Keresés

Részletes keresés

xzoli Creative Commons License 2001.08.07 0 0 87
Samu girl, lassan a testtel !

Írtam, hogy nem a pedofileket védem. Elismerem, ez a példa provokatív volt, pl. Te is lecsaptad.

Csak azt akartam mondani, hogy a homo propaganda is befolyásolás (nem ismétlem meg, alább kifejtettem) és csúsztatás. Mint ilyet, nem tartom elfogadhatónak.
(Ismétlem, a pedofiliát SEM !!!)

Előzmény: Samurai-girl (85)
viktor a takarító Creative Commons License 2001.07.16 0 0 86
Nemrég hallottam egy beszélgetést Czeizel Endrével. Röviden csak annyit mondott, hogy a homokosok hivatalosan homoszexuális irányultságúak. Ez nem betegség, nem neveltetés, hanem genetika kérdése.
Van egy jól meghatározott gén, amit az anya örökít a gyerekre, amitől ő alapvetően a saját neméhez vonzódik. Attól, hogy egy gyerek homokosok közt nő fel, nem lesz hajlamosabb rá. Felmérések támasztották alá, hogy a homokos szülők gyerekei ugyanolyan arányban lesznek homokosok, mint a normál szülőké.

Ezen felül azt is említette, hogy minden ember alapvetően biszexuális irányultságúnak születik.
Ez annyit tesz, hogy bizonyos körülmények között, pl. börtön, az ember saját nemével is közösül, hogy szexuális szükségleteit kielégítse. Ő a maszturbáláshoz hasonlította a helyzetet. Ugyanakkor attól fogva, hogy a kényszerhelyzet megszűnik, visszatérnek eredeti irányultságukhoz.

röviden ennyi.

Samurai-girl Creative Commons License 2001.07.14 0 0 85
xzoli: Eddig nem hittem, hogy ilyen emberek még léteznek. De Te bebizonyítottad, hogy az emberi ostobaság határtalan.
Még, hogy a pedofil miért veszélyesebb a homoszexuálisnál? Ezt komolyan gondoltad?
Ha mondjuk egy 50-es férfi molesztál egy kislányt (mert ugye az a hetero viszony) az szerinted összehasonlítható két fiú/férfi olyan kapcsolatával, ahol mindkét fél ÖNSZÁNTÁBÓL van a másikkal???
Eredetileg nem tertveztem hozzászólni ehhez a topic-hoz, de ez a kijelentésed nagyon felháborított. Remélem nem sokan gondolkoznak úgy, ahogy te.

na bye



xzoli Creative Commons License 2001.07.12 0 0 84
A pedofil miért közveszélyesebb a homokosnál ?
És miért betegebb ? Pedig nem is a saját neméhez vonzódik... Vagy pont az lenne egészségesebb ?
(gy.k. nem a pedofileket védem. Vehetnénk más példát is.)

A homo felvonulás pont hogy erőszakos magamutogatás. Jól érezhetik magukat kettesben, vagy rengeteg bárban, miért csak a parádé nyújt megfelelő formát ?

A gyerek enélkül is tudni fogja, hogy vannak homók. Ha felvonulnak, az csak hamis túlsúlyt ad a dolognak. Miért nem szervez akkor valaki hetero felvonulást ? (Megjegyzem, a homók rögtön ellenük való támadásnak vennék, a másság elleni merényletnek.)

Az utcai futóversenyen is zavar, hogy eldobálják a szemetet.
De a lényegi tartalmát tekinve, ott nem a magamutogatás a cél, hanem a verseny, ad absurdum, hogy valaki a városának/országának/egyesületének szerezzen babért azzal, hogy jobb a többinél.

Előzmény: viktor a takarító (83)
viktor a takarító Creative Commons License 2001.07.12 0 0 83
miért mindig a pedofilokkal példálóztok (akik, úgymond "nem nyelnének le" mindent)??
a homokosok sem azzal érvelnek, hogy mindjárt lágerbe akarjátok őket küldeni....

A pedofil beteg és közveszélyes, a homokos nem beteg és nem közveszélyes, és nem bűnöző, de (akikkel eddig találkoztam) sokkal toleránsabbak, mint a legtöbb "normális" ember....

