Keresés

Részletes keresés

boutyik Creative Commons License 2001.06.25 0 0 41
Nen tudom igazán ki, hogy dönt BKV ügyben,de valahol olvastam, hogy a Magyar foci már közelít NyugatEU-hoz. Budapes és dunántúl bajnoksága. Lehet ebbe nem fér bele Debrecen nagyo messze van.
__Tibi Creative Commons License 2001.06.25 0 0 40
Visszalépett.
Ez az egész Magyar Bajnokság nevetséges.
Valami békávé vezető erre tévedhetne és megmondhatná a zsebükbe vánszorgó összeget.
GalambÁsz Creative Commons License 2001.06.25 0 0 39
2001.06.25.
Gondolkoznak?
juno3 Creative Commons License 2001.06.23 0 0 38
Vissza,csak mit dönt Muszbek?Bár ez lehet,hogy nem kérdés.
Dugó Creative Commons License 2001.06.22 0 0 37
Kiváncsi leszek a Fradi melyik 50 millájából fogja fedezni ezt a költséget.
A kölcsönpénzből v. abból az 50 millából amit a Hllsztől kap játékosigazolásokért!? :)
Előzmény: U-boat (21)
GalambÁsz Creative Commons License 2001.06.22 0 0 36
Csongrádon is HAJRÁ KECSKEMÉT!!!!
kilokilo Creative Commons License 2001.06.22 0 0 35
És Nyíregyháza.
Előzmény: second coming (34)
second coming Creative Commons License 2001.06.22 0 0 34
... és Nyíregyháza. :)
Előzmény: kilokilo (32)
predicator Creative Commons License 2001.06.22 0 0 33
a BKV sztm visszalép, de nem a Loki indul majd helyette hanem a Kecskemét.

Igazából a BKV-val nincs semmi problémám, de még1 pesti csapat tényleg nem kell.

A Kecskemét szimpatikus, a városban gondolom van igény az NB1-es focira.

Hajrá KISPEST!

Előzmény: GalambÁsz (29)
kilokilo Creative Commons License 2001.06.22 0 0 32
A ki-ki meccs tárgytalan. A versenykiírásban az szerepel, hogy ilyen esetben a legjobb kieső kapja a jogot, amit ha nem vállal, akkor a rosszabbik kieső következik, majd ezt követően az NB1b második helyezettje. Erről az MLSZ és a LIGA is döntött tegnap. A BKV csak a keddi nevezési határidőre fogja megmondani a választ, ami előreláthatóan a visszalépés lesz. A 70 millás hálapénz nagyon nagy túlzás. Ha a BKV valami csoda folytán nem lép vissza, akkor legfeljebb játszunk egy kicsit az Nb1b-ben. Sokat fogunk utazni olyan szép városokba is, ahol régen jártunk, mint pl. Eger, Kecskemét. Ha bennmarad(hat)unk, akkor meg jól megerősítik a csapatot és jövőre nem lesznek kiesési gondjaink. A foci játék, aki győz az örül, aki kikap az szomorkodik, de a világ attól még nem változik.
DEBRECENI VSC!
csabiman Creative Commons License 2001.06.22 0 0 31
Ez korrekt hozzáállás, fasznak kell a vásárolt feljutás, a Kecskemét meg szerintem önerobol is képes lesz feljutni.

Bár remélem, nem az az egyetlen kifogásod a BKV költözése ellen, hogy pesti... :)

