Keresés

Részletes keresés

humanoid Creative Commons License 2004.05.17 0 0 76
hány órát tervezted ezt a hozzászólásodat, okostojás?
Előzmény: Törölt nick (5)
takacsi Creative Commons License 2004.05.04 0 0 75
Olvasok itt mindenféle gidákról, holott az Index szerint eről van szó:

""Juszt László unalomig ismert vádjait az ügy politikai és alvilági vonatkozásai miatt a magam és a környezetem nyugalma és biztonsága érdekében pár éve megpróbáltam elengedni a fülem mellett." "Nem kívántam ugyanis éveket bíróságra járni az igazamért harcolva, és közben minden reggel benézni az autóm alá - mondta a lapnak Frei. - Gondoltam, inkább újságot írok. Talán hiba volt. Hiszen, mint azt ez a cikk is bizonyítja, még mindig el kell viselnem az újra és újra elismételt vádakat, csúsztatásokat és tévedéseket. De mostanra megváltoztam. Jogaim és jóhírem védelme érdekében, ha kell, pereskedem, akár ezzel az újsággal is."

Juszt az Indexnek azt nyilatkozta: "Elég volt Frei hazudásaiból." Ezért most pert indít a TV2 riportere ellen, kártérítést nem kér, ugyanakkor elege van abból, hogy Frei "alvilági figuraként aposztrofálja"."

Eddig én is alvilági figurának hittem Jusztot...
Mostantól a "független" bíróság döntésétől teszem függővé, alá kell-e nézni az autónak, vagy nem?

alphanumericus Creative Commons License 2004.05.04 0 0 74
Ach, újabb fejezet a kedvenc drámámban... Tom Sztárriporter Free, aki olyan kemény, de olyan kemény helyzetekbe belemegy, hogy hú, meg há (óránként három vágót használ el, szívrohammal viszik őket kórházba, tökizgi), most végre menedéket talált nemes jobboldalunk oldalán... Ami mért is lenne gond, hiszen egy bukott aljságíró mindig jól jöhet, pláne, ha a Jel fő ellenségével a gonosz Leslie Just-tal gyűlt möst meg a baja... Tom és a Jel tehát félrerakták ellentéteiket, Tom nem próbálja megöletni a Jelet orosz amatőr színjátszókkal, sőt, sikerült rájönniük, hogy az amatőr színjátszó csak Just gonosz kitalálmánya volt, s a Jel valóban veszélyben forgott, továbbá ez utóbbi felfedezéséért Tom valóban kiérdemelte a Sztárriporter jelzőt.

A Jel mostantól az éjszaka leple alatt gyakran leszáll Tom balkonján, hogy újabb és újabb részleteket áruljon el a gonosz összeesküvőkről, elsősorban Justról, na és az őt mozgató Cherry maffiáról...

Kíváncsian várom a következő epizódokat: vajon a Jel személyesen is visszavág Justnak, vagy csak néhai ellenfele, de az idők során barátjává érett segítője, Tom Free révén pofozkodik-e majd? Lehet, a következő részekben az is kiderül, hogy Tom és a Jel ugyanaz a személy? Valóban Just felbújtására bukkantak fel az albán hastáncoslányok, vagy ezt Tom-mal való titkos megállapodásban II. János Pál pápa rögzítette? Megmenekül-e a végén a Tabloid City? Az események kapcsán lesz-e végül Tom a Hírtévé sztárriportere? Kiderül-e a turpisság? Szarok-e erre az egészre?

