Keresés

Részletes keresés

kised Creative Commons License 2023.02.11 0 2 166

Sajnos nem. Nálunk őt Bettinek hívják és annyira megdugnám azt a kis kopasz puncikáját. Jó kis segge van meg kelleti is magát mindíg de oltári nagyképű picsa!

Előzmény: Monfort76 (161)
Hellboy and girl Creative Commons License 2023.02.11 0 4 165

Sok évvel ezelőtt történt. Szőke új kollega nő, csinos feltűnően szép külsővel. Először csak néha váltottunk pár szót. Egyik este elkeztdünk irogatni egymásnak egyre pikánsabb dolgokről. Felhívott, egyedül volt ő is. Férje hetekre elment dolgozni, szerinte van is valakije. Megbeszéltük hogy úszunk egyet este a közeli tóban. Ott találkoztunk, meleg nyári este volt. Egy rövid felső és farmer miniben jött. Sokat beszéltünk majd úsztunk. Mivel kicsit sötét volt én semmiben natur, ő kis bugyiban. Szóvá is tettem hogy azt hittem vagányabb és nudizik. Parton lepedőn folytattuk a beszélgetést, véletlenül rámarkolt a farkamra de el már nem engedte. Kocsi hátsó ülésén egy jót szexeltünk. Hónapokig tartott utána alig bírtunk magunkkal a munka helyen, talán más is észre vette mi van. Konkrét szex a munka helyen nem volt de mumka után sokszor. Úgy éreztem.egy idő után többet is szeretne de neki családja volt és finoman inkább nemet montam mikor célozgatott. Nem akartam szétszedni egy családot.

Soundingman Creative Commons License 2023.02.11 -1 2 164

Az egyik egy középkorú kolléganő volt. Sokat beszélgettünk, otthon nem volt rendben a dolog, tőlem megkapta. Hatalmasakat tudott élvezni. Úgy szopott, majdnem belefulladt, azt hittem letépi néha. Aztán pár hónap után elment a cégtől.

A másik egy fiatal csaj. Húztuk egymást aztán egyszer a raktárban egymásnak estünk. Ez csak egyszer volt, utána távolságtartóvá vált, pedig nagyon bejött nekem...

Előzmény: Monfort76 (158)

murray Creative Commons License 2023.02.10 -1 2 163

Egy időben egy haverom munkahelyén gyűltünk össze bulik előtt. Bp belváros. Felcipeltem xy lányokat és vagy a haverom íróasztalán dugtam meg vagy volt egy kolléganője aki tetszett de szart a fejemre na az ő asztalán is.  kurva hétfő..:-)   

murray Creative Commons License 2023.02.10 -1 3 162

Én már igen, sok éve. Hétfő reggel a munkahelyi folyosó végében cigizik egy vékony csinos lány, látásból ismertem. Odamegyek, cigizzünk együtt.. kérdem miért vagy ilyen szomorú.. dumcsi, majd közli "gyere át este" . este átmegyek becsöngetek, pár szó és megfogja a kezem és kezem húz a hálóba.. "jóvan bammeg" gondoltam magamban.  na, gyorsan lerendeztük egymást, jó vót,  elmesélte hogy nemrég ment férjhez aki külföldön van és uncsizik.  mindezek után megnéztem az esküvői képeit majd  távoztam. vicces volt.   jó kis nő volt.   mondjuk anyuka nem volt még akkor de nem is baj. 

Előzmény: Monfort76 (161)
Monfort76 Creative Commons License 2023.02.10 0 2 161

Más is dugott irodai férjezett anyukákat?

Monfort76 Creative Commons License 2023.02.10 -1 5 160

Anno egy-két hétig kellett adatokat gyűjtenem a szakdolgozatomhoz irodai környezetben. Dolgozott  ott 4-5 milf. A legjobbal összehaverkodtam, aztán már együtt ebédeltünk. Pár nap múlva az utcán csókolóztunk. Elhívtam moziba és a film közepén már a bugyijában voltam. Ujjaztam ott élvezett el mellettem a moziban. Szerencsére alig volt néző :) 2 gyerekes asszony volt de nagyon szerette a faszt. A végén felcsempésztem a koleszba nap közben és rendesen megdugtam. Nem én voltam az első és nem is az utolsó kalandja. 

