"Petra vagyok, lány! Az esést nagyon nehezen motoroztam ki, erre ráment a teljes hazai EB futamom. Hockenheimben behoztam a szezonban elmaradt eséseket, és még 2x padlót fogtam a hétvégén. A futamon esett az eső, ahol relative jól mentem ( a nagyon csúszós pályán nem estem el, de pontot se sikerült szereznem ). Németországból a verseny után rögötön indultunk Bragaba. Nagyon tetszett a pálya, a versenyt jól kezdtem. A hosszú futam alatt kétszer is elfékeztem magam a sikánnál, de sokat gyorsultam az időmérőkhöz képest. Időeredményem alapján az első húszba férhettem volna. Ezen futam után se mentünk haza....Cartagenába vettük az irányt. A pálya itt is klassz, de nagyon nehéz. A legtöbb kanyarban nem látja az ember mi vár rá a kanyar végén. Dombok, és lejtők, no meg egy pálmafás kanyar. Az edzéseken nagyon nem találtam magamra, de a futamra felfújtam a ... és körröl körre gyorsultam. Az utolsó 3 verseny képei remélem nemsokára megtalálhatóak lesznek fotók között. "
Nagyon örülök, hogy mindenki megvan még, mert St....hu beleírása után senki sem volt hajlandó írogatni, s már hiányoztatok.
JB, most megyek, de holnap kikeresem neked a Mókusról szóló cikket,s elküldöm. Érdemes megnézni.