Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.02.18 0 0 81

50es úr veretné hasonló korabeli úr arcát középsugaras vizelettel

irj ha izlik a pisim

forwheel Creative Commons License 2016.05.25 0 0 80

Van másik, is itt nem itt kellene írni, de ideillő. Kiszáradt kezemet nem akartam krémmel kenni. Nem kell leírnom miért, itt sokan tudják. Egy napi folytonos nyalogatás után másnapra helyreállt a bőr víztartalma. 1 nap. Vegyszer nélkül.

forwheel Creative Commons License 2016.05.25 0 1 79

Ennek a topiknak nem a vitáról és a győzködésről kellene szólnia. Nyilván az ellenzők és szkeptikusok nem próbálták, de televannak okossággal, indulattal. Ők csináljanak egy olyan topikot, hogy "Vizeletterápia? Na ne!" És ott gyárthatnák az elméleteket.

Azt gondolom nem kell meggyőzni senkit. Mindenki a maga orvosa, ki azzal, hogy gyógyítja magát, ki azzal, hogy az orvora bízza. Aki a gyógyszerben hisz tegye azt. Úgysem tudja lebeszêlni azokat, akiknek saját tapasztalatuk van ezzel kapcsolatban. Bár szerintem magukat próbálják győzködni, felmentést remélve az alól, hogy nekivágjon. 

Itt arról kellene beszélni CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG, kinek mi a tapasztalata. Akinek van tapasztalata, annak mit sem ér az elenző elmélet.

Ide fér a negatív tapasztalat is, de az megélt tapasztalat legyen. Annak van értelme. De az okoskodás az "csak szellemi f@szverés".Bocsánat csúnyaszó, de találó.

Párizs73 Creative Commons License 2016.01.02 -2 0 78

Én mindenféle sértő szándék nélkül maradok az eredeti véleményemnél. Nem tartom normális dolognak.

Előzmény: pee2011 (76)
Re:barbara Creative Commons License 2016.01.01 0 0 77

saját vizét issza vissza?

Aki azt hiszi, hogy az alternatív terápia kifejezés még nem járatódott le eléggé, az biztosan nem hallott még a vizeletterápiáról. Nem, nem a vizeletkiválasztással kapcsolatos betegségek kezeléséről van szó, hanem a kezelést a vizelettel végzik , közelebbről a vizelet[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

pee2011 Creative Commons License 2016.01.01 -1 0 76

Figyi, nincs semmi gond azzal, hogy neked ez a véleményed.

Ez nem elmeorvosi kérdés.

CSAk magamról tudok írni, hogy 58é vagyok, de mind a mai napig ha meglát egy lány (nem vagyok nős, viszont elég bohéman élek), kikötünk az ágyban, majd a pihenésfázisban megtudja esetleg a frankó koromat, nem hiszi el, mert olyan a bőröm mindenhol, kezem mellkasom, nyakam stb, (ugye ezeken a helyeken látszik legjobban a kor) mint egy 40 évesé (sem).

Hogy miért, mert 20-onéve locsolom a testem a reggeli vizeletemmel, ok nem tudatosságból, inkább az élvezete miatt, de akkor is.

Aztán ha rékeresel, Liz Taylor is a vizelettel való arcápolása miatt volt nayon fiataos még 80 évesen is, nem a plasztika miatt.

Úgyhogy nem kell nekünk elmeorvos hidd el, inkább nem kéne ennyire erősen a pisilés utálatát kisgyerekkorunkban belénk nevelni és akkor más lenne a Te véleményed is.

Előzmény: Párizs73 (75)
Párizs73 Creative Commons License 2015.12.31 -2 0 75

Minden rosszindulat nélkül kérdezem: Elmeorvos látott már benneteket?

