöm 2 nap szabit a honvédségnél Pokolgép koncert ürügyén(pecsa).Hát richtig akkor robbant fel koncert kezdetén a pirotechnika,a koncertnek lőttek.
Egyszer meg az esztergomi művház első 5-6 széksora vált tűzifává egy Edda koncert kapcsán.
A koncert marha jó volt,viszont vagy 5 évig ez volt ott az utolsó buli,mert a helyi rendőrök nem engedtek fellépni senkit,mondván hogy itt nem lesz balhé.:)
Balthazar Creative Commons License 2001.08.18 0 0 56
Amikor először voltam Blind myself koncerten 1999 Szigeten az volt ám a mulatság! :))
Ugye Z+ Színpadon volt, hatalmas zúzás meg minden.
Már nem voltam az a nagyon friss, gondoltam felülök a színpad szélére és onnan élvezem tovább a koncertet.
Mögöttem a hatalmas hangfalak meg minden,... csöpög az izzadság vissza a sátor tetejéről..megy a nemistudommármelyikszám amikor Balthazar fejére a hangfal tetejéről rázuhan egy bazi nagy reflektor.Csoda hogy el nem dőltem,mint a zsák. :)
Én meg azt sem tudtam hirtelen mi van?-hol vagyok?.
Olyan volt az egész ,mintha valami durva anyagot benyeltem volna, órákig ott ültem még és szédültem meg minden olyan fura volt.
Utána megnéztem még a Mindcrime-ot is,mert annyi erőm nem volt, hogy elvánszorogjak valamerre. :)))
Ezek ám az igazán emlékezetes első koncertélmények. :)))
Toth Andras Creative Commons License 2001.08.17 0 0 55
Elnezest, TOBB ILYEN IS VAN MEG??
Előzmény: Toth Andras (54)
Toth Andras Creative Commons License 2001.08.17 0 0 54
:)))
TOBBEN IS VAN MEG?? NAA, NAA!
Előzmény: valleyboy (50)
valleyboy Creative Commons License 2001.08.15 0 0 53
Én egy full házas régi Sex Action bulin jártam 'remekül'.
Azt hiszem az Olcsó élvezet lemezbemutatója volt. Elkezdödőtt a koncert, nagy tombolás, headbang mindenhol körbe. Vízuális típus lévén még a színpadot bámultam, körülöttem viszont szinte már mindenki ugrált, pogozni próbált. Egy haverom szólt ideje csatlakozni. Kibontottam az akkor még hosszú hajam, gondoltam tényleg ideje belevetni magam a villázó tömegbe. Rákészültem a csatlakozásra, hátulról megkezdett lendülettel elinditottam egy fejlóbát. Számításaimba valahogy nem volt benne, hogy a kavargó tömegből épp ki fog repülni egy ember, akinek ezzel az első mozdulattal úgy belefejeltem a vállába, hogy felszakadt a szám.
Ezek után a koncert úgy telt, hogy egyik kezem a levegőben, a másik a számon a papírzsepivel. De jó buli volt, legalábbis emlékezetes...
IamTheDog Creative Commons License 2001.08.15 0 0 52
Ilyen nemelkapós volt már nekem is!
Legutóbb Pécsen amikor Kirk fölment a Mood-hoz gitározni úgy bepörögtem, hogy felugrottam a színpadra aztán háttal vissza...a padlóra. Levegőt ugyan nem kaptam vagy 5 percig de ugyanolyan lelkesedéssel bangeltem tovább...
Előzmény: -whatever- (42)
IamTheDog Creative Commons License 2001.08.15 0 0 51
Ez nagyon állat!

De! Az én első koncertem Soltész Rezső volt!
Első igazi rockkoncertem Biohazard.
Első saját...Na olyan még nem volt
Jobbanmondva otthon Neotont meg Halász Jutkát énekeltem a családnak!

