Keresés

Részletes keresés

BéDéKá Creative Commons License 2021.06.08 0 0 46

A SEO tanácsadás ára és menete

Szögezzük le: itt sokkal többről van szó, mint az interneten sok helyütt megtalálható általános és ingyenes SEO-tippek konkrét esetre való alkalmazásáról. A tudásanyag átadásával járó, magyarázatokkal bőven ellátott javaslattevő műveletet kellő mélységű honlapelemzés előzi meg és a teendőket tételesen tárgyaló olyan szakmai leirat átadása követi, amely alapján a weboldal fényesre optimalizálható és elindítható az internetes siker - és az üzleti teljesítés - felé.

Ha a honlap optimalizálására tett javaslatokat, ahogy ez alapesetben és alapáron ajánlott, írásban kéri a megbízó, akkor >> ez a SEO tanácsadás szokásos menete <<.

BéDéKá Creative Commons License 2019.01.08 0 0 45

Az ivóvíz tisztítási eljárások biztonsága

 

Fertőtlenítési eljárás adalékanyagokkal

A vállalkozások, szolgáltatók és otthoni felhasználók számára biztonságos, hatékony és takarékos megoldást kínál a TwinOxide fertőtlenítő szer. A klór-dioxid használatával tökéletes minőségű ivóvizet kaphatunk, mely fogyasztása egészséges, a gépek és berendezések számára nem jelent semmilyen veszélyt. Az iparban ls a hétköznapokban a klórszármazékok mellett különböző reagenseket, adalékanyagokat adagolnak a víztisztítás során, melyek egészségre gyakorolt hatásait folyamatosan vizsgálni kell.

BéDéKá Creative Commons License 2017.02.01 0 0 44

Ha a laptop, antenna és USB egységet kiegészítjük egy gyorsulás és mágneses tér érzékelővel, akkor a GPS koordinátáink alapján a laptopra telepített szoftver meghatározza, hogy milyen irányba kell fordítanunk az antennát, hogy foghatjuk a magyar műhold adását.

A MASAT-1-hez készült eszközt jelenleg nem lehet már megvásárolni és a MASAT-2 műhold fellövése is bizonytalan, de reméljük lehetőségünk nyílik majd kipróbálni az űrből érkező jelek dekódolását laptop segítségével.

 

BéDéKá Creative Commons License 2016.11.05 0 0 43

A csoportos SMS közvetlenül képes óriási célközönséget elérni, ezen kívül megfizethető és jelentős ROI-t (befektetésarányos megtérülést) ígér a marketingeseknek, ha helyesen használják. Ha valaki kész elmerülni az SMS marketing kampány mélységeiben, és hasznot húzni e fantasztikus marketing csatornából, fontos, hogy tudatos, sikerorientált mentalitással lépjen a tettek mezejére.

BéDéKá Creative Commons License 2016.08.18 0 0 42

Habár a mobilkészülékre érkező szövegüzenet nem lehet annyira személyes, mint egy valódi, élő hanghívás – a tapasztalat mégis azt mutatja, hogy az élőhívás zavarba ejtheti a hívott felet, hirtelen nem tudja hová tenni a dolgot, nem sikerül jól kezelnie a megkeresést – emiatt utóbb gyakran bosszankodik amiatt, hogy rosszul reagált. Az ilyen hívás gyakran érkezhet rossz időben, amikor az ügyfél számára alkalmatlan az érdemi információcsere. Emellett az élőszóban elmondott nevek, számok, időpontok utóbb nehezen idézhetők fel, az ügyfél elfelejti az akciós áru nevét, árát és hogy mettől meddig tart a kedvezményes értékesítés. A reprezentatív mintán végzett felmérések szerint az SMS-üzenet fogadását  sokkal nagyobb százalékban követi interakció, mint a szóbeli “rábeszélést”. Tapasztalt marketingesek véleménye szerint a tömeges számú SMS-küldés a kereskedelmi értékesítésben a következő előnyöket biztosítja azoknak, akik megfelelő előkészülettel, hozzáértéssel veszik igénybe veszik ezt a szolgáltatást:

BéDéKá Creative Commons License 2016.08.14 0 0 41

Alakítsd át festményekké fotóidat a Prisma-val
A mobil kommunikáció terén hír, újdonság kategóriában bukkant fel a Prisma, mely egy művészi fotó alkalmazás: neurális hálózatok és mesterséges intelligencia kombinációjával (beépítet filter révén) hoz létre festményekre emlékeztető képeket. Új technológia a mobilapplikációk között, nem kell hozzá más, mint egy okostelefon, fotó és máris kipróbálható.