Előzmény: GalambÁsz (26)
juno3 Creative Commons License 2001.06.22 0 0 30
Ha a Bkv visszalépne,ugy a liga dönt.Az az érdek, hogy a kupába kijutott Loki legyen Nb1-es.
Ha a Bkv nem lép vissza,akkor bármi lehet - viszont a pénz nagy úr.
GalambÁsz Creative Commons License 2001.06.22 0 0 29
Az nb1.hu információ szerint a csapat vezetői ma ülnek le tárgyalni a BKV vezérigazgatóval.
Kérdésként vetődik fel bennem, hogy lesznek-e meghívott vendégek.
__Tibi Creative Commons License 2001.06.22 0 0 28
hm, valami ilyesmire lehet(ett) számítani.
Előzmény: fafa211 (27)
fafa211 Creative Commons License 2001.06.22 0 0 27
Bizos forrásból értesültem:a Loki vezetői 70 millió forintért megzsírozzák a BKV vezetőit, hogy még véletlenül se jusson eszükbe elindulni az NB I-ben.Azt hiszem a BKV-nél van néhány öreg vezető,akiknek enyhén szólva nem jön rosszul egy kis örömpénz.Jut a játékosoknak ebből, meg mindenkinek...A Loki-szurkolók meg ne dumáljanak arról,hogy ki akarja a Fradit "nyomni",meg egyáltalán becsületességről ők ne beszéljenek!Nagyon nem áll jól...!
GalambÁsz Creative Commons License 2001.06.22 0 0 26
Sziasztok!
juno3
"Ha viszont áthelyezi a pályáralépését mondjuk
Tatabányára(vagy Kecskemétre)- csak elméletileg,
esetleg nevet is változtat, erre jogilag van lehetősége. Igy nem a liga dönt,hanem a Bkv."
Pesti csapat Kecskeméten, ez durva még elméletileg is. Kecskemétnek nem kell a BKV.
Ha nem akar indulni ne induljon.
A liga nem dönthet, viszont a fölötte álló és semmi beleszólással rendelkező ISM állami cég, mint a BKV.
Dönt a BKV?
Elöbb utóbb biztos, de sokáig gondolkodik.
Hajrá Kecskemét!!!!
rosbi Creative Commons License 2001.06.21 0 0 25
szerintem is az, de nem szólhatok egy szót sem, mert az én csapatom kb. hasonló módszerrel fog felkerülni. igaz, ott a polgármester sz@rik egy nagyot az egész Diósgyőr-felhajtásba, ő már kiszedte belőle, amit lehetett. most az alpolgármesteren a sor, van még rá egy éve :-(((((
Előzmény: bala (24)
bala Creative Commons License 2001.06.21 0 0 24
Igen gusztustalan dolgok történnek még itt!!
Szegény magyar foci...
Előzmény: rosbi (23)
rosbi Creative Commons License 2001.06.21 0 0 23
akinek már mondtam/írtam, bocs, de hátha van még, akinek új:

tegnap Kósa egy lakossági fórumon kapott a Lokira vonatkozó kérdéseket is. állítólag rendkívül magabiztosan azt válaszolta, hogy ha az MLSZ 500 milliót ad kölcsön egy csapatnak játékosvásárlásra, akkor bizonyára nem az a célja a csapattal, hogy az a Bőcs ellen játsszon 15:0-ás meccset. azt hiszem, ez elég egyértelmű nyilatkozat.

a debreceniek talán emlékeznek, mikor kezdett reális közelségbe kerülni a kiesés, pont ezt mondta,: az egyetlen vonal, ahol baj esetén el lehet indulni, az a polgármester. Debrecen polgármestere ugyanis a FIDESZ vezető politikusai közé tartozik, ha valakinek, hát neki lehet ráhatása erre az ügyre (is).

juno3 Creative Commons License 2001.06.21 0 0 22
Akkor részletesebben:
Ha a Bkv visszalép,a liga dönt,hogy mi történjen,mert a kiirás nem egyértelmű.
Ha viszont áthelyezi a pályáralépését mondjuk
Tatabányára(vagy Kecskemétre)- csak elméletileg,
esetleg nevet is változtat, erre jogilag van lehetősége.Igy nem a liga dönt,hanem a Bkv.
A másik csapat (T vagy K) ugyanezt teszi forditva.
Ez a Lokinál nem funkcionálna,mert a kupaszereplés
a 2.oszt.-csapatnál kell,hogy maradjon.
Na ezt eldönteni van még ca 2 nap a keddi nevezési
határidőig.Ezért van csend(és tárgyalás).
Előzmény: extasee (19)
U-boat Creative Commons License 2001.06.21 0 0 21
A BKV pályája nem alkalmas elsőosztályú mérkőzések rendezésére ezért kénytelen az MTK-n játszaini ...ez költség.

