Keresés

Részletes keresés

poeta-79 Creative Commons License 2014.11.09 0 0 75

Lajtai Kati egy vadonatúj dalban!

https://www.youtube.com/watch?v=FC7I-OFVKMk

Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2004.12.07 0 0 74
Már nem.
Előzmény: Borzas (73)
Borzas Creative Commons License 2004.12.03 0 0 73
gondolod én is csúnya szeretnék lenni?
Előzmény: Wolfhauser Ottokár (72)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2004.12.03 0 0 72
Irigy vagy szerintem.
Előzmény: Borzas (71)
Borzas Creative Commons License 2004.12.03 0 0 71
annyi pozitívum van ebbena zkarban, hgoy bebizonyították, hogy három nagyon csúnya ember is lehet sikeres a magyar könnyűzenében.
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.02 0 0 70
Úristen, látja a tekintetüket mindenki? Ezek csontba szúrják a heroint!!!
Előzmény: Wolfhauser Ottokár (69)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2004.12.02 0 0 69
Ne magadból indulj ki, öcsi.

Előzmény: Törölt nick (68)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.02 0 0 68
Pont hogy a krisztálosok a drogos majomemberek, ezt a zenét csak leszedálva lehet elviselni.
Előzmény: Wolfhauser Ottokár (67)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2004.12.02 0 0 67
Szerintem meg aki nem szereti, az egy drogos rongyember.
Előzmény: Törölt nick (66)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.02 0 0 66
Szerintem meg aki szereti, az nem is beteg ember, hanem egy csúszó-mászó fetrengőző állat.
Előzmény: Wolfhauser Ottokár (65)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2004.12.02 0 0 65
Szerintem meg az beteg ember, aki nem szereti.
Előzmény: Törölt nick (64)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.02 0 0 64
Merhogy aki szereti a Crystalt az beteg ember!
Előzmény: Wolfhauser Ottokár (63)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2004.12.02 0 0 63
Aztán miért?
Előzmény: Borzas (62)
Borzas Creative Commons License 2004.12.02 0 0 62
1 beteg ember vagy, Ottokár.
Előzmény: Wolfhauser Ottokár (61)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2004.12.02 0 0 61
Borzas Creative Commons License 2004.12.02 0 0 60
szerintem szar egy zenekar. nagy kamu, keltáskodó parasztvakítás, a nox nyugati testvére, lajtaikatistól-mindenestől. Abcug.
rózsaszín felhőcske Creative Commons License 2004.02.27 0 0 59
Hát nem tudom!Én eddig(1 kivétellel)csak élő koncerten voltam,és bizton állíthatom:TUDNAK ÉNEKELNI,a zenészek is szuperek,és nem csak Crystal-dalokat adnak elő,hanem pl. Corrs-t,Robbie Williams számokat vagy éppen LGT-t,és szuperek!!!Ezen bulik hangulata leírhatatlan:amíg nem voltál egy ilyenen,nem is tudod,mit hagytál ki!!!De komolyan!!!És ezt nem csak a zenéjük miatt mondom:olyan beszólásaik vannak,annyit hülyéskednek...
rózsaszín felhőcske Creative Commons License 2004.02.27 0 0 58
A szia!A hola!Szerintem a Katinak gyönyörű hangja van.
bivisz Creative Commons License 2003.12.21 0 0 57
"Oké, akkor mondd el nekem lécci, h honnan lopták pl. a "Ha velem élsz" c. számukat."

Honnan tudjam, nekem nincs meg a lemezük, nem is lesz. Csak a McKennitt-nyúlás fájt nekem, de az NAGYON...

Előzmény: ösztönző (54)
Sz. Balázs Creative Commons License 2003.12.21 0 0 56
"Aki playbackel, az szerintem egyáltalán nem tud zenélni!"

Nana! A legjobb zenészeket is kényszerítik néhány munkájuk során playbackelésre.

Előzmény: Mikey-Soft (51)
Sz. Balázs Creative Commons License 2003.12.21 0 0 55
"...ma Magyarországon nagyon kevés tehetséges együttes létezik."

Zenész vagyok és zenetanár. Magyarországon rengeteg világszínvonalú muzsikus van, és sok-sok nagyon jó együttes. Persze nem popban.

"Nem véletlenül hakniznak azok is, akik amúgy tehetségesek!!"

Nem hát; pénzt akarnak keresni.

