Keresés

Részletes keresés

ymy.xs Creative Commons License 2009.08.01 0 0 35

...e-mail címed miért nem publikus?

Dobj egy mail címet.

Előzmény: Törölt nick (33)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.08 0 0 33
Üdv Mindenkinek!

Dobjatok valami E-mailt kérlek ahol jogtalan moderálást be/fel/stb lehet jelenteni, mert ami itt folyik az .......

Bemásolhatom ide is az előzményeket, aztán megint kitörli egy "békésen szántogató traktor".

Ami a leginkorrektebb, h amikor írtam moderálási topicba, ahogy a második ismét értelmetlen moderálásakor megjegyzésbe írta/kérte..., és teljesen kultúráltan mondtam h engem értelmetlenül moderált mikor békítően írtam, illetve ha már moderál ne végezzen fél munkát törölje ki az egésznek az apropóját ami miatt elharapódzott a dolog, se szó se beszéd fogott és bannolt a topicról (!!???!!!), illetve törölte ezt a hsz -emet v ismeretlen helyre vándoroltatta !!!!!!! Ez milyen eljárás???? kérdem én!

Természetesen a tényleg egymásra fröcsögő hszeket amikre felhívtam a figyelmet ott hagyta.... no comment.

MAjd gondolom azzal védekezik h biztos én voltam alnéven akit ott moderált és gondolta minden nickjét moderálja, mikor egyértelmű volt a különbség, de mással nem tud védekezni, lévén épeszűen engem nem kellett volna moderálni!

A moderátorokról sok esetben meg van mindenki vélemény és igen tisztelet a kivételt jelentő korrekt moderátoroknak akik közé ezen fentiek szerint a megnevezett illető nem tartozik.

Természetesen védekezhetek más módon, új nicket csinálok, mikor eddig is csak ez az 1 nickem volt, később sem lesz több, 1 fórumot látogattam, bár utólag jobb lenne ha nem itt lenne.

Ahogy látom elég döglött topic, de ide illik, majd évek múlva valaki csak elolvassa.....

Az én hszeim:

2009-07-06 14:42:13
Kedves Összegyűltek!<br><br>a, Ezt a megbeszélést privátban, mert minket nem érdekel, ne szemeteljétek a topicot, mivel nem Jackopower kezdte, a kéretlen idegyűlteknek kellene magukravenniük.<br>b, Pont Ti szemetelitek össze a topicot!!!<br>c, Ha eddig legalább 1 értelmes hsz-etek lenne, akár más idevágó témában is.... de nincs! Jackopower lehet túlzásba viszi, de ő legalább tett valamit. Nekem is volt vele összezördülésem, ahogy itt másoknak is de kultúráltan le lehet vele rendezni, nem értem miért kell itt fröcsögnötök.<br>d, Amiből ez most kiindult, full normális érthető hangvételű írás volt, tényszerűen nem felmenőszóbahozatallal körbefuttatott ömlengés. <br>És igen ha valakit nem érek el 1 számon, hónapokon át, akkor sztem illene más elérhetőség után nézni, nem 1 hónap, 1 hét után. pl e-mail. <br>Ha már kiderült h én voltam a béna, akkor nem kell erőltetni. Be lehet ismerni, ebből nem lett volna gond.<br><br>Ezek csak általános dolgok, a saját véleményemet megtartom, lév
én jó lenne ha lezárnátok a témát, vagy cseréljetek e-mailcímet/telefonszámot/lakcímet vagy válasszatok küzdőteret/fegyvernemet, hisz tudjuk/tudjátok ki kicsoda. <br><br>Tessék lerendezni jó ovishoz méltón. Ne ilyen kultúrált topicszemetelő módon, mert ettől felfordul már a gyomrom......<br><br>Maradtam!<br>

A moderátor személyes megjegyzése: nincs!

2009-07-07 08:54:00
Az én szép "kötözködésabbahagyásraserkentő" hsz-emet nem kellett volna törölni.... főleg az ovis utalgatás tetszett.....

A moderátor személyes megjegyzése:

Moderációs problémákat a moderációs topikba kell írni.

Hát én odaírtam bezzeg a kért törlést nem végzi el:

nyergeburgi a pöttyös terasz topic 2530 hsz környékén:
Baszod! Te most Istvánnal, vagy Jánossal beszéltél? Testvérek ezek vagy mifene? Burkolat, vagy bútor? Ezt mi a faroknak teszed fórumra? Uncsi!

