Keresés

Részletes keresés

Heroin1 Creative Commons License 2001.06.18 0 0 14
Joker!
Mecsoda riposzt!!! Most jól megmondtad neki a frankót!
Rád is büszkék vagyunk, pedig nem is drukkoltunk neked. Világbajnok beírás volt!
Gratula!
.....most megyek hányni...
Előzmény: JOKER (9)
ZefiR Creative Commons License 2001.06.18 0 0 13
Nekem is az a véleményem, amit a többek elmondtak. Szerintem semmiképpen nem szabad ebben a pillanatban abbahagyni a pályafutását. Én úgy vagyok vele, hogy mindenki kikaphat egyszer, mint ahogy Hamed vagy Lewis. Ez nem azt jelenti hogy véget kell vetni a pályafutásának és lehúzni a rolót.

Számomra mindig is szimpatikus volt ez az ember. Hatalmas bizonyítási vágy uralkodott benne, hogy bebizonyítsa hogyilyen kis országban is tudnak bokszolni. Azonban amit észrevettem rajta az utóbbi időben az az hogy a gyenge ellenfelek révén eszméletlen nagy lett az önbizalma és azt hitte hogy nem kaphat ki. Ez sajnos komoly hiba, de nem olyan amit nem lehet korrigálni. Tudom, hogy van annyi akaratereje, hogy újrakezdje pontosabban folytassa. Ahogy Dark Future említette, taktikát kéne változtatnia, ami talán edzőváltással is járhat. Mindenesetre én bízom benne, hogy túlteszi magát rajta, és minden tőle telhetőt megtesz, hogy bizonyítson.

pancho Creative Commons License 2001.06.18 0 0 12
Nagyon demagóg ez a szöveg arról, hogy ki mit ért el. Van, aki tanul, van, aki meg sportol. Tudod, ki találta fel a sokszögesztergát? Pedig kicsit hasznosabb dolog, mint egy világbajnoki cím megszerzése. Csak nem annyira látványos.
Kokónak meg valóban kicsi az ütőereje.
Tudod, sok bokszoló azért nem ért el olimpiai bajnoki meg amatőr világbajnoki címet, mert akkor már rég profiként bunyózik, nem 30 évesen kezdi. Egyszer nézz meg egy amerikai WBC címmeccset, majd meglátod, hova kéne Kokónak fejlődnie, hogy neve legyen a világban. Igaza volt tegnap Chaconnak a meccs után, mikor azt mondta: Kokónak nem lett volna szabad profivá válni, mert az amatőr bokszban egy egyéniség volt, de ide nem való.

Ez az argentin (rövid i egyébként, többeknek) srác egyébként le fogja győzni Hamedet és Barrerát is. Iszonyú kemény. És még csak 26 éves.

798081 Creative Commons License 2001.06.17 0 0 10
Egyetértek, de abban igaza van, hogy az ütőerő tényleg probléma.
JOKER Creative Commons License 2001.06.17 0 0 9
Nagyon jól vissza tudod szajkózni amit a média az arcodba zúdított.Rád biztos remekül hatnak az "ennél jobb mosópor nincs" és más hasonló marketing dumák.
Félévente meccs, ütőerő kevés, meg ilyen hasonló baromságok jól bejöttek nálad.
Mert Barrera, Hamed, meg a többiek hetente vívnak címmeccset ugye?
Ja és persze minden meccsen mindenkit kiütnek, mert van ütőerejük.
Hát pl. a tegnap látott Grigorján, vagy Barrera sem őt ki ám mindenkit rendszeresen.
Alsóbb súlycsoportban azért nem ez a jellemző.
A mesék pedig már valóra váltak:
Mutass nekem még valakit aki bokszban, vagy akár más sportágban elérte az EB,VB, Olimpia bajnoki címet, majd a profi EB,VB címet.
Te mit értél el ebben az életben?
HA azt mondom Dreamlimit, akkor tudja az egész ország, hogy ki vagy? A nagyvilágról nem is beszélve.
Akkor fikázz, ha van jogalapod rá, de így, hogy közhelyekkel dobálózva mondasz kritikát olyanról aki már azért letett valamit az asztalra nem sok értelme van.
Inkább légy büszke és drukkolj, hogy további hírnevet szerezzen Magyarországnak.
Előzmény: Dreamlimit (7)
Boró12 Creative Commons License 2001.06.17 0 0 8
Sajnos (vagy hála Istennek?) nem láttam a meccset, de tegnap délután egyenesben közvetítették ICQ-n...

