Keresés

Részletes keresés

zzolee Creative Commons License 2002.06.14 0 0 72
Sziasztok!

Én is most kezdem el az Alone4-et psx1-en és nagyon tetszik máris remélem lesz elég türelmem és eszem végignyomni! :)

Üdv mindenkinek!

ZZOLEE

balu9999 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 71
Sziasztok

Kérdés:

1. Ki van nyitva mind a négy kép. (az utolsó kettőt a könyvtárban nyitottam ki) ezek közül tök mindeggy melyiket nézem meg elöbb, ahogy megnéztem rögtön kinyitka a képek aéján a kis táblácskákat ahova az évszámokat kell beírni.
Csakhogy a 4. kép kinyitása után bezárja az ablakokat a kép alján, és nem tudom beírni a 4. évszámot. Ez programhiba vagy csel?

Van egy kulcsom, és aegy fémlapom amin jelek vnnak, és nem tudok semerre sem menni.
Mi a megoldás?

TiB_ Creative Commons License 2002.04.21 0 0 70
Hozzám még most ert ide a jatek de nagyon zsiir:)
Carmbyval kezdtem de qrva nehéz.
A jatek hangulata viszont fenomenalis:)
mpd Creative Commons License 2002.02.18 0 0 69
Aha, megvan. Menni kell a céltárgy felé, és mikor már rámászol, hozzá kell csekkelni. Ha jó irányból közelítek, pussolni fog.
Carnbyval nehezebb......
A H.M. feliratú szobával bajban vagyok. Valszeg az elején elpocsékoltam a lőszert....meg a kaját. 3 zombi után 2 pók...kissé sok.
Előzmény: Son Goku (68)
Son Goku Creative Commons License 2002.02.07 0 0 68
Szóval kell pusholni. Szerintem nyomogasd az ACTION-t a szekrénynél mindenhol és lesz valami...igy szokott történni :)
Son Goku Creative Commons License 2002.02.07 0 0 67
Nna várjálvárjál...én csak Aline-al nyomtam végig (izé...jáccottam;) és találtam egypár olyan helyet (lehet hogy csak bug nálam) ami csillogott de nem kellett vele semmit csinálni. Ezekre gondoltam, hogy biztos a Carnby-s játékhoz tartoznak. Majd eccer végignyomom a bútorszállító kisiparossal is és minden szekrényt véggigtologatok a pályán:)

Gyorsan szabad fordításban a leírás (Carnby) egy része:

Manor Lobby/First floor:
Fel a lépcsőkön, be a tükörbe (egy ajtó) a ház első emeletén vagy. Ha nincs meg a shotgun kezd dújra mert nem nyilik ki többet a tükörajtó. Aline felhív és mondja, hogy csapdába esett a másodikon egy szobában. A beszélgetés uán kis csata jön (használd a shotgunt). Valahol a tükörnél ott van egy szobor amin van egy kód. Told a tükör elé és látni fogod a kódot (H és M). a szobormozgatás egy képet nyit ki az emeleten de előtte még van erre némi tennivaló.
A földszinti szobában egy csomó ajtó van de mind zárva. Vedd fel a Charm of Savinget az asztalról, menj fel a lépcsőn. Az emelet jobb oldalán csekkold a jobb oldalhoz közeli képet és vedd fel a kis kulcsot(Small Key), menj a jobb oldalra. Aline felhív, hogy hall téged, biztos itt vagy a közelben. Most kell eltolni a szekrényz balra, be az ajtón és ott van Aline. Külön célokért nyomultok, úgyhogy Carnby felnyomja Alinet a csapóajtóhoz az meg elhúz. A szobában van a diktafon és Acrobat (?) szobor az asztalon ,másikon egy napló. Ezután csak lefelé mehetsz a lépcsőn. Egy ajtóhoz jutsz ami zárva van de benézhetsz a kulcslyukon. blabla...