http://www.sms-kuldes.hu/tomeges-kampany/alakitsd-festmenyekke-fotoidat-prisma

BéDéKá Creative Commons License 2016.07.24 0 0 40

Többnyelvű SMS kampány

A tömeges SMS küldés az EU-ban is hatékony eszköz A mobilmarketing kampány egy olyan, hatékony eszköz, mellyel a cégek, vállalatok, üzletek és szolgáltatók optimális módon tudják eljuttatni reklám üzeneteiket klienseikhez, vásárlóikhoz. Az Európai Unió alkotta[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.06.21 0 0 39

Nem kell többé Applikációt telepíteni

Jönnek az instant, moduláris Appok Az előrejelzések szerint, néhány hónapon belül igazi forradalom kezdődhet az applikációs piacon . Az új csodafegyver a moduláris applikáció , amit marketing megfontolásokból vezet be a keresőóriás, erről írt egy meglehetősen bonyolult[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.06.05 0 0 38

Android applikációk a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságra

Okostelefonos marketing nélkül a futball sem az igazi? A labdarúgó Európa-bajnokságból a szervezők és a résztvevők is igyekeznek minél több profitot kicsavarni. A rendezvény egész ideje alatt a marketing és a reklámbevételek játsszák majd a főszerepet. A profi labdarúgás[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.06.05 0 0 37
BéDéKá Creative Commons License 2016.05.10 0 0 36

Permanens technikai forradalom

Ha igaz, hogy a huszadik század végén információs forradalom zajlott le (ennek legalább négy faktora említendő: 1) a számítógépek és digitális technikák gyors elterjedése, 2) az internet megjelenése és gyors fejlődése, 3) a GMS telefontechnológia igen gyors elterjedése és[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.05.10 0 0 35

Érdemes tudni, hogy a PayPal nem támogatja a közösségi finanszírozás egyes szegmenseit. Az utóbbi időkben kirobbant botrányok miatt volt kénytelen átgondolni stratégiáját az elektronikus fizetési rendszer. A felmérésekből kiderült, hogy az adományozók 9 százaléka nem kapta meg a beígért terméket, és csupán 65% nyilatkozta azt, hogy időben érkezett meg a megrendelés. A cég tehát mostantól nem védi az online átutalásokat a Kickstarter és az IndieGogo esetében. http://www.sms-kuldes.hu/tomeges-kampany/paypal-kozossegi-finanszirozas/

BéDéKá Creative Commons License 2016.04.22 0 0 34

Tömeges SMS küldés

A leghatékonyabb mobilmarketing eljárás a tömeges SMS küldés. Kampány indításához a szövegüzenet fogadására alkalmas mobiltelefonokra SMS formátumú szöveges üzenet eljuttatása a legcélszerűbb eljárás. Az utóbbi években minden szakmai felmérés azt mutatta ki, hogy a[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.04.22 0 0 33

Google-perek, harcok: Android, Books

Google Android, Google Könyvek: érdekharc, per, szerzői jog. Piaci szereplők, EU. Az internetes keresésben első cég az online világnak olyannyira meghatározó szereplője lett, hogy érdekei érvényesítése óhatatlanul más szereplők érdekeit sérti. Így harcok és gyakran[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.03.22 0 0 32

Tömeges SMS küldés

A leghatékonyabb mobilmarketing eljárás a tömeges SMS küldés. Kampány indításához a szövegüzenet fogadására alkalmas mobiltelefonokra SMS formátumú szöveges üzenet eljuttatása a legcélszerűbb eljárás. Az utóbbi években minden szakmai felmérés azt mutatta ki, hogy a[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.03.05 0 0 31

Küldj SMS-t tömegesen: marketing

Tömeges SMS küldése okostelefonra: mobil marketing szolgáltatás - sms kampány lebonyolítása  Üzenetküldésben rutinos marketinges jól tudja, hogy cége ügyfeleit tömeges számú SMS-üzenettel bombázhatja, ha értesíteni akarja őket valamilyen nagyobb értékesítési[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2016.01.19 0 0 30

Tömeges SMS küldéshez kiváló lehetőséget kínál a BITMAS a nap 24 órájában a havidíj nélkül igénybe vehető SMS gateway rendszer keretében, amelynek segítségével tömeges számban küldhető szövegüzenet magyar és külföldi mobilhálózaton működő GSM-eszközökre.  A szolgáltatás mögött álló szerverháttér titkosított VPN kapcsolaton keresztül biztosítja a WEB alapú API kommunikációt.