Az erőszakos magamutogatás nekem sem tetszik, de ezzel maximum néhány HUSZos topikban találkoztam, és csak egy-két embertől, de pl. egy felvonulás, ahol jól érzik magukat, ahol igenis meg merik mutatni az arcukat, hogy "tessék engem is elfogadni", az miért zavar téged?

a gyereked nem is érti, hohy mi ez, ha meg igen, akkor sem lesz tőle homokos, csak úgy nő fel, hogy nem fogja őt zavarni a dolog.

az utcai futóversenyek nem zavarnak? feltartjuk a forgalmat órákra, eldobáljuk a frissítős poharakat, néhány banánhéj is kerül az utcára, ráeröltetjük magunkat a békés, normális átlagpolgárra, és időnként fel is tartjuk, pedig talán még kevesebben is vagyunk, mint a homoszexuálisok......

"....miért pont a biciklisták?"

Előzmény: xzoli (82)
xzoli Creative Commons License 2001.07.12 0 0 82
Cicmic:

Ha az állampolgári jogegyenlőséget vallod, valamint a gyülekezési és egyesülési szabadságot, akkor bizonyára
ellenzed, hogy homoszexuális társadalmi szervezeteket bárhonnan kitiltsanak.

A demokráciára hivatkozva nem lehet rákényszeríteni a többségre, hogy mindent lenyeljen. Akkor hol marad a többségnek ama joga, hogy ne dúlják fel az életét, ne tegyék ki olyan behatásnak, amit nem akar (sem magának, sem pl. a gyerekeinek) ?

Vagy mit szólnál, ha pl. a pedofilek is rendeznének felvonulást, és több publicitást követelnének, mondván, hogy a médiában alulreprezentáltak ?

Előzmény: micacska (78)
viktor a takarító Creative Commons License 2001.07.12 0 0 81
...és Rimbaud, és Verlaine, és Oscar Wilde, és megannyi ember, arról nem is szólva, hogy az ókori görögöknél teljesen elfogadott volt, hogy a fiatal (nem gyerek) férfiak az idősebb férfiak játszótársai (fordítva, értem alatta az aktív/passzív felállást, viszont nem volt elfogadott), ami annyit jelent, hogy bizony Szókratesznak, Platonnak és társaiknak is volt ilyen kapcsolatuk (kéretik nem felhozni Szókratesz perét a fiatalok megrontásáról, mert az vallási vonatkozású volt).

szóval ezek mind beteg emberek, beteg elmék, míg árja "barátaink" maguk_a_megtestesült_emberek, épek, tiszták, éppen csak nem kiválasztottak......hogy a fajfenntartással foglalkozó cro-magnoni embert is evett anno, az most nem számít.

Előzmény: Virág Árpád (62)
Turulmadár Creative Commons License 2001.07.12 0 0 80
"A közös nevezőre hozás alapja az a gondolat lehetett, hogy a megértés, az elfogadás az emberi együttélés alapja. "

Ki kell ábrándítsalak, a közös nevező ez esetben: az újságírói tájékozatlanság. :o)

Ákos, a Turulmadár

Előzmény: micacska (75)
ttaarrllee Creative Commons License 2001.07.11 0 0 79
Nem tudom mért kötelező nekem tudomással bírnom arról, hogy Józsi szerelmes Pistibe, az meg gusztustalannak tarja ezt a vonzalmat, mert ő inkább Sárikát szeretné...
Előzmény: micacska (77)
micacska Creative Commons License 2001.07.11 0 0 78
Kedves Fenevad!
Nagy dolog ám, hogy leírtad, minden ember egyenlő.
Ennek IS nagyon örülök.
Ha az állampolgári jogegyenlőséget vallod, valamint a gyülekezési és egyesülési szabadságot, akkor bizonyára ellenzed, hogy homoszexuális társadalmi szervezeteket bárhonnan kitiltsanak.
Mert eme logika mentén haladva ez jogsértés.
Üdvözöllek:
mic.
P.s. Sok kedvesség van abban, hogy "cica-mica- ügynek nevezed hozzászólásomat.Ez személyiséged új vonása, amit én üdvözlök.
Előzmény: fenevad (37)
micacska Creative Commons License 2001.07.11 0 0 77
Ismétlem: az emberi jogok védelméről van szó/a Tarlós megtiltja részvételüket a Szigeten/
Üdv. mic.
Előzmény: ttaarrllee (50)
micacska Creative Commons License 2001.07.11 0 0 76
Legyen is büszke, kedves Hunter!
A történelmi tapasztalat viszont az, hogy a többséget sohasem diszkriminálják.
Üdv. mic.
P.S.: Miből gondolod, hogy az ide beírók homoszexuálisok ?/ "..Ti , kedves meleg barátaink.."/
Előzmény: Törölt nick (72)
micacska Creative Commons License 2001.07.11 0 0 75
Örülök, Ákos, hogy ismét felhívtad a figyelmet a különbségre.
A közös nevezőre hozás alapja az a gondolat lehetett, hogy a megértés, az elfogadás az emberi együttélés alapja.
Üdvözöllek:
mic.
Előzmény: Turulmadár (71)
antforce Creative Commons License 2001.07.11 0 0 74
gáz ha ezeket is keverik.. Bécsben volt loveparade, meg sok helyen lesz, asszem izraelben meg valahol angliában is, berlinből indult, meg tán lesz budapesten ha ügyesek a szervezők pár hét múlva.. :))
Nade nem az én dolgom, szvsz nagy baromság a kettőt keverni, a bulifelvonulás az teljesen más.. felőlem aztán azok vonalnak akik akarnak.. :))