mpd Creative Commons License 2002.02.05 0 0 66
Uhhhh. Akkor hogy nyitom ki a mögötte lévő ajtót?
Az a szekrény, amiről alant többen mondták (meg a nőci is a telefonba), hogy el kell tolni. De alatta nem láttam semmit.....majd megnézem mégeccer.
Más. Képzeld, én magamtól jöttem rá a HM kódra. Az öreg banyek kijabált Howardot, gondoltam, az lehet az Atya-Morton - és bejött. Úgyhogy én azt a szobrot se pusholtam, lehet, hogy nem is tudnám? Nincs egyféle DirectX-em? Az nem okozhattya?
Még más. Amint Carnbyval ottrekedtem a hallban, a csajszival kezdtem, és oda is értem, ahol találkozik Carnbyval. De onnantól csak a nővel vagyok, C. megszűnt.
Előzmény: Son Goku (65)
Son Goku Creative Commons License 2002.02.05 0 0 65
Ez a szekrény a hall galériáján van és egy tárgy csillog alatta ? Nos azzal vagy nem kell semmit csinálni vagy olyan titkosizé ami nem kell a végigjáccáshoz:) Szerintem, mivel Carnby és Aline is ugyanazon a pályán nyomul, azokat a dolgokat amikkel egyiknek csinálni kell valamit a másik is látja (csillog a tologatós szobortalapzat a tükör előtt, farkasfejes bagoly, szekrény alatt csillog valami a galérián,...)
Szóval szerintem nincs push:)
mpd Creative Commons License 2002.02.05 0 0 64
Köszi. Azt a szekrényt, amit pusholni kellene, próbáltam, de nem ment. Le kell tenni előbb mindent? Vagy csak a kulcs megszerzése előtt/után...???
Előzmény: Son Goku (62)
Son Goku Creative Commons License 2002.02.05 0 0 63
Son Goku Creative Commons License 2002.02.05 0 0 62
1. <ä href=http://www.gamefaqs.com>www.gamefaqs.com...persze csak ha nem zavar, hogy angol. Magyarul tudtommal nincs hozzá.

2. Én akkor bolyongtam össze-vissza mielőtt rájöttem, hogy a dolgozószobában vagyhol [asszem a hall felső emeletéről nyílik], ahol a kutyák jönnek amikor a mocorgó szekrényt b@sztatod:) ott a repedt tükröt be lehet lőni...innentől egyenes a dolog majdnem végig. Utána megy fel Aline Lucyhoz, megkapja a prizmát, berakod a vetítőbe, USElod az elemlámpát rajta, blabla...

3. Carnbyval lusta voltam még végignyomni:)

Nem lehet csak úgy pusholni a világba mint az Alone 1ben. Ha akciózol valamin amit pusholni kell akkor pusholja :)

mpd Creative Commons License 2002.02.04 0 0 61
Ja, és hogy kell pusholni?
Előzmény: mpd (60)
mpd Creative Commons License 2002.02.04 0 0 60
Kedveskéim!
Én most kezdtem, kérlek, segíccsetek!
1. Van-e leírás?
2. A nőcivel bolyongok egy ideje, a diavetítőt nem tudom beindítani meg ilyesmi.
3. Carnbyval a "Lobby" szobában akadtam el. Az ősz manus képe alól megszereztem a kulcsot, de sehová nem tudok tovább menni. Az eszkimós képet említette valaki.... de mit csináljak vele? És hol a kulacs?

Heeeeeeeeeeeeeeeeelp!!!!

Előzmény: LeXa (59)
LeXa Creative Commons License 2001.11.19 0 0 59
Hát nem tudodm, ki hogy van vele, de engem kezd kiakasztani, hogy miután megküzdöttem a repülő fenevaddal és kijövök a könyvtárból, alig élek, már csak egy pár töltényem van, és ekkor egymás után támadnak rám mindenféle szörnyek, aminek az lesz a vége, hogy kinyiffanok, és kezdhetem előröl az egészet...
Ezt most teszem meg negyedszer, lassan vége lesz a türelmemnek. Nincs valami titkos kód, a mentésre? Help!!
L_Jani Creative Commons License 2001.11.17 0 0 58
Nem tudja valaki, hogy a Radio Room-ból merre kell kimenni? Egy angol nyelvű végigjátszás azt írja, hogy a másik ajtón, de az a gond, hogy azt nem tudom kinyitni. Ötlet?

anzix: Ha még nem jutottál tovább - így 3 és fél hónap múlva :) - , akkor itt a megoldás az L alakú ajtóhoz: A templom bejárata előtt pár méterrel van egy fahíd, amin át kell menni. Itt egy vaskapunál találkozol Alinenel, aki ad neked gyűrűt, amin egy M betű van (Morton). Ezt helyezd be az L ajtó melletti kapcsolóba.

