Az általam ismert (nem kevés számú) zenekar közül az első három legszomorúbb zenekar közé sorolnám a Sopor Aeternust. Ennyire mélyen deprimált zenét nem sokat tudnék említeni. A Deine Lakaien-től érzem még néha ezt a mélységet, de amit a S.A. előad a lemezein, azokhoz képest egy polgári temetés gyászzenéi is örömódának tűnnek...
Sziasztok!
A héten végre megkaptam a lemezt.Sajnos csak a cd-box kiadást.
A külső: az eddig látott legszebb cd borító.A/5 formátum,fekete vászonkötés,ezüst felirattal,40 oldal (fényképek + dalszövegek)
Anna-Varney tényleg egyre rémesebben néz ki.(bár nekem még mindig ő a kedvencem)
A zene: 15 dal,sok régi szám áthangszerelve,zeneileg szerintem leginkább a Song from inverted womb albumhoz hasonló.A szöveg minden eddiginél sötétebb (nekem nagyon bejön,de hát én már csak ilyen vagyok)
Számok: Omen sinistrum
Dead souls
Stake of my soul
Beautiful thorn
Baptisma
The feast of blood
Sopor fratrem mortis est
The dreadful mirror
Reprise
Birth
Penance and pain
Holy water moonlight
Infant
Über den fluss
Dark deligth
az elso szamba belehallgattam, de nem tetszett.. meg neztem scaneket a picture bookrol.. hat en nem ertem. Ez a pasi vmi transzi atoperált izé vagy mi a szar, egyátalán ember? Létezik civil fotoja? Mit akar kifejezni ezzel a divathullámon való rothadó testü borotvált szemöldökkel? Ez müvészet?! esetleg ha összeszarom magam, szétkenem akkor már eladhatóak az én dalaim is? :)
Felébredtem :-) Sajna nagyon ritkán jutok netközelbe.Valóban lesz új album.Január 14-én jelenik meg Németo.-ban. Már rendeltem is belőle.Három változatban aggyák ki.Normál clear-tray dobozos cd,díszdobozos(cd-box)1999 darabot adnak ki,lp box(lemez plusz egyéb finomságok)666 darab jelenik meg összesen.A cd-boxból és az lp-boxból is kértem szépen.Nagggggyon várom már. :-)
gallup, face one tutko? (kb. 4300, ha pesten odaadom, de az csak szept. 2. fele, az OK?) ma megyek abba a boltba (Zurich..) Nem akarom, hogy rajtam maradjon, mert nem tudnam eladni :)
hát igen, sopor elég változatos.és engem ez nem is kicsit zavar.
köszönhetően neked -megjött a cd összeállításod- szóval óriási csalódás volt nekem sopor egyes darabjai.
ja, persze nekem csak a dead lovers dualitás jön be.
de az nagyon.
Seol:
Azok a számok vannak meg amik a Jekura lemezen vannak.Ha érdekel ,küldj egy mailt.Véletlenül két példányban van meg az említett album.Akár neked is adhatom.
Indie-go általában tényleg tartalmaz Sopor Aeternus albumokat, vigyázat, rendelni nem szabad, nekem 1/2 évet kellett várnom, oszt jóval drágább is volt, mint a nem rendeltek.
Nenia C'alladhan: elég jó, bár szerintem nem a legjobb (bár két számot még nem sikerült letölteni)
szerintem meg a hades ugy jo ahogy nagyon..
nekem dead lovers face one van csak, meg a Todeswunsch face 2, es a Jugglers of Jusa..
elég változatos .. ez kicsit zavar.
jameg egy existence c. szám is, ami techno (?!)
én is sopor hallgató vagyok, de a dead lovers sarabande face one és two-n kivül nem nagyon ismerem...
az epitaph meg a knochenblume az oltári...
meg a daffodils.
a többi is szenzációs, de a hades/pluton-ban hülyeség volt a dob.nagy elbaszás.
na, ti gyüttök.ű
amugy cure-t ismerem még eléggé, más nem is nagyon érdekel.
Megérkezett a lemez. :)
Egész hétvégén ezt hallgattam.Szerintem az eddigi albumok közül a legjobb.(de lehet,hogy csak az újdonság varázsa )Anna-Varney duettet énekel egy Constance nevű csajszival.Sajnos végig németül van,Így egy szót sem értek belőle :(
A lemez hangulata a szokásos Sopor Aeternus,a megszokott sikoltozások,hörgések nélkül.
A tok viszont hagy némi kívánnivalót maga után.Az előző lemezborítók igényesebbek voltak.
Végső soron NAGYON JÓ!!