Törölt nick Creative Commons License 2015.10.19 -2 0 74

Sziasztok,én nem ré probáltam inni a saját vizeletemböl ,elöször nagyon rosz volt de másnap ujra megkostoltam mert nagyon izgatot ahogy rágondoltam hogy fogok inni belöle már kezdet fel álni a farkam,másodjára már ittam egy fél decit é azota minden nap iszok a vizeletemböl,már alig várom ,nagyon felizgat ,mindig közbe ál a farkam,és izlik is ,jo lenne ha valaki a számba pisilne (fiu) kiprobálná aszt is,izgat még a sperma nyelés is ,asztis csippem,izgatna még egy animál sexet is kiprobáni,lehet kezdek perverz lenni?.Ha valakit érdekel irjon a cserepka.z@freemail.hu ra ,sziasztok

Sicca Creative Commons License 2013.11.26 0 0 73

Sziasztok!

Először kb. 1 éve,miután elolvastam a könyvet(Gyógyító vizelet) kipróbáltam a kezemen levő szemölcsökre,amire már természetesen vagy száz kenőcsöt,krémet stb. kaptam, és csak több lett,mint előtte volt. Szóval 3 nap egymás után bekentem a kezem, és teljesen elmúlott. Azóta sem jött vissza. Most elkezdtem a nyelv alá cseppentett vizeletterápiát,valamint fájós izületeimet kentem be vele. Az izületeim nagyon sokat javultak. Teljes mértékben bízom a hatékonyságában, úgyhogy amint ismét váltzást tapasztalok, megosztom veletek.

totemrúd Creative Commons License 2013.07.31 0 0 72

Nézd meg a gyogyitovizelet.hu oldalt! Majd! mindenre válasz ad. ÉN HISZEK BENNE és iszom is, kenem is magamra. Próbáltam mér a szemembe is (alkalmazni szeretném) és az operált, de elöregedett fülemre is. (Gyakrabban fáj) Hja, és használom hidratálás helyett is....

Amíg valamit nem próbálsz legalább párszor, addig ne mondd soha, hogy nem lehet jó. Olvasgasd végig a gyakorikérdések.hu-t is.

Előzmény: LindaLina (68)
Budapest2249 Creative Commons License 2013.02.18 0 0 71

Kicsit haldoklik ez a fórum,jó lenne ha mások is hozzászolnának és elmondanák tapasztalatukat ,mindenesetre újabb 7 hónap telt el,továbbra is imádok pisit inni,és bármi meglepö de továbbra se haltam meg,pedig állitolag mérgezö.

Budapest2249 Creative Commons License 2012.07.05 0 0 70

Kedves doktor bácsik szkeptikusok és egyéb nagy tudású emberek(AKIK SZERINT MEGHAL AKI PISIT ISZIK):Immár két éve iszom naponta többször is a vizeletemet.

És még mindig élek pedig állitolag mérgező ,na most két lehetöség van:

1. Vagy már meghaltam és a szelemem ír most.

2. Lehet hogy ez az egéség titka csak nincs benne üzlet?

Budapest2249 Creative Commons License 2011.12.08 0 0 69

Igazából a szakirodalom egy esetben tiltja a vizeletivást ez pedig a terheség.

Nehéz erre a kérdésra válaszolni,mert én és a családom isza,de többek között ennek jótékony hatása miatt nem kell igénybe venni alválakozói(orvos,vegyiipár) szolgátatásait.

A szakirodalom sem ad erre egyértelmü választ.

Én ilyen helyzetbe is innám ,de ez a személyes véleményem garanciát másokért nem tudok vállalni.

Mi bajod van? Ha ezt tudjuk könnyebb a feltett kérdésra válaszolni.

Ha nagy a baj ajánlom a téma legnagyobb hazai szakértőit:

Török Szilveszter profeszor természetgyógyász

Jakab István (kombucha.hu)

Tihanyi Tamás

LindaLina Creative Commons License 2011.12.04 0 0 68

Sziasztok! Tudjátok esetleg, hogy  milyen gyógyszerek mellett igen és mellyek mellett nem alkalmazható a terápia? Köszönöm!

Budapest2249 Creative Commons License 2011.10.24 0 0 67

Nos aki az elöző két hozzászolásomat elolvasta az megérti hogy miért akarják ennyre lejáratni ezt a csodát.