LeXa Creative Commons License 2001.11.14 0 0 57
Sziasztok!

Nos kb 1 hete én is nyúzom a játékot, és tényleg tök jó! Tetszik, hogy tele van megoldandó feladatokkal, ahhoz, hogy tovább tudj lépni.
Ha jól emlékzem Laza üzenetére, akkor a júniusi playtime-ban benne van a játék leírása. Egyébként a könyvtárba úgy tudsz eljutni, hogy a második szinten a keleti oldalon van egy szoba, ahol van egy bagolyra emlékeztető szobor. Ha lekapcsolod a lámpát, akkor a bagolyfejből farkasfej lesz, és a nálad lévő farkas maszk segítségével ki tudod nyitni a szoborban lévő rejtek ajtaját, és itt szerzed meg a kulcsot a könyvtárhoz. A könyvátba csak úgy érdemes menni, hogy fel legyél tankolva lőszerrel, mert nekem épp hogy elég volt 83 lövedék...

Előzmény: imot (56)
imot Creative Commons License 2001.10.29 0 0 56
Na hali!!
Nekem is nagyon bejön a játék. Néha majdnem lefordulok a székről mikor egy két zombi jö. És a joystick is elkezd remegni.Ugyanis PSX-en ez nagyon jól lehet érzékelni.
Ja jut eszembe.Én elakadtam sajnos és nem tudok továbbjuni sehogy sem.Mindenütt voltam már ahol csak lehet.A könyvtárba még nem tudomásom szerint de van egy kulcsom és azt nem tudom sehol sem használni.A két képnél már megszereztem a kulcsokat.Valami magyar leírás kellene.
köszi
okoska3000 Creative Commons License 2001.10.15 0 0 55
Nekem tükörsimák a videói is, igaz, PIII 933 Mhz-es procival 512Mbyte rammmal hajtok egy Asus Geforce2 v7700 GTS-t.
Próbáld ki a legújabb detonátor driverrel. Igazság szerint a videói baromi gépigényesek lettek, viszont jól néznek ki.
Előzmény: Tiggi (54)
Tiggi Creative Commons License 2001.08.30 0 0 54
Hi
Nem tudom, hogy más is találkozott-e vele, de nálam folyamatosan akadozik a játék már a bejelentkező anim alatt is. Nem létezik valami patch hozzá mert még a menübe a kiválasztás is nehézkes így. Egyébként egy Asus GForce6600-al probáltam 700cel 512ram win98se dx8a. Pleeease segítsetek...
Seifer Creative Commons License 2001.08.11 0 0 53
Upsz, baki :-)))
Szal azt a büdös dögöt nem kinyitni akarom, hanem kinyírni, de jól :-)))
Seifer Creative Commons License 2001.08.11 0 0 52
Én is azon kevesek közé tartozom, akinek bejön a game :-)))
Csak két problémám van vele: Szaggatnak a videobejátszások (hogy miért, azt nem tudom, az Emperor videoi is szaggattak, de vettem egy Ge2-t és azóta megjavult a dolog, erre most meg ez szaggat... Somebody help!!!)
A másik gond az, hogy a könyvtárban azt a büdös dögöt én se tudom kinyitni. Aztán van ott valami kódzár is, amihez meg kéne találni a fénykép másik felét, de ahhoz meg kell valami kis kulcs. Na azt hol találni???

Leírás egyébként van a www.gamefaqs.com-on, ha nem zavar valakit, hogy angolnyelvű.