Ant

Előzmény: Tamás (1)
flipper_a_delfin Creative Commons License 2001.07.11 0 0 73
Panaszkodtok, hogy sok a meleg topic?
Persze. Senki nem olvas belejük, csak ha talal valami erdekes temat, nyit egy uj topicot.
Hat nem.
Ezeket a velemenyeket huszszor olvastam mar, es huszszor vitaba szalltunk velük, ertlemesen, logikus ervekkel, es itt-ott sikerült is ertelmes parbeszedet kialakitani.
Ha valakit erdekel, elolvashatja a megfelelö topicokban.
A pride temakörben is van vagy 3 topic.
Ugyhogy szerintem akit erdekel, az menjen at oda, ragja at magat tisztessegesen a hozzaszolasokon, aki meg csak fikazni akar, meg izlesröl vitatkozni (De gustibus non est disputandum - ezt nem a melegek talaltak ki a 20. szazadban...), az nyisson egy fikazos topicot, vagy tölem nyilvanitsa ezt annak.
Az ember nehany havonta meg csak-csak ujra vitaba szall uj emberekkel, de parhuzamosan letezö topicoknal NEM.

FaD

Törölt nick Creative Commons License 2001.07.11 0 0 72
Valahol olvastam itt a HUSZ-ban vmi Hetero-Pride felvonulás szervezéséről. Lehet, hogy Ti kedves meleg barátaink egyszerűen gyerekgyárnak tituláltok bennünket (bár ha az intelligenciára apellálok és a fokozott érzékenységre akkor ezt feltétlenül el kell vetnem) de ha lenne Hetero-Pride, akkor _arra_ büszke lehetne minden hetero résztvevő, hogy életet ad, - csak úgy mellékesen. Még akkor is, ha ez nekünk, nektek természetesnek tűnik.
Turulmadár Creative Commons License 2001.07.11 0 0 71
Kedves micacska!

"Népszabadság, első oldalon- SZVSZ nagyon helyesen - jobbra kiemelten, 2001. 07.09."

Épp csak az a gáz, hogy Bécsben nem melegek vonultak, hanem Love Parade volt. Az meg kb. annyira melegfelvonulás, mint angolkisasszonyok teadélutánja. Szerintem ekkora címlapos baki elég égő egy Népszabadság-szintű lapban.

Ákos, a Turulmadár

Előzmény: micacska (36)
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.11 0 0 70
Bocs, hogy beleszólok, de ez az idézet "a szexualitás és a nemiség a fajfenntartás és a továbbélés , a szaporodás eszköze" nem egyezik meg azzal hogy "a szexualitás és a nemiség a fajfenntartás és a továbbélés , a szaporodás eszköze és ezen kívül semmi más értelme "haszna" nincs. Mert Ti így forgattátok ki az idézetet, holott nem erről szól. Miért ne lehetne élvezni a szexet, akár önmagáért is? Ugyanakkor _azért_ élvezzük, hogy legyen kedvünk szaporodni. Ez a természet egyik nagy átverése. Ez van a génjeinkbe programozva. Többek között azért fontos a szex szegénynek, gazdagnak, mert egy nagyon kellemes tevékenység, _de_ mellékesen nem kizárólag öncélú dolog a kétpólusú szexualitás gyümölcse az emberiség fennmaradásának a kulcsa. Egyenlőre. Amíg a klónozással be nem avatkoznak a természetes folyamatokba. És addig, akár homo akár hetero az illető a kétpólusú szexnek (a hetero szexnek) köszönheti az életét.
És most jöhetnek a cáfolatok.
Üdv:
Hunter
zizi Creative Commons License 2001.07.11 0 0 69
Van ilyen is, olyan is. Szvsz itt sokkal kevésbé cél az egymás b*tása, mint a politikában, ahol topikok tömkelegében nem lehet emberi szót olvasni, csak fikázást.
Előzmény: Virág Árpád (68)
Virág Árpád Creative Commons License 2001.07.11 0 0 68
Háááát... Kultúra, meg tolerancia... Izé... Én még emléxem olyan topicra, amiben a fő cél egymás ****ogatása volt... (Egy Big Bother nick rémlik ezügyben ;-) )
Meg olyanra is, ahol eme felvonuláshoz hasonlóan kezdték el reklámozni magukat a melegek, és hát... Szóval az a topic nem volt a béke és kultúra szigete...
(ami azt illetti én valamennyire toleránsnak tartom magam, de amikor arról akarnak meggyőzni, hogy a homoszex a világ legtermészetesebb dolga, majdhogynem követendő példa... Akkor már én is el szoktam veszíteni a toleranciának még a nyomait is ;-) )
Előzmény: banya (64)
HevesiRóbert Creative Commons License 2001.07.11 0 0 67
Amennyiben ez a biológiai funkció nem megfelelően működik, az igenis rendellenesség, mondhatjuk: betegség