Előzmény: valleyboy (50)
valleyboy Creative Commons License 2001.08.15 0 0 50
Hát ilyen kakis élményben még nem volt részem. Viszont egyszer majd beszartam a röhögéstől:

Ami emlékezetes káosz volt az az egykori AKELA koncert a Fővárosi Nagycirkuszban. A pódium köré fel volt húzva a cirkuszi vadállatos számoknál alkalmazott védőháló. Már a koncertkezdés előtt elég jó hangulat uralkodott, mert délután nyert a Fradi és ennek többen hangot is adtak. Aztán jött a kezdés.
Már előtte feltornázta magát egy-két örült a hálóra, de az első hangok után már egy kisebb megvadult tömeg lógott a levegőben. Aztán jött amire senki nem számított. A szám felénél a felfüggesztés megadta magát. A háló vasgerendástól leszakadt és az eddig extrém kalózfilmbe illő jelenet úgy ért véget, hogy a headbangelő embertömeg mindenestül alázuhant. Többen hálostúl beestek a színpadra, elől mindenki valamerre feküdt, vagy lógott. Az Akela meg csak nyomta ahogy kell, rázták a fejüket összevissza. Mikor a haja alól kinézett a gityós csak azt látta, hogy páran fejjel lefelé a szinpadkörbe lógnak, majd némi döbbenettel az arcán headbangelt tovább. A káosznak végül az vetett véget, hogy a cirkuszi rendezőség szám közben lekapcsolta az áramot. Ha-ha.

Előzmény: Toth Andras (46)
SZ.I. Creative Commons License 2001.08.14 0 0 49
így van:)
szeretettel!
:)
Előzmény: aleszka (48)
aleszka Creative Commons License 2001.08.14 0 0 48
ezt nem mondod komolyan?!?:-)))))))))))))

egyenesen a "művésztől"???:o

Előzmény: SZ.I. (47)
SZ.I. Creative Commons License 2001.08.14 0 0 47
na ez az élmény!

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Toth Andras Creative Commons License 2001.08.14 0 0 46
De olyan remek sztori, mint pl. a "Belsar a szaxofonban" nincs senkinek?
Vagy a fergetes Debreceni Ossian koncertrol egy-ket sztori (pl. Endre beesett a dobok koze).
Most nem azert hoztam letre ezt a topikot, hogy vegighallgassam, ki milyen Halasz Jutkan, Papp Ritan pogozott eloszor (pedig ezek is szorakoztatok :) - Fanky manky (By Papprika) verhetetlen), hanem ilyen igazi kaotikus vagy szorakoztato rock koncertek, sztorik stb.
Meg ilyen pl. amikor Burton C. Bell befosott egy koncerten, mert hasmenese volt.
SZ.I. Creative Commons License 2001.08.14 0 0 45
jó:)

mi AKKOR MÉG! szegények voltunk, és csak a helikoffer... érzem a hiányt máig...

