Szívemből szoltál!:)Addig kéne ütni őket amig mozognak és ha már azt is abbahagyták akkor meg egy fél órát,h tuti legyen a pusztulása a Bárki Megrápázhat Kisasszonynak és Gyulai Alkalmasint Elismerten Legbutább Pöcs Balázsnak
Én is tudok javasolni pár dolgot Gyulai Balázsnak:gondolkozzon mielött megszólal és tanulja meg mit jelent az a szó amit kb minden második mondatban kimond.Mert "alkalmasint igy egy nagy-nagy idóta.Valamint ha már benyomta apuci az rtlbe és műsor vezetést is rá biztak akkor értsen ahoz amiről szó van és ne vágjon annak a szavába aki ért hozzá(pl wéber gábor F1studió)Ne tegyen fel hülyébnél hülyébb kérdéseket amik ugyancsak az bizonyítják mennyire nem oda való.Fejlesztd a szókészleted Balázs!!!Végül ha ez meg van TAKARODJ A KÉPERNYŐRŐL!!!
Valóban igénytelen az Autómánia!!Az,hogy autókról valaki rossz műsort csináljon,az bűn.A műsorvezető silány szókészlete-szókincsről nem beszélhetünk az ő esetében-az állandó "ráncfelvarrás" "brutális eleje""brutális ez" "brutális az...","egyébként már""egyébként nem".Hát ez gyenge forma,mondja ő, egy tervező munkájáról,akinek a kisujjában több van,mint a műsorvezető fejében.Végül,miért kell öt percből 4.30.-ig az ő ábrázatát mutatni,amíg beszél a kocsiról,motorról??Nem lehetne a témára fókuszálni?
-most kezdték a műsort,de már nem nézem......... -
Tudom, hogy itt inkább szidni kell a műsort, mégis megkérdezem: van-e valakinek lementett régi Autómánia videója (2006 és előtti)? Anno az a5.hu-ról le lehetett tölteni egy csomót, aztán amikor a reteknek saját letöltő oldala lett, levették onnan. Azokat a régi videókat megnézném, kíváncsiságból.
KÉTSÉGTELEN TÉNY, hogy Balu kapitánynak minden nagyon CIZELLÁLT. Persze lerí az emeletes baromról, hogy olyan, MIND egy paraszt. Gyulai, miért van az, hogy alattad minden ERÖFORRÁS DOHOG? Az összes AGGREGÁT...E420CDI teszt? Kérlek nézzétek meg :D . "730 nyútonméter nyomaték.730 Nm nyomaték!" Ez a markáns állú majom fatuskónak nézi az embereket, miközben pinát formál a csoffadt ujjaival. Hogy száradna le az összes! Szíjat hasítanék ennek a kóbor kutyának a hátából. KOTRÓDJ a képernyőről! Bár a totalcarnak adtak volna ilyen autókat ( Maserati GT) a mancsába. Karotta Katát pedig nem kifejezetten foglalkoztatja az, hogy milyen haszontalan szavakat hagy el a fröcsögő pofája, eléggé leterheli, hogy a kamerának tetszelegjen. Lásd Lexus Ls (négyszáz vagy hatszáz), amikor láthatóan az esernyőjével és az arcjátékával van elfoglalva, fittyet hányva az autóra. A gigáját tépném ki. További kedvencem a BMW M3 teszt, amikor meghívják Pintér Bánderász 'BMW szakértőt', aki dadogva megpróbálja elmagyarázni, hogy miért nagyobb az M3as légbeömlője. A gyerek valósziínűleg egy motortervező mérnök Münchenből: -"ami látható különbség rögtön, a lökhárító, a hűtőnek is nagyobb őőő a légbeömlőnyílása van, meg esztétikai szempontból is...sokka-sokkal öblösebb a kiképzése mivel ugyehogy a motornak nagyobb teljesítménye is van,nagyob őő levegő hűtés beáramlást tettek lehetővé evvel hogy öö nagyobb öö rácsot képeztek ki a lökhárítóban" -Andris, és az M3 alacsonyabb? -"Igen hát valamiért az M-es modelleket alacsonyabbra csinálja a gyár" -Andris, az hogy milyen küllőzete van a felninek az számít? - "Igen, a hűtés szempontjából számíthat, de nem jelentős (biztos csinált méréseket). Az M3ason egy speciális ötvözetű kerék van, ami extra könnyű kerék. Ez a stablilitás szempontjából nagyon jelentős. Minél könnyebb a kerék annál stablilabb az autó, annál többet van a kerék az úton" KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A TUDOMÁNYOS ÉS SZAKSZERŰ MAGYARÁZATODAT, TE CÍMERES BOHÓC! Egyvalamire jó az autómánia: a tökéletes példája annak, hogy hogyan NE csináljunk autós műsort. Nem mellesleg pedig elég jókat lehet derülni Gyulai Kolbász balun és répa anyón.
