Mivel ezen a csodálatos játékon nőttem fel, ezért létrehoztam egy 32 férőhelyes Freeze-Tag szervert annak reményében, hogy újra össze tudunk gyűlni és eggyütt tudjuk élvezni a játékot!
Természetesen nem pénzkeresés szempontjából csinálom, soha nem fogok kérni DONATE-eket meg ilyen hülyeségeket, egyszerűen szeretném vissza hozni a régi időket!:):):)
Ahogy írtam a szerver egy 32 férőhelyes Freeze-Tag Two Melting one Point szerver ami az jelenti, hogy 2 olvasztásért jár 1 kill pont.A szerver 30 perces rotációval működik, a DM pályák futnak rajta,gyorsabb olvasztási idővel.
Originen keresztül leszedtem a játékot és fel is telepítettem, amikor el akarnám indítani bejön egy képernyő de azonnal ki is lép és azt írja ki, hogy a játék leállt! Ez mitől lehet és mi a bánatot tudnék csinálni vele szerintetek!?
Tiszteletem mindenkinek. A hozzáértők segítségét szeretném kérni, egy nagyon nagyon nagy gondban. Fel volt telepítve nálam a MOHAA és már hónapok óta toltam vele neten, semmi probléma nélkül. Aztán egyszer csak el kezdett akadozni, ezért kiléptem, majd a következő belépéskor is ugyanúgy akadozott. De már a főmenüben az egérkurzor is. Először a videokártyára gyanakodtam, de fel van telepítve a gépre egy másik közismert autós játék(ide szándékosan nem írtam a nevét) 2009-es és gond nélkül fut. A telepító segítségével javító telepítést csináltam, de semmit nem ért. Letöröltem, újraraktam, de szintén semmit sem ért. Ugyanúgy akad. Ha valakinek van ötlete kérem segítsen, mert megőrülök, hogy nem piríthatom a népet.
Van egy olyasfajta problémám h amikor servere akarok csatlakozni akkor ezt írja ki
Server connection timed out ez miért van ???és mit tudok ezel kezdeni ? eddig csak két állandó server van ahova betudok lépni ezeken kívül probáltam minimum 30 at és nem enged be :S
Aki tud segiteni az a inkább az a.pasionado@hotmail.com ra küldjön emailt de ide is néha fel pilantok köszönöm várom az ötleteket
töltsd le a te verziódhoz megfelelőt , csomagold ki majd az összes fájlt amit kicsomagoltál msáold be a game telepítési mappájába pl.: C:Program FilesEA GAMESMOHAA
Érdeklődni szeretnék,hogyan lehet előcsalni az Airborne-ban a console-t? Az elérési út végét átjavítottam erre: Moha.exe" -enableconsole,de hiába nyomom meg a ~ gombot,semmi nem történik:(
Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy megpróbálok csatlakozni egy serverhez de nem engedi ezt irja ki:server connection timed aut.Mit csináljak ,hogy csatlakozni tudjak a serverekhez?Segitsetek.Előre is köszi
Üdv mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni a Map készítésben! A Mohaa.hurol leszedtem a MBuildertT Nah és ezt hogy kell használni?
Előre köszönöm a segítségeteket!
Üdv M@ck(At!sh)!!
Kéne egy kis help! Feltettem a MOHAA-t és akarok neten játszani. Ezzel semmi baj nem lenne de mindenki az újabb verziót használja ezért le kell töltenem a patch-et. Na és itt a probléma. Leszedem a hivatalos US&UK 1.11 patchet és ezt a hibaüzenetet írja ki: "WARNING: Colud not find the UK or US version of Medal of Honor Allied Assault installed on your computer. Setup will now exit."
Szerintem ez azért van mert meg van osztva a vinyóm egy 2gb-osra és egy 78gb-osra. 2gb-os a C:, és a 78gb-os a D:. Mivel a D: nagyobb oda lett telepítve a windows és minden program is, és a C:-n nincs semmi. Szerintem ez a patch automatikusan a C:-n keresi a MOHAA-t és ezért nem találja. Meg lehet ezt valahogy oldani???
Hello lenne 2 kérdésem. Az egyik: Az lenne a kérdésem hogy tudna e valaki segiteni nekem abban a témában hogy meg van nekem ez a mod: user-mefy-extgametypes-1_1_4-AA.pk3 de nem tom hogy hogy kell használni! Ebben kérnék töletek segitséget. Amugy ez 1 olyan mod hogy Capture-The-Flag, Freeze-Tag, Freeze-Tag-Objective, Freeze-Tag-CTF, Freeze-Tag-TOW, Demolition, Freeze-Tag-Demolition játékmodokat tartalmaz csak mind montam volt nem tom elöhozni belőle. Nincsen e valami ötletetek? Másik: Nem e tuttok nekem ajánlani valanmi olyan cumot amivel a fegyvereket tudom szerkesztgetni a szerveren (értemalatta pl a golyoszámot a lövések ismétlődését...)és ilyesmik. na elöre is köszi! Na egynlöre ennyi de akar még sok sok kérdésem de majd mindent idöben! :D Na bye.
Üdv! Feltettem a Moha első részét és a játékindítás után a köv. hibaüzi miatt nem indul a játék:
"...Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver ...initializing QGL ...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available ...shutting down QGL GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem"
Ez csak a vége, nem tom mi lehet a gáz.
A videokártyám Geforce2 Mx, 32 mb, de ez elég neki, legalábbis a readme szerint.:(