Sziasztok! Megoldandó hiba: Nem működik két darab USB port. Alany: Dell G3 15 3590
Történet: Az jobb oldali usb portom sikerült túlterhelnem. Túl sok áramot szívhatott el. Felugró üzenet a következő volt: Unknow Usb Device needs more power than the port can supply. Ez az üzenet után nem a túlterhelt USB, hanem vele átelemben lévő USB nem akart működni. Ekkor jobboldalán lévő portokat használtam tovább. Másnap beszerettem volna dugni a laptop cooler padját a jobb oldalra, de már nem adott feszültséget a USB port. Szóval most a jobb oldala halt meg és az bal oldala működik. Ami érdekes, hogy a 'baleset után' még működött az a port ahol a baj történt. És egy másik port volt lekapcsolva. Másnap pedig az a port nem működik ahol a baj történt...
Kérdésem: Szerintetek hardveres problémám lesz, vagy csak simán valamit letiltott a windows? Próbáltam már Chipsetet, USB drivert újratelpíteni de nem oldotta meg a problémám.
Érdeklődni szeretnék, hogy találkozott-e már valaki ilyen jelenséggel? Van egy Lenovo G50-es laptop. Kikapcsolt állapotban, tölti az akkumulátort. Ha bekapcsolom a gépet, akkor nem a hálózatról működik a gép (rendesen működik a gép), hanem az akkumulátorról, és egy idő után lemerül, és egyszer csak leáll. A hálózati töltő közben be van dugva a villamos hálózatba. Indítottam linux programot, ott ha kihúztam a töltőt, az észrevette, és figyelmeztetett hogy nincs töltés, bedugva is fogyott az aksi töltöttsége. Windows 8 van a gépen eredetileg, és az pedig valami olyasmit ír ki hogy rossz az adapter, és hogy vásároljak másikat. Próbáltam egy másik Lenovo tápkábeljával is. Rendeltem az ebay-ről egy másik alaplapot, és avval is ugyan az a jelenség. Elképzelhető hogy mind a két alaplapnak ugyanaz a hibája, vagy típushiba lehet? Találkoztatok már valami hasonlóval? Esetleg van valakinek ötlete hogy mi lehet a baj. Ja, ha kiveszem az aksit, akkor nem indul el a gép, csak ha a helyén van. Köszi a segítséget.
Sziaztok. Látom ugyan kicsit alszik ez a topic,de hátha valaki olvassa még.
Asus x51md laptopban 4 gb ram .Ebböl 2gb integrált. 2 2gb slotban. Lett egy 8gb ramom. vadi új. Gondoltam kicserélem a 2gb-ost errre a 8asra.
Hát ne tetszett neki. Egyszerüen nem hajlandó felbutolni. De még Bootos win telepitő cd-ről sem. Csináltam bios frissitést 2019 .04 havit feltettem. Ez a legfrissebb. Hát igy sem. A ram természetesen akivettel azonos 1600 mhz , CL11 . Gondoltam ki kéne tiltani az integráltat, de arra meg nem találok lehetőséget. Valaki tud okosságot???
Vettem egy Asus K501U gépet használtan, de csak most, ahogy kezdtem próbálni, vettem észre, hogy a touchpad kicsit beteg.
A hiba konkrétan, hogy bár jól működik, tehát érzékeny, és a gombok is működnek, de az egész fém lap mozog, billeg a helyén, mintha feljebb lenne, mint kellene. Ha a lap "gomb" sarkait megnyomom (klikkelek), akkor az átellenes sarok billen, 3-4 mm-t kiemelkedik a helyéről.
A gomb funkciók is csak akkor működnek szépen, ha az egész lapot középen egy ujjal finoman lenyomva tartom. Ilyenkor viszont tökéletesen működik az egész.
Nekem úgy tűnik, mintha az egész lapnak valahogy rögzítve, esetleg leragasztva kellene lennie, de ez itt nem így van. Talán a lap felső, tehát monitor felőli felén kellene lerögzítve lennie, esetleg az engedett el. (vagy eltörött???)
Találkozott valaki ilyen hibával? Ha igen, könnyen javítható, vagy alkatrészcsere?
Sziasztok! Ha valaki tud segitsen légyszives! ASUS X200M laptop ha töltö nincs rá dugva semmit nem csinál, ha rádugom jelzi a töltést a led! Ha megnyomom a bekapcsolo gombot világit a power led, az aksi töltés led, és a bluetoot/wireles led és ennyi fekete képernyö, merevlemez nem dolgozik hütés nem megy csak ez a három led! Amiket probáltam: aksi ki power gomb nyomva tartva aksi vissza és visszakapcs, tv-re dugtam HDMI-n. Ezekre ugyanugy semmi! Ha bekapcsolom fekete képernyö ledek világitanak ahogy irtam ilyenkor ha lehuzom a töltöröl minden kialszik! Elöre is köszönöm a segitséte!
Az a gondom akadt hogy ráejtettem a Dell laptop billentyűzetére egy keményebb karton lapot és abban a pillanatban elment a kép. Ami szerintem igen csak különös mivelhogy nem egy tégláról bedzélünk hanem egy keményebb kartonlapról. Azóta újraindítottam, bekapcsol ugyan de továbbra sincs kép. Próbáltam billentyűparancsal behozni a feladat kezelőt csak hogy hátha akkor csinál valamit, de tök sötét a képernyő.
A gáz az hogy a laptop a barátomé és nagyon kényes a technikai cuccaira. Legyen szíves valaki segíteni!
Van egy Fujitsu Siemens amilo Pa3515-ös gépem, ami alaplap hibás. Szeretnék bele életet lehelni. Tudok hozzá szerezni egy Fujitsu Siemens V3545 alaplapot. Ezt át lehet rakni az enyémbe, úgy hogy a többi működő dolgot visszarakjam? Megoldható ez különösebb szaktudás nélkül?(csak a PC-met srelgettem eddig) Ha nem, akkor milyen alaplapra lehetne kicserélni?
SZIASZTOK HELP COMPAQ ARMADA 1700 hogy, tudom vissza rakni a BIOST mien particiora kell tennem .megvan lemezen beis butol csinálja adolgát eredmény semmi. elvileg kreálni kellene magának egy particiot?
Hasonló gondom van mint User 7.7 nek. nekem a monitorom szált el, compaq pessario.kéne valami megbízható korrekt szerelő.lehet hogy csak kontakthiba, lehet hogy monitor teljesen.maga gép tökéletes.Vagy hol lehet ilyesmikhez külön monitort kapni?
Dell Latitude CP D500 nem indul el! A ledek kigyulladnak, majd 3mp-múlva elalszanak, és annyi. Tud valaki segíten? A szervízben azt mondták, hogy alaplaphiba, és hogy kicserélik, de nagyon drága. Megéri új gépet venni? Meg lehetne javítani a gépegt itthon???
Sziasztok!
Elromlott a notebookom (valoszinuleg kontakthibas)es nagyon kellene egy megbizhato valaki,akivel megnezethetnem,rovid idon belul.Nem tudtok valakit aki ilyesmivel foglalkozik,ha mast nem egy altalatok megbizhatonak talalt szervizt?
Sajnos eleg rosszak a tapasztalataim,ezert hangsulyozgatom a *megbizhato* szot,pl. tobbszor fizettetek velem javitasi dijat olyasmiert amit nem csinaltak meg.Nem tudtam balhezni mert allandoan utazgatok kulfoldre,ezert sem ismerek a mai napig egyetlen normalis szervizt.
Barmilyen tipp segitene!
Kosz.