IGEN, mert aki nem úgy működik, mint te, az beteg.

Előzmény: ttaarrllee (51)
HevesiRóbert Creative Commons License 2001.07.10 0 0 66
Valoban nincs ha eltekintunk attol a tenytol, hogy sok homoszexualis SZANDEKOSAN eloszeretettel valaszt olyan foglalkozast (iskolak, kollegiumok, gyermekvedelmi intezetek, stb) ahol konnyen befolyasolhato, megnyerheto fiatalokat talal szexualis partnernek.

aha. értem, akkor az az egyik fiú rokonom azért tanít, mert meg akarja dugni az összes kiscsajt a 4A-ban.

Előzmény: net-boy (52)
HevesiRóbert Creative Commons License 2001.07.10 0 0 65
Aki józan paraszti ésszel nem látja be, hogy a szexualitás és a nemiség a fajfenntartás és a továbbélés , a szaporodás eszköze, az szerintem szintén beteg.

Tisztelt Arthur. ha tehát
szex=szaporodás,
akkor azt mond meg nekem, hogy a szomszédod miért szokott minden nap az asszony szájába élvezni????

Előzmény: Gombóc Arthur (45)
banya Creative Commons License 2001.07.10 0 0 64
Biza! Azért itt toleránsabbak és zömében sokkal kulturáltabbak a népek, mint odaát...

S ha már itt vagyok, hadd kérdem meg némely olvtárstól, hogy ők csak a fajfenntartás szent érdekében szeretkeznek?????

Előzmény: Virág Árpád (63)
Virág Árpád Creative Commons License 2001.07.10 0 0 63
:-D

HÉÉÉÉ! Most veszem észre: Már a HUSZ-ban vagyunk...

Előzmény: zizi (61)
Virág Árpád Creative Commons License 2001.07.10 0 0 62
Hát igen... Édesem! Gyakorlatilag semmit nem tudsz rólam, csak fröcsögsz...
Mint mindig... Angyalkám, neked már réges-régen egy pszichológusnál lenne a helyed...
Ezt a betegséget úgy hívják, hogy homofóbia (a többieknek: nem elírás ;-) ) és állítólag gyógyítható... :-)
Tudod akikről te oly mérhetetlen undorral nyilatkozol (tudnám, miért emlékeztetsz egy néhai osztrák festőre...) azok emberek. (legalábbis a többség)
Nem egy ismert és népszerű ember is van/volt közöttük... (aki így hirtelen eszembe jut: Freddy Mercury a Queen néhai énekese)
No mind1 kicsim. Veled nem érdemes tovább foglalkozni. Hisztizel, fröcsögsz és nem mondasz semmit.
Előzmény: SpydercoPolice (58)
zizi Creative Commons License 2001.07.10 0 0 61
"Aki józan paraszti ésszel nem látja be, hogy a szexualitás és a nemiség a fajfenntartás és a továbbélés , a szaporodás eszköze, az szerintem szintén beteg."

Hát picikéim, ha ti csak a fajfenntartás érdekében éltek szexuális életet, akkor megérdemlitek, csak vigyázzatok, nehogy túlzásba vigyétek - tudjátok : 3 gyerek az előírás, azon túl semmi szex :-DDD

karl may Creative Commons License 2001.07.10 0 0 60
huuu, valamit nagyon elb..m.
Előzmény: karl may (59)
karl may Creative Commons License 2001.07.10 0 0 59
mar hogy lenne egyenlo, hisz 0.
Előzmény: 81713 (57)
81713 Creative Commons License 2001.07.10 0 0 57

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!