Ingyen van bármikor elő tudom állitani nem lehet betiltani,orvost ,gyógyszert nem látok És akkora méreg a vizelet amibe belehalnak az emberek ,csak akkor hogy van az hogy én évek óta naponta többször iszom ezt a csodát és élek?

Budapest2249 Creative Commons License 2011.10.24 0 0 66

A VIZELET NÉHÁNY FONTOS ALKOTÓELEME ÉS EZEK HATÁSA (2. RÉSZ)

INTERLEUKIN: A biokatalizátorok egyik tipusa.

TERMÉSZETES KORTIZON(KORTIZOL): A gyógyitásban gyakran alkalmazott gyulladásgátló anyag.

PROTEIN GLOBULINOK: Különféle allergének elleni antitesteket tartalmaznak.

PROSTAGLANDINOK: Szülést-szabályozó hatóanyagként ismertek,de vérnyomás csökentésre is használatos értágitók.

RENIN: A véredények állapotát,valamint a vérnyomást befolyasoló protealitikus enzim.

UROKINÁZ: Értágitó hatású polipeptid,segití a vér áramlását,oldja a trombisokat,tüdőemboliákat és javitja az izomtónust.

KARBAMID: Ez az anyag biztositja a vizelet antibakterális hatását.Daganatellenes,és szerves oldóanyagként képes a szervezetben lévő zsirok és természetes váladékok feloldására.

HÚGYSAV:Résztvesz a szervezet öregedési folyamának és a szabad gyökök elpusztításának szabályozásába.TBC-ellenes hatása is van.

3-metil glyoxal: A rákos sejtek elpusztitására szolgál

Budapest2249 Creative Commons License 2011.10.24 0 0 65

A következő két részben idéznék Harald W Tietze nagysikerü könyvéből.

A VIZELET NÉHÁNY FONTOS ALKOTÓELEME ÉS EZEK HATÁSA (1.RÉSZ)

AGGLUTININ ÉS PRECIPITIN: agglutináló antitest és fajidegen fehérje hatására az élő szervezetben képződő ellenanyag a vírusok közömbősitő anyaga.

ALLANTOIN: A sebek gyógyulását elősegitő anyag,sok krém általánosan használt komponense.

ANTINEOPISTON: A rákos sejtek növekedését a normál sejt-strúkturák befolyasolása nékül szelektiven akadályozó anyag.

BETA-INDOL-ECETSAV: Szarkomák,karcinomák,szomatikus daganatok növekedését akadályozó vegyült.

DHEA(DEHYDROEPIANDROSTERONE): Az elhízást,a cukorbetegséget,a mellrákot és a vérszegénységet megelőző ,a csontvelő növekedést serkentő anyag.A DHEA befolyasolja az öregedés folyamatát is.

DIRECTIN: Ez az anyag képes összhangot kialakitani a rákos sejtek struktúrájában.

S-FAKTOR: A természetes alvást elősegitő anyag.

H-11: A rákos sejtek kifejlődését gátló faktor.

Budapest2249 Creative Commons License 2011.10.22 0 0 64

Fontos tanács kezdő vizeletivóknak.

Nem szabad elötte-utána fél oráig mentolost enni inni és fogat mosni(ennek oka a vizelet homeopátia szerü mükődése)

Saját tapasztalat: Ha bedagad a fogunk 5-10 percig tartsuk a szánkba 1-3 nap múlva rendben leszünk.

Kérem szépen ez egy csoda amit mindig is itak az emberek csak az utobbi 100-200 évben két nagyon nyereséges iparág megprobálja lejáratni ezt a csodát.

Az egyik egy az orvosok akik abból élnek hogy tudatlan társaink alvállalkozóra(orvosra) bizzák magukat.MIÉRT BIZUNK EGY 100 ÉVES SZAKMÁBA????EZ MÉG BÖLCSÖDÉS KOR.

