Nos, nekem nagyon bejött a racing weekend! Nem volt tömeg, látványos, jó versenyek voltak. A szervezés is szuper volt, ahogy leintettek egy versenyt, jött a következő. Egyetlen problémám volt, hogy a GT verseny állását sehonnan sem lehetett leolvasni, csak a speaker beszélt, de hát azt hallani nem lehetett. A Túraautók versenyét viszont könnyen lehetett követni.
En is megyek, ugy nez ki, van valami MOL vendeg berletem. Ezzel akarhova ulhetek?
A jegy szerint tilos bevinni hutotaskat, hutodobozt. Vajon miert? Meg uveget is, de muanyag flakont eszerint lehet. Bar minek, hutotaska nelkul ugyis megbuggyan a tartalma.
Én tavaly voltam a forma-1-en és engem megfogott a hangulat, szerintem nem adja vissza a TV. Mindenesetre afféle pikniknek fogom fel a dolgot, mellékesen megnézem a versenyeket! :-)
Tavaly voltam és csak azért volt érdekes mert a VIP jeggyel be tudsz menni a boxutca fölé, ahol sok ismert emberrel találkozhatsz (hírességek versenye), és free fogyasztás. Az számomra nem túl izgalmas, hogy az egyébként tényleg lenyűgöző monstrumok órákon keresztül róják a köröket, és ha elmennek a célegyenesben beszakad a dobhártyád. Hasonló okok miatt nem járok F1-re, rallye versenyekre sem, pedig második fázisban lévő autóbuzi vagyok. Egyszerűen TV-ben sokkal többet látsz-hallasz, mint a helyszínen és közben nem kell más emberek izzadságszagát érezned, és a sör is olcsóbb :), de az élmény alig valamivel kisebb. Ugyanakkor pl. múzeumot, képzőművészeti alkotásokat képtelen vagyok neten, képen keresztül megnézni, ahhoz oda kell mennem! De ez már OFF.
-kevesen vannak, nem kell helyet foglalni lesz bőven :)
-nem tudom kaját lehet-e bevinni, de tavaly a kutya nem ellenőrizte
-ha mész, csak VIP jeggyel érdemes, mert különben halálra unod magad
Azokhoz lenne kérdésem, akik az már voltak ezen a versenyen, hogy van-e praktikus információ pl:mennyien vannak, a célegyenesbe mikor érdemes helyet foglalni, be lehet-e vinni italt + kaját (tavaly az F1-re bengedték az ásványvizet)stb., amit érdemes tudni.
Ezt előre is köszönöm!
Ja, és ha többen jönnek, akár egy találkozóféleséget is megejthetnénk...