Ascdesc Creative Commons License 2004.05.04 0 0 73
lináj lináj van van van Creative Commons License 2004.05.03 0 0 72
Franka és Juszt, közösen vezettek műsorokat. Összenő, ami összetartozik.
Előzmény: fenejó (64)
qncogi Creative Commons License 2004.05.03 0 0 70
Ne legyen.
Előzmény: fenejó (68)
qncogi Creative Commons License 2004.05.03 0 0 69
Az ki?
Előzmény: fenejó (64)
fenejó Creative Commons License 2004.05.03 0 0 68
Akkor legyen Bayer. Vagy Lovas.
Előzmény: Törölt nick (66)
qncogi Creative Commons License 2004.05.03 0 0 67
Ja, meg volt valami pere a zOrbánnal, aminek a végén a zOrbán olyan nagyon pici betúkkel kért tőle bocsánatot.:)
Előzmény: Törölt nick (62)
fenejó Creative Commons License 2004.05.03 0 0 64
és mit tudhat mondjuk Franka, amitől neked habzik annyira a szád, kedves Pixy?
Pedig az a szerencsétlen még a közszolgálatiból se folyik.
Előzmény: Törölt nick (58)
qncogi Creative Commons License 2004.05.03 0 0 63
Ez nagyon izgi. Nem mondom el senkinek, ígérem.
Előzmény: fenejó (59)
fenejó Creative Commons License 2004.05.03 0 0 61
és ennek mi köze Freihez?
Előzmény: Törölt nick (56)
qncogi Creative Commons License 2004.05.03 0 0 60
Nem tom'. Ő volt régebben az ellenláb. Ma már az se. Nosztalgia?
Előzmény: Törölt nick (58)
fenejó Creative Commons License 2004.05.03 0 0 59
Ha hinni lehet Freinek, akkor őt Juszt aljas módon megzsarolta.
Ha hinni lehet Jusztnak, akkor Frei aljas módon szerkesztette a "riportfilmjét".

De csak neked (aztán el ne áruld ám senkinek!!!): Valójában Freit csőbe húzta az orosz maffia és a KGB, de James 007 Juszt leleményesen leleplezte az összeesküvést. És a világ újra megmenekült!

Előzmény: qncogi (55)
lináj lináj van van van Creative Commons License 2004.05.03 0 0 57
Már szégyenlik.:P Csukját fognak húzni, ha mutatkozni kell vele?
Előzmény: fenejó (53)
qncogi Creative Commons License 2004.05.03 0 0 55
Tökjó. A műsor után Freit szidta mindenki, mert "meg akarta öletni a me.-t". Aztán kiderült, hogy egy gagyigyerek volt a riportalany. Ezen összekaptak Juszttal, aki végül is most ezért beperli. Erre most Jusztot bacogatjátok.
:D
fenejó Creative Commons License 2004.05.03 0 0 53
Sőt! Amerikában verik a négereket!

"Tiétek, szeressétek. Megérdemlitek."

Már elnézést, Juszt a tiétek!
És tényleg meg is érdemlitek.

Amúgy meg mi a prejudikáció abban, hogy ha valaki tilalmi időben bizonyítottan vemhes állatokat lődöz le, az egy orvvadász?

Előzmény: Törölt nick (49)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.03 0 0 52
Akkor már csak azt mondd meg kedves, hogy mi köze ennek a topic témájához? Ja, hogy semmi? Szar lehet neked, ha mindenről ugyanaz jut eszedbe. Kis móricka :)
Előzmény: Törölt nick (51)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.03 0 0 50
Dear Pixy!

Ennél értelmesebbnek gondoltalak. Hogy jön a hazugságával ismét beégett toloba által rágalmazott Semjén és Juszt közé Orbán? Nem szenvedsz esetleg te is Orbánfóbiában?

Ui. Nem tudom elkerülte-e a figyelmed, de anno még épp Juszt hencegett az államtitoksértéssel. Az, hogy hanyagságból nem titkosították az iratokat és Juszt megúszta az ügyet, Orbán meg a hazug és hencegő Juszt kijelentésére alapozva mondott elhamarkodott véleményt... Nos ezt azért inkább tekinsük Juszt pirruszi győzelmének. Ha gonosz lennék azt kivánnám : Soha nagyonbb örömöd ne legyen mint ez. :)

Előzmény: Törölt nick (28)
fenejó Creative Commons License 2004.05.03 0 0 48
Felesleges érvelni. Nem tudja megkülönböztetni a marhapásztort a marhatolvajtól.
Az olvtárs kissé félkegyelmű, de még rá is játszik.
Előzmény: lináj lináj van van van (47)
lináj lináj van van van Creative Commons License 2004.05.03 0 0 47
Hajdu Tibor, a Zala Megyei Vadász Szövetség elnöke elmondta, hogy 39 vadászatra jogosult szervezet működik a megyében, átfogja a teljes területet.
– Nyitórendezvényünk jelentősége abban áll, hogy az ünneplésen kívül ráirányuljon a figyelem a szeptember elsejével kezdődő főszezonra, amikor a golyóérett vad lövése elkezdődik, és bemutatjuk az érdeklődőknek a vadászat lényegét, etikai, kulturális jelentőségét. Gondjai is vannak azonban az ágazatnak.