Ecsém te problémás vagy, meg keresed is ha nem adódik magától. Azt kérdeztem István, vagy János, mert elsőre Istvánt írsz aztán Jánosozol. Tudod ez nem mindegy! Aszonta öregapám, hogy nem mindegy "Szarba csapni, vagy csapba szarni!", és igaza volt. Aztán burkolatról, majd bútorról hablatyolsz. Na de nekem mindegy, hogy hogyan járatod le magad, még mielőtt beköltöznél. Baromira nem érdekel, csak arra szerettem volna felhívni a figyelmedet, hogy ha elragad az indulat, okkal, vagy anélkül, a tényszerűségre ügyelj, mert nevetségessé válsz! Bruhahaha!

Nekem nem érdekem, meg annyira nem is érdekel, tehát ezzel be is fejeztem, remélem soha nem foglak megismerni, de jellemző, hogy a hülyeségedet rögtön összeesküvéselméletbe fordítod! A tévedése az említett embernek ha volt bírálható, én csupán a tények pontatlan ismertetésére próbáltam rávilágítani. Továbbra is állítom, hogy össze-vissza írogatsz. Nekem pl. semmi gondom nem volt és vélhetően nem is lesz velük! Sőt...
Ha neked mindegy, hogy Béla, Tamás, Rozál vagy én, az az én olvasatomban pont azt jeleni, hogy neked minden mindegy, csak kötözködhess! Hát tudod, lelked rajta, a te dolgod.
Tahófalvai szokásokról meg nem sokat tudok, de megköszönném ha mesélnél a számtalan élményeid közül néhányat. Pöstet sem ismerem, rákerestem a gugliban és az sem sokat mutatott. Most készülsz Budapestre költözni? Szívemszerint mást ajánlanék! További sikeres és boldog életet kívánok neked. Adjon az Isten Szebb Jövőt!

Isten bizony az utsó!
Akár a lónak imádkozék. Vagy ha így jobban tetszik "mond a napnak, hogy takarja el az arcát"
Örülök, hogy ekkora budapesti múlttal rendelkezel, legyél rá nagyon büszke, hiszen másra nem nagyon lehetsz szerintem. Azt meg tényleg reméld erősen, hogy nem futunk össze!



Előzmény: Szeppent (32)
Szeppent Creative Commons License 2001.08.12 0 0 32
Nem értem...
Itt nem moderálás folyik - a racionalitás és funkcionalitás szellemében szabályozó, néhol finoman fékező, máshol ösztönző és élénkitő módon -, hanem valamilyen zagyva, ellentmondásos és buta , mindenképpen csak pszichiáteri empátiával értelmezhető csapkodás. Koncepciózus összehangoltság, elvszerűség és logika nem fedezhető fel az itteni - az egyébként teljesen szükségtelen és káros - moderálás gyakorlatában, de annál több szemellenzős elfogultság, személyes gyökerű indulat, műveletlenség és sunyiság. Bár lehet, hogy ez az Index-polfór hivatalos vonala... Annál rosszabb.
Sz

Előzmény: Iván Gábor (31)
Iván Gábor Creative Commons License 2001.07.31 0 0 31
Moderálási visszaélések.

Kérem a segítségét, vagy a tanácsát, hogy kihez fordulhatok a következő az index vallás, filozófia moderálási pártatlanságát érintő kérdéskörben.

Kértem a Semmiben Sem Hívők Egyháza ?!? topicom törlését. NEM TÖRTÉNT MEG!!!
Nyitottam egy új topicot: Új vallás születik .... címmel. KIMODERÁLTÁK.

Segítségét, vagy tanácsát előre is köszönöm.

Üdvözlettel: Iván Gábor (társadalom-viselkedés kutató)

Szeppent Creative Commons License 2001.07.05 0 0 30
(A jogtalan moderálást, a moderálás abszurditását, elvtelenségét, inkonzekvensségét, elfogultságát megtapasztaltam.) A moderálásnak nincs helye az Interneten, testidegen. A moderálás eufemisztikus megnevezése a cenzúrának.Igaz, hogy csupán a cenzúra komikus és infantilis mutációja, de ugyanakkor ijesztő, gyomorkavaró.
Sz
Virág Árpád Creative Commons License 2001.06.24 0 0 29
Van, de azt fenntartom az emberi társaság számára...
Előzmény: Szeppent (28)
Szeppent Creative Commons License 2001.06.24 0 0 28
Nocsak-nocsak. Volna néked emberi orcád is gyöngyvirágocskám?
Sz
Előzmény: Virág Árpád (25)
Szeppent Creative Commons License 2001.06.24 0 0 27
Itt nincs magánterület okostojás, mert anyagtalan, halmazállapot nélküli, tehát még a levegőnél is olyanabb, amelynek, ugye halmazállapota mégiscsak van (lassacskán szilárd és szennyes, poros, alig-alig gáznemű, gyanús)...,magánfelület sincs, csak baromagyú, haszonleső kisajátítók, akik a levegőt is immmár magánfelületeikkel borítanák, díjat szednének érte,fogyasztásmérőt szerelnének a gégénkre.
Ez a tér, a cyberspace eleve adott, senkié, közös , mindenkié. A szabályokat pedig nem uzsoráslelkű csoportok fogják meghatározni. Bármennyire is a szabályok diktálóinak hiszik is magukat.
Te pedig barátom egy szánalmas jobbágy, rabszolga vagy, nyakadban egy csínos, komfortos pórázzal, amire még büszke is vagy. A HailStormspace kisérleti nyula, nyúltvelődben egy cuki, divatos, előfizetéses chipecskével.
Csókoltat
Sz
Előzmény: pindiy (26)
pindiy Creative Commons License 2001.06.24 0 0 26
Egy frászt.
Ez egy magántulajdonú felület.
Ott biz a tulaj azt enged amit akar.
Van sajtószabadság Magyarországon, ha van rá pénzed olyan felületet müködtetsz, amilyet csak akarsz.
Vésd már a fejedbe.

