Keresés

Részletes keresés

adamn Creative Commons License 2001.08.12 0 0 1
Várom véleményeteket!

adamn

adamn Creative Commons License 2001.07.28 0 0 0
A Benefon Exion pontos méretei:
súly: 109 g (900 mAh Litium-Ion akkumulátorral)
magasság: 100 mm
szélesség: 46 mm
vastagság: 21 mm

adamn Creative Commons License 2001.07.28 0 0 topiknyitó
A Benefon cég mérnökei az elmúlt esztendőben két új készülékkel kedveskedtek a 0660-as előfizetőknek. A Gold és Dragon után most ismét egy új Benefon készülék bevezetési lehetőségeit vizsgáljuk a 0660-nál: az egyelőre Exion névre hallgató NMTi rendszeru telefon tudása, mérete és korszerusége okán méltó tagja lehet mind a skandináv, mind a 0660-as famíliának.
Tapasztalatok terén nem lehet hiány a Benefonnál. Egy-egy új fejlesztés mindig előrelépést is jelent, ezt bizonyítják az egyre praktikusabb, egyre nagyobb tudású és egyre kisebb méretu készülékek. A fő szempont persze mindig az, hogy a telefon számtalan funkciója jól szolgálja, megkönnyítse használója életét.
Az Exion mindössze 10 cm hosszú és csupán 109 gramm. Kijelzője nagy kontrasztú (a szövegeket és számokat öt sorban jeleníti meg) és teljesen grafikus, ami lehetővé teszi, hogy a funkciókat grafikus ikonok illusztrálják. Billentyuzete okosan muködtethető, hiszen a készülék bármely gomb megnyomásával fogadhat hívást, a billentyuzár pedig a kívánalmak szerint lehet automatikus vagy kézzel beállítható. Autós beszerelőkészlet és headset használatakor automatikus hívásfogadásra is lehetőség van. Szinte természetes egy ilyen korszerű készüléktől, hogy "ismeri" a gyorshívás és a hívószám-kijelzés funkciókat.
Az új Benefon telefonkönyve 300 bejegyzésre nyújt lehetőséget, s közöttük számtalan keresési móddal választhatjuk ki a hívandó személyt. Persze, ha nemrég beszéltünk az illetővel, akkor még erre sincs szükség, mert a készüléken visszakereshető az utolsó tíz hívott, tíz fogadott és tíz nem fogadott hívás.
Csengőhangok terén a repertoár negyvennél áll meg, és ha ezek között sem találunk kedvünkre valót, akkor a BeneWin szoftver segítségével további dallamokat tölthetünk le - vagy komponálhatunk. És ha már a csengetésről tudni szeretnénk, ki keres bennünket, használhatjuk a hívócsoportokhoz rendelhető egyéni csengőhangokat.
A készülék SMS-tudománya közé tartozik, hogy a menüből válaszolhatunk az üzeneteinkre, illetve ugyaninnen továbbküldhetjük a kapott SMS-t, vagy akár rögtön fel is hívhatjuk az üzenet küldőjét.
A különlegességek közé tartozik az Exion remek szervezőkészsége, hiszen naptárral, órával, ébresztővel és találkozásszervezővel látták el.
Az autós beszerelőkészletek terén újdonságnak számít, hogy a készülékhez kétféle beszerelőcsomagot terveztek: az egyik egy "mobil", amely könnyen betehető, illetve kivehető az autóból, a másik egy fix, rögzített, külső antennával ellátott változat.
És az érdekességek sora még korántsem teljes. Még egy szót sem ejtettünk a vibráló jelzésről, a számológép és valutaváltó funkcióról, a játékokról, no és arról, hogy külön készlettel a Benefon Exion akár PC-hez vagy notebookhoz is csatlakoztatható.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!