Az egyik a gímszarvas és a vaddisznó felszaporodása, a fenntartható létszámot meghaladja a jelenlegi állomány. Ezért sok a tennivaló, mert komoly vadkár rontja a tevékenység eredményét, jelentős összegeket kell kifizetni a vadkárra. Ezért az idén 4500 szarvas és 7 ezer vaddisznó szerepel a lelövési tervben.

Gond a vadhús felvásárlási árának további csökkenése, ami jelentős árbevétel-kiesést okozhat.

Súlyos probléma az is, hogy nincs megfelelő törvényi szigor az orvvadászat megakadályozására. Egyes külföldi országokban az e célra használt eszközöket, járműveket elkobozzák amellett, hogy eljárást indítanak.

Előzmény: toloba (45)
lináj lináj van van van Creative Commons License 2004.05.03 0 0 46
Neked ez is elég, sőt még sok is.:P
Előzmény: toloba (43)
toloba Creative Commons License 2004.05.03 0 0 45
Én egy választ adtam egy Juszt gidagyilkos mivoltát firtató kérdésre/hozzászólásra. Olvass vissza. Ott gyilkosoztam le Semjént. Aki ugyanúgy kedvtelésből ölt, tehát állatgyilkos. Külön kel választani, amint mondtam, a kedvtelésből és a létfenntartásból adódó gyilkolást, azt pedig egy másik hozzászólás alapján írtam. Visszaolvasható. Te erőlteted a létfenntartást, nem én...pedig nincs róla szó.
Előzmény: fenejó (42)
árnyékxxx Creative Commons License 2004.05.03 0 0 44
??? átjelentkezni?

Ezt a baromságot nem unod még? Ennyire rákattantál? Törvények vannak vadászatra, probálj együttélni vele. Ha tiltott lesz a vadászat majd én is véreskezüzök minden vadászt aki megszegi azt, addig csak a mostani törvénysértö szemeteket szidom.

Előzmény: toloba (39)
toloba Creative Commons License 2004.05.03 0 0 43
Miért az újabb kopi?
27. hozzászólás már smafu.
Előzmény: lináj lináj van van van (41)
fenejó Creative Commons License 2004.05.03 0 0 42
Szögezzük le: te nem erről, vagy arról beszélsz, te össze-vissza beszélsz.
Egy professzionális (össze)hordár vagy. Összehordassz hetet-havat.
Előzmény: toloba (40)
lináj lináj van van van Creative Commons License 2004.05.03 0 0 41
a Komárom-Esztergom Megyei Vadásztársaság jogi képviselője annyit fűzött hozzá: egy egész dossziéjuk van Jusztról. "Többször figyelmeztették a kollégák Juszt urat, mert ok nélkül fegyverrel közlekedett" - mondta Tóth László. De ennek a mostani ügyhöz semmi köze. A kocsiján volt egy őz és egy vemhes nyúl teteme.
Tilalmi időszak van, senki nem lőhet ezekre a vadakra. Ráadásul, aki kilőtte őket, jogellenesen cselekedett.
Helybéli vadászok nem értik, hogy Juszt miért akarta átadni a vadakat, mikor tudnia kellett, hogy tilalmi időszak van. Ráadásul mindenféle vadászaton kötelező kísérő vadásznak részt venni, és naplót kell vezetni.

Előzmény: toloba (40)
toloba Creative Commons License 2004.05.03 0 0 40
Én nem létfenntartásról beszélek, látom többedszerre sem érted. Azt mondtam, kedvtelésből öltek. És így aztán, ha Juszt gidagyilkos vagy mi, a keresztény Semjén is állatgyilkos, aki még a szocikkal is összefekszik.
Előzmény: fenejó (38)
toloba Creative Commons License 2004.05.03 0 0 39
Hú, ha elfelejtettél volna átjelentkezni...
Előzmény: árnyékxxx (36)
fenejó Creative Commons License 2004.05.03 0 0 38
Nem már negyedosztályú.
Mitől létfentartás az, hogy dagadtra zabálod magad báránysülttel és két csámcsogás között gyilkosozol, he?
Vagy hogy sorra csinálod a csemetéket, oszt kikapartatod, he?
Előzmény: toloba (33)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!