Előzmény: Szeppent (-)
Virág Árpád Creative Commons License 2001.06.23 0 0 25
Volt tegnap valami Jakab nemtudomkicsoda nick, aki eléggé mocsok módon provokálta a balos társulatot. Mellesleg, egy provokatív hangvételű, mellesleg cracker feladatokat is ellátó lapot reklámozott... Mondjuk ez utóbbit nem nézem ki belőled, így valószinűleg tévedtem...
Előzmény: Szeppent (24)
Szeppent Creative Commons License 2001.06.23 0 0 24
Ez mi?
Az ki?
Fogalmam sincs arról, hogy miről dumálsz mákvirág!
Sz
Előzmény: Virág Árpád (23)
Virág Árpád Creative Commons License 2001.06.23 0 0 23
Gratulálok. Ezexerint te voltál a jakab gyerek... Nem csalódtam benned... :-(
Előzmény: Szeppent (22)
Szeppent Creative Commons License 2001.06.23 0 0 22
Le a gyáva cenzorokkal!
Sz
Szeppent Creative Commons License 2001.06.18 0 0 21
Kedves Dakota!Tudom, hogy valamerre már találkoztunk,valamilyen hínárszagú pocsolya is felrémlik veled kapcsolatban, de már néhány hónapja elmúltam harminc esztendős és az általam, eddig taposott harci ösvények, vadászmezők minden megskalpolt dakotájára hogyan is emlékeznék? Örülj, hogy bár skalpodat a coyotoknak vetettem, életedet megkiméltem, menj hát békével egereket csapdázni.
A NAGY VÉRBENFORGÓ SASSZEMŰ SZEPPENT IRÓ KÉZ NAGYFŐNÖK
Előzmény: 81713 (20)
81713 Creative Commons License 2001.06.17 0 0 20
Nna, Kedves Szeppent Kartácsam, itt folytathatjuk, ha gondolod.

dP

Szeppent Creative Commons License 2001.06.17 0 0 19
Nincs szükségünk védelemre, mivel itt csak a szavak fegyverével csatáznak, a hozzászólók többé-kevésbé nagykorúak,ráadásul önkéntes szereplői e társasjátéknak.
Üdv, Sz
Előzmény: bullseye (14)
Szeppent Creative Commons License 2001.06.17 0 0 18
Például jöhet egy hozzád hasonló alulfejlett meduza, akivel kapcsolatos minden higgadt és a tényeknek megfelelő (akár tudományosan megalapozott) vélemény csak sértő lehet, de önjelölt illemtanárok a jómodorra való hivatkozással lehetetlenné teszik az igazság kimondását,egyben hazugságra kényszerítenek...
Értsd meg, barátom, hogy csak hazug ember cáfolhatja azt, hogy te nem vagy egy ürbeles osztódó...
Ennek alapján nem ildomos törölni egy topicot.
Üdv,Sz
Előzmény: Lapras (13)
JO Creative Commons License 2001.06.17 0 0 17
UDV!

Azzal egyetertek, hogy a frakcionalitas miatt esetleg tobb mindent torolnek mint kellene, de szvsz ez eleddig nem tul zavaro. A moderatorok szerintem sincsennek a hivatasuk magaslatan, de a valasztas korulmenyeibol adodoan nem is lehetnek. Ez a rsz. igy rossz.

m.t.:
JO

Előzmény: doromb (16)
doromb Creative Commons License 2001.06.17 0 0 16
"szukseges egy nagyon minimalis korlatozas"

Itt viszont folyamatosan úthenger tarol. Hol jobbra megy hol meg balra. Tolat ide-oda!

esetleg, ha a hejesirási hibákat javítaná... de, hát már ez is torzítaná a mondandót!
Le velük!

