Keresés

Részletes keresés

Zsige Creative Commons License 2001.07.30 0 0 9
Szal en nem tudom de egyiok se teccet a harom kozul!

Summoner nehez volt es tul sok quest mar nem is tudtam micsinajak , Soulbringer nem teccet a grafika es maga a jatek se es a Evil meg hehe... jaj istenem olyan nehez volt hogy megoltek mar mindenhol nem is tudtam rendesen lepni:(

:)

Magon Creative Commons License 2001.07.30 0 0 8
bocsika...
(OFF)Szóval Summoner: jó story, néha egy-egy nehezebb csata, végén egész kellemes mellékquestek. Na mind1. Csak azért védem, mert nem szeretném, ha elkallódna. Mint a jó kis Soulbringer annak idején. Azt is mindenhol csak szidták, de szerintem a szidalmazók 10 perc után alkottak véleményt a játékról. (Volt egy jó kis bug benne, ezt elmesélem: Haverom szólt, hogy elakadtam. Mondom neki, hol? Hát van itt szerintem a főellenség, legyaktam, oszt nem történik semmi. Később kiderült, hogy túl korán gyakta le, erre meg nem gondoltak a programozók, hogy ott is le lehet...:))) Jah, és ha nehéz játék kell akkor én inkább az Evil Islands-t ajánlom. Ott én easy fokozaton is nagyon megszenvedtem, szerintem a normal játszhatatlan. Még jó, hogy nincs hard..:) (ON)
Egyébként megnéztem a demót, és határeset volt, de elfogadtam. Szóval valahonnan csak mexerzem. De előbb a Xeno-nak és az FF Tacticsnak van preferenciája..:)
Magon Creative Commons License 2001.07.30 0 0 7
Hehe, csak nem hagyom!...
1. Summoner: Hát nem tudok ezer érvet felsorakoztatni mellette, de
Zsige Creative Commons License 2001.07.28 0 0 6
Jah es az alabiakat nem tudom milyen nyelven irtam:)))

Seifer ugyanazok csinaltak akik a Deus Exet:) A Eidos es a Ion Storm:)

Zsige Creative Commons License 2001.07.28 0 0 5
Szal kerem ez a jatek pompas!

De a Summoner!?!?!

Mi a jo abba bammeg hogy amr a jatek elejen 14 Questem van es egyre nonek ?!?! Hat en nem latom ertelmet! Es amikor arra aszigetre jutottam ott a baralangokba engem ugy elvertek hogy sirtam! Szal semmi erdekest nem ladtam benne!

De ez... peladu leszt nezd meg

Kell alni az ablakban fenykepezogeppel es lefenykepzeni egy pasit ahogy kiszal repulobol es taskaval a kezibe bemegyen egy boltba

Repulo rendszmat meg kell nezni zoomal es kiderul hogy pasi a 454 negyedbol van! Taskara razomolni es latni hogy B.H. betuk vanak! pasi nyakan megfigyelni hogy vagas van es akkor megnezni szamitogepen hogy a 454 negyedben kinek volt fej balesete es akkor kderul hogy Bernard Heart nak! Es igy kiderul kivolt a pasi!

Kerdem en mashol hol volt ilyen!?!

Seifer Creative Commons License 2001.07.27 0 0 4
Deus Ex? Az király, épp mostanság nyomulopk vele és állatira tetszik (már majdnem a végén vagyok) :-)))
Egyre jobban érdekel ez a progi :-))

OFF:

fricy: Lehet, hogy sátrazás lesz, bár nem tudom, hány napot leszek kint. Ha mégsem, szerintem akkor is megoldható szállás. Egyellőre a Szegedi partynak és a Szigetnek is az az akadálya, mint nálad, a lé... Ha meg tudok előlegezni egy kicsit, nincs probléma, egyéb esetben viszont csak a fizetés után, 5.-e környékén menne. Majd felhívlak, oszt megdumáljuk még.

ON.

Szal kő a progi :-))

Magon Creative Commons License 2001.07.27 0 0 3
Zsige: Hihi. Ez tök jó, hogy hasonló az izlésünk játékok terén, de mindig eltérő véleménnyel..:) Szóval (TOPIC OFF) mijért is nem jó a Summoner?!! (TOPIC ON)
Jah, a gamét én is meg akarom szerezni... de az előbbiek alapján valószínűleg nem fog tetszeni..:)))
Zsige Creative Commons License 2001.07.27 0 0 2
Szoval! Kurva jo! Szal magyarul egy Deus Ex- Final Fantasy - Police Quest kombinalasa!

Grafika tiszta DE a harcmenet pontos FF enyhe valtozasokkal es a story tiszta nyomozos!

Erdekes mert mikor fel kell torni a zarakat idore megyen es tok ki kell logikazni! somot kell beszelgetni es neha neha meg jokat is rohogok rajta! Van benne csomo kissbe jatek mint rulet meg ilyenek! Lehet vezetni urhajot... nah szal vezetni... ha mar vezetesen klehet nevezni aszt amit en muveltem hogy neki mentem egy energia oszlopnak es elfeljetetem menteni es oda tobet nem mentem:)

Szal a jatek spuer es erdemes megszerezni!

fricy Creative Commons License 2001.07.27 0 0 1
OFFTOPIC (Csak hogy teljen a fórumod;)

Seifer: Bocs hogy nem válaszoltam Ste, de éppen nagyon játszottam és nem hallottam a csipogást :(

Na, mikor akarsz jönni, szóljá! Ja meg lesz majd még egy kérdésem, de azt inkább nem itt :)
Sziget? No money :(( De ha össsze tudok kaparni valamennyit, akkor esetleg valami szállásfélét Bp.-n (kazánház, szénakazal, istálló, stb) tudszasz biztosítani véletlen? Vagy kiköltözöl 24 órára a szigetre sátorban?
Ja, csak azért mert júli elején kiköltöztem az albérletből... De az is lehet hogy tudok helyet találni, csak végszükség esetére kérdeztem. A legnagyobb baj még mindig a csőd :(
Ennyi!

ON

Csak hogy ne térjek el teljesen, lehet hogy engem is érdekel, majd ha lesz időm.
Na pá, az erő legyen veletek!

-fricy

Seifer Creative Commons License 2001.07.26 0 0 0
Wááh, még egy FF related t0pic! :-)))

K0m0lyra f0rdítva: érdekel a cucc, ha már így párhuzam0t v0ntál. Milyen? Csak mert eddig még s0ha nem hall0ttam róla.

Zsige Creative Commons License 2001.07.25 0 0 topiknyitó
Szal ma kaptam meg es igen erdekes jatek!

Birom hogy olyan majdnem FF stilusus a Battle mode.. meg nem jutottam vele meszire de remelem nem olyan lesz mint a Summoner mert akkor megvert minked a Jou Ishten...

Nah majd meg irok addig is kerem a beszolasokat rola!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!