Keresés

Részletes keresés

Angelblade Creative Commons License 2010.06.13 0 0 32

Bokor!

Még egyszerűbb ha visszamész Romániába,ott úgyis minden jobb...

Előzmény: bokor (-)
Angelblade Creative Commons License 2010.06.13 -1 0 31

Lady Levender!

Mekkora egy büdös gyökér vagy ezzel a szánalmas bibsizős dumáddal.De azért szopkodtad a bibsi faszt h legyen munkád.Ringyó!

Előzmény: Lady Levender (9)
Corrie Creative Commons License 2008.03.06 0 0 30
Úgy látszik a pizzahutnál ugyan olyan rossz a kiszolgálás mint 6 éve... Ha nem rosszabb.

Már nem egyszer fordult elő velem hogy a pizzahuttól rendelt 40 perc után "ingyenes" - hideg - pizzát 70 perc múlva hozták ki, és azt is teljes áron ki kellett fizetnem.

Ezért nem is nagyon rendelek tőlük. Én bolond ma úgy gondoltam, hogy talán most szerencsém lesz. (Na persze...)

Nem volt.

Interneten 18:58 kor leadtam a rendelést. Nyolc órakor úgy gondoltam, hogy talán megkérdezem, hogy mikorra várhatom a pizzát.

Vissza is hívtak, elnézést kértek és közölték, hogy a pizzát most (?) sütik és kihozzák nekem ingyen. Ok, nagyszerű.

Kilenc órakor gondoltam, talán nem sértem meg őket és újra rákérdezek, hogy lesz e ebből még ma valami?

A vonal végén a hölgy zavart hallgatás után átadott a műszakvezetőnek, aki közölte, hogy a pizzát már kiszállították és én azt nem vettem át !!!???

Kiderült, hogy egy teljesen másik címre küldték ki. Amikor ezt megemlítettem, akkor kijelentette, hogy ez az én hibám, mert a rendelés felvételekor a visszaolvasott címet elfogadtam(?????)

Ekkor közöltem, hogy ÉN az interneten adtam le a rendelésem, és az általuk küldött visszaigazoláson az ÉN címem szerepelt. Ezek után megkértem, közölje velem mit vétettem, hogy legközelebb ne essek ugyan abbe a hibába és okozzak ekkora problémát a pizzahutnak. A „kedves” műszakvezető erre sértődötten kijelentette, hogy a rendelést újra fel tudja venni ha akarom...

A „kedélyes” telefonbeszélgetés mindenfajta udvariasságot nélkülözve ért véget. A kedves műszakvezető sértődötten lecsapta (???) a telefont.

Szóval most itt ülök a gép előtt, a pontos idő 21:48.

A pizza végül 2 óra és 50 perccel a rendelésem leadása után megérkezett.

Természetesen ezért a rendelésért is fizetnem kellett. (Ekkora hazug céget még nem láttam.)

Minden esetre eldöntöttem, hogy még a gondolatát is kitörlöm a pizzahutnak - a családom, barátaim és a magam agyából.

sz Creative Commons License 2002.08.24 0 0 29
háááát, ennél még nem ettem jobbat (pizzapizza):

:)

Előzmény: Justis_4_US (28)
Justis_4_US Creative Commons License 2002.08.24 0 0 28
Gyerekek, a Don Pepe magyaros pizzánál pepperóni feltéttel eccerűen NINCS KIRÁLYABB!
sz Creative Commons License 2002.08.23 0 0 27
egyébként kamu rendelés szokott lenni (előfordult már)?
Előzmény: csmiklos (26)
csmiklos Creative Commons License 2002.08.23 0 0 26
Dolgoztam a Pizza Hut-nál, mint futár. Fél órára kellett kivinni a rendelést, amiben az a vicc, hogy 16 perc alatt sül meg (gép csinálja, nem is lehet siettetni), na persze, ha nem volt ezer rendelés még elötte. Amikor a népek éhesek, gyakran öt-nyolc cím is jutott egy emberre egyszerre. Ki lehet számolni, mennyi idő alatt ért ki az utolsó.

