Keresés

Részletes keresés

Rockety Creative Commons License 2001.07.23 0 0 4
ezt honnan lehet leszedni? sok jót hallottam már erről a gaméről de nem volt hozzá szerencsém sajnos
viktor- Creative Commons License 2001.07.18 0 0 3
Nekem mégis az az érzésem, hogy a nehézség befolyásolja a pontszámot is.
Előzmény: ambrosius (2)
ambrosius Creative Commons License 2001.07.17 0 0 2
Korrigálok, a nehézségi fokozat meglepő módon a nehézségben játszik szerepet, Adventurerben már egész gusztustalanok a szélviszonyok, ráadásul kevesebb legényzetet lehet tartani lázadás nélkül.
Előzmény: ambrosius (1)
ambrosius Creative Commons License 2001.07.17 0 0 1
Megnéztem mégegyszer, 18600 acre föld, Francia márki, Holland kapitány, angol herceg, content and cherfull, egyszer sérültem meg, a kormányzó unokahúga a feleségem. Arra gondoltam, hogy talán a gold-ban 10-zel van osztva a pontszám :o) Mert a végén is amikor ahajót mutatja, akkor a legnagyobb képe van ott. A nehézségi fok szerintem csak a pénz összegében játszik szerepet.
Előzmény: viktor- (0)
viktor- Creative Commons License 2001.07.16 0 0 0
Szia!

Néha még manapság is előveszem a Pirates!-t. (még mindig messze a legkedvencebb játékom)
Az igazság az, hogy nem a Gold-al, hanem vagy a C64, vagy az AMIGA változattal játszok. Nekem valahogy a Gold nem jött be annyira.
Amikor még - évekkel ezelőtt - sokat nyúztam a progit, én is elértem a királyi tanácsadó rangot. Általában az angolokkal kezdtem, "nehéz" fokozatban, a korszak legtöbbször az utolsó kettő valamelyike volt. Arra viszont már nem emlékszem, hogy hány pontot kaptam annak idején.
Amikor elérted a királyi tanácsadói rangot és csak 17 pontot kaptál nem alacsony nehézségi fokozatban játszottál, vagy esetleg sokáig játszottál alacsony nehézségi fokozatban és későn váltottál magasabbra? Szerintem ez lehet az oka.

üdv.

Előzmény: ambrosius (-)
ambrosius Creative Commons License 2001.07.16 0 0 topiknyitó
Tegnap ismét elkezdtem játszani a Pirates Golddal. Úgy láttam, hogy még nincs ennek az istenkirály játéknak saját topikja, gondoltam, hogy ideje létrehozni.
Van valaki köztetek, aki játszott/játszik ezzel a gaméval mostanság?
Mennyi volt a legtöbb pont/rang/arany/föld/akármi, amit elértetek a játékban? Milyen nehézségi fokozatban, melyik korszakban milyen nációval jövedelmező dolog játszani? Mennyi időnként szoktátok felosztani a zsákmányt?

Nekem volt egy mentett állásom valami 425 ezer arany saját vagyon, 18200 acre föld, Englis Duke, Francia, Holland valamivel kisebb rangok, 1560-1600, 36 évesen megnősülve lettem King's advisor, extremly wealth, very important member, brave, bold and fearless de a végén csak 17 pontot kaptam. valahol a neten olvastam, hogy valaki 165 pontot ért el, nagyobb ranggal viszont kevesebb fölldel/pénzzel mint én. Az szerintetek elírás volt, vagy tényleg bele kell húznom jobban a játékba?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!