Azt kell mondonom, hogy törvényszerűen következett ez a kiütés. Koko amatőr korában senkit nem ütött ki, erre a profik között szinte mindenkit. Csak a vak nem látja, hogy a történet sánta... Sajnos negyedannyira nem tud boxolni, amennyit otthon feltételeznek róla, ráadásul a "világbajnoki" övét is a sorrendben harmadik boxvilágszövetségnél érte el - ehhez képest viszont egyre másra jöttek a nagyképű nyilatkozatok arról, hogy Hamed menekül előle, meg hogy Ő a világ legjobbja...

Drukkolok neki, de ne jöjjön Amerikába, mert itt még jobban megverik. Maradjon meg Európában, pofozkodjon 40 éves, kiöregedett boxolókkal, annak legalább mindenki örülni fog...

Egyébként nem érdemes újabb mítoszt építeni a személye köré. Ez nem talpraállás, hanem egy vesztes meccs utáni folytatás. Szinte minden boxoló átesik ilyesmin - némelyikük többször is.

Boró

Dreamlimit Creative Commons License 2001.06.17 0 0 7
Sajnos ő a tipikus legkisebb királyfi,aki elérhet mindent,és úgy is indul!
Ezt sugalja neki a környezete,az ország,ahol (néha) él,a média....ő folyik még a csapból is !!
Oda állítanak néha(és ez FONTOS!!!)félévente egy nevenincs senkit,akit elpáholhat.
Ennek mi,és ő is nagyon örülünk,és lassan-lassan elhisszük,és ő is,hogy az övé a világ,hiszen olyan egyszerű ez a srác,olyan alúlról jött,lehetne a szomszédunk is,és olyan sokat dolgozik a sikerért!
Csakhogy a profi világ nagyon messze van a mi népmeséinktől és ott nem úgy működnek a dolgok,ahogy mi elképzeljük.
Hála az Istennek,hogy csak a kis argentin jutott nekünk,és nem a Hamed,vagy a Barrera !!!
Így legalább volt egy kis sikerélményünk.
Meg aztán ebben a sportban nem csak a gyorsaság a fontos,hanem az ütőerő is,amiben Ko-ko nagyon messze van a profi szinttől!
Szegény Gyerek!
A nagy magasságokból,nagyot lehet zuhanni!!
Nem hiszem,hogy ezt a fülest fel tudja dolgozni.
Ő nem hitte el,hogy valaki megfoghatja,és sajnos ezt mi hitettük el vele.
A világ nem azon a részén élünk,ahol a mesék valóra válnak!!!!
Előzmény: helion (6)
helion Creative Commons License 2001.06.17 0 0 6
Teljesen egyetértek veled.Az a bohóckodás egy bizonyos szintig elmegy,de nem egy címmeccsen!
Egy kicsit hamar hitte el,vagy hitették el vele,hogy ő mekkora ász.A sok győzelem -nullák ellen(tisztelet a kivételnek)-is ezt sugalhatta.
Diaz már keményebb volt,ott ugyanúgy bejött egy pofon Kokónak,mint most az argentínnak.
Mi lett volna,ha tényleg összejött volna a Hamed-meccs,vagy Barrera!!???Kiütötték volna az első menetben??Mert az ütéseket nemigen bírja,ez mostmár biztos.
Előzmény: Brikett (1)
Jazmine Creative Commons License 2001.06.17 0 0 5
Hát, én nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem, ha az embert - akár szó szerint, akár átvitt értelemben - kiütötték, vagyis vesztes helyzetbe került, akkor nem adja fel. Végül is egy világbajnok nem a lakóparkokért és a bankszámlákért lett világbajnok! Gondolom én.

Számomra a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy KOKO a 31 éve ellenére összeszedi magát - megrázza magát, ahogy hétköznapian mondanánk - és legyőzi tegnapi ellenfelét és az utána jövőket. De legalábbis megpróbálja. Ezzel tartozik önmagának.

