Így egy év után talán nem kezdem ecsetelgetni a kérdés fürdőkultúrális megértésnek elmélyült tartalmát, inkább arról írok, hogy 2 db baba tusfürdőhöz most ingyen strandlabdát adnak. Persze az sem rózsaszín, mert akkor lett volna értelme, hogy beírjak ide.
mongyuk vb nem eb, de ezzel ne is foglalkozzunk,
csak arra merek gondolni hogy férfi (!!!) labdával nyomták, mégpedig azért hogy másnap a kis rózsaszínnel könnyebb legyen, nem csak súlyra persze
mert az szerintem tutira kizárható hogy sárga, de női méret, azt nem hinném, legalábbi durva lenne eéggé no
ReFresh: Elindult az EB. A tegnapi meccset nem láttam, csak az eredményt tudom. Viszont az edzésen a csajok sárga bogyóval nyomultak. Hogy van ez ??! :)
Azt hiszem a topic elérte nem túl magasra kitűzött célját, így kirakhatom a virtuális "Closed" táblát. A tegnapi már csak a hab volt a tortán :)).
Thanx.
Ha valaki mégis pedzegetni kívánja majd a témát, üsse kő, üsse ide.
Miért nem mondtad eddig, hogy ez a rózsaszín dolog ennyire bejön nálad. Ha viszont az is kiderül rólad, hogy fested a lábújjkörmeidet letagadom, hogy ismerlek.
A másik labdán miért van fehér sapka ?...
Hú, de büszke vagy, hogy Fodor Rajmund reagált a kérdésre, amit 2x kellett beírnod. :))
Na, szólj a Moderátornak, hogy törölje a topicot, megvan a megfejtés. :))
Ez a helyes megoldás... Kisebb mint a férfiak labdája, és azért más színű, mert így egyből meg lehet különböztetni, pl. olyan esetekben, amikor a szertárban ömlesztve vannak a labdák, és a fél edzés ne azzal menjen el, hogy most akkor melyik labdával is játszunk.
"Aszongyák, hogy valószínűleg kisebb, mint amivel a bácsik játszadoznak. És hogy egyértelmű legyen első ránézésre, más a színe." - remélem ezt tényleg ide akartad írni és nem pedig valamelyik pedofeeling Hölgyek, urak topicba...
Mindenesetre a válaszod helytálló. Nyalhatsz ! :-)
ÉLJENEK A CSAJOK !