Az induláshoz kell 50 millió forint.

A legfontosabb...7-8 játékos kettős igazolással játszott az MTK-ból..tehát pont ennyi játékost kell igazolniuk.

Van még kérdés?

U-boot

bala Creative Commons License 2001.06.21 0 0 20
Visszalép, mert a kell a hely a Debrecennek, akik pedig leadjak az egy pontot a Fradinak, hogy bajnokok legyenek.Mert csak igy tudjak(esetleg)visszafizetni az MLsz nek a kölcsönt.Cserébe az MLSZ ráhat a BKV-re.
extasee Creative Commons License 2001.06.21 0 0 19
ezt fejtsd ki jobban léccci...
Mi ez a Bp-Tatabánya utazgatás???

Szerintem is ki-ki meccset kellene rendezni vagy a Kecskemétnek kellene feljutnia(de ezt csak az igazságérzetem mondatja velem)...

Engem már csak az lepne meg, ha indulna a BKV!
A legmeglepöbb , hogy a TV-ben semmi hir, de még csak egy morzsa sincsen erröl!!!

Előzmény: juno3 (17)
szaki2 Creative Commons License 2001.06.21 0 0 18
Nemhogy nem lep vissza, hanem benn is fog maradni. Jovore is ket videki fog kiesni !
Előzmény: Attilio (-)
juno3 Creative Commons License 2001.06.21 0 0 17
A hirek szerint - nem!!
Csak áthelyezi a meccseit Tatabányára,Tatabánya
meg Budapestre.Ezért volt olyan fontos a szombati
gruz(?) meccs,hogy a teljes Mtk vezérkar megtekintette Tatabányán.
csabiman Creative Commons License 2001.06.21 0 0 16
Furcsa, Franciaországban visszasorolták a Marseilles-t is, pedig ott is vannak nézők néha, elég nagy vidéki bázis... :)) nem először!!

Itt meg mesterkednek össze-vissza, hogy benntartsák a Lokit... essenek csak ki.

GalambÁsz Creative Commons License 2001.06.21 0 0 15
Nem tudom az Akasztói pálya most milyen lehet.
A Stadler bíróságra jár mostanában, a vagyonkezelő pedig szerintem nem tud kaszálni.
A korábbiakban voltam ott többször is többekközt Fradimeccsen, akkor jó volt.
A stadionrekonstrukcióból nem kapott /minek is kapott volna/, úgyhogy előbb-utóbb úgy fog kinézni mint egy törökök által lerombolt végvár.
De szerintem most sem lehet olyan gazos, mint a BKV pálya.
A viccet tényleg félre téve odafent tudtommal a Pápa ügyét sem döntötték még el.
Nyugaton a helyzet változatlan és Keleti csoportban kérdések sora felmerülhet.
Hajrá Kecskemét!!!!
juno3 Creative Commons License 2001.06.21 0 0 14
Egy ilyen meccsen nagyobb lenne a "hátszél",mint a tegnapi Fradi meccsen.Most az a másik érdek,hogy a kupában induló Loki NB1-es maradjon.Mindenáron.
mash Creative Commons License 2001.06.21 0 0 13
nincs mit.
a viccet félre téve, szerintem ez lenne az igazságos dolog, egy semleges pályán ki-ki meccsen el dönteni a dolgokat, mondjuk Akasztó jó helyszín lenne!
Előzmény: GalambÁsz (12)
GalambÁsz Creative Commons License 2001.06.21 0 0 12
Kössz a biztatást mash.

A blkhfc véleményhez csak annyit, hogy miért játszana ki-ki meccset a Fradi, ha nem a kiesés a célja.
Az eredmény pedig el van írva ha sor is kerülne rá:
FTC-BKV 10.000:18 nézőszámban persze, mert ki kíváncsi a BKV-re az NB I-ben. Ez is csak akkor ha a következő idény /Fradi/bajnokát avatják.

Hajrá Kecskemét!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!