És ezek a társaink igénybe veszik a vegyikonszervek (becenevük:gyógyszergyárak) szolgáltatásait is.Hát látható az eredményük,el kéne azon gondolkódni hogy soha ennyi orvos,vegyiüzem,korház nem volt még és soha ennyi beteg ember se volt még.Ha az emberek akik laborba küldik a vizeletmintájukat inkább meginnák már nem lenne ok laborba küldeni.

ÉN NAPONTA TÖBBSÖR ISZOM A VIZELETEMET (NEM CSAK REGGEL ) SEMMI BAJOM SÖT SOHA NEM VOLTAM MÉG ILYEN KIROBANÓ FORMÁBAN.

Budapest2249 Creative Commons License 2011.10.17 0 0 62

Én nem csak beszélek róla hanem naponta többször fogyasztom.

Megelőzésre is tökéletes az ember nem lesz beteg a megfázás két nap alatt elmúlik elsőrangú lázcsilapitó.

Nem a mennyiségen hanem gyakoriságon van a hangsúly.

Aki szerint árt annak az a rossz hirem van hogy én két éve rendszeresen iszom és kitünő állapotban vagyok,mindenkinek ajánlom nem ismerem az orvosom nem tudom hogy mi az a gyógyszer,persze aki nyavajogni akar és betegségbe menekülni az ne kövesen.

Hihetetlen hogy olyanok szólnak a témához akik soha nem iták ezt a csodaszert elöbb probáld ki aztán lehet dumálni ha nem használ addig pedig senki se beszéljen le másokat olyan baromságal hogy ez méreg.Ez egy csoda amit soha sem fogok abbahagyni.

Egy fontos dolog van a szakirodalom szerint terhesek nem ihatják ezt be kell tartani(hogy miért azt nem tudom)

Én ma már nyiltan merem hirdetni ezt a csodát,persze sok embernek nem tettszik(orvosok,gyógyszergyárak)nem véletlenül mert ezt nem tudja a hatalom ,ANTSZ betiltani hisz én minden nap többször és ingyen előállitom magamnak és ez nagyon kellemetlen nekik.

És az ize eleinte szokatlan lesz de egy hónapon belül úgy megszoktam hogy ma már finomnak érzem.

A 90 MILLIOS NÉMETORSZÁGBAN 4 MILLIÓ EMBER ISZA BÁR MI IS ITT TARTANÁNK.

Budapest2249 Creative Commons License 2011.10.17 0 0 62

Én nem csak beszélek róla hanem naponta többször fogyasztom.

Megelőzésre is tökéletes az ember nem lesz beteg a megfázás két nap alatt elmúlik elsőrangú lázcsilapitó.

Nem a mennyiségen hanem gyakoriságon van a hangsúly.

Aki szerint árt annak az a rossz hirem van hogy én két éve rendszeresen iszom és kitünő állapotban vagyok,mindenkinek ajánlom nem ismerem az orvosom nem tudom hogy mi az a gyógyszer,persze aki nyavajogni akar és betegségbe menekülni az ne kövesen.

Hihetetlen hogy olyanok szólnak a témához akik soha nem iták ezt a csodaszert elöbb probáld ki aztán lehet dumálni ha nem használ addig pedig senki se beszéljen le másokat olyan baromságal hogy ez méreg.Ez egy csoda amit soha sem fogok abbahagyni.

Egy fontos dolog van a szakirodalom szerint terhesek nem ihatják ezt be kell tartani(hogy miért azt nem tudom)

Én ma már nyiltan merem hirdetni ezt a csodát,persze sok embernek nem tettszik(orvosok,gyógyszergyárak)nem véletlenül mert ezt nem tudja a hatalom ,ANTSZ betiltani hisz én minden nap többször és ingyen előállitom magamnak és ez nagyon kellemetlen nekik.

És az ize eleinte szokatlan lesz de egy hónapon belül úgy megszoktam hogy ma már finomnak érzem.

A 90 MILLIOS NÉMETORSZÁGBAN 4 MILLIÓ EMBER ISZA BÁR MI IS ITT TARTANÁNK.

chriss23 Creative Commons License 2011.01.15 0 0 61

Szia! girl96!