Előzmény: JO (15)
JO Creative Commons License 2001.06.17 0 0 15
UDV!

Talan azert szukseges egy nagyon minimalis korlatozas, mert kulonben a forum sajat magat "pusztitja" el. Ha nem allitunk fel elemi korlatokat akkor korlatlanul lehet a forumot rombolo dolgokat elkovetni, ami pedig egyenlo lenne a forum halalaval. Amit ugye nem akarhatunk..:))

m.t.:
JO

bullseye Creative Commons License 2001.06.17 0 0 14
Itt ez van a többiek (meg időnként a hozzászóló) védelmében.
Saját fórumodon olyan szabadságot tarthatsz, ami még a Terminált is alulmúlja, de itt ez benne van a pakliban. Switch is megaszonta (pedig ő asztán hú de szabadszellemú vót): Our way, or the highway :)
Előzmény: Szeppent (10)
Lapras Creative Commons License 2001.06.17 0 0 13
Bocs, hogy belezavartam a monológodba, mondd nyugodtan. Ha akarsz elmehetsz, ha akarsz maradsz, Te döntesz. Nekem nincsenek láncaim, azok neked vannak, és a saját elméd korlátoltsága verte rád. Minthogy csak önerőből tudsz tőlük megszabadulni, így sajnos nem segíthetek.
Előzmény: Szeppent (8)
olman Creative Commons License 2001.06.17 0 0 12
Ha mindent újra akarnál kezdeni, akkor te akarnál kitörölni minden azóta történtet. Ha pedig kitöröljük, akkor honnan tudjuk mit kerüljünk el? A negatív példa is példa, és lehet nevelésre használni.
Előzmény: Szeppent (5)
Szeppent Creative Commons License 2001.06.17 0 0 11
A "tartalomszolgáltató" nagyon hűlye kifejezés.
Legfeljebb keret-, vagy feltételszolgáltató lehetne. Másképpen önkényes kisajátító, sőt pont lételemét cáfoló, azzal visszaélő öngyílkos, gyílkos.
Sz
Előzmény: Lapras (7)
Szeppent Creative Commons License 2001.06.17 0 0 10
Mert meg nem történtté, semmissé tették azt, ami egyszer már volt,egyszer már megtörtént, kimondatott.(történelemhamisítás, a fejek kiretusálása a csoportképből)
Sz
Előzmény: bullseye (6)
doromb Creative Commons License 2001.06.17 0 0 9
A vélemény is....
Előzmény: Lapras (7)
Szeppent Creative Commons License 2001.06.17 0 0 8
Miért hordod a béklyódat ilyen engedelmes fatalizmussal, azaz szolgaian?
Másrészt, miért zavarnál el innen engemet?Kényelmetlen, vagy győlöletes vagyok számodra?
A dolog jogi hátterét többé-kevésbé mindenki ismeri, de ismerheti az ezzel kapcsolatos világméretű polémiát, küzdelmet is. Lássátok be, hogy itt nem működik a többi médium analógiája. Ez egészen más, a médiát kordában tartó szabályozás alkalmazása a cyber-térben, őrült és steril, éppen a lényeget támadó, megkérdőjelező kudarcos kisérlet.
Sz
Előzmény: Lapras (7)
Lapras Creative Commons License 2001.06.17 0 0 7
Az internet szabad. Az egyes tartalomszolgáltató viszont meghatározhatja mit enged az általa üzemeltetett helyen és mit nem. Ha nem tetszik elmehetsz. Az internet szabad.
Előzmény: Szeppent (-)
bullseye Creative Commons License 2001.06.17 0 0 6
Vajh, minek köszönhetjük ezt a kifakadást?
Előzmény: Szeppent (-)
Szeppent Creative Commons License 2001.06.17 0 0 5
A mocskolódás általában jogtalan és ronda, alantas dolog. A bűnbeesés pillanatáig kéne visszamenni és újrakezdeni az egészet.Mocsoktalanul. A mocsok azonban vastagon, levakarhatatlanul jelen van életünkben, s ha farizeus módon nem akarnánk tudomásul venni,naivak, öncsalók lennénk.
Éppen a legszennyezettebbek, legbűnösebbek azok, akik hetykén, nagyhangú, cinikus arroganciával oktatják ki a társadalmat, erkölcsi higiéniáról papolnak, ellenfeleiket a legbrutálisabban ostorozzák, de az eredendő bűnükre, lelkük foltjaira való leghalványabb célzás is, elviselhetetlen számukra.Akkor rögvest illemszabályokról rikoltoznak,jómodorról hadoválnak és sipitozva cenzúrát követelnek.
Sz
Előzmény: olman (3)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!