Keresés

Részletes keresés

kutato Creative Commons License 2006.01.13 0 0 90
:(((((
4 mrd Ft most 1 ev alatt onreklamra..
Előzmény: Fortissimo (65)
kutato Creative Commons License 2006.01.13 0 0 89
mmost

wizes 2005.12.24 14:06:04 (342)
Ez a kúrmány van hatalmon, naná ezek reklámozzák magukat!
Előzmény: zuglo_14 (81)
kutato Creative Commons License 2006.01.13 0 0 88

"Kedves F!
Mibe is került a mák?
Mibe került a toy-toy wc-k?
Mibe került a korona-usztatás?
Mibe kerültek a hamburger reklámok?"

4.5 mrd Ft volt a 4 eves orszagimazs kiadas..
Most mennyi??? Tudja.e valaki??
Pl a FT 80?? 31?? Indedx 20 GyF kiadasa veletlenul derult ki..
? ilyen van meg??
Előzmény: zuglo_14 (81)
kutato Creative Commons License 2006.01.13 0 0 87
a topikindio??? szgyenkezik?????????
Előzmény: Törölt nick (86)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.25 0 0 86

Marha jól el vagy így magadban.

Nem égő magaddal beszélgetni?

Előzmény: Fortissimo (85)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.25 0 0 85
Tgyta hol vagy????
Előzmény: Fortissimo (84)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.25 0 0 84
— Vajon mennyire viszi előre az ország gazdasági fellendítését?
— A bérek és jövedelmek európai szintű elérését, a reálbérek növekedését?
— Az ország nemzetközi megitélését a pénzmosási, korrupciós ügyek tekintetében?
— Kiknek szólnak ezek a szlógenek?
— Hamis illuziókeltést, vagy reális valóságot tükröznek ezek a frázisos szövegek?
Előzmény: Tgyta (-)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.25 0 0 83
közpénzből--

330 millió forintért repül a honvédelmi tárca vezérkara
2004. május 11. 16:42

MNO
A Honvédelmi Minisztérium vezetése 330 millió forintért rendelt repülőjegyet két magyarországi utazási irodától – adta hírül a HavariaPress.

A győztes irodák közbeszerzési eljárás keretében szerezték meg a nem mindennapi megrendelést. Az úti célok között olyan közkedvelt üdülőparadicsomok is találhatók, mint például Brazília és Egyiptom, amelyek köztudottan nem NATO-tagállamok. A két győztes, svájci illetve magyar tulajdonú utazási iroda olyan nagy nevű vállalkozásokat utasított maga mögé, mint a Malév Rt., vagy az OTP Travel Kft.

Úgy tudni, a Malév - mivel az utak nagy részét saját gépeivel teljesítette volna - jelentős engedményt adott, ám a tárca ennek ellenére mégsem velük kötött szerződést. A kereskedelmi kapcsolatok fejlesztéséért felelős szaktárca, a GKM a honvédelmi tárcához képest mindössze negyedakkora összegért, 90 millió forintért rendelt repülőjegyeket erre az évre, hivatalos utazásaira. A hírügynökség szerette volna megkérdezni az ügy kapcsán a Honvédelmi Minisztérium sajtóosztályát is, ám ott csak a hét második felére ígértek választ.összesítés...
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.25 0 0 82
közpénzből.. ez is..
már GYISM sincs..amihez Gyurcsányi hozzáér..


Mesterházy Attila átadta a minisztérium új honlapját
forrás: http://www.gyism.hu/index.php?id=89&backPID=89&tt_news=448

A Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium új honlapja 2003. július 23-án 12.00 óra óta elérhető az érdeklődők számára. Az új honlapot Mesterházy Attila politikai államtitkár mutatta be egy sajtótájékoztató keretében.

[...]

A honlap fejlesztésének okai:


* A honlapokat az online világban 2-4 évente lecserélik (már csak az arculatváltások miatt is).
* Az előző honlap megvalósítása óta nagy technológiai fejlődés ment végbe, ráadásul a felhasználók tudása fejlődött, ezért szükséges a folyamatos, a mindenkori tudásszinthez igazított szerkesztés, megjelenítés és szolgáltatás-rendszer.
* Az új szolgáltatások megvalósításához új terep kellett. Például az eddigi honlapon csak körülményesen lehetett képet megjeleníteni és csak szűk mozgástér volt biztosítva a képek elhelyezésére. összesítés...
zuglo_14 Creative Commons License 2005.12.25 0 0 81
Csak hogy legyen min rágodni:-)))))

"Forrás: "http://www.nepszava.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=772154"

"Párhuzamos testület olthatja ki a Fidesz taktikai lépését
Egyelőre nincs nyoma a Financial Times melléklete és az abban megjelent kormányzati hirdetés miatt felállítandó vizsgálóbizottságnak, legalábbis a testületet szorgalmazó Fidesz még nem nyújtotta be ezzel kapcsolatos beadványát. Holott korábban azt ígérték: még a héten elkészítik a vonatkozó iratot.