Ez a vizeletterápiás dolog valóban jó sokmindenre! Ez nem vicc!Nem hiába nem látod TV-ben hírdetve azt hogy kend a bőrödre vagy éppen reggeli vizeletedet idd meg.Mert ha ezt hírdetnék akkor a gyógyszeriparnak vége lenne kevesebb kereslet lenne a krémek iránt és ez pénz kiesés lenne.Nekem a bőröm ilyen ekcémás pirosas volt és reggel bekentem mindig meg este mikor lefeküstem előtte letisztítottam vattakorongal + néha egy kicsit meg is kóstóltam a vizeletemből.Figyelgettem szépen és egyre kisseb kissebb foltok voltak majd el is tünt szépen.Legjobb ha fűrdés után kened be a bőrödet mert letisztúlt állapotban jobban felszívódik.

Mondták szüleim hogy mért nem mész el orvoshoz de én ebben hittem mert amúgy is ilyen természetgyógyászos beütésem van.

Pl a fejfájást el tudom mulasztani:)

Úgyhogy próbáld ki nyugodtan:)

Szia!

Előzmény: girl96 (59)
Két elemi Creative Commons License 2010.12.25 0 0 60

Végigolvastam,nem igazán hiszek ezekben a dolgokban de:

Édesapám ha feltörte a kezét valamilyen szerszám alkalmazta,hát gyerekként elég megdöbbentő volt.

Aztán volt egy idős kőmüves ,a nyolcvanas években,jócskán nyugdijas volt már,azt mondta ettől jobb kézfinomítót még nem találtak fel.Viszolyogva bár megdyőződtem róla,olyan volt a keze mint a baba popsi.

Lehet hogy a régi dolgok egy részét meg kellene becsülni,nem hagyni feledésde merülni.

girl96 Creative Commons License 2010.12.18 0 0 59

Sziasztok.

Én egy 14 éves lány vagyok. Nagyon csúnya gyulladt pattanásos az arcbőröm és már kipróbáltam minden féle kenőcsöt de semmi hatása. És hallottam erről a vizelet terápiáról. Igaz az hogy ha 2 vagy több hétig minen reggel , az első vizeletbe (középsugarú) egy kis vatát mártok és azzal megtörlöm az arcom , akkor szép tiszta lessz az arcom ? És teljesen letisztúl vagy csak enyhül tőle? Ez az utolsó esély ezért is szeretném kipróbálni persze ha csak segít . 

sosulep Creative Commons License 2010.04.13 0 1 58

Hozzászólok a tetszhalálban lévő topikhoz, hátha valaki elolvassa :)

Korábban a kagylóval jól szétvágott lábamat, majd a kezemen lévő sebet pisiltem le, nagyon gyorsan begyógyult. Ugyanígy a tábortűznél megégetett kezemmel is ezt tettem.Később ez eszembejutván, az arcomon lévő valamilyen gombás valamit kezdtem kenni a pisimmel, ami nemigen reagált semmilyen gyógyszerre addig. Pár nap múlva eltünt !!! Azóta az arcomat mosom le nap mint nap: sokkal bársonyosabb és ránctalanabb. És a hajam megmosva vele teljesen helyreáll az egyensúly. Se nem zsíros, se nem korpás!

Ja!!!  .... és nem büdös a pisi. Enyhe diószaga van.

Na, ez az igazi méreg! Hogy nem figyeltünk eléggé az öregekre, akik ezt naponta használták és természetesnek vették.

plavka Creative Commons License 2008.01.04 0 0 57
Kipróbáltam egy pici, a kisujjamon levő pici sebbel. Rápisiltem. Az addig nyugodt, gyógyulófélben levő seb, elkezdett vérezni, ami addig nem volt jellemzó... Hát nem tudom....
Előzmény: remma (56)
remma Creative Commons License 2007.12.27 0 0 56
A kívülálló számára az egyik első kérdés, ami felmerül, hogy miként lehet meginni egy mérgező, a szervezet által kiválasztott folyadékot?

