Keresés

Részletes keresés

snyggast Creative Commons License 2005.11.28 0 0 9

és tegyük hozzá, hogy ehez a dologhoz még sok sok színes történetet lehetne írni..

jómagam a média egyik "fellegvárában" dolgozom és sajnos közelről látom a szennyet ami ömlik.. hát mit mondjak, tényleg gusztustalan..

Virtuozzo Creative Commons License 2005.11.25 0 0 8
Itt van, hogy miért gusztustalan a magyar sajtó:

Az újságírók és olvasók felelőssége
untyi Creative Commons License 2004.05.24 0 0 7
Találtam az egyik újságban egy grafikont a számítógépvírusok által okozott kárról dollárban . Forrásként a KSH-t adták meg. Én ott ilyet nem lelek. Megnézné valaki?
Előzmény: triple-x (-)
állati emlék Creative Commons License 2001.07.25 0 0 6
Na, mintha befúlt volna a topik. Pedig amúgy igen érdekes a téma. Ha mondjuk eltekintünk a véresfejű címlapoktól, akadnak azért itt zamatos dolgok. Én például észrevettem magamon, hogy gyakorlatilag semmit sem hiszek el, ami több puszta tényközlésnél. Elég vicces állapot.
állati emlék Creative Commons License 2001.07.23 0 0 5
Nem vagyok biztos benne, hogy egy kisgyerek meg tudja különböztetni a filmekben látott rémségeket a valóságtól. Amúgy pedig, gondold meg, a nekik szóló filmekben is jócskán van tömegmészárlás. Szerintem sokkal nagyobb gáz a szórakoztató-média, mint a hírműsorok.
Előzmény: eNeN (3)
eNeN Creative Commons License 2001.07.23 0 0 4
Ja es meg annyit, hogy ez (sem) magyar talalmany. Azert kivancsi vagyok, hogy a mediak miert csak az ilyesmit tudjak eltanulni...
eNeN Creative Commons License 2001.07.23 0 0 3
csakhogy az nem valodi. Meg egy gyerek is meg tudja kulomboztetni a kettot.
Az ujsagot lehet nem megvenni, ugye, de 7 oras(?) hirado elol nem lehet eltiltani... es ugye ott is az megy
undorito szemet nepseg
Előzmény: állati emlék (2)
állati emlék Creative Commons License 2001.07.23 0 0 2
Meg amúgy sem muszáj megvenni.

Különben egy átlagos akciófilmhez képest ez igazán semmiség.

WASHBEN Creative Commons License 2001.07.22 0 0 1
Nem tudom, een 3 eeves koromban meeg nem olvastam ilyent.
Caidhan Creative Commons License 2001.07.21 0 0 0
Még mindig jobb, mintha egy szétlőtt nullát raknának a címlapra.
triple-x Creative Commons License 2001.07.21 0 0 topiknyitó
Ez kell az embereknek? Egyszerűen felfordul a gyomrom! Népszabadság, de különösen a Magyar Nemzet és a Népszava címlap-fotója gusztustalan, talán a Magyar Hírlap a legvisszafogottabb. Ez kell a magyar népnek, szétlőtt fejű ember látványa????? Egy 3 vagy akárhány éves gyerek mit szól ehhez a látványhoz?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!