Keresés

Részletes keresés

Graver Creative Commons License 29 órája 0 0 45589

Köszönöm hogy írtál! Nem vagyok képben ezekkel a dolgokkal, csak mostanában merült fel bennem a Lyme-kór, mint lehetőség. A derékfájásomnak sajnos van előzménye (már a harmadik porckorongsérv keseríti az életemet).

A pajzsmirigyemet nem vizsgálták még, így nem tudom, hogy van-e vele gond. Ezzel kapcsolatos más tünetem nem igazán van, amennyire meg tudom ítélni. Mivel gyulladást lát a doki a torkomban még, így kaptam rá antibiotikumot. Ha nem használ, akkor gondolom, elküld különböző vizsgálatokra. 

Előzmény: micimaca222 (45588)
micimaca222 Creative Commons License 2 napja 0 0 45588

Szia! A Western Blot ára szerintem semmi a linkben említett Dual Dur sötétlátóteres vizsgálatéhoz képest. Szerintem arra gondolt Klarix. De utóbbi a legmegbízhatóbb, én nem próbáltam, nekem csak egy szuperérzékeny német labor mutatta ki a Borrelia ellenanyagomat. A Wester Blot nálam tök negatív lett és vagyunk így egy páran, különösen, ha krónikus Lyme-kórról van szó. A gombócérzés a torokban, a derékfájást és száz másik tünetet ideértve nálam is jelentkezett, nyelési nehézség nem, de az érzés ismerős. Nekem ha minden igaz, pajzsmirigy alulműködés is cifrázta a dolgot. Neked rendben van a pajzsmirigyed?

Előzmény: Graver (45587)
Graver Creative Commons License 5 napja 0 0 45587

Nem próbáltam semmit még, mivel csak érdeklődtem, hogy a betegséggel kapcsolatban nagyobb tapasztalattal rendelkezőknek mi a véleménye az esetemről. 

Most olvastam a Western Blotról, elég húzós ára van tényleg.

Előzmény: klarix (45585)
klarix Creative Commons License 5 napja 0 0 45586
Előzmény: Graver (45584)
klarix Creative Commons License 5 napja 0 0 45585

Mondjuk inkább , hogy nagyon drága módszerrel ki  lehet Sokat irtak róla fél éve ezen az oldalon is. Olvass kicsit vissza.  A Western Blotot próbáltad?

 

Előzmény: Graver (45584)
Graver Creative Commons License 6 napja 0 0 45584

Kedves klarix! 

Köszönöm a válaszod! A derékfájás nem hinném, hogy ettől van, sajnos már volt két porckorongsérv-műtétem, nem rég lett volna a harmadik, mivel "megnyertem" a harmadik, ezúttal kiszakadt sérvet. A műtétet végül lemondták, mert javult az állapotom várakozás közben, felszívódott a kiszakadt darab. Viszont a sérv azért még ott van, és még nem jöttem rendbe teljesen, okoz időnként problémákat.

Nem, sajnos nem ismerem az MSM kapszulákat, sem a Zappert. Az antibiotikumot még szedem, hétfőn megyek majd a háziorvoshoz, meglátjuk, mit mond, küld-e valami vizsgálatra. Azt olvastam, hogy a Lyme-kórt nem is lehet megbízhatóan kimutatni. Ez igaz?

Előzmény: klarix (45583)
klarix Creative Commons License 6 napja 0 0 45583

Kedves Graver, sajnos rossz hirrel jövök mert a foltod - az bizony lyme - tekintve, hogy újabb kutatások szerint, annál jelenik meg a folt, akinek már volt találkozása kullancs csipéssel, esetleg fertőzött maradt, de az új csipés után újra  indult a lyme kor. Vagyis ezt vedd alapul, hogy újra fellángolt a kór. Ettől van a gombóc-érzés a torkodban, ill. a torok gyulladás is. A derék fájdalmat már nem is emlitem mert egyike a sok ilyen olyan fájdalomnak. Gondolom ismered az MSM kapszulákat - tehát jó volna ha szednéd napi 2-3 -szor 1-et. Gyulladás gátló és fájdalmat is csillapit. Úgyszintén a macskakarom tabletta is.Azadag AB amit a torkodra kaptál jót tesz majd a lyme ellen, bár lehet kicsit kicsi az adag. A jelenlegi helyzetből vissza tudod magad küzdeni, hogy csituljon a lyme, esetleg tübetmentessgig, csak túrelemmel. Nem tudom használtál-e Zappert, de jelen esetben jót tenne. Kitarttást és gyógyulást kivánok.

 

Előzmény: Graver (45581)
micimaca222 Creative Commons License 6 napja 0 0 45582

Szia Judit!

 

Na megpróbálom még egyszer, mert a múltkor elszállt egy tök hosszú írásom...

A trambulin tök jó mozgásforma, több helyen hallottam áldásos hatásáról, szuper, hogy minden nap megpróbálsz mozogni, az hihetetlenül jót tesz. Te sem bírod a meleget? Nekem olyankor szokott beállni a combizmom és nehezen tudom emelni a jobb lábamat. Mondjuk már jobb, mint tavaly ilyenkor, de még bőven van hová fejlődnöm. Megfigyeltem: nagy meleg > nagyon rossz lábak, kicsit meleg > kevésbé rossz lábak. És neked a combizmod nem szokott gyengülni, mikor pl. kádba hajolva mosod a hajad? És az állást hogy bírod (pl. főzésnél)? Mert ez engem teljesen padlóra küld. Állapotromlást eredményez még a stressz is. A lábam iszonyú lassan regenerálódik, az az egyik legmakacsabb tünetem, csak nálam mozgás, fáradás nyomán nem lesz jobb. :(

 

Szegénykém, akkor a szem műtétedig már szűk egy hét van hátra. Szorítok neked nagyon, majd írd meg, milyen volt, már amikor már tudsz írni műtét után.

