Keresés

Részletes keresés

Bacu Creative Commons License 2001.07.23 0 0 6
Nincs mit! Te oldottad meg igazság szerint, én csak probáltam tanácsot adni, hogy én merre keresném a hibát.

Örülök hogy sikerült megoldani!
Jó zenehallgatást!

Bacu

read_me Creative Commons License 2001.07.23 0 0 5
HEUREKA!

Most már szól, de nem igazán értem miért.
Elkezdtem buzergálni a hangkártya surroun mixer-ét, mert korábban már szivatott a beállításaival.
Behúztam egy audio CD ikont egy ülő fószer feje fölé, így most szól. Korábban azonban, úgy emlékszem, hogy a "faszi üres fej beállítások mellett" is szóltak az audio CD-k. No mindegy, lényeg, hogy mostmár tudom mihez nyúljak.
Még1x köszönet a jó tanácsért.

r_m

Előzmény: Bacu (2)
read_me Creative Commons License 2001.07.23 0 0 4
0 elfelejteve!

Szóval a CD2MP3 egy audio-ból mp3-at készítő progi, amivel azután nem is szarakodtam, hogy kiírta a neki hiányzó fájl-t, mivel van más ilyen progim. Ami nagyon zavar, hogy az mp3 lejátszóim most nem játszák az audio CD-t. A CD-n található 3,5 jack kimenetről (phone), valamint a win beépített CD lejátszójáról van hang, sőt a hangkártya ( sound blaster live)saját kis playcentere is lejátsza az audió CD-t.
Na azért elkezdem buzerálni a hangkártya progiját hááátha...

Kösz a tanácsot :o)

r_m

Előzmény: Bacu (2)
blaumann Creative Commons License 2001.07.23 0 0 3
Milyen hangkártyája van magának?
Előzmény: read_me (-)
Bacu Creative Commons License 2001.07.23 0 0 2
Bocs a nullázásért!

Először is lenne egy kérdésem: milyen CD2MP3-t akarsz installálni? Mi ez a program?

Egyébként ilyet nekem akkor csinált a CD lejátszó, amikor a hangkártya nem volt felinstallálva, de a CD igen. Ilyenkor ha megnézed a CD-nek a hangkimeneténél elvileg kéne lennie hangnak (Phones) - ahová be kell dugni a füllhallgató jackdugóját.

Próbálj meg szerintem valamit a hangkártya körül bűvülni, esetleg újra felinstallálni.

A progival (amit nem tudom hogy mi akar lenni) szóval annak meg próbáld megszerezni valakitől a hiányzó file-ját és rakd fel a gépre.

Remélem sikerrel jársz, továbbra is sasolom a topicodat.

read_me Creative Commons License 2001.07.23 0 0 1
Mi a ló..sz az a 0?
Talán Bacu Iq-ja.
Előzmény: Bacu (0)
Bacu Creative Commons License 2001.07.23 0 0 0
Upsz! 0
read_me Creative Commons License 2001.07.23 0 0 topiknyitó
Üdv reménybeli segítőim!

A szitu:

Elég sok szir-szart töltöttem le mp3 ügyben (lejátszó, dekóder stb.), amiket persze szisztematikusan fel is nyaltam a vinyóra.
Amikor azonban eljutottam a CD2MP3 installhoz, indítás után kiírta, hogy nem talál egy bizonyos
*.dll-t. ( Sajna nem tom a fájl nevét). Sebaj, uninstall. Na és ekkor jött

A probléma:

Se a winamp, se a QMP 3 nem játsza le az audio CD-t (amivel korábban gond nem volt), vagyis most hangot nem ad, az idő telését azonban mutatja. A win cd player persze lejátsza a CD-ket.A plákesz, hogy semmi hibaüzenet, semmi állítási lehetőség, szóval aggaszt a dolog.

A "poen":

Lehet, hogy nincs összefüggés a CD2MP3 és az mp3 lejátszók hibája között, de hátha az uninstallja valami csúnyát csinált és azért nem műxik a dolog.

Segítsetek lécci, mert magam alatt :o/ vagyok.
Bocs a hosszú szövegétr és a béna témáért.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!