BLASIUS Creative Commons License 2001.06.17 0 0 4
Biztos nagyon nehéz neki, de mivel mindig nagyon sportszerűen viselkedett ellenfeleivel szemben, szerintem képes lesz felfogni úgy, hogy ez a sport. Szóval ez alapján hiszem, kis idővel talpraáll. Egy bajnokcsapat is kikap néha, aztán újra megnyerheti a bajnokságot. Bár igaz, KOKO tényleg már nem olyan fiatal.
ermac Creative Commons License 2001.06.17 0 0 3
Talán jobb lenne, ha abbahagyná. Egy világbajnokság után visszatérni a futószalagon szállított afrikai segédmunkásokhoz nem nagy dicsőség. Ahoz, hogy ezt az argentínt megverje, még nagyon sokat kell fejlődni... (KI 31 éves).
johnnybravo Creative Commons License 2001.06.17 0 0 2
Biztos vagyok benne hogy nem vonul vissza. Akkor elvesztené az "arcát". Egyszerűen vissza kell szereznie a világbajnoki övet hogy utána viszont tényleg visszavonulhasson.
Előzmény: Dark Future (-)
Brikett Creative Commons License 2001.06.17 0 0 1
Kb. hasonlóképpen látom. Az argentín nagyon ügyesen hitette el, hogy nem egy ász. Én KoKót mindig akkor kezdem el félteni, amikor megjelenik az arcán az üdvözült-gunyoros mosoly meccs közben, attól fogva elbizakodott - most beleszaladt. Bárhogy lesz is tovább, amit elért így is gyönyörű - nem is tudom igazából kéne-e tovább csinálnia.
Archenemy Creative Commons License 2001.06.17 0 0 0
Jaja... Most fog kiderülni, hogy a média által felfújt bábember-e, vagy ilyen izé... Hős, vagy mi :)
Előzmény: Dark Future (-)
Dark Future Creative Commons License 2001.06.17 0 0 topiknyitó
A TKO-val elvesztett szombati mérkőzés után vajon talpra tud állni KO-KO, vagy visszavonul?

Minden jóérzésű ember azt kívánja, hogy folytassa, és ne egy nagy kudarccal fejezze be pályafutását - ezt én is így gondolom. Hogy miért lesz ez nagyon-nagyon nehéz dolog?
Nem vagyok hozzáértő, de szerintem ott vesztette el ezt a mérkőzést, hogy még soha nem volt tétmeccsen a földön. Egyszerűen nem tanulta meg, hogy hogyan kell vert helyzetből felállni. Nem fizikailag ütötték ki, hanem a fonalat veszítette el. Látszott rajta, hogy összeomlott az első ütés után (és ezt látta meg azonnal a volt edzője is). Ott és akkor abba kellett volna hagyni, a továbbiaknak semmi értelme nem volt.

Ő mindig az agyával kűzdött, a gyorsaságával, a reflexeivel. És azzal, hogy nem hibázhat. Erre alapult az egész pályafutása. És ez igen kockázatos taktika. Most, hogy összetalálkozott valakivel, akin LÁTSZOTT, hogy okos srác, és hasonlóan nagy taktikus, mint ő, szerintem megijedt. Feleségem már a bevonuláskor jelezte, hogy rossz előérzete van. Nem volt meg ugyanis a szokásos furcsa fény KO-KO szemeiben. Máskor szinte úgy jön be, mint egy narkós. Most meg látszott rajta, hogy nem elég koncentrált. Nem azért ugrált az argentín himnusz alatt, mert bunkó, hanem azért, mert ideges volt.

Az argentín gyerek végigcsinálta az egyetlen lehetséges taktikát, és jól vizsgázott. Elhitette KO-KO-val, hogy ő lesz a 21. áldozat ugyanarra a koreográfiára, aztán amint elérkezettnek látta az időt, ütött. Nagy baj, hogy nem készítették fel OKOS ellenfelekre is KO-KO-t.

Mi lehet a megoldás? Szerintem azonnal edzőt kell váltania, és kidolgozni egy új taktikát. Többet nem alapozhat arra, hogy nem találják el. Azért nem, mert ezt TÖBBÉ Ő SEM FOGJA ELHINNI. Ezután mindig benne lesz a félsz, hogy mi van akkor, ha nem hajol el a jó pillanatban. Másrészt mostmár a BUTA ellenfél is tudni fogja, hogy hogyan lehet legyőzni. Tehát eredményes csak úgy tud lenni, ha 1-2 év munkával kitalál valami újat. Erre szerintem 31 évesen, két gyerekkel, családdal nem fog vállalkozni. Összehozzák még néhány nyugdíjas mexikóival, hogy a szerződéseit teljesíteni tudja, rendeznek egy bp-i búcsúgálát, aztán szépen visszavonul. Nem baj, szép volt az is, amit eddig letett az asztalra. Én az olimpiai győzelem utáni arcát fogom megőrizni emlékeimben.

Nektek mi a véleményetek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!