Nos, a vizeletfogyasztók szerint ez tévedés, mert a vizelet nem toxikus (mérgező). Az a csekély mérgező mennyiség, amit tartalmaz nem veszélyes a testre, sőt kifejezetten pozitív hatásai vannak az immunrendszerre.

Hatásmechanizmusában ugyanis egyfajta oltóanyagként funkcionál: apró adagokban visszajuttatja a testbe azokat az anyagokat, melyek kiválasztódtak, vagy amelyek egy részét maguk a betegség termelték ki, így téve ellenállóbbá szervezetünket.

Saját tapasztalataim: torokgyulladást, kötőhártya gyulladást, szemölcsöt, horzsolást, sebeket biztosan gyógyít a saját vizelet terápia.
Előzmény: plavka (55)
plavka Creative Commons License 2007.11.28 0 0 55
Igaz, hogy ez a topik már nem él, de: ha ennyire steril és gombaölő meg baktériumölő a vizelet, ugyan mondja meg már valaki hogy mért vannak hugyúti fertőzések?? Ja és ha baci van a vizeletemben és azt visszaiszom, akkor még talán az egész bélrendszeremet is megfertőzöm a terápiával!!!Azért ezen el kellene gondolkozni, illetve aki alkalmazni akarja legalább menjen el vizeletvizsgálatra előtte.
helvetia Creative Commons License 2003.07.09 0 0 54

Érdeklődnék, nem tudna -e valaki vizeletterápiával foglalkozó szakembert, orvost, természetgyógyászt ajánlani?
Ha ismer valaki ilyet, nagyon örülnék, ha elküldené nekem az illető elérhetőségét e-mailben.
A címem: rikitikitevi@freemail.hu

Nagyon köszönöm előre is!

Szép napot minden chatelőnek!

Ayurveda Creative Commons License 2003.07.05 0 1 53
Szervusztok!

kipróbáltam (ezt is).
Az ok: daganatos betegség. Operáció után az immunrendszer erősítése, éberségének fenntartása lehetőleg MINDEN ESZKÖZZEL, hogy az esetleges, áttétet képezhető kóros sejteket fedezze fel és semmisítse meg.
Honnan hallottam róla? Népi bölcsesség révén és egy német ismerősömtől.

Hónapokig "fogyasztottam" ezt a folyadékot, hetente 3-5 alkalommal, ca. 1 decit a reggeli elsőből. Az első héten undorodtam tőle, de le kellett győzni. A következő héten már nem volt undor. A szaga valóban változó volt, attól függően, hogy fűszeres húsételeket fogyasztottam többségben vagy növényi táplálékot párolva/nyersen (utóbbi volt túlsúlyban).

Tapasztalat: azokban a hónapokban nem voltam beteg, még influenzás sem, pedig járvány is volt és körülöttem mindenki kidőlt. A leleteim jók voltak, térdizületi fájdalmaim megszüntek.

Miért nem használom ma már? Mert újra párkapcsolatban élek és nem akartam hogy felfedezze, s esetleg undorodjon tőlem (ezt mint a levelezésekből is látjuk, sokan nem tudják tolerálni).

A vitaindító GLS kijelentéseire ("nem hiszem el, hogy pont ez segítene...","A gerson ditával is így vagyok") koncentrálva meg kell jegyeznem: A HIT ELENGEDHETETLEN! Ezt környezetemből vett daganatos betegek példája nyomán határozottan ki tudom jelenteni.

Bocs, ha túl hosszúra sikeredett.

Előzmény: GLS (-)
Btx002 Creative Commons License 2003.05.09 0 0 52
ÜDV MINDENKINEK!

Talán kicsit OFF, de remélem tudtok segíteni...
Egy kérdésem lenne:
Egy átlagos adag vizeletben (2 dl?) mennyi só (NaCl) található? Vannak-e erre adatok valahol? Ha igen, hol érhetem el?

Kösz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!