Egyelőre még nem juttatták el az Országgyűléshez az úgynevezett Times-bizottság felállításáról szóló beadványt a Fidesz politikusai, habár Deutsch Tamás korábban azt a tájékoztatást adta: még a héten, azaz várhatóan az ünnepek előtt elkészítik az iratot. A Fidesz leginkább azért támadta a kormányt, mert szerintük a Financial Times című brit lap Magyarország-mellékletében hamis és valótlan adatok szerepeltek, ráadásul úgy vélik: a kormányzat adófizetők pénzét költötte "öntömjénező propagandára". Deutsch Tamás fideszes képviselő egy vizsgálóbizottság létrehozását javasolta, amellyel kapcsolatban a szocialisták jelezték: megszavazzák a létrehozását. A Fidesz szóvivője, Révész Máriusz pénteken lapunk megkeresésére nem tudta megmondani, hogy pontosan mikor fogják benyújtani az erre vonatkozó beadványt. Nem tartja valószínűnek, hogy valóban születik majd beadvány egy ilyen bizottság érdekében - mondta Kiszelly Zoltán politológus, aki szerint ha a Fidesz bizottságot állít, akkor az MSZP is kezdeményezni fog egyet az Orbán-kormány idején feladott hirdetések kapcsán. Ezek könnyen kioltják egymást, mint az Orbán-, Gyurcsány-bizottságok. Mint írtuk, az Orbán-kormány idején is jelentős összegért adtak fel hirdetéseket külföldi lapokban, illetve támogattak abban megjelenő mellékleteket. Míg a Fidesz leggyakrabban PR-cikkeket jelentetett meg, vagyis még az írások tartalmáért is közpénzt adott ki, addig a jelenlegi kormányzat - a Financial Times esetében - csak hirdetésekért fizetett."

Kedves F!
Mibe is került a mák?
Mibe került a toy-toy wc-k?
Mibe került a korona-usztatás?
Mibe kerültek a hamburger reklámok?

És úgy általában mibe is kerültek a dakota off-shore cégek?
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.25 0 0 80
— Hamis illuziókeltést, vagy reális valóságot tükröznek ezek a frázisos szövegek?
Tgyta.. 2001ben :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: Fortissimo (79)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.25 0 0 79
közpénzből..ismét.. havonta?, kéthavonta??,

2005-12-16 09:24
"A magyarok ma jobban élnek, mint valaha"

Folytatja a sikeres magyarország kampányát a gazdasági miniszter. A 48 millió forintba kerülő sorozat részeként ma Magyarország: sikerre ítélve címmel jelentetett meg több napilapban is teljes oldalas politikai hirdetést Kóka János.

A tárcavezető az ország vonzóképességének bizonyítékának tartja, hogy a délkoreai gumigyár Magyarország mellett döntött. Azt pedig csodaként értékeli, hogy Ferihegyen angol befektetők landoltak 464 milliárd forinttal. Kóka János szerint a magyar gazdaság dolgai olyan jól mennek, mintha sikerre lenne ítélve. Megismétli: a cégeknek nő a vagyona, és a nyeresége, nőnek a reálbérek, az infláció pedig a 0 százalékhoz közelít. A gazdasági miniszter a Financial Times hétfői cikkéből is idéz, mely szerint: a magyarok ma jobban élnek, mint valaha
2005.12.17 15:33:13
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.25 0 0 78
közpénzből..
"Kirobbanó siker" 26 millióból



Összesen 26 millió forintot költött a "Magyarország: kirobbanó siker" címmel indított kampányára a Miniszterelnöki Hivatal. Célja a magyar gazdaság valóságos helyzetének ismertetése volt.

Egy hete szerdán "Magyarország: kirobbanó siker" címmel indított marketingkampányt a Miniszterelnöki Hivatal. Az e hét hétfőn záruló
hirdetési kampány először a Népszabadságban, péntektől pedig a többi országos napilapban és a Blikkben, egy egész oldalas hirdetésben jelent meg a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium aláírásával.

A hirdetési akcióval kapcsolatban László Boglár kormányszóvivő a FigyelőNet kérdésére elmondta, hogy a kampányt a MeH közbeszerzési eljáráson szerződött partnere, a Media Edge kommunikációs cég bonyolította le, és 26 millió forintba került.

A kormányszóvivő elmondta, hogy az egész kampány apropóját az ellenzék által a közelmúltban megjelentetett, a valóságnak nem megfelelő gazdasági elemzései adták. László Boglár szerint a hirdetési akció célja az volt, hogy tisztább rálátást biztosítsanak Magyarország versenyképességére és az ország gazdasági megítélésére vonatkozó tényekre.

