Sziasztok!
Minden jel arra mutat, hogy semmi szükség új pártokra, mert minden jól van így ahogy van! A kisebb lopásokhoz, csalásokhoz, hazugságokhoz a többség már hozzászokott eddigi élete során, ezért már nem zavarja őket a dolog. A többség tekintete maximum 2002-ig mered előre. :-( Mintha bármilyen lényeges különbséget jelentene az, hogy az MSZP vagy a Fidesz győz-e! :-)
A lényeg megmarad: a hatalom görcsös imádata és a magukfelé görbülő kezek...
Az ismertté válás útján odaáig fajultam, hogy topicot nyitottam a melegekről! Visszagondolva ez annyira gyenge, modortalan, felesleges és legfőképp lényegtelen dolog volt, hogy csak na!
Nem volt rám jó hatással a "politikusi lét". Mint a jelekből látható elkezdtem süllyedni csak azért, hogy ismertté váljunk. Az emelkedés érdekében megígérem, hogy többé sohasem írunk egyetlen egy médiának sem! (semmilyen akciónkról!) Aki akarja, elolvassa a weblapunkon, aki nem akarja, vagy nem ismeri a címet az pedig lemarad a dologról. Valamint azt is ígérem, hogy Alapító Atya visszavonul. Ezzel a névvel többé nem fogok hozzászólni semmihez, nem indítok topicot stb. (ehhez a topichoz sem fogok már hozzászolni, így ez is gyorsan a méltó helyére kerül a süllyesztőben! :-)
Mindenkinek kellemes politizálgatást kívánok és sok sikert!
Sziasztok: AA