Keresés

Részletes keresés

Cngauto Creative Commons License 2012.06.26 0 0 29

Mindenre van megoldás...

 

 

www.facebook.com/secfone

 

 

Columbu_s Creative Commons License 2012.06.19 0 0 28

Én kipróbáltam. Egy hang azt kérdezte "who is look for lieutenant Kovacs?"

Jelent ez valamit?

Előzmény: csurtus (6)
Alfika Creative Commons License 2012.03.13 0 0 25

Most őszintén :) Ki a fene vagy te, hogy bárki is kíváncsi lenne rád, vagy a feleségedre? :))) Ha a feleséged komolyan ezt hiszi, vidd el orvoshoz, némi gyógyszerrel, és pszihátriai segítséggel át fogja vészelni... :)))

 

Ha meg valaki ennyire parás, baxa ki a telót az ablakon, és akkor tuti senki sem fogja lehalgatni... Legalábbis telefonon... Persze ott az összes többi lehetőség... KIcsi poloska az állólámpába, mini kamera a riasztó mozgásérzékelőjében, stb...

 

Mikor fogják már fel az emberek, hogy bármilyen más megoldás sokkal olcsóbb, és egyszerűbb ha lehalgatásról van szó, minta mobiltelefon baxtatása...

Előzmény: Vgyuri (23)
Vgyuri Creative Commons License 2011.08.12 0 0 23

Üdv mindenkinek, még új vagyok a topikon. Nem tudom, figyeli-e még valaki, miután több mint egy éve csend van.

 

Feleségem napok óta azzal hülyít, hogy szerinte a mobilunk hangszoróját valaki a távolból lehallgatja, amikor nincs is hívásban senkivel. Ez nem teljesen az az eset, ami korábban valaki már leírt, mert mi nem küldtünk hangpostára hívást senkinek és nem is érkezett hangposta (be sincs állítva).

 

Krimoben már olvastam ilyet, de mint műszaki ember, nem nagyon tudom elképzelni a technikai megoldást, legfeljebb csak a szolgáltató és a telefon gyártójának erőteljes közereműködésével, de akkor sem tudom, hogyan.

 

Elképzelhető, hogy valaki felhívja a számunkat, de nem normál számlázott kapcsolást kér, hanem az én közreműködésem nélkül "felveszi magát" a telefon? Innen már működik a háttérbeszélgetés, ami nyilván megszakad, ha normál beszélgetés indul, onnantól a normál lehallgató technika működik.

akos696 Creative Commons License 2010.01.06 0 0 21
Erről a témáról csak annyit, hogy ma kaptam egy sms-t a céges mobilomra, hogy új hangposta üzenetem van. Visszahallgatva magamat hallottam az elmúlt fél órában illetve azt ami körülöttem történt (rádió, zenék; autóban voltam) az sms megérkezéséig. Gyakorlatilag a telefon mindent felvett,amit hallott, nem csak a hívás közbeni dolgokat, olyan volt, mint 1 poloska ( hívás közben is csak én hallatszom a hívott fél nem). Az nem lehet, hogy nem nyomtam le egy hívás után, mert 3 különböző telefonbeszélgetés hallatszik+ a köztük eltel idő is, tehát a készülék mikrofonja folyamatosan vett fel mindent, nem csak hívás közben. Ez valamiféle rendszer hiba lehet, hogy véletlenül pont nekem került rá a hangpostámra, amit felvett a telefon és hangsúlyozom, nem csak amikor adatközlés történt róla, hanem a hívásközti időket is felvette, mint egy diktafon. Na erre varrjatok gombot!
gcorvaksz Creative Commons License 2008.09.26 0 0 20
tunj anyadba kocsog!
Előzmény: L10 (19)
L10 Creative Commons License 2008.09.25 0 0 19

Helló

 

Lenne egy számomra fontos kérdés kérek mindenkit ha tud rá válaszolni  tegye meg.

1 Valoban létezik egy telefonszám amit ha felhivsz megtudod hogy valaki lehallgat.

Egy korábbi hozzászólásban olvastam ebben a topicban.Kiprobáltam és nekem felvette a gépi hang, ami ha igaz azt jelzi hogy lehallgatnak. Valőban igy van?

 

A választ előre is köszönöm

 

Martin19 Creative Commons License 2008.06.21 0 0 18

 

  Köszönöm szépen a tippet laci0922.

  Megpobálom,hát tényleg kiváncsi vagyok hogy igy van e.

  Még eddig soha nem figyeltem a csörgéseket hogy belföldi és külföldi hivásnál

  máshogyan csörög e ki.