Forrás: FigyelőNet
2005.07.06 20:55:27
Előzmény: Fortissimo (74)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.25 0 0 77
:)))
Előzmény: Fortissimo (76)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.25 0 0 76
wizes 2005.12.24 14:06:04 (342)
Ez a kúrmány van hatalmon, naná ezek reklámozzák magukat!
Előzmény: Fortissimo (75)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.24 0 0 75
2001 július

A parlamenti, valamint a parlamenten kívüli pártok hogyan tudnak eredményesen versenyezni a 2002-es választásokra, a Fidesz által diktált diktatorikus hatalommal szemben, mert ezt a kampányolást nem a Fidesz részére – a költségvetésben – biztosított pártpénzből finanszírozza.

A Fidesz agitprop osztálya az Országimázs központ amely a Happy End és Ezüsthajó Kft-vel működik.
— Vajon mennyire viszi előre az ország gazdasági fellendítését?
— A bérek és jövedelmek európai szintű elérését, a reálbérek növekedését?
— Az ország nemzetközi megitélését a pénzmosási, korrupciós ügyek tekintetében?
— Kiknek szólnak ezek a szlógenek?
— Hamis illuziókeltést, vagy reális valóságot tükröznek ezek a frázisos szövegek?


2005 december

wizes 2005.12.24 14:06:04 (342)
Ez a kúrmány van hatalmon, naná ezek reklámozzák magukat!

forrás
20 millióért fényez a Financial Times
20 millió forintot fizetett a Gazdasági Minisztérium a Financial Timesnak azokért a hirdetésekért, amelyek a brit gazdasági napilap Magyarországról szóló mellékletében jelentek meg. Erre az összeállításra hivatkozott Gyurcsány Ferenc hétfőn a parlamentben a magyar gazdaság eredményeinek védelmében. A miniszterelnök akkor kikérte magának a feltételezést, hogy a kormány fizetett volna a mellékletért.
közpénzek..
Előzmény: Tgyta (-)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.24 0 0 74
közpénzből.. ez is:((

20 millióért fényez a Financial Times
Hozzáadás a Kedvencekhez | Topikleírás
Új hozzászólás
Nyitotta: Turulmadár, 2005.12.16 19:36

20 millió forintot fizetett a Gazdasági Minisztérium a Financial Timesnak azokért a hirdetésekért, amelyek a brit gazdasági napilap Magyarországról szóló mellékletében jelentek meg. Erre az összeállításra hivatkozott Gyurcsány Ferenc hétfőn a parlamentben a magyar gazdaság eredményeinek védelmében. A miniszterelnök akkor kikérte magának a feltételezést, hogy a kormány fizetett volna a mellékletért.

?? mrd közpénz herdálásnál tartunk???
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.24 0 0 73
ez is közpénzből...

"Az RTL Klub ma déli műsorában a következő szövegre kaptam fel a fejem:

"Jó utat kíván az Állami Autópálya Kezelő Rt."

Oops! :) Most aztán köll hirdetni a céget, nem ismeri még mindenki a nevüket... :) Vagy valami ennél sokkal nyomósabb érve van a cég vezetésének, hogy az ÁAK-t az RTL-n hirdessék? Netán némi számlára van szükdésüg, némi hirtelen kiadásra? A hirdetés meg, ugye, hogy ténylege mennyit is fezetnek érte, no az ugye akármennyi is lehet... Akár annyi is, amennyi a számlán szerepel, akár több is, akár kevesebb is... Avagy talán a derék tv-csatorna jóindulatát szeretnék megfizetni? Akárhogy is van, de az biztos, hogy a céggel kesztyűs kézzel bánik ez a tv-csatorna...

Ja, amúgy mire kívánja a a jó utat? Tán "a gép" felszállása előtt valami újabb pilótajátékhoz? :Đ "

?? mrd FT állami pénz??? eddig??
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 72
EUKK főnök..

Dr. Palánkai Tibor
MFB alelnök, is

2002 jún 2 MFB külső igazgatósági tag
1991-92-ben OKGT FB tag
1994 okt-1995 jún ÁV Rt. Igazgató tanács tag
1996 máj-1999 feb-ig MOL Rt. Igazgatósági tag
2002 feb 04 EUKK alelnök http://www.magyarorszag.hu/eu/kozalapitvany/kuratorium/eukk_palankai20030204.html

Felesége, Dr. Kratochwill Krisztina az Alkotmánybíróság főtanácsadója
(a másik Kratochwill a Koping Datorgnál..)

