Az emberi faj missziója, hogy megtudja, hogy mi a missziója. Ti már jó úton jártok. Csak még - úgy tűnik - nagyon az elején vagytok. De valakinek ott is kell lennie.
Szerintem az Emberi Faj egy "meg nem született gyermek", és ugyanaz a célja, mint egyetlen embernek, élölénynek...
(szaporodni, túlélni, tökéletesedni)
Mintha a sorrendet nem vetted volna figyelembe. Van aki (majdnem mindenki ugye), meg az alazázatig sem jut el... Annak EZ is cél.
Ha elérjük az önfelimerést, a többi adja magát..
Mellékesen én még nem sok embert láttam olyat, aki megvalósította magát..
Én szó szerint mondtam, nem mint közhelyet.. Valamit elérthettél..
"A Földön nekünk valamit tenni kell, elrendezni a dolgokat, hogy azok, akik tudatlanságban élnek, eljussanak a Tudásig"
Minek? Majd tudja az ERŐ, mit kell tennie. Elég felnőni ahhoz, hogy közvetítődhessen rajtunk keresztül...
Alkalmazkodás minden feltételhez, a környezet átalakítása a megfelelő élettérré, etc, etc...ez a faj missziója...
De gondolom itt most egy elvont misszió felkutatása a cél...:-)
Tkp. minden cselekedetünkkel változtatunk valamit a világon, úgyhogy a kérésed abszurdikus. A világ a Változás maga. Csak az a fontos, hogy ez a változtatás szeretettel történjen, és ne erőszakkal.
Hát ha ez a fajta spirituális dombocska annyira megmászhatatlan a számodra, hogy tátott szájjal bámulsz mindenkire, aki alázatos és felismerte önmagát, akkor Te még nem láttál hegyet :) Ugyanis ez nem cél, hanem eszköz, ami szükségeltetik ahhoz, hogy az ember be tudja teljesíteni a misszióját. Ha megállsz az alázat mérföldkövénél az Úton, és azt hiszed, célba értél, akkor vagy a mestered csaló, vagy Te vagy törpe :) A Földön nekünk valamit tenni kell, elrendezni a dolgokat, hogy azok, akik tudatlanságban élnek, eljussanak a Tudásig.
Az emberiségnek EZ a feladata, legalábbis szerintem... Minden ebből következik...
Nincsenek tömegek. Emberek vannak..Te is jól tudod. :)
És azt hiszem ez éppen elég NAGY feladat.
Aki "csinálja" tudja.
Érthetőbben fogalmazok: a tudományos fejlődés arra is jó volt, hogy az ember megértse: a kezdeti ember- és geocentrikus világkép egy nagy hablaty. A folyamatra, amelynek során a geocentrikus világképtől eljutottunk mai univerzumképünkig,próbáltam célozni.
Nem vagyunk tehát a világegyetem középpontja.
Az uralkodást pedig továbbra sem értem: a terjeszkedés nem uralkodás. Az sem uralkodás, ha a galaxis minden naprendszerében lesz űrállomásunk. Az univerzumnak részei vagyunk és nem "koronái". Lehet-e értelme Naprendszereket bevezetni ingatlanhivatalok nyilvántartásaiba?
Miért is gondoljuk, hogy kitüntetett szerepünk van az Univerzumban? A folyamat, amelynek során a Föld az Univerzum középpontjából lassacskán egy átlagos galaxis külső szektorában, egy átlagos nap bolygojává vált, éppen az ellenkező irányba mutat...
Az Univerzumon nem lehet uralkodni - azt sem tudjuk, meddig terjed, hát hogy tudnánk rajta uralkodni?
Ki látott már olyan uralkodót, aki nem tudta, hol van a birodalma határa?
Van. A Föld nevű bolygó gyarmatosítása. Egyébként nem a Földről származunk, hanem a Paradicsom nevű bolygóról, ami nekünk lett teremtve. Miután gyarmatosítottuk a Földet, visszatérhetünk a Paradicsomra. Ez a Feltámadás.