Azota nem nezek fooldalt. Na jo bevallom ma megneztem egyszer a malev gep kigyulladasa miatt, de egy kezemen meg tudom szamolni az alkalmakat miota atdizajnoltak.
Mindig szomorusag fog el ha ranezek, h a regi mennyivel jobb volt.
De ezek a kurva kiskacsas meg ilyen-olyan egerkoveto reklamok 100x jobban idegesitenek, mert mindenutt vannak.. szerencsere a forumban azert meg nem tuntek fel.
-cb
Ez a dizájnváltósdi meglehetősen elszomorító - főleg, ha az eredményét nézzük.
Sajnos nem egyedi. Egyrész ott vannak az alkalmazottak, akiknek valahogy jelenlétük szükségességét bizonygatni kell. Tehát a szervezet léte kikényszeríti a folyamatos kavarás igényét. Különben minek is lennének ?
- Főnök !! Főnök, van új dizájn ! Tök frankó ! Hadd rakjam mán fel !
- Jól van, öcsi. Elvan a gyerek, játszik.
És íme itt az új förmedvény.
Nem egyedi az eset. www.pogo.com-on szoktam elő-előfordulni (egyik kedvenc a sakk/chess) néhány napja ott is kicserélték a színeket, elrendezést. chat balról jobbra került, szoval egy csomó semmit nem érő változás, csak másabb (rondább) lett.
A repülő hírdetésektől én is bele tudnám vágni a kisbaltát a monitorba.
Az atom mélt hirdető kiskatona képe egyszerűen primitív.
sztem vmivel stabilabb, igaz, a wines verzióról nem sokat tudok mondani, mert nt alatt msie5.5-tel akadtak, viszont itt egy topik, amiben már vki a 6.1pre1-ről írt, azt még nem láttam
Van összefüggés az ujítások, és a között, hogy a 'kedvencek' minden nap többször eltünik frissités hatására? Azelött ilyet nem csinált. Ismételt frissitésre 'megkerül'...