EUKK
Palánkai Tibor, a kuratórium elnöke,
Somody Imre, a kuratórium elnökhelyettese, (lemondott)
tagok:
Ágh Attila
Bojár Gábor,
Chikán Attila,
Gerő András,
FB
Csáki György, elnöke,
Detrekői Ákos,
Habsburg György
Előzmény: Fortissimo (67)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 71
tartsuk a jó irányt:))))
Előzmény: Molaf (69)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 70
Szanyi korábbi vállalkozása, az Euro-Info-Service Kft.

A cégadatok szerint a vállalkozás fő tevékenysége korábban közétkeztetés volt, jelenleg pedig papíráru-kiskereskedelem. Madari Ákos, a cég egyik ügyvezetője ezzel szemben leszögezte: a kft. az EU hivatalos kiadványainak és adatbázisainak magyarországi forgalmazója. EUKK milliárdok
Előzmény: Fortissimo (68)
Molaf Creative Commons License 2005.12.23 0 0 69
HVG - 2005.12.24. 142.o.
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 68
Előzmény: Fortissimo (67)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 67
A tájékoztatás egyebek mellett a tavaly év elején megalakult Európai Unió Kommunikációs Közalapítvány (EUKK) feladata lett volna,

amely tavaly 500 millió,
idén pedig 900 millió forintot kapott
programjai végrehajtására.

A tervek szerint az alapítvány 2008-2009-ig működött volna, ám a Draskovics-csomag miatt május 1-jével megszűnik. Az alapítvány pazarló gazdálkodása miatt egyébként tavaly az Állami Számvevőszéktől komoly bírálatot kapott. Az EUKK megalakulása óta 2,4 milliárd forintot költött a különböző kommunikációs tevékenységekre, tavaly szeptembere óta csak információszolgáltató funkciót tölt be.

Mint ismert, az EUKK harmincmillió forintot költ honlapjának továbbfejlesztésére, Farkas György ügyvezető szerint a honlap nem szűnik meg májusban, azt viszont nem tudni, ki szerkeszti majd az oldalt. A közalapítvány korábban közbeszerzési pályázatot írt ki honlapjának továbbfejlesztésére, eszerint összesen bruttó 30 millió forintot költenének rá. Még az idén január 19-én győztest hirdettek a pályázaton, azelőtt, hogy kiderült volna: a kormány májusban megszünteti a közalapítványt. A szervezeten kívül egyébként a Külügyminisztérium és a kormányportál is működtet uniós információs oldalt.
toloba Creative Commons License 2005.12.23 0 0 66
Hiteles forrásod nincs, Kopérka?
Előzmény: Fortissimo (65)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 65
sőt..
1 év alatt annyit, amennyit a Fidesz összesen:((((

4 milliárd önreklámra – megfelezi a MeH és a tárcák
2005. december 23. 0:03


Magyar Nemzet - Czirják Imre
Majdnem négymilliárd forintot költött az adófizetők pénzéből a kormány ebben az évben önreklámra. Az összegen közel fele-fele arányban osztozik a Miniszterelnöki Hivatal és a tárcák. A kormány valamivel többet, ötmilliárdot költött az idén a rászoruló gyerekek ingyenes étkeztetésére.


Félre/
a topiknyító most nem méltatlankodik??????????????????????????4 mrd Ft önreklámra
Előzmény: Fortissimo (64)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 64
már a duőláját is elköltötte a mostani kormány
..csaknnem országimázs a neve, hanem
KKK
EUKK etc

Fortissimo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 63
(1)
több, mint 4 mrd Ft a választásokig (másfél év) a KKKnak..
(az Országimázs Kp 4 év alatt kapott ennyi pénzt!)

(2)
A Népszabadság információi szerint az Európai Unió Kommunikációs Közalapítvány (EUKK)
(2003)az idei évre 550 milliót, (2003)
(2004) a jövő évre pedig 1,3 milliárd forintot kér a kormánytól programjai végrehajtására. http://www.nepszabadsag.hu/Default.asp?DocCollID=127936&DocID=113594#113594


Az elképzelések szerintaz Európai Unió Kommunikációs Közalapítvány2008–2009-ig, vagyis az euró bevezetéséig működne.

(3))
- EUs roadshow még ezen felül..
- Finantial Times hirdetés ezen felül..:((((
Előzmény: Fortissimo (62)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 62
több, mint 4 mrd Ft a választásokig (másfél év) a KKKnak..
az Országimázs Kp 4 év alatt kapott ennyi pénzt!

és ez csak a KKK közpénze..

- EUs kampányt roadshow még ezen felül..
- Finantial Times hirdetés ezen felül..:((((
Előzmény: Fortissimo (60)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.23 0 0 61
továbbá

új kp 25 millióért..

szép új központ
Előzmény: Fortissimo (60)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!