Nen tudom igazán ki, hogy dönt BKV ügyben,de valahol olvastam, hogy a Magyar foci már közelít NyugatEU-hoz. Budapes és dunántúl bajnoksága. Lehet ebbe nem fér bele Debrecen nagyo messze van.
Kiváncsi leszek a Fradi melyik 50 millájából fogja fedezni ezt a költséget.
A kölcsönpénzből v. abból az 50 millából amit a Hllsztől kap játékosigazolásokért!? :)
A ki-ki meccs tárgytalan. A versenykiírásban az szerepel, hogy ilyen esetben a legjobb kieső kapja a jogot, amit ha nem vállal, akkor a rosszabbik kieső következik, majd ezt követően az NB1b második helyezettje. Erről az MLSZ és a LIGA is döntött tegnap. A BKV csak a keddi nevezési határidőre fogja megmondani a választ, ami előreláthatóan a visszalépés lesz. A 70 millás hálapénz nagyon nagy túlzás. Ha a BKV valami csoda folytán nem lép vissza, akkor legfeljebb játszunk egy kicsit az Nb1b-ben. Sokat fogunk utazni olyan szép városokba is, ahol régen jártunk, mint pl. Eger, Kecskemét. Ha bennmarad(hat)unk, akkor meg jól megerősítik a csapatot és jövőre nem lesznek kiesési gondjaink. A foci játék, aki győz az örül, aki kikap az szomorkodik, de a világ attól még nem változik.
DEBRECENI VSC!
Ha a Bkv visszalépne,ugy a liga dönt.Az az érdek, hogy a kupába kijutott Loki legyen Nb1-es.
Ha a Bkv nem lép vissza,akkor bármi lehet - viszont a pénz nagy úr.
Az nb1.hu információ szerint a csapat vezetői ma ülnek le tárgyalni a BKV vezérigazgatóval.
Kérdésként vetődik fel bennem, hogy lesznek-e meghívott vendégek.
Bizos forrásból értesültem:a Loki vezetői 70 millió forintért megzsírozzák a BKV vezetőit, hogy még véletlenül se jusson eszükbe elindulni az NB I-ben.Azt hiszem a BKV-nél van néhány öreg vezető,akiknek enyhén szólva nem jön rosszul egy kis örömpénz.Jut a játékosoknak ebből, meg mindenkinek...A Loki-szurkolók meg ne dumáljanak arról,hogy ki akarja a Fradit "nyomni",meg egyáltalán becsületességről ők ne beszéljenek!Nagyon nem áll jól...!
Sziasztok!
juno3
"Ha viszont áthelyezi a pályáralépését mondjuk
Tatabányára(vagy Kecskemétre)- csak elméletileg,
esetleg nevet is változtat, erre jogilag van lehetősége. Igy nem a liga dönt,hanem a Bkv."
Pesti csapat Kecskeméten, ez durva még elméletileg is. Kecskemétnek nem kell a BKV.
Ha nem akar indulni ne induljon.
A liga nem dönthet, viszont a fölötte álló és semmi beleszólással rendelkező ISM állami cég, mint a BKV.
Dönt a BKV?
Elöbb utóbb biztos, de sokáig gondolkodik.
Hajrá Kecskemét!!!!
szerintem is az, de nem szólhatok egy szót sem, mert az én csapatom kb. hasonló módszerrel fog felkerülni. igaz, ott a polgármester sz@rik egy nagyot az egész Diósgyőr-felhajtásba, ő már kiszedte belőle, amit lehetett. most az alpolgármesteren a sor, van még rá egy éve :-(((((
akinek már mondtam/írtam, bocs, de hátha van még, akinek új:
tegnap Kósa egy lakossági fórumon kapott a Lokira vonatkozó kérdéseket is. állítólag rendkívül magabiztosan azt válaszolta, hogy ha az MLSZ 500 milliót ad kölcsön egy csapatnak játékosvásárlásra, akkor bizonyára nem az a célja a csapattal, hogy az a Bőcs ellen játsszon 15:0-ás meccset. azt hiszem, ez elég egyértelmű nyilatkozat.
a debreceniek talán emlékeznek, mikor kezdett reális közelségbe kerülni a kiesés, pont ezt mondta,: az egyetlen vonal, ahol baj esetén el lehet indulni, az a polgármester. Debrecen polgármestere ugyanis a FIDESZ vezető politikusai közé tartozik, ha valakinek, hát neki lehet ráhatása erre az ügyre (is).
Akkor részletesebben:
Ha a Bkv visszalép,a liga dönt,hogy mi történjen,mert a kiirás nem egyértelmű.
Ha viszont áthelyezi a pályáralépését mondjuk
Tatabányára(vagy Kecskemétre)- csak elméletileg,
esetleg nevet is változtat, erre jogilag van lehetősége.Igy nem a liga dönt,hanem a Bkv.
A másik csapat (T vagy K) ugyanezt teszi forditva.
Ez a Lokinál nem funkcionálna,mert a kupaszereplés
a 2.oszt.-csapatnál kell,hogy maradjon.
Na ezt eldönteni van még ca 2 nap a keddi nevezési
határidőig.Ezért van csend(és tárgyalás).
Visszalép, mert a kell a hely a Debrecennek, akik pedig leadjak az egy pontot a Fradinak, hogy bajnokok legyenek.Mert csak igy tudjak(esetleg)visszafizetni az MLsz nek a kölcsönt.Cserébe az MLSZ ráhat a BKV-re.
A hirek szerint - nem!!
Csak áthelyezi a meccseit Tatabányára,Tatabánya
meg Budapestre.Ezért volt olyan fontos a szombati
gruz(?) meccs,hogy a teljes Mtk vezérkar megtekintette Tatabányán.
Nem tudom az Akasztói pálya most milyen lehet.
A Stadler bíróságra jár mostanában, a vagyonkezelő pedig szerintem nem tud kaszálni.
A korábbiakban voltam ott többször is többekközt Fradimeccsen, akkor jó volt.
A stadionrekonstrukcióból nem kapott /minek is kapott volna/, úgyhogy előbb-utóbb úgy fog kinézni mint egy törökök által lerombolt végvár.
De szerintem most sem lehet olyan gazos, mint a BKV pálya.
A viccet tényleg félre téve odafent tudtommal a Pápa ügyét sem döntötték még el.
Nyugaton a helyzet változatlan és Keleti csoportban kérdések sora felmerülhet.
Hajrá Kecskemét!!!!
nincs mit.
a viccet félre téve, szerintem ez lenne az igazságos dolog, egy semleges pályán ki-ki meccsen el dönteni a dolgokat, mondjuk Akasztó jó helyszín lenne!
A blkhfc véleményhez csak annyit, hogy miért játszana ki-ki meccset a Fradi, ha nem a kiesés a célja.
Az eredmény pedig el van írva ha sor is kerülne rá:
FTC-BKV 10.000:18 nézőszámban persze, mert ki kíváncsi a BKV-re az NB I-ben. Ez is csak akkor ha a következő idény /Fradi/bajnokát avatják.