Oregon550-es készüléken szeretném azt elérni, hogy egy útpont megjelölése után a képernyőn lássam a megtett utat méterben, majd az újabb útpont megjelölése után újból lássam az utamat méterben.
A végén az útvonalat és track pontokat szeretném megjeleníteni valamilyen térképen.
Üdv ! Az attól függ melyik típus és milyen állapotú mert a hatvanas sorozatból több is került forgalomba. De ahogy más oldalakon láttam a kínálatot amit eladtak MAX 15.
Nem a fészbúk miatt. Az még tervben sem volt, amikor már meghalt ez a topic - mégpedig azért, mert a www.geocaching.hu oldalon a fejlesztő (Kolesár András) létrehozta a fórumokat.
Én nem is tudtam, hogy vannak ilyen rejtvényes ládák. Most Vecsés felé találtam egy jót, valamint a Fantasy 666-ossal szívtunk kicsit, de önerőből meg van a vég koordináta, csak nem találtuk. Éppen találkoztunk ott más ládásszal is, úgy sem jött össze, telefonos segítség alapján sem. Most egy ideje "bizonyos okok miatt" beteg, alig várom a végét.
Ezt a puzzlést megkeresem, mi az IDje? Szeretjük az ilyeneket, ha a többi is van, akkor írhatod.
Hátha valaki tud nekem segíteni. A Budapest Puzzle 24-es ládáról kérdeznék. Ez az egyetlen rejtvény az 55-ből, amit nem sikerült megfejtenem, pedig már kb. 30-szor újrakezdtem, mindig máshogy próbálkoztam, de nem akar összejönni. Szóval ennek a ládának szeretném, ha valaki leírná a koordinátáit. Előre is köszönöm. :)
IOS-re, konkrétan iPhone 4S-re milyen alkalmazást javasoltok hobbi geocaching-hez.
A Geocaching nevű (intro, ingyenes) fent van érdemes megvenni a fizetőst? Illetve van egy, amire le is lehet tölteni a térképeket a geocaching.hu-ról, inkább ez utóbbi? Egyéb? Köszönöm előre is a javaslatokat.
Tud valaki abban segitteni honnan tudok letölteni Androidra Ausztria térképet .
A másik kérdésem az lenne honnan és milyen formátumban kell letölteni magyarország öszes geo pontját azt szeretném legyen mind rajta a készüléken .ja és letöltés után hova kell bemásolni a letöltött fájt.
Mikor Brüsszelben dolgoztam elhoztam az Elephanten Thor nevű TB-t. Csináltam rá laminált magyar és angol nyelvű leírást. Hozzáláncoltam. Azóta sincs meg. Aztán volt egy Tcom-os valami lemez. Az is elveszett. Egyedül talán egy F1-es matchbox élte túl a magyar viszonyokat. Őt még a Közlekedési Múzeumba is elvittem. :D
Ezek után megfogadtam, hogy TB-t én többet soha! :(
Meg van még a Big, de ritkán használom. :( Építkezés, Colitis Ulcerosa, ilyemi. :D Most már talán helyrerázódnak a dolgok és újra elkezdek motorozni tanulni. :D
A lényeg, hogy már nem garanciálisak. A 60-as esetében lehet, hogy csak letört az érintkező az elem után. Azt érdemes lenne megnézni. Az etrexnél nálam ez akkor történt, ha érintkezési hiba volt. Az akkumlátorok kisebb méretűek mint az elemek, ha elem volt benne, vagy csak nagyyobb méretű akksi akkor megnyomhatta az elemtartó lemezt. Kicsit hajtogasd vissza, hátha megjavul.
Amúgy a geocaching fórumon van minden hozzáértő.
Utolsó mentsvár, bár ez neked messze van:
Dankó Tibor Pest megye 2330 Dunaharaszti, Szilágyi Erzsébet út 36. Telefon / Fax: 06 (24) 462525 Mobil: 06 (20) 9420088 E-mail: navistreet@pr.hu