Keresés

Részletes keresés

cxy Creative Commons License 2001.06.26 0 0 3
Kedves Mirrmurr!

Óriási szerencséd van hogy a müsornak nevezett "produkciót" nem láttad mert igy gazdagabb vagy most kb. másfél órával.De megnyugtattlak semmiről nem maradtál le mert semmilyen információt a müsor nem hordozott magában csak azt hogy No.1=Urbanyi

Mirrmurr Creative Commons License 2001.06.26 0 0 2
Valaki kifejtené, mit vétett Urbányi? Mi volt az ominózus műsorban, ami ennyire komolyatlan volt? (Én ugyanis nem láttam a műsort. Urbányit amúgy kedvelem.)
zépé Creative Commons License 2001.06.26 0 0 1
sajnos igaz
Előzmény: cxy (-)
mash Creative Commons License 2001.06.26 0 0 0
egy nagy nullák!
Előzmény: cxy (-)
cxy Creative Commons License 2001.06.26 0 0 topiknyitó
Hello Mindenkinek !

Nem igazán szeretek TV műsort kritizálni mert nem az én feledatom ,de tegnap amit a Sport Hétfő c. tv müsorban ez a két müsorvezető fickó letett az asztalra -amelyről később biztos hogy nem kis zsozsót fel is vett- hát az kérem borzasztó. Hogy valaki miért nem szereti ha más is beszél és hogy akiket -úgy "kamuból" hogy mégse ne egyedül legyen a képernyön-leültetett attól hála ennek a Lolka&Bolká -nak semmit nem tudtunk meg mert nincs kérdés csak her Urbányi futball technologus vélemény .Ezt a produkciót kereskedelmi körülmények között még 10 dekára szétcsomagoltan sem lehetne illetve szabadna eladni itt Ejrópában.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!