"Itt egyszerüen arról van szó, hogy képtelenség az ilyen diszkós/szabadtéri/egyéb fellépésekre megfelelő technikát (hangszereket, egyebeket) biztositani..."

Dehogy képtelenség. Csak a szarrágó producerek (bocs') sajnálják rá a pénzt, mert tízezer forinttal többet akarnak zsebrerakni. A Crystal egyébként szokott élő bulikat is csinálni (bátyám a dobos), de nem túl gyakran.

Előzmény: Piton17 (52)
ösztönző Creative Commons License 2003.12.21 0 0 54
Oké, akkor mondd el nekem lécci, h honnan lopták pl. a "Ha velem élsz" c. számukat. Most éppen ez megy itthon, ezért írom ezt.

Vannak irányzatok, amit vki kitalál, aztán szerte a világon követik. Ez természetes a zenében is.

Előzmény: bivisz (53)
bivisz Creative Commons License 2003.08.29 0 0 53
Nem az a baj feltétlenül hogy magyar mert hát volt egy csomó jó magyar zenekar (URH, Bizottság) hanem az hogy úgy lopás ahogy van. Persze ez kell a népnek, amint az látszik is. Úgyhogy hallgasd nyugodtan, tízmillió légy nem tévedhet.
Előzmény: Piton17 (52)
Piton17 Creative Commons License 2003.08.05 0 0 52
Szia Édes!

Az, hogy a Crystal vagy bármely más együttes zenéje szar vagy sem, az erőteljesen szubjektiv. Ha te nem szereted a Crystalt, az nem baj, végtére is izlések és pofonok. De!

Lássuk a többit!

Playbackelés: vannak tények, és tény például az is, hogy ma Magyarországon nagyon kevés tehetséges együttes létezik. Sok zenekar nem tudna meglenni a playback nélkül, mert az "énekesek" nem tudnak énekelni, stb. Lásd Bubble Gum, E-mail. (Bocsi, ha belegázolok valakinek az izlésébe) De a Crystal szerintem tényleg üditő kivétel, mert a zenéjük kellemesen hallgatható és a tagok énektudása is megfelelő. Jogos a kérdés: akkor minek játszanak playbacket? Nos, az az igazság, hogy a válasz erre egyszerü: mert ma kis hazánkban nincs megfelelő pénzügyi erőforrás ahhoz, hogy technikailag kivitelezhetőek legyenek az élő fellépések. Nem véletlenül hakniznak azok is, akik amúgy tehetségesek!! Itt egyszerüen arról van szó, hogy képtelenség az ilyen diszkós/szabadtéri/egyéb fellépésekre megfelelő technikát (hangszereket, egyebeket) biztositani, emiatt megy a gépi zene, emiatt kell playback múdom zenélniük.

Én ezzel csak azt akarom mondani, hogy meg kell nézni azt is, miért playbackel valaki: a tehetség vagy a technika hiánya miatt?? A Crystalnál egyértelmü, hogy nincs meg a technika hozzá. Sajnálatos tény, hogy ez itt Magyarország, de akkor is tény marad.

Azt viszont fejtsd ki kérlek bővebben, mit értesz azon, hogy azért nem hallgatod meg a Crystalt, mert magyarul van! Az a baj, hogy magyarok vagy az, hogy magyarul énekelnek vagy mit értesz ezen?

Egyébként azért abban is van valami, amiket Te irtál, szóval egyáltalán nem lep meg a véleményed, mert nagyon sokan igy vannak ezzel, és a véleményed valahol érthető is szerintem. Én a magam részéről tökéletesen megértem, hogy már eleve igy vélekedsz a mai magyar zenéről, mert a legtöbb zenekar a külsőségekre épül és nem a tehetségre. De szerintem még igy is megéri odafigyelni rájuk, meghallgatni őket és kiszürni belőlük a nagy átlagban évente egy vagy kettő igazi tehetséget. Azon lehet vitatkozni, hogy kik ma az igazi tehetségek, az én szubjektiv véleményem szerint a Crystal az egyik ilyen. De ettől még másoknak lehet, hogy más jön be. És ez igy van jól, csak nyitottnak kell lenni. :)) Legalábbis szerintem.

