On : Muszály ide idéznem sorokat, amiket egy másik topicban írtam le:
Ma már - kevés kivétellel fokozatosan mindnyájan tömegemberekké váltunk, azokkal az ismérvekkel, amelyekre Ernesto Grassi mutatott rá.
Miért vált mindez lehetségessé? Azért, mert széles e világban semki sem érdekelt abban, hogy kritikus gondolkozásra képes, önérvényesítő egyéniségeket ha úgy tetszik, individualistákat neveljen.
Nyissuk fel a csomagolást és elfogulatlanul vegyük szemügyre a tartalmat! Vizsgáljuk meg, mi a valós értéke!
na, ha zsonganak, akkor Anyám kiírtotta őket a rovarölővel, ha meg nem, akkor láthatatlanok, és hangtalanok, amúgy igazad van, válaogatós vagyok, de minek áltassam a szerencsétleneket, amikor tudom, hogy nem szeretek beléjük?
Persze, csak annak a kiszemeltnek itt kéne lennie max. 10 km-es körzetben. Ennek a 10- illetve 100szorosa esetén, elég nehezen megoldható a dolog. :-D Most már csak kiszemeltnek kellene lennie:-DDDDD
Egy-két elejtett megjegyzés, hogy "állítólag tök jó a **** film", esetleg elhinted még, hogy este semmi dolgod, talán hajat mosol... Csak elhív már a kiszemelt áldozat!