Keresés

Részletes keresés

Shilcor Hadúr Creative Commons License 2019.05.22 0 0 5

Terepjáró* és a Hummer M29 es az amivel kényelmesen lehet mesziről operálni, azokat lehet fedezni a Bradleykel amikor a tankelhárító lővegeket támadod, más esetben a Bradley-k és a Lecrec mehet előre a Hummer M29 kilencesek meg fedezik őket(Ilyenkor add meg majd a Hummereknek hogy szavadon tűzelhetnek) UPDATE.: A T-72 esekkel minimális számban szét szórva is találkozhatsz de annyival egyszere nem, (Csak a Fő Piros Bázisukon) amennyi komoly károkat tudna okozni a Lecrecednek.

Előzmény: Shilcor Hadúr (4)
Shilcor Hadúr Creative Commons License 2019.05.22 0 0 4

Helló igen én még most is van hogy előveszem és játszok vele... Mármint ezzel a játékkal:D Amúgy Kérdésedre a Válasz. Bradley ket tudsz gyártani abból egy 20 db jól jönn plusz Hummer M29 es ből is egy olyan 10. A Lecrec Tankod Peddig baromira birja a pofonokat (Bruce O'Niel) amiben Csücsükél. Az Usa Kampány első küldetésében nem is nagyon van ami meg tudja sebezni. csak néhán. Ez a néhány amire figyelned kell: Tank elhárító löveg, TOW-os(Rakétás) Telepjárok T-72 (De ezzel a T-72 es tankokkal nagyon ritkán találkozol csak a fő bázisukon) A T-72 eseket is meg oldja 1V3 ban bár azok azért sebzik nem árt néha vissza vonulni. A Scorpion harckocsik és a többi (Mint sima gépfegyveres bunkerek) nem is tudják sebezni 'Át Ütni a Páncélját'. a T-72 eseket és a Tank el hárító Lövegeket (AT-Gun D-valahanyasak. 3 Talpuk van hosszú csővel)) kényelmesen ki lehet kapkodni mesziről is. Ilyenkor ha esetleg valami rád rásolna nem árt ha a közelükben tartod a Bradleyket meg a Lecrecet. Én mindig úgy csinálom hogy az összes egységemnek nem Lő Parancsot kapcsolok ilyenkor csak akkor és csak azt lővik amit én és amikor mondok nekik:D
Sok Sikert!

Előzmény: Herold (2)
GyuSea Creative Commons License 2004.06.02 0 0 3
Nekem a 9. hadjárat végén van gondom. Hogy lehet megtalálni a földalatti orosz bázist?
Herold Creative Commons License 2003.05.26 0 0 2
Játszik még ezzel valaki? Nekem még az 1. USA hadjárat is gondot okoz. Tankot nem gyárthatok, pedig van olajmező meg minden ami kell, kifutópálya, reptér, egy rakás pénz, stb.
Hogy kell elbánni a többszörös túlerővel?
Atreides Creative Commons License 2002.06.07 0 0 1
Nocsak, eszrevette vki a topicom :-)

Nalatod ez engem is erdekelne!
Vki?

Előzmény: 3nailz (0)
3nailz Creative Commons License 2002.05.29 0 0 0

a magyarositasra szert lehet tenni a netrol?
Előzmény: Atreides (-)
Atreides Creative Commons License 2001.08.02 0 0 topiknyitó
HCgamer-en van a demoja ennek az egesz jol sikerult Realtime 3D strategianak. Nekem szemely szerint mindig tetszik, ha egy harci jatekban a valosagbol vett fegyvereket hasznalhatok. Itt is ez a helyzet. A harc a kifogyoban levo olajert folyik az USA, Oroszorszag es Irak kozott. A demoban csak az amcsikkal jatszhatunk osszesen 5 palyan (tutorialokkal egyutt). A grafika es a kameramozgatas jol sikerult, es a kezelofelulet is jol hasznalhato. Az jarmuveket es fegyvereket eloszor ki kell fejleszteni, csak azutan epithetjuk meg oket.
A jatek szeptemberben jelenik meg. Hivatalos honlap itt: http://worldwar3.jowood.de/

Akinek bovebb informacioja, vagy velemenye van a demorol, az ide irhat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!