Előzmény: laci0922 (15)
locsemege Creative Commons License 2008.06.18 0 0 17
de ez kit érdekel

Van, akit igen, nem mindenki szeret üvegkalitkában élni.
Előzmény: zéééz (16)
zéééz Creative Commons License 2008.06.17 0 0 16
moboltelefont persze ,hogy bárki ,aki hozzáférhet lehallgathat ...most akkkor mi itt a téma?

követhető vagy ,ha nálad van , de ez kit érdekel és ki nem tudja vagy most mi van itt???
laci0922 Creative Commons License 2008.06.15 0 0 15
Kedves martin19! Ha a teló külföldön van azt onnan tudod, hogy a megszokottól sokkal hosszabb ideig tart amig kicsörög és más kicsöngő hangot fogsz hallani mint a megszokott belföldi híváskor. :)
Előzmény: Martin19 (13)
laci0922 Creative Commons License 2008.06.15 0 0 14
Sziasztok! A sok telefonlehalgatással kapcsolatban lenne egy hasznos megjegyzésem. Ne technikailag gondolkozzatok annyit hanem amikor valami olyat akartok mondani akkor azt a telefont halgattasátok el. Pl: Ráülsz, befogod a mikrofont, átviszed egy másik szobába stb. Milyen egyszerű?! :) De komolyan kötelezi valaki, hogy a nyakatokban lógjon éljel nappal az a "fucken" telefon?
Martin19 Creative Commons License 2008.06.12 0 0 13

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogyan lehet megtudni hogy egy telefon magyarországon van  vagy külföldön.

Nekem nagyon fontos lenne!

Ha valakinek van ötlete nagyon megköszönném!

Előre is köszönöm!

 

Valaki már tanácsolta hogy ugy csörgessem meg  a számot hogy elé ne +36 ot irjak hanem simán 06-ot mert igy nem csörög ki ha külföldön van.

DE SAJNA IGY NEM MÜKÖDIK!!!!!!

Mert igy is ugy is kicsörög!

Jenna75 Creative Commons License 2008.06.03 0 0 12

Szia!

Nekem ez is elég, hogy a szolgáltatótól meg lehet szerezni az infot, ugyanis bírósági tárgyaláson, bizonyítási eljáráshoz kell nekem. Majd a bíróság határozatban felszólítja a szolgáltatót, remélem így működni fog a dolog. Még egyszer köszi!

Előzmény: locsemege (11)
locsemege Creative Commons License 2008.06.03 0 0 11
Félreértesz, én technikai értelemben írtam, hogy lehetséges, mivel a szolgáltató ezeket az információkat a törvényben meghatározott ideig - csak remélhetjük, hogy nem tovább - köteles tárolni. Civil ehhez nem férhet hozzá, de mondjuk a Nemzetbiztonsági Hivatal nyomozója igen.

Ha eltűnt ismerősödet keresed, akkor tegyél bejelentést a rendőrségen, s ők a nyomozás során ezeket az infókat is felhasználják. Ha másról van szó, akkor viszont helyes, hogy ehhez nem férhetsz hozzá, hiszen sértenéd a másik fél személyiségi jogait.
Előzmény: Jenna75 (10)
Jenna75 Creative Commons License 2008.06.02 0 0 10

Szia!

Köszi, hogy válaszoltál! Hálás lennék, ha elárulnád azt is, hogy milyen módon lehet ilyen infora szert tenni. Biztos sejted, nekem egy konkrét időpont és illető tartózkodási helye érdekelne-pár hónappal ezelőtti időpontban. A napot és az órát is meg tudom mondani, amikor tutira használta a mobilját. Nagyon fontos lenne! Ha itt le tudod írni, az is jó, ha nem, akkor valahogy (mobilon??) felvehetnénk a kapcsolatot! Nyugi, nem a férjem után nyomozok! Ettől egy kicsit komolyabb ügyről lenne szó!

Légyszi válaszolj! Köszi!

Előzmény: locsemege (9)
locsemege Creative Commons License 2008.06.02 0 0 9
Igen, meg lehet határozni.
Előzmény: Jenna75 (8)
Jenna75 Creative Commons License 2008.06.01 0 0 8

Don Zanottitól ill. azoktól kérdezném, akik tudnak érdemben válaszolni, hogy két-három hónappal korábbi időpontban meg lehet-e határozni, hogy hol volt az illető. Tudom is én cellainformáció alapján vagy valamilyen úton-módon? Nagyon érdekelne a dolog! Légyszi válaszoljatok!

Köszi!

Don Zanotti Creative Commons License 2005.05.26 0 0 7

Szeva!

