HibajeleNtő - hibás vagy annak vélt működéssel kapcsolatos bejelentések topicja.
Mielőtt a hibát jeleznéd nézd meg, hogy más nem tette-e már meg elötted!
Ha nem maradt más, mint az írás, kérjük add meg böngésződ és op.rendszered verzióit - ez segít nekünk. Ha még képernyőképet is csatolsz, az még inkább!
Minden konstruktív bejelentést köszönünk és igyekszünk azokkal megbírkozni, még ha nehéz is néha. ;)
Nem fórumot érintő és/vagy túlságosan elragadtatott hibajelzések moderációját fenntartjuk. Visszaesőket külön elbánásban részesítjük.
Ma megint nekem is elkezdte bedobálni az 1 oldalas reklámokat... Így visszakapcsoltam a blokkolót.
Brave böngészőt használok gépen és telefonon is. Telefonon, ha be van kapcsolva a fórumnál a pajzs, akkor nem lehet plusz vagy mínusz pontokat adni vele, illetve a képfeltöltés se működik.
Szeretem ezt a fórumot, így ki is kapcsoltam a blokkolót már régen. De most, hogy elkezdte dobálni az egy oldalas reklámokat inkább visszakapcsoltam. Így a helyét se látni, teljesen eltüntette.
A +/- funkciónak amúgy se sok értelmét látom. Nem befolyásol semmit sem. Képeket is ritkán töltök fel telefonról, így az se érint igazán. Legfeljebb addig kikapcsolom
Gépen nem tudom, hogy ezeket befolyásolja-e vagy sem. Most nem vagyok gép előtt, hogy megnézzem.
Azt meg már megszoktam, hogy a sütiket van hogy napi 5-10 alkalommal is el kell fogadni és véletlenszerű, hogy a böngésző megnyitásakor be vagyok-e jelentkezve vagy sem. Ha nem is vagyok bejelentkezve, akkor is ha van valami interrakcióm, akkor az esetek 90%-ban beléptet.
Nálam a bal alsó 3 csíkos menü viszont jól működik. Csak a hozzászólás textbox-a túlméretes az oldal többi eleméhez képest
Akkor marad a fórum elkerülése telefonon. Azt hiszem, ez inkább öngól, de nekem mindegy. Teljesen szét van esve a struktúra, a hozzászólás mező is kilóg jobbra, görgetni kell. A telefont még nem forgatgatom, forumozni jöttem, nem forgatgatni. Elfogadom, hogy más a célcsoport.
Én is megtaláltam egy ilyen nevűt a Play áruházban, telepítettem is. Elsőre nem jelezte, hogy ez csak egy két napos próbaidős telepítés - ami nálam azóta lejárt, de az első napon sem blokkolt semmit. Javasolja a Pro verziót. Erre gondoltál? Mert ha igen, és nálad működik, akkor én is befizetek rá, csak nem szeretnék feleslegesen pénzt kidobni.
Azon a linken amit ide bettel, keresd meg a lap közepét (első kép) és kattints a "további információk" linkre és feljön majd neked egy ablak (másodk kép). De szerintem fejezzük ezt be, mert nemsokára kivágnak innen ez a hibabejelentő fórum. :)
Ez ízlések és szokások kérdése. Én nem akarok senkit semmire rábeszélni, ha neki az adguard kell akkor használja azt. :) Mindössze az volt a kérdés, hogy nem talál AD blokkolót androidra és mivel sok sok éve használom a Kasperskyt és tudom, hogy van benne reklámblokkolás azt mondtam, hogy az tartalmazza. A vírusvédelem hitkérdés. Ki ebben hisz ki abban. :P