Szóval az ilyen nők először szerénynek mutatkoznak, de imádják ha valaki alaposan megbassza őket, aztán hazamennek a családjukhoz mintha mi sem történt volna.

Előzmény: sima75 (159)
sima75 Creative Commons License 2023.02.09 -1 2 159

Sziasztok!

Nálam eléggé "passzívan"indult. A KollegaNőnek gyakran fájt a feje. (2-envoltunk) Mindig panaszkodott migrénre stb. 

Megkérdeztem nem-e szűk a melltartója vagy valami , mert kikapcsolom meg be ha kell csak haladjunk. Láss csodát a fejfájás csökkent.

De a menseses problémáiról is tudnék mesélni.

Végülis 

Monfort76 Creative Commons License 2023.02.09 0 2 158

Meséld el hogy történt!

Előzmény: Soundingman (157)
Soundingman Creative Commons License 2023.02.08 0 3 157

Két kolléganő is megvolt, ugyan különböző munkahelyeken. Rettentő izgalmas tud lenni.

Monfort76 Creative Commons License 2023.02.07 0 2 156

Nagyon jó sztorik. A munkahelyi kollegínák szopatása baszása különösen izgalmas téma.

Előzmény: kised (153)
kised Creative Commons License 2023.02.03 -1 0 155

Te azzal álmodsz amivel akarsz, én ezt átéltem.

Előzmény: ferrok (154)
ferrok Creative Commons License 2023.02.02 -2 1 154

Ehes *malac* makkall amodik! mesenek is primitiv!

Előzmény: kised (153)
kised Creative Commons License 2023.02.02 -4 2 153

Volt melóhelyemen kollegina aki annyira nem vonzott folyton azzal szekált hogy a nyelvével végignyalta az ajkait ezzel hozva tuttomra hogy kielégítene orálisan. Sokáig ellenálltam ám egy napon bejött a ffi öltözőbe mögém állt átkarolt és megfogta a farkamat. Néhány mp. múlva már a szájában voltam, orbitálisan lepippantott pár perc alatt. Beleélveztem a szájába amit le is nyelt. Később még 2x taliztunk az öltözőben aztán "sajna" felmondtam. Közben meg csajom barátnőjével is összejöttem aki férjnél volt és nem tudtunk hol szexelni ezért arra gondoltam hogy meló után a kazánházban nem zavarna senki. Egy hatalmas dugás a földön egy szivacson majd még néhány utána de az már a garázsban a céges Renaultban ahol később egy másik kolleginát is megfektettem 2x. Ez egy jó cég volt. Ecsém ahol kolleginák vannak ott azok dugnak is...fiatalabb is meg idősebb is.

Monfort76 Creative Commons License 2023.01.31 -2 2 152

A munkahelyi irodai milfek nagyon izgatnak. Szerintem némelyike kielégítetlen baszógép!!!

Tamas_42 Creative Commons License 2019.01.24 -2 1 151

Budakalász vagy környékéről nincs itt kalandra vágyó feleség? :)

Tamas_42 Creative Commons License 2019.01.24 -8 1 150

Előző munkahelyemen.

Mentem megnézni egy tárgyalót, szabad e? tiszta e?

Be nyitottam, s lás csodát! Két kolléganő éppen doktorosat játszott :)

Az egyik feküdt az asztalon, a másik meg a lába között nyelv tudását bizonygatta..

Rám néztek mosolyogtak :)

Beléptem.. Ejnye lányok.. mit szolnak ehhez a férjek otthon? :)

Amiről nem tudnak, ahhoz mit szólnának...

Melléjük léptem, elő kapták farkam... és felváltva bólogattak...

Majd fel váltva nyársra húztam őket :)

Majd nyílt az ajtó, és a nagy főnök lépet be.. a titkárnőjével :)

Ő már rutinosabb volt!