Ha mondjuk az A-Ha nem norvég, hanem magyar zenekar volna és mondjuk idén jelenne meg az első albumuk, és Te belehallgatnál, mit mondanál rá? Azt, hogy tetszik vagy azt, hogy fúj, szar magyar? :))

Piton17

Előzmény: Mikey-Soft (51)
Mikey-Soft Creative Commons License 2003.08.04 0 0 51
Szia Drága!

Megmondom én neked, miért fikázzák egyesek: mert SZAR! Egy rakás SZAR!

Tudom, ez csak az én véleményem, de ugyanez vonatkozik az összes magyar együttesre (szerintem).

"félplayback módon": na, itt a gond! Nem képesek ÉLŐBEN előadni a számaikat, mint más nagy együttesek (pl.: a-ha, Savage Garden).

Meg amilyen szar "zenéket" gyártanak ma itthon, az is kiábrándító (ezért Discman-ezek többek között, ott legalább az megy, amit én hallgatni akarok, nem ezek a szarok, amiket a rádiók nyomatnak). Mondjuk lehet, hogy a Crystal az üdítő kivétel, de én akkor sem vagyok hajlandó meghallgatni őket, mégha fizetnének is érte! Miért? Mert magyarul van!

Aki playbackel, az szerintem egyáltalán nem tud zenélni!

Mikey-Soft

Előzmény: Piton17 (50)
Piton17 Creative Commons License 2003.08.04 0 0 50
Egyébként én tényleg nagyon szeretem a Crystal-t, nem tudom, miért fikázzák egyesek. Egyedül azt tudom "ellenük" mondani, hogy bár a Kasza Tibor kétségtelenül tehetséges zenész és laza ember, azért nem kéne ennyire túl lazának lennie!! Kint voltam egy szabadtéri koncertjükön a nyár elején. Az 5 legnagyobb slágerüket adták elő félplayback módon. Volt alkalmam végignézni a fellépésük előtti perceket és nyugodtan ki merem állitani, hogy a fellépés előtt Tibor rágózott. Meg a fellépésük után is. Meg sajnos közben is. :((( El nem mondhatom, mennyire illúzióromboló volt... :((

Ja és a pólómat Kati aláirta! :))) Kedves lány, szóba elegyedtem volna vele, ha nem kell rohanniuk a következő fellépésükre...

Piton17

Piton17 Creative Commons License 2003.08.04 0 0 49
Szia BBEA!!

Azt hiszem, mi jól megleszünk azon az A-Ha, TFF, DM hármas találkozón!! Nézegetem, amiket irtál korábban, és nagyon egyezik az izlésünk!! Én is nagyon szeretem a Crystal-t, és az első albumuk legjobb dala szerintem is a Bántottál, illetve a Vigyázz Rám!! Ha beteszem otthon az albumukat, ezt a két dalt teljesen biztos, hogy többször is végighallgatom, mert nagyon szeretem őket! Igaz, hogy az elmúlt 5-10 évben eléggé leromlott mind a magyar, mind a külföldi zenekarok zenéje, de azért a Crystal jó példa arra, hogy vannak még kivételek!!

Ha van kedved, irhatnál nekem mailt, mert szeretnélek jobban megismerni! Bár úgyis találkozunk a héten egyik nap... :)))

Szia! Piton17

Előzmény: BBEA (21)
bivisz Creative Commons License 2003.01.27 0 0 48
>egyébként az egyik "beltaggal" kavar...

Már nem vele. Az új kislemezdal meg Loreena McKennit-nyúlás. Mondom itt is, mondtam már máshol is. Nem mintha ettől változna valami.

Előzmény: BahnScorper (47)
BahnScorper Creative Commons License 2003.01.27 0 0 47
Vedd el feleségül... :-PPP az megöli a szerelmet... de egyébként az egyik "beltaggal" kavar...

De nem ezért szólok hozzá leginkább, hanem múltkor felfedeztem, hogy ha nem is csinálnak nekem tetsző zenét ezek, attól még hallgathatnak, mert az a felvezető gitárszóló a F@szomBeleValóVilág-nak írt számban, azt Viktor Smolski találta ki eredetileg, a RAGE Shadows című számában (mely a legutóbbi Unity című albumon hallható)... és az egyik csúcspontja az egyébként is profi albumnak...

Előzmény: Bosco (46)
Bosco Creative Commons License 2003.01.26 0 0 46
Sziasztok!

Még mindig szerelmes vagyok Katiba :-))

Help meee :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!