Keresés

Részletes keresés

Edmund56 Creative Commons License 2006.03.01 0 0 6
Ha még nem adtad el, megvenném.
dj@chello.hu
Előzmény: 220V (5)
220V Creative Commons License 2005.08.03 0 0 5
Sziasztok! Joe Celko - SQL felsőfokon könyve eladó 3500 forintért. A könyvet nem használtam, teljesen új állapotban van, bolti ára 4900,-.
apartman.vodice@freemail.hu

Frelin Creative Commons License 2005.05.03 0 0 4
Sziasztok!
Fejlesztőket keresek hosszútávú(több éves) projektmunkára. Elvárt ismeretek: Felsőfokú végzettség, Unix, Java programozás (J2EE), Oracle adatbázisok ismerete, JMS, XML, EJB, BEA Weblogic.
A munkakör betöltése sürgős, ezért megköszönöm a gyorsan elküldött önéletrajzokat.
apetho@mfconsulting.hu
HR man Creative Commons License 2004.11.09 0 0 3

Java Software fejlesztőket keresünk!

Integrált rendszerek fejlesztéséhez nemdohányzó munkatársat keresünk magas szintű szakmai ismeretekkel rendelkező

-SW fejlesztőket, programozókat

-SW tervezőket, programozó matematikusokat

-SW fejlesztőket adatbázis fejlesztési ismerettel

Pályakezdő, friss diplomások jelentkezését is várjuk!

Leendő munkatársaink egy fiatal, dinamikus csapat tagjaiként, fognak részt venni több pénzügyi rendszer megvalósításában a tervezésétől egészen a követésig.

A pozíciók betöltéséhez az alábbi ismeretek, képességek nélkülözhetetlenek:

Java (J2EE, JSP, Servlet, EJB, RMI, JDBC)

CORBA

SQL

XML

Valamely fejlesztési módszertanban szerzett jártasság (UML, RUP, OMT)

Web alkalmazások fejlesztésében szerzett gyakorlat

DB2 vagy Oracle használatában szerzett gyakorlat

További elvárások:

Szakirányú felsőfokú végzetség (SW fejlesztő mérnök, programozó-, program tervező matematikus végzettség előny)

Dokumentációs készség

Jó problémamegoldó képesség

Pontos, igényes munkavégzés

Önálló munkára való készség

Team munkában való részvétel képessége

Nagy munkabírás, megbízhatóság

További előnyt jelentenek a különböző módszertanok, design patterns, refactoring és más tervezési módszerek, Message Queuing, Middleware technológiák,

valamint a CVS, Lotus, Websphere termékcsalád,pl. MQSeries és Wokflow, Rational termékek ismerete, használatának gyakorlata,

jakarta projekt ismerete (Struts, Ant, stb.)

A szakirodalom valamint a tanfolyamok, képzések megértési szintjének megfelelő angol nyelvtudás elengedhetetlen feltétel.

Jelentkezni a info@bytetronics.hu címre küldött szakmai önéletrajzzal lehet.

netchan Creative Commons License 2001.07.26 0 0 2
Ég és föld :)
De tényleg. A 2000-nek sokkal többet tud, főleg az új techológiák terén (XML). Sokkal jobbak a hozzá adott toolok (pl. query analyzer). Van benne user-defined function, ami nekem kibaszottul hianyzott a 7-ből. Szerintem az MS oldalon biztos van egy "What's new" lerírás az újdonságokról.
Nem tudom, hogy érdemes-e venni könyvet hozzá. Van egy jó kis help file abba minden benne van. Az a neve, hogy "Books online". Nomen est omen :)

Üdv!
ps

Előzmény: miracle1 (1)
miracle1 Creative Commons License 2001.07.25 0 0 1
Mekora kulonbseg van az mssql2000 es az mssql 7,0 kozott (mivel az utobbirol lattam konyvet. Igaz 9 rugoba kerul).
Előzmény: netchan (0)
netchan Creative Commons License 2001.07.17 0 0 0
Érdemes körülnézned a neten tutorialok után. Én Servlet,JDBC,mssql2000 felallást használtam, minden lényeges info ott volt a Sun Java tutorial oldalán.
mssql2000-hez van egy csomó fajta JDBC driver. Ami a legjobban bejött, az a JTurbo. 3 perc alatt be lehet izzítani.
Ha van valami, kérdezz.

Üdv!
n

Előzmény: miracle1 (-)
miracle1 Creative Commons License 2001.07.17 0 0 topiknyitó
Aki tudna segiteni, hogy hol tudnek a fenti temakhoz web cimet, konyvet, anyagot stb. (lehetoleg magyar nyelven) talalni, az kerem segitsen. Koszi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!