Az emberek megérthetik, hogy csúcsidőben mindenki enni akar, de akkor mi a csodáért igér a Pizza Hut 30 percet, ha fizikai képtelenség annyi idő alatt akár csak egy pizzát is kivinni.

sz Creative Commons License 2002.08.23 0 0 25
tűrhető volt - nekem a don pepés jobban ízlik...

persze, tudom. ettem már pizzát olaszországban és kanadában is. a kanadai jobban ízlett :)))

Előzmény: bokor (23)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.23 0 0 24
Azt ki talalta ki, hogy sajtot susson a szelebe? =O)
Előzmény: bokor (23)
bokor Creative Commons License 2002.08.23 0 0 23
Akkor lehet, hogy későn szólok,hogy nem vastag a tészta!! :-) Tudtad, hogy az igazi pizza tésztája nem vastag? Az amerikaiak találták ki a vastag tésztát, hogy még jobban hízlaljon :-))
Előzmény: sz (22)
sz Creative Commons License 2002.08.23 0 0 22
na, rendeltem egyet.
majd meglátjuk, hogy beválik-e :)
Előzmény: sz (21)
sz Creative Commons License 2002.08.23 0 0 21
szóval finom az il treno?
vastag a tészta? mert én azt szeretem :)
Előzmény: bokor (20)
bokor Creative Commons License 2002.08.23 0 0 20
Van rajta viszont Il Treno, az gyors és finom!!! (ellentétben a Don Pepével, ami lehet, hogy gyors, de pocsék. Szerintem :-)
Előzmény: sz (19)
sz Creative Commons License 2002.08.23 0 0 19
és ha most? :)
Előzmény: sz (18)
sz Creative Commons License 2002.08.22 0 0 18
vajon ha most rendelek egyet, az megjön?
mert a netpincéren nincs don pepe :(
leha Creative Commons License 2001.10.15 -1 0 17
azt nem tudok mondani, mert évek óta leszoktam a pizzarendelésről (gazdag egyetemistából szegény melóssá avanzsáltam) ... csak azt tudom, hogy a zuglói központjuk a Nagy Lajoson van a Bosnyáktól az Örs felé kb 23 méterre ... és van zöld számuk ... tudod, az ingyé hívható ...
identicalmcqc Creative Commons License 2001.10.13 0 0 16
Telefonszamot kerek esetleg honlapot ha van... etlap is johet :o)))))
Persze a DR Pizzaet...:o)
Előzmény: leha (14)
y3k Creative Commons License 2001.10.13 0 0 15
Ezek szerint az eletunket is megmentettek:)
Előzmény: parabel (12)
leha Creative Commons License 2001.10.13 0 0 14
Ajánlhatom a DrPizzát ... ha rendeléstől számított 35 percen belül nincs a pizza az asztalodon, ingyé a tiéd ... eddig mindig ki kellett fizetnem : )

volt egy időszak, amikor sűrűn hozattam pizzát ... általában 700 - 800 HUF között voltak a különböző cégek sonkás-pepperónis pizzái ... na, eccer pidzahát ... 1600 HUF ... kicsit kisebb ... kicsit vastagabb a feltét nélküli, megégett karima ... kicsit kurvasokára hozták ki ... soha többet

egy másik alkalommal az Al Capone-ból rendeltem ... késett 1,5 órát, mondtam, hogy nem vagyok hajlandó kifizetni ... ideadták ingyen ... azé megettem : )

identicalmcqc Creative Commons License 2001.10.13 0 0 13
elso masodik harmadik es 13 kerulet bizonyos reszein hazhozszallitassal mukodik a fiftiminicc pizza... nem tudom hogy minosegileg felveszi e a versenyt.. mindenesetre ha 50 perc alatt nem birjak kivinni akkor vendeguk vgay apizzara.. lestem is az orat es csodalkoztam amikor 30 azaz harminc(!) perc mulva csongettek hogy kedves uram megerkezett a pizzaja.. hja es ticket restaurant-os utalvanyt elfogadnak... szoval nalam biztosan nyerok...
parabel Creative Commons License 2001.10.13 0 1 12
Én két évvel ezelőtt dolgoztam a Pizza Hutnál három hónapot motoros futárként...

Most nem részletezném, csak annyit: NE RENDELJETEK A PIZZA HUTNÁL!!!