hát igen a magyar autósműsorok nagy része vérgyenge tisztelet a kivételnek. De vajon lehet e nulla költséggle hasonló szinvonalú netán jobb műsort csinálni???? A VÁLASZ: http://safetyarea.blog.hu Magyarország vezető amatőr autós BLogja!!!!!
Miért, ez a legnézettebb?! Te jó ég! Amikor még ment a TC, akkor is az volt? Ennyien nem lehetnek igénytelenek! Mondjuk az is igaz, hogy mostanság nem nagyon van más hasonló témájú, országosan fogható műsor. Így meg nem nehéz...
Hihetetlen, ez az egyetlen topic amiről tudok amiben már évek óta és majd 300hsz-en keresztül végig egyetértés van :))))))
Egyébként az elég nagy baj, hogy ez a legnézettebb autós műsor ma Mo.-on. Mikor lesz nekünk egy Top Gear-ünk, vagy Fifth Gear-ünk?
Winklerék jó irányban indultak el anno, csak nekik az előbb említett két műsorhoz képest nulla a büdzséjük (van egy olyan érzésem, hogy az Autómániához képest is). SZVSZ nagyon jó műsort tudnának csinálni ha lenne anyagi hátterük.
BBC Prime: Top Gear (brilliáns műsor!! - állítólag a Totalcar is valami hasonlót szeretne, bár nem hinném, hogy Winklerék is megkapnák pl. a Bugatti Veyront :DDD)
Ezt a műsort nézi egyáltalán rendszeresen vki?! Kritikán aluli, elképesztően gyenge! Nem tudom, a Gyulai kinek a kicsodája, de nemcsak szakmailag egy NULLA, annyira visszataszító a nyálas okoskodása, hogy a képernyő közelébe se engedném. Látszik rajta, hogy qrva okosnak hiszi magát, miközben köze nincs a szakmához. A Totalcarra próbáló hasonlítás, jópofizgatás pedig szánalmas. Szerintem.
Sziasztok! Nagy autórajongó vagyok és úgy érzem egyik szakmámból, és az érdeklődési körömből kifolyólag valamelyest értek is a járművekhez. Ez a műsor egy nagy pöcs! Betesznek műsorvezetőnek egy "kockafejű" kitudjahogyhányműsort megkapott "valakinekavalakije" farkat, és okoskodik szépeket meg jókat olyan dolgokról, amikről halovány fingja nincs. Néha úgy veszem észre, hogy próbál a csávó a Totalcarhoz hasonló okosságokat belevinni a műsorba, de hát ez nagyon nem jön össze. Bevágnak mindenféle "tökös zenét" amikor a legalább a gépek hangját hallani lehetne!!! Tipikus népetető nulla az egész, nem az autó és autótecnika rajongók kedvében járnak vele. Nem szokásom nagyon kritizálni, és utólag elnézést ha bárkinek a lelkébe tapostam volna. Nagyon várom, hogy beinduljon újra a Totalcar! Üdv.