Ajtót be csuk, és be zár..

Azt követő 2 órában életem egyik legszebb orgiájában vettem részt :)

A csajok olyan lezbi show-al ajándékoztak meg minket :)

Azóta el jöttem, de egyik volt kolléganővel a mai napig találkozunk :)

S ha szerveződik nem létező céges orgia, mindig megkeresnek :)

BigCactus Creative Commons License 2017.04.18 0 3 148

A húsvéti locsolkodással most végeztem a főnökasszonyom irodájában. Meg is masszírozta a tojásaim.

Törölt nick Creative Commons License 2017.04.10 -2 0 147

Korábbi munkahelyemen tárgyalót foglaltam, hogy a kolleginát megtárgyaljam hátulról, az asztalra döntve... és egyszer konferencia-hívtuk közben az egyik barátnőjét, hogy végighallgassa. :)

Újabban ingerszegény a munkahely. Ha olvassa ezt valaki, aki az infoparkban dolgozik, és van kedve ismerkedni, az kereshet emailben...

BigCactus Creative Commons License 2017.04.04 0 0 146

Minden héten kikőveteli, imádni való asszony. Nem emlékszem, hogy kihagytunk volna egyetlen irodabútort is.

Ja, de az iratszekrényt.

Előzmény: Monfort (143)
LTvedtél? Creative Commons License 2017.03.25 0 1 145

Az előbb a munkahelyemen járt a feleségem, mert ki kellett nyomtatnia néhány oldalt.

Ilyenkor (sem) mulasztja el , h nadrágon keresztül megfogdosson, mert szerinte már régen ideje lett volna, h történjen köztünk valami.

Néhány napja kibökte, h valójában Ő egy elhanyagolt feleség, mert mindig dolgozom és ha hazaérek is mindig fáradt és álmos vagyok. Ebben mondjuk van igazság!

Volt időszak, h csak azért jött be a munkahelyemre, h egy kis bevezetés után ellássa a bajom és kielégítsen szájjal. Csináltuk más sok furcsa helyen, azóta már a munkahelyem is közéjük tartozik.

Monfort Creative Commons License 2017.03.24 0 8 144

Monfort Creative Commons License 2017.02.17 0 1 143

Ha szereti, adjál neki rendesen.

Előzmény: BigCactus (142)
BigCactus Creative Commons License 2016.12.12 0 0 142

Ma ugyan így raktam meg a főnökaszzonyom. Csak Ő nem ilyen vékony és fiatal. 

Előzmény: Monfort (100)
pubi80 Creative Commons License 2016.07.25 0 0 141

akkor finomat ebédeltél! xD

Előzmény: Törölt nick (140)
Törölt nick Creative Commons License 2016.07.25 -1 0 140

Ebédszünetben a szeretőm felajánlotta, hogy ugorjunk be a főnök irodájába egy kis hancúrra, a boss majd csak három után ér vissza, a titkárnője meg szabin.

Már alig vártam mert ő is szabin volt. Egy kis meglepivel indított, az eddig kopasz puncija most szép fazonigazított szőrzettel rendelkezett.  megfelelően be is gerjesztett,

Mindketten élveztük, hogy ott dugom ahol a főnök is szokta (mármint az asztalon :) )

A végén még Jucus kifacsart pár csepp ondót a farkamból és a főnök egyik repülőmodell alapjának az alját bekente vele és odaragasztotta az íróasztalra.

Imádom a kis gonoszkodásait.

Törölt nick Creative Commons License 2016.06.17 -1 0 139

Hát, nem tudom... :)

Nem "hivatalból" utazol?

Én úgy járom be ungot-berket... ;)

Előzmény: Törölt nick (138)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.16 -1 0 138

Félek nem maradna időm a munkára. :-P

Előzmény: Törölt nick (136)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.16 -1 0 137

Igen a többségük. Én nem élek kapcsolatban.

Előzmény: Tündérlola (134)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.16 -1 0 136

Nem utazhatnánk együtt? ;)

Előzmény: Törölt nick (129)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!