Még annyit, hogy a hangulat szerintem nagyon jó, végre tényleg nem az a Resident Evil-es vírusos izé van, hanem igazi misztikus horrorsztori. Azért azt sajnálom, hogy a 20-as, 30-as évekből átrakták a 21. századba a sztorit, valajhogy nekem az a korszak hatásosabbnak tünt, meg inkább az a korszak volt Lovecraft világa (végülis abban élt).

anzix Creative Commons License 2001.08.08 0 0 51
Kösz hogy segitettél de ezen mar tul vagyok bar legalabb tudom hogy lehetett volna megtudnom a kodot mert en biza probalkoztam nem is keveset:))))En eggyel odébb akadtam el,akkor amikor megnyilik a lejarat,lemegyek es van egy vasajtó a falon meg valami kapcsolo szeruseg en azt nem tudom de azert kosz m1x hogy legalabb foglalkoztal a problemammal Csao
Előzmény: KaTy (48)
Mate01_ Creative Commons License 2001.08.07 0 0 50
Szerintetek mikor jelenik meg hozzá full leírás, olyan ami a korábbi részekhez is volt?
KaTy Creative Commons License 2001.08.03 0 0 49
Paulo bácsi!
A szobort a tükör celé kell tolni és akkor a tükörben meglátod hogy a szobor hátulján van két betü (azthiszem HM) ne ezt kell beütni a szobornak és akkor aktiválod a négy kép közűl az egyiket(egy kulcs lesz a jutalom)
Csá!
Előzmény: Paulo bácsi (46)
KaTy Creative Commons License 2001.08.03 0 0 48
Hali!
Megpróbálok segíteni...(bár L alaku ajtóra nem emlékszem)
A kriptában van egy konzol a falon mindenféle idióta jelekkel (Pl Pentagram).
Itt kell három jelet megadni. A jelek helyes sorrendjét a következőképpen lehet meghátározni:
Fel a elemlámpára a kék lencsét (amit a repziben lehet megtalálni) és ennek hatására lehet látni az alvadtt vért...a jelek vérrel vannak felrajzolva különböző helyeken (3 db jel kell),ha ezeket megtalálod és beütöd a konzolon akkor megnyílik egy lejárat a kereszt előtt.
Itt lemész és hajrá!

Nem tudom hogy erre voltál -e kíváncsi ,de a kriptában ez a teendő.

Csá!

Előzmény: anzix (47)
anzix Creative Commons License 2001.08.03 0 0 47
Help! Mocsár után templomban,a kriptában(?) van egy L-alakú ajtó. Na az hogy működik? Gyakorlatilag már csak a mobilt nem ba...tam hozzá és még mindig semmi...:((( Légyszi segitsetek.
Paulo bácsi Creative Commons License 2001.07.14 0 0 46
Fijjug!
Főgyüttem a csatornából a tükrön át, eltolnám a szekrényt, de nem tolódik. A csaj egyszer megszólalt, de csak a felét értettem a nagy izgalomban, aszonta, hogy a szoborral kell izélni. Mi a rossebet köll beírni a szobornak? És arra hogy lehet rájönni?
Kezicsókolom.
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.10 0 0 45
Nekem egy iszonyat nagy bajom van vele, megpedig, hogy nincs kozelharc... Hol van a jo oreg kardom, vagy a kes, amivel zombikat aprithattam az ebedloben? Es miert nem rughatom orcan ezeket a negylavu izeket?
Igy kicsit olyan a harc, mintha nem is en iranyitanam. Nyakamba ugranak a semmibol, sebeznek, aztan lovom oket...
Vampyro Creative Commons License 2001.07.06 0 0 44
Amúgy Zsige, te magyarul nem tudsz, vagy gépelni? :-)
Vampyro Creative Commons License 2001.07.06 0 0 43
Nem tudjátok hogyan kell lenyomni azt a qrva madarat a könyvtárban?!!! Már fél órája sorozom (ez egyszer cheat-elek, bevallom) de csak nem akar megdögleni! Pedig akkor is eltaláltam, amikor kinyitotta a szárnyát. Vérzett meg minden. DE nem döglött meg!!! Plz HELP!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!