Keresés

Részletes keresés

északMACedón Creative Commons License 2025.06.05 0 0 14

Köszi!

Előzmény: somacedonia (13)
somacedonia Creative Commons License 2017.07.03 0 0 13

Biztonságos. Bővebben itt: https://somacedonia.wordpress.com/

szalámi Creative Commons License 2006.08.07 0 0 12
Marhaság!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: pamag (10)
Creative Commons License 2006.08.06 0 0 11
Köszi, de már megjártam Macedóniát. Sajnos tényleg "megjártam".
A Debrecen BL meccsére mentünk, olvashattatok róla.
Balkáni, cigány ország.....
pamag Creative Commons License 2006.08.06 0 0 10
A szerbek és a macedónok állítólag mostanában kérik a nemzetközi jogosítványt (ők még nem EU), rászálltak és gorombán büntetnek. Nem tapasztalat, olvastam.
Előzmény: Té (7)
Stanii Creative Commons License 2006.08.06 0 0 9
http://faq.macedonia.org/

itt mindent megtalálsz (angol,német,francia)
Előzmény: Té (7)
Creative Commons License 2006.07.31 0 0 8
Senkise macedón...? :-)
Creative Commons License 2006.07.28 0 0 7
Látom jó régen döglött már ez a topic, viszont én a jövő héten tök váratlanul Macedóniába megyek. Semmit nem tudok róla, néhány hasznos információt szeretnék, pénzváltás, árak, mire kell vigyázni, stb. Tud valaki segíteni?
bogyó Creative Commons License 2001.07.20 0 0 6
Múlt szombaton mentünk Makedónián keresztül, semmi probléma nem volt, gyakoralatilag 2 óra alatt átér az ember, autós alig volt, szóval _nekünk_ semmi bajunk nem volt.

Szóval _szerintem_ lehet menni.

(ja igen, még itt vagzunk ülök Sartiban egy Inet Caféban :-)

b

leánder Creative Commons License 2001.07.14 0 0 5

baratnom aki profi a temaban , azt allitja hogy ott sajnos haboru van. hivatalosan meg nem hirdettek ki, de az esemenyek magukert beszelnek!

ha arra jarsz ne hagyjd ki az Ohrid -ot, nem voltam ott, de tobb dokumentum filmet lattam rola
szia

vajozs Creative Commons License 2001.07.13 0 0 4
Tegnap este jöttem meg Görögországból Makedonija (a térképemen így van írva) utvonalom személykocsival. A buszok naponta járnak arra, semmi különöset nem tapasztaltam, kicsi volt a forgalom, nappal utaztam, cigarettát is csak a jugoszláv vámos kéregetett. Az utasok akikkel kint beszélgettem heccből mesélnek, nem tapasztalatból. Gondolom egy busszal kevésbé történhet probléma, mint személykocsival.
Ennyi.
Darazska Creative Commons License 2001.07.03 0 0 3
Köszi bogyó a kedves kioktatást, körülnéztem ... s így sem jutottam túl sok infóhoz ...
Előzmény: bogyó (2)
bogyó Creative Commons License 2001.07.03 0 0 2
Először is az 0bligát 0ázás...

Másodszor pedig mér nem nézel körül, van már ilyen topik:

Macedónia-biztonságos? címmel. Bocs.

b

Előzmény: Darazska (1)
Darazska Creative Commons License 2001.07.03 0 0 1
Kedves Utazók!

Tudnátok segíteni abban, hogy egy két hét múlva induló törökországi útra merjek e elmenni olyan utazási irodával, amely az útvonalat csak Macedónián keresztül hajlandó megtenni?

Vgaby Creative Commons License 2001.06.27 0 0 0
Én péntek éjjel indulok Nis-Szófia-Görögország útvonalon. Neked is ezt ajánlom mert a skopjei advanture tour még egyedül sem szórakoztató mostanság. :))
Előzmény: alphanumericus (-)
alphanumericus Creative Commons License 2001.06.26 0 0 topiknyitó
Úgy esett, hogy befizettem egy buszos útra (barátnőstül) Görögországba. Az útvonal Jugoszlávia - Macedónia lenne.
Felhívtam a Külügyminisztériumot, ahol nagyon készségesen segítettek, és nem tanácsolták, hogy arra utazzunk, mondván, hogy percről percre változik a helyzet, a multkor egy ENSZ konvojt tartóztattak fel. A Nis - Szófia - Görögo. útvonalat ajánlották helyette.
Ezután (lesz, ami lesz) felhivtam az utazási irodát, ahol közölték, hogy minden rendben van, a Külügyminisztérium nem tud semmit, ellentétben velük, akik mindig, mindent tudnak, mert mennek buszaik abba az irányba, és még semmi bajuk nem volt. Furcsállottam a flegmájukat, de hát mit lehet tenni.
Közben meg kellett tudnom, svéd barátnőmnek szüksége van-e vízumra Macedóniában. Mivel csak a bécsi Macedón külképviselet számát tudtam megszerezni, őket hívtam. Vízum nem kell, de ha már ott vagyok, gondoltam, megkérdezem, mi a helyzet. A fiatal nő azt mondta: "Well, I supose, it can be OK. I think it is OK. But I am honestly not really sure... It might not be OK."
Szerintetek, ezek után hívjam fel az utazási irodát ismét? Semmi bajom egy adventure game-mel, csak hát akkor inkább egyedül utazok...
Mit tudtok a témáról?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!