Előzmény: -whatever- (44)
-whatever- Creative Commons License 2001.08.14 0 0 44
"tetszett a halász jutka" - így jó?:-)
Figyejjé megvolt bakeliten az összes, jó!
Előzmény: SZ.I. (43)
SZ.I. Creative Commons License 2001.08.14 0 0 43
konyorgom, mondd, hogy tetszett a halasz jutka!!!!
en is voltam, eletem meghatarozo pontja volt.
kivulrol fujom maig a "helikoffer" osszes slageret.
Előzmény: -whatever- (42)
-whatever- Creative Commons License 2001.08.14 0 0 42
Amikor még óvodás voltam anyám elvitt Halász Jutkára, na az nagyon káosz volt. Később apám vitt műveltetni mindenféle jazz koncikra, akkor már lehettem vagy 7.
Aztán az első önálló koncizás (lightos kezdés) az olimpiai csarnokban volt Slayer, Machine Headen, ott nem volt káosz csak egy bakancs állt bele a fejembe. Biohazardon sem volt káosz - soha - csak fogalmam sincs hogyan kerültem fel a színpadra, csak azon röhögtem nagyon hogy miután senki sem kapott el, a fejemet fogva röhögtem ahogy jött a haver utánam a színpadról sántítva.
Első saját konci - Trafó - első szám, első riff, első hang, Albatross bele a húrokba, gitár leszakad:-) A trafóval amúgy vigyázni kell, ott elég erős a gravitáció a színpadon, már én is ejtettem el gitárt, mondjuk én ott is hagytam, miután jól megtapostam. Na az volt káosz.
RAF2 Creative Commons License 2001.08.14 0 0 41
visszakanyarodva a topic temajahoz kontra fekete lyuk.eletem egyik legjobb magyar koncertjet a lyukban eltem at.az egyik (ritka) Sex-e-pil koncert volt az.
meg ma is ludbörös leszek mikor eszembe jut az "ETA,ETA a feszultsegtöl felrobban az agy".ott lennt abban a kibombazott lepusztult helyen,a nagy hangerön az a zene,2-3-4 sör utan közel volt a teljes katarzis :)).
Előzmény: RAF2 (40)
RAF2 Creative Commons License 2001.08.14 0 0 40
mikor is nyitott ki a "lyuk"? sokat jartam mikor frissen megnyilt oda,de a fene se emlexik mar hogy mikor volt.no majdnem en is ott töltöttem a fiatalsagomat csak en 90-ben leleptem Mo-ro.
emlexem a sajtoban csak azt lehetett olvasni hogy megy a pialas,a dekandens zene,mindenfele ketes alakok jarnak le oda.Anyamek mikor megtudtak hogy oda jarok elajultak :))azt hittek hogy munkakerulö,csavargo leszek ha lejarok oda.

tudsz vhol a neten vmi a lyukrol,jo lenne egy kicsit nosztalgiazni :))

Előzmény: waters (32)
valleyboy Creative Commons License 2001.08.13 0 0 39
Nekem az első rockbulim: 1991. május 12. Sing-Sing a Tűzesvízben.
Király volt, a mennyezetről csorgott a víz olyan jó hangulat volt. Akkor még olyan feldolgozásokat is játszottak, mint a Mötley Crüe: Girls, girls, girls, vagy a Skid Row: 18 and life.
Egészen fiatalabb éveimben meg Omega, R-Go, Dolly Roll, Saragosa Band bulikon voltam, na meg egy Modern Talking-on a BS-ben.
lomu Creative Commons License 2001.08.13 0 0 38
ÜDV Mindenkinek!
Miért lett "köcsög"?
Előzmény: waters (36)
aleszka Creative Commons License 2001.08.12 0 0 37
akkoriban kurva jó hangulata volt a koncertjeinek:-)))

nem is tudtam, hogy köcsög lett...
bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy elég rég nem vagyok már képbe őt illetően

Előzmény: waters (36)
waters Creative Commons License 2001.08.12 0 0 36
Gazember koncert(?) nekem is soxxor bejáccott,akkor még nem volt köcsög,mint most...
Előzmény: aleszka (34)
SZ.I. Creative Commons License 2001.08.12 0 0 35
ez tetszik:)))
Előzmény: waters (32)
aleszka Creative Commons License 2001.08.12 0 0 34
a lyukba én sajnos elég "későn", 1991 nyarán, keveredtem le először (az okosok azt mondják, hogy akkor már szar volt...)

a waszlavik gazember és az üllői úti fuck játszott, nem is akárhogyan:-)

Előzmény: waters (32)
aleszka Creative Commons License 2001.08.12 0 0 33
perszehogy megérte:-)))
szerintem vidékről is tutibiztosan felgyalogoltam volna:-)

nekem is megvan a koncert kazettán:-)
mindenesetre azért köszönöm, hogy felajánlottad:-)

Előzmény: waters (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!