Sziasztok. Új tulajdonosa vagyok egy 2007-es peugeot 307 sw- nek 1.6 hdi 110 paci.
A problémám az, hogy csak néha szól a rádió. Hangfal probléma lehet? Vagy vezeték? Esetleg valamilyen érintkezési probléma? Biztosítékot cseréltem a rádió hátuljában valamint az f8-as helyen lévőt. Maga a rádió működik keresi az állomásokat mindent mutat csak nincs hang illetve csak néha.
"Emellett eladó egy első szériás (2002) 307 SW-be (és talán a kombiba is) beszerelhető, gyári csomagtér elválasztó háló újszerű állapotban, valamint egy 307 SW-be való, zöld színű, szintén gyári, plüss borítású ülés, ami a harmadik üléssorba rakható be. Az ülés ki lett bontva, de sohasem volt használva.
Sziasztok, a hétvégén lettem tulajdonosa egy Peugeot 307 Breaknek,( 2003.11. 1.6 benzines 109 LE)
Kettő kérdésem lenne, az egyik hogy szükségem lenne egy hátsó pót fék lámpára, eddig sehol nem sikerült találnom,a másik pedig hogy a váltó kulisszához létezik e javító szett, vagy használjam egyenlőre így? ( Lötyög a váltó)
Sziasztok! Újabb gond: A hétvégén motorolajcsere volt a 307esemben.(1.6b-16V, 2001-es). Az olajleeresztő csavaromra cseréltem volna az alátétet és a vásárolt alátét nem ment rá a csavarra!!! Néztem csomó helyen, mindenhol M16X1.5X12 -es csavart írnak, de az én csavarom nagyobb átmérőjű. Nem mértem meg ugyan, de olyan volt, mintha M18-as lett volna, T50-nel kellett kicsavarni. Ez létezik??? .árditól vettem alvázszám alapján új csavart és M16-os készletet kaptam. Csak az enyém ilyen speciális vagy minden más ráncfelvarrás előtti csavarja nagyobb?
Már rég volt, hogy 307-esem volt, de emlékeim szerint a tanítási mód nagyon egyszerű: a gombbal felhúzod az ablakot maximálisan de úgy, hogy a gombot folyamatosan benyomva tartod miközben megy fel az ablak és az ablak bezáródását követően még vagy 10 másodpercig. Ekkor megtanulja a felső állást.
Lefele ugyanez - a gombot benyomva tartod miközben megy lefele az ablak és még vagy 10 másodpercig azt követően is, hogy az ablak teljesen lement.
Innentől tudja a felső és az alsó állást is. Én így emléxem.
Sziasztok! Látom mindenkinek tökéletes az autója vagy csak nem osztjátok a meg a többiekkel? Mindegy, nekünk (2001-es 1,6b,16V) segítségre volna szükségünk: minden évben, mikor bejönnek a hidegebbek, a jobb első ablakemelőm el kezd makacskodni. Tünet: a lehúzott ablakot automatán felhúzom végállásba. Amikor felért, magától, mintegy viccből visszanyitja az ablakot kb 15 centire és megáll. Szóval úgy tudom, lehet tanítani az ablakemelőt. Ehhez kéne a segítség: hogy kell tanítani az ablakemelőt? Ha lehet lépésről lépésre. Köszi előre is!
Citroen C-Zero-Peugeot Ion-Mitsubishi Miev guruló dolgokhoz egyforma oldalsó irányjelző kell oldalra. Meg a volt autómhoz is szerintem, amilyen a Tiétek is:))
De a csatlakozó sajnos nem egyezik. Gondolom, le kell vágni az eredeti csatlakozó véget, ha nem fióklakónak vettem. A kérdés; hol tudok venni hozzá megfelelő aljzatot/foglalatot, illetve milyen kell.
Sziasztok! Végül ki lettek cserélve általam a váltó bowdenjei. Megrendeltem az újat az Autodocról. Megjött, csillivilli, beszereltem. NEM JÓ!!! 1-est, 2-est kapcsolt, de 5.-et és a hátramenetet nem kapcsolta. Na újra kiküszködtem a helyéről és kiderült, hogy az új bowden páros egyike, pont amelyik szétszakadt, RÖVIDEBB 7 vagy 8 mm-rel, mint az eredeti. Irány az Autodoc, biztos nem jót rendeltem! De nem, mindegyik ilyen méretű vagy még rövidebb! Mi legyen??? Fogtam a szétszakadtat, kicsiszoltam belőle a maradék gumit, majd méregetés után 3D nyomtatóval nyomtattam bele perselyt PET-G anyagból. Tegnap beszereltem a "tuningolt" bowdent. Jelentem, még mindig működik!!!
Úgyhogy aki ilyen cserére kényszerül, előbb szerelje ki a régit, méregessen és csak azután rendeljen!
Kösz a tippet, a hozzáférés tényleg nem a legjobb, de a vezérlő is elhalt, szóval kivettem a ventit is, a csati az már sima ügy. Amúgy a vezérlőben kb 10 éve cseréltem a FETeket, eddig bírta, most rendeltem komplett motort, de acsati is szarul néz ki, azt is cserélném.
Szia, esetleg 2003-as, automataklímásba, fűtésszabályzó/előtétellénállas csatlakozód van? Előtétellénállást tudtam rendelni, de csati nincs készleten normális áron és elég sűrgős lenne.
Sziasztok! Tudja valaki, hogy mi az OEM száma a váltó bowdennek, ami egy 1.6-os benzines 16 szelepes ötajtós 307-esben lehet? Találtam OEM 2444AN-t. Az jó bele? Köszi a választ.
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy ha valamilyen elektromos beavatkozás történik az autómon, másnap reggelre lemerül az akksi. Példa: lecseréltem az autórádiót egy multifunkciós média központra. Minden működött. Autó beállt a garázsba, reggel csak csattant a behúzó tekercs. Akku feltölt, további reggeleken nincs probléma. Olyan is volt, szerelő kicserélte az indító motort, reggelre nem tekert, mert akku lenullázódott. 307-es, 1.6-os, benzinesről beszélek.
Nem tudom kinyitott a csomagtartó ajtot mi lehet a hiba egy 307 sw röl beszélek ,az ablakemelökse müködnek egyik napról a másikra megaták magukat mi lehet a hiba ha valaki tud valami kiindulási pontot azt megköszöném köszi.