 

A mai információ alapú világunkban, nem olyan nehéz bárkit is megtalálni vagy akár lehallgatni. A lényeg, hogy legyen egy olyan technikai eszköz nála amit bármikor bárhol rátud csatlakoztatni a világ távközlési hálójának bármelyikére. Innentől kezdve igen megnő a rizikófaktora, annak hogy elkapnak. Mondjuk alapból csak azok féljenek akiknek van miért. Persze ha nagy guru vagy a távközlésben akkor kijátszhatóak a dolgok.  CSak egy példa a sok közül.: helymeghatározó szolgáltatások. Pl. wapon legközelebbi ATM, benzinkút gyógyszertár stb. nem nagy kunszt rájönni, hogy a felcsatlakoztatott telefonod helyzetéből kiindulva kb 500 m-en belül felajánlja a lekérdezett benzinkutak pontos címét. Ez publikus dolog, nem titok. csak picit ízelítőül az egyértelmű dolgokból :)

Előzmény: Ja-Je (4)
csurtus Creative Commons License 2005.05.25 0 0 6

Helló!

 

Ma hallottam egy történetet, ami lehet, hogy városi legenda, de a fene tudja...

 

Szóval ha a mobiltelefonodba beütöd a következő számosrt, akkor rövid idő múlva kiderül, hogy éppen lehallgat-e valaki:

 

+2250888**5828

 

 

a.) Ha lehallgatnak, akkor egy gépi hang bemondja a rossz hírt angolul.

b.) Ha nem, akkor sima nemzetközi foglalt jelet fogsz hallani.

 

Igen, tudom, hogy a 225 az Elefántcsontpart nemzetközi hívószáma.

 

Nekem eddig kizárólag foglalt jelet sikerült hallanom, pedig vagy hat különféle kártyáról hívtam a számot.

 

Nagy átverés nem lehet a dologban, mert bármikor megszakíthatod, tehát nem valószínű, hogy a pénzedre utaznának, öt másodperc pedig mennyibe kerülhet? Vagy egy perc, ha percenként számláz? 300 forintba?

 

 

Véleményeket kérném, ötleteket, tippeket: mi lehet ez? És ha sikerül valakinek a gépi hangot meghallgatnia: mit mond a gép pontosan?

 

Üdv,

 

csurtus

 

PS: Még mielőtt valaki meggyanúsítana: nincsenek Elefántcsontpart Telekom részvényeim :-)))

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2001.06.23 0 0 5
azt te dontsd el. Ha nem normalis az amit a telefonod muvel, akkor azzal valami baj van.....
Előzmény: ReaLSuckeR (2)
Ja-Je Creative Commons License 2001.06.21 0 0 4
Sziasztok!

Ha már le akarnak hallgatni, akkor azt te ugyan észre nem veszed. Ez a lényege az egésznek.
Legegyszerűbben a telefonközpontban tudják megtenni.
Minek manipulálnák meg a telefonodat?
Olvastam, hogy a régi motorolákat meg lehetet manipulálni, és le lehetet hallgatni ezzel mások beszélgetését.Csak ugya a csatornaváltások miatt kicsit gázos volt.Állandóan mást kellett hallgatnod.Valami képlettel megmitudoménmivel viszont lehetet követni a lehallgatandó dolgokat. Ebből nem tudom mi igaz, mert nem probáltam ki.
Az viszont bitos igaz, hogy az analóg (06-60, Westel 450) telefonok ilyen téren nagyon gázok.
Egy sima rádióamatőr le bírja hallgatni...
A lényeg, ha valamit el akarsz tikolni, ne telefonon intézd. Személyeses biztonságosabb.

Az a titok, amit már két ember tud, nem titok!

Maradok tisztelettel
Ja-Je

harm2 Creative Commons License 2001.06.21 0 0 3

Az tény, hogy a titkosszolgálatunk sokmindent le tud hallgatni, de a kikapcsolt telefont távirányítással bekapcsolni csak az UFO-k tudnak. Ha nem láttál a környezetedben éles éjszakai fényeket, nem tunedeznek el tárgyak, nincs elveszett időd, akkor vidd szervízbe a telcsit, mert valszeg hibás.

ReaLSuckeR Creative Commons License 2001.06.20 0 0 2
miert gondolod, hogy elromlott????
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.20 0 0 1
ha garancia alatt van akkor nyomas vidd vissza megjavittatni.......
Előzmény: ReaLSuckeR (-)
sz Creative Commons License 2001.06.20 0 0 0
0
Előzmény: ReaLSuckeR (-)
ReaLSuckeR Creative Commons License 2001.06.20 0 0 topiknyitó
Hello. Egy kerdesem van:

Van egy Ericsson 320s tipusu mobiltelefonom, es neha(amikor egyhelyben tartozkodok) megjelenik ket fekete vonal a toltes es a tererot jelzo csik folott. A manualt atlapozva se talaltam rola semminemu leirast, es ,furcsa modon, azt gyanitom, hogy valaki lehallgatja a telefonom(erdekes modon a telefon neha meg akkor is bekapcsol, amikor kikapcsolom...), de lehet, hogy csak paranoia. Valaki irjon valamit rola, mer merek semmit se telefonon intezni, es ez jelentosen megkeseritette az eletem

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!