A mostani pedig rém szar volt. Nem mutattak semmit. Répa Kata megnézte belülről a 300 lóerős Kispolszkit, majd elismerően nyilatkozott laikus módjára, a kamera meg nem mutatott az egész autóból semmit, csak a külsejét. Ennek az autónak 8-10 percet is lehett volna szentelni gazdag képi anyaggal. De nem így, ahogy ezek a félnótások csinálják.
Hihetetlen! Ez a faszkalap zsebre tett kézzel áll, rémunalmas hangon magyaráz... semmi izgalom, iszonyat szar. Megnézhetetlen szerintem, vagy legalábbis csak azért érdemes, hogy az ember feljöhessen ide és dühönghessen.
Ez a csaj is valami hihetetlen, Ford Fiesta ST "teszt" volt ma... ilyen unalmas, végtelenül hallgathatatlan hangon és stílusban hogy lehet magyarázni?
A Totalcarnak is vannak hibái, nagyon sokszor hülyén tesztelnek, de annak a műsornak van egy karaktere, érdekes, izgalmas, vicces. Az egy sinusgörbe ez meg egy konstans szar. Nem tudom, hogy hogy kerülhet be egy ilyen műsor Mo legnézettebb tévéjébe.
Azt mindig tudtam, hogy műsornak gyatra az Autómánia, mert ez a gyulai gyerek oly halál unalmas, hogy 2 műsor után az ember csak azért ül autóba, hogy a zárt garázsban álomba ringassa a CO...
Viszont: ez a Logan dCi teszt már több a soknál. Nem tudom, milyen elvárásai voltak ettől az autótól, de szerintem nem értette meg a lényegét. Annyira adja a rém okosat, hogy mit hogyan kellett volna csinálni ebben az autóban, stb. Eddig még egy ismerősömtől se hallottam, hogy gyenge lenne a dCi. Gyulai dr.-nak kevés a 68 ló, de ha erősebb lenne, a magas ár jobban fájna neki. Az autó meg így is megy, szerintem aki ilyet vesz, tisztában van azzal, h 15 secnél nem várhat jobb gyorsulást, nem kell még a gálvölgyisós aláfestő röhögés.
Gyulai B. egy műsorban 10-szer elmondja, hogy "kétségtelen tény". Attól lenne kétségtelen tény az ő megállapítása, mert ő azt mondja rá, hogy kétségtelen tény? :)
Az F1 közvetítésen hallottam ugyanezt Czollner Gyulától. Akkor is a falat kezdtem kaparni. Czollner Gyuszi sokat nézi az autómániát?
A Totalcarhoz képest nagyon gyenge ez az járművekkel történő semmitmondó magamutogatás.
Az autómániában legalább vannak motorok is, sajnos a totalcarban nincsenek. és az autómániások álltalában hamarabb tesztelik az új modelleket. tesztelik ? hahaha:-)
Engem nem is az zavar, hogy szakmailag egy nagy nulla (az autókról totál közhelyeket mondanak, néha csak a sajtóanyagot), ötlettelen katyvasz, hanem hogy még büszkék is rá. Sőt mitöbb... teljesen odáig vannak maguktól, hogy ők most milyen fasza gyerekek (már bocsánat), mert autós műsort csinálnak. Mikor eljátszották, hogy GyB leteszteli a kocsit, miközben a tulaj autogramot kér, az iskolapéldája volt ennek... Fötrelem.
Nem az Autómánia a szar, hanem a Totalcar a jó. A Totalcar egy új dolog. Régebben csak az Autómániához hasonló autósműsorok voltak, tele ömlengéssel, no kritika, kommunizmus utáni nyugati autóktól való beájulat. Pl AUTÓ2 Dömsödivel. Ez a Gyulai Balázs tényleg csak egy lelkes amatőr, szépfiú imidzzsel. Amíg az Autómániába meghívták az AutóMotoros szakértőket, nem is volt olyan rossz. Tárgyilagos, unalmas. Most viszont még informatívnak sem nevezhető, mert 1-3 mondatot nyomnak le a kocsikról.