Tibi,nagyon köszönöm.Azért is örültem,mert az ünnep előtti napokban direkt figyeltem a médiákokat,hogy ugyan mi szó esik ennek ürügyén Bajáról?Levizsgáztak előttem a Kossuth rádióval az élen.
Ha igaz, akkor minden eddiginél több vendég volt Baján. Én eddig a csúcsot 40000 vendégben tudtam, a Hírös Index szerint ez a szám nagyon közel van az 50000-hez.
Ugye,ez az esemény nem akármilyen gasztronómiai esemény, mégis a hétfői "legismertebb, legnépszerűbb" napilapunkban látunk egy 7-8 éves képet, és 25-30000-es létszámmegjelölést.
Viszont egyet tapasztaltam, hogy újra sokan látogattak el Bajára.
SZVSZ azért érdemes lenne a műsorszervezőknek is felnőni a feladathoz, és időben lépni a jónevű előadóművészek leszervezése érdekében.
a hajósok reakcióját olvasd el törzsasztalban az aknásznaszád topicban.Annyit elárulhatok, meg voltak elégedve-talán ezért is, de úgy néz ki, megint vízre szállok a Sopronnal..:-))
Mi is voltunk.Ezúttal már 20 szegedi fiatalllal együtt.Naggyon jól érezték magukat.Ha belegondolo, hogy három évvel ezelőtt mlg szűk családi körben voltunk..
Az eső feldobta a hangulatot, legalábbis nálunk.Mongjuk én mást is főztem, és ezért nálam tovább volt buli..
Jövőre megint, de akkor fel kell dobni valamivel!
Na valami olyasmire gondoltam, mint az utánad szóló. Sajnáltam a sok elpocsékolt kaját, mi meg pénzért is alig találtunk.
Sebaj, tavaly már mi főztünk, meg most hétvégén is fogunk! :)
Gábor, aki látnivalóra szomjúhozik, az vegye nyakába a teljes halfőző területet, és járja körbe. Hogy panorámát senki sem fog nyújtani, annak nagy a valószínűsége.
Időközben informált a főszervező, miszerint eddig 3 helyszínről tudnak, ahol a nem főző vendégek számára lesz halászlé kimérés.
1. A Duna Hotel összes helyisége, teraszai.
2. A Véndió Étterem a Petőfi-szigeten. A parkolójában is asztalok lesznek kihelyezve, és itt nem éttermi árakon lesz hallé kapható.
3. Szintén a szigeten, a Fekete Kutya söröző vonul ki, a sportpálya környékén lesznek fogadásra készek.
A főzőhellyel rendelkezők pedig nem idegenek fogadására vannak berendezkedve, de a nem tolakodó érdeklődő (természetesen nem falkástól) bizonyára kaphat sok helyen kóstolót, ha a mennyiségből futja.