Vagy ha rendeltetek: NE EGYÉTEK MEG!!!

Előzmény: Törölt nick (11)
y3k Creative Commons License 2001.10.13 0 0 10
Mi is a ceg anyjat szidtuk, mondjuk azt nagyon:)
Előzmény: Lady Levender (9)
Lady Levender Creative Commons License 2001.09.28 0 1 9
Tisztelt Panaszosok!

Nosztalgiázva olvastam e sorokat, és teljesen megértem. Miért is? Én ismerem a helyzetet a másik nézőpontból is: 2 éven keresztül voltam a 7 db 3-as egyik "hangembere". Csupán annyi megjegyzésem lenne, hogy nem annak a szerencsétlennek kell a rokonságát különböző jelzőkkel illetni, aki éppen felemeli a kagylót(ha pl. csótány kerül plusz feltétként a pizzára, vagy csak 3 órát késik a vacsora...sorolhatnám...) hanem azt a büdös bibsit kéne elővenni, aki spórol az anyagon, a fizetésen és a munkaerőn. Ezekkel a praktikus megoldásokkal csupán olyan eredményeket ér el, mint az alábbi hozzászólások. Ha valakit ennyire megviselt a pizza hutos élmény, panaszt tehet George Hemingway-nél az Akácfa utca 8. alatt.
Összegezve mint "ex-bennfentes" fogadja meg minden eme topicra tévedt lélek: SOHA, DE SOHA NE RENDELJ A PIZZA HUT-TÓL!!!!
Annyi remek pizzéria van még...azonkívül ott a zsíros kenyér...
Üdv: Levender

Előzmény: Konrad (8)
Konrad Creative Commons License 2001.07.30 0 0 8
Mi se ettük meg :-)
Előzmény: bokor (7)
bokor Creative Commons License 2001.07.30 0 1 7
Én azért azt már biztos nem ettem volna meg, egyrészt ugye az elvek, másrészt meg mert ilyenkor tutira beleköpnek :-))
Előzmény: Konrad (6)
Konrad Creative Commons License 2001.07.30 0 0 6
Hali!

Mi a cégnél próbáltunk enni Pizza Hut pizzát, kb. fél éve. Vártunk rá másfél órát, de csak hitegettek. Meguntuk, amikor megjött, jól visszaküldtük. Erre küldtek egy ingyen 2 L-es Pepsit (én is meg mindenki a cégnél Cocat iszik), meg valami salátát. Azóta nem rendelünk tőlük, pedig nem kicsi a fogyasztásunk :-)

bokor Creative Commons License 2001.07.30 0 0 5
Kedves chromax, köszönöm, hogy hozzászóltál, öröm a nálam sokkal okosabbaktól tanulni...
"Jajdejóhogyvankitanyázni"... mot nálam pont te vagy a soros...
Előzmény: chromax (2)
y3k Creative Commons License 2001.07.30 0 0 4
En a helyedben ,ma nem kotekednek velem :)
Amugy valoban marhajo otlet az elveleg 40 perc mulva erkezo pizza helyett, +20 perc "termeszetes" varakozas utan, amugy k. nem akcios, masikat rendelni.
Előzmény: chromax (2)
y3k Creative Commons License 2001.07.30 0 0 3
Mint az ugyben erintett jelentem, hogy a Pizza megerkezett (uj orszagos csucs), amihez jo etvagyat kivanok a pizza hut minden kedves dolgozojanak. Egyebirant az otevesemmel ertek egyet.
chromax Creative Commons License 2001.07.30 0 0 2
Pizza Hut-ból nem kell rendelni, főleg nem akciós pizzákat, mert gyakran igen érdekes dolgokat hoznak ki nem kis pénzért.

Bokor: ahelyett hogy a családdal együtt hisztiztél volna, és ötéves gyermekeddel közös 'jajdejóhogyvankitanyázni' estét tartottatok volna, egyszerűen annyit kellett volna mondani: Akkor már ne is hozzátok ki. És utána a Budapesten található töméntelen mennyiségű másik pizzériából rendelni egyet - feleannyiért.

Ennyi

Előzmény: bokor (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!