 

Vegye igénybe szolgáltatásunkat, kérjen árajánlatot, próbálja ki ingyen:

 

http://www.sms-kuldes.hu/tomeges-kampany/

BéDéKá Creative Commons License 2015.11.20 0 0 29

Mobil-marketing kampány: Tömeges SMS

Kampányüzenet továbbítása: tömeges SMS-kampány. Mobil marketing szolgáltatás üzenetküldéshez magyar és külföldi mobilhálózatra azonnal, címlista alapján. Tömeges SMS küldés Ha marketingigazgató vagy, ajánld azt a cégmenedzsmentnek, hogy indítson mobil marketing[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.11.20 0 0 28

Felhőszerver háttér tömeges SMS-küldéshez

SMS-kampány indítása esetén a szöveges üzenetek tömeges küldése százezres, esetleg akár milliós számban történhet. Ilyen megterhelést egy átlagos szerverkapacitás nem bír el, lévén nemcsak maga a küldés, hanem az adatbank kezelése és a kézbesítési visszaigazolások[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.10.28 0 0 27

A tömeges SMS-küldés a leghatékonyabb formája az online marketingnek. Felmérések szerint az emberek évente 23 napon át nézik a mobiltelefonjukat, interneteznek vagy SMS-t küldenek, fogadnak. A szöveges üzenetváltás népszerűbb a telefonálásnál is. Egy átlagos európai vállalat havi szinten 40 millió marketing SMS-t küld ki ügyfeleinek. Az Ön cégének, vállalatának sikere a marketingtől függ, ezen belül attól, hogyan és hány klienst, potenciális ügyfelet tud elérni.

BéDéKá Creative Commons License 2015.10.28 0 0 26

Mobil marketing SMS kampány

Tömeges SMS küldés mobiltelefonra: Gateway rendszer - marketing SMS-kampány - csoportos üzenetküldés Mobil marketing: SMS A témával foglalkozó szolgáltató cégek honlapján gyakran olvashatjuk a nógatást, amely arra szólítja fel a vállalati vezetést, hogy kommunikáljon[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.10.14 0 0 25

Marketing SMS - tömeges üzenetkampány

Mobil marketing kampány: tömeges sms küldés ügyfél-címlista alapján mobiltelefonra - adatbázis alapú csoportos üzenetküldés felhőszerverről gateway rendszerrel Az eredményes és az ügyfeleket tényleges mozgósító-aktivizáló SMS-kampányhoz megfelelő tapasztalattal és[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.09.24 0 0 24

Ütemezett tömeges SMS

Ajánlott szolgáltatás - honlapajánló Miért hasznos az ütemezett tömeges SMS? Mi tudjuk (kacsintás)! - A BitSMS weboldalán olvasható, hogy a rapid jellegű tömeges számú üzenetküldés mellett az időzített, ütemezett SMS küldés szolgáltatását is biztosítja a kínált[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

BéDéKá Creative Commons License 2015.09.22 0 0 23

Tömeges SMS küldő szolgáltatás

Telefonos és SMS küldő mobil marketing szolgáltatások számára kiváló PR-cikk oldal a http://tomeges-sms.blogspot.com/ cím alatt található blog, amely ugyan csak nemrégiben indult, de a címeben szereplő kulcsszavak néhány kombinációjával már a Google találatok első[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

cliffgriff Creative Commons License 2013.05.21 0 0 22

http://www.bedirectsms.com/  es ok is vannak meg!

cliffgriff Creative Commons License 2012.07.24 0 0 21

Sziasztok,

 

Mi őket használjuk: http://www.seeme.hu/

 

Üdv

zsombi Creative Commons License 2003.11.05 0 0 19
Nekem arra kellene a csoportos SMS küldés, hogy a sajtótájékoztatóról értesítsem a területért felelős 20, 25 újságírót. Van egy csomó mobiltelefon (főleg Siemensek) amik képesek csoportos SMS küldésre, de nem tudom, hogyan lehet fix csoportot képezni? A telefonkönyvben be lehet jelölni, hogy az adott név X csoport tagja?
Tizedes Creative Commons License 2003.01.27 0 0 18
üzleti titok
Tanársegéd Creative Commons License 2001.11.15 0 0 17
Nem én csinálom, de ahogy megy a directmail, úgy működik ez is. Csak arra lennék kiváncsi miként.
Előzmény: névtelen (16)
névtelen Creative Commons License 2001.11.13 0 0 16
Úgy, hogy szépen megkeresel mindenkit és felajánlod neki, hogy kifizeted a telefonszámlájának a felét, csak küldhess neki heti 5-6 SMS-t.
Ha egyszer kapok tőled ilyen szemetet, szétrúgom a segged!
Előzmény: Tanársegéd (15)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!