 

Az algával kapcsolatban biztosan nem tévedtem, Anthony William külön hangsúlyozza, hogy a Spirulina algát használjuk fém kivezetésre, mert a Chlorella megbízhatatlan. Nem tudom, ez mit jelenthet?

 

A szaunát megnéztem, nagyon menő, szerintem nem fogod megbánni.

 

Ezekben a napokban sajnos nem tudok semmiféle jó hírrel szolgálni, mert az elmúlt időszakban valahogy nem tduom magam kialudni. Nekem most 4-5 óra a max. összalvás, a mélyalvás pedig kb. fél óra. Sírni tudnék ettől az eredménytől. Veled mizu? Várom az ennél jobb híreket. :)

Előzmény: 55judit (45580)
Graver Creative Commons License 6 napja 0 0 45581

Kedves fórumozók! Tanácsért jöttem, illetve a véleményeteket kérdezni. Sorjában elmondanám a velem történteket.Idén rengeteg a kullancs nálunk, már hármat is találtam, amiket idejekorán eltávolítottunk. Pár hete lerobbantam a derekammal, porckorongsérves vagyok, így ez nem meglepő sajnos. Kb. két hete egy nagy piros, erőteljes kontúrú foltot vettem észre a jobb mellem alatt. A melegnek, izzadásnak, kipállásnak tulajdonítottam. Kezelni kezdtem spéci hintőporral, ettől mostanra már halványult. Közben nagyjából egy hete azt vettem észre, hogy nehéz a nyelés. Mintha gombóc lenne a torkomban, és megakadna a falat. Szinte már alig mertem enni emiatt, csak kefírt, meg ilyeneket. Gyógyszereket be tudok venni, és nem is fáj igazán a torkom, bár a derekamra szedek fájdalomcsillapítót meg izomlazítót. Azért estére már lüktetni szokott elöl a nyakam. Hétvégén már eléggé be voltam tojva, így a férjem elvitt az ügyeletre. Ott a doki megnézte a torkom, a hátsó garatfalat gyulladtnak találta, és írt fel antibiotikumot. Ennek hatására kicsit jobb lett a helyzet, de még nem az igazi. Viszont ma felmerült bennem, hogy mi van, ha köze van ennek az állapotnak a kiütéshez? Lehet ez Lyme-kór? Mert torokgyulladásom már sokszor volt életemben, de ha fájt is, azért nem volt nehéz a nyelés. Megköszönném a véleményeteket, hogy gyanakodjak-e?

55judit Creative Commons License 2022.06.17 0 0 45580

Örülök hogy egyértelműen jobban vagy, ha még nem is teljesen jól.

 

Trambulinon én sem ugrálok, csak járok rajta. Nem futás az, inkább csak a sétánál gyorsabb lépegetés. Sokkal könnyebb mint földön járni. A le-fel himbálódzás serkenti a nyirokkeringést, így a szervezet tisztítását. Ha nem lépegetek csak le-fel himbálok talp emelés nélkül, az is jót tesz. A napi gyaloglást a nagy meleg miatt függesztettem fel, de azt szoktam érezni sokszor gyaloglás közben hogy gyengék a comb izmaim. Néha alig tudok menni. Lehet hogy ez a mocsok  csinálja? 1 éve körül érzem. Aztán idővel ahogy megyek, szűnik.

Egyébként nincs semmi, szürkehályog műtétre készülök ami 28.-án lesz. 1 év alatt pikk-pakk kialakult mindkét szememen. Ez is gyanús.

 

Az én alvásom mostanában rendeződik. 4-5 órákat aludtam hosszú időn át, ezt is több részletben. Mióta az Imunex alga komplexet szedem, 2 hónapra a kezdés után kezdett normalizálódni. Most 6-7 órákat alszom már, 1 megszakítással. Lehet hogy neked is jót tenne.

Egyszer azt írtad hogy a spirulinát fogyasztod, mert az vezeti ki a nehézfémeket. Itt azt írják, a nehézfémeket a chorella vezeti ki.  https://xn--zldalga-90a.hu/zold-alga-imunex-alga-osszetevok/   Nem tévedtél meg?

 

https://www.infraszauna.org/minimal-carbon-1-infraszauna

Ezt akartam múltkor mutatni csak mást sikerült. 5 db lap sugárzója, és az elején 1db full sprektum van. A fogyasztása is baráti. Nagyon próbálok spórolni, csak már nem tudom mit vonjak meg még magamtól mert csak nagyon fontos dolgokat veszek meg. De bízom a szebb jövőben én is.

 

Micimaca várom hogy írjad az egyre jobb híreket. Örülök a gyógyulásodnak, és kívánom hogy mielőbb legyen teljes!😀

 

 

Előzmény: micimaca222 (45579)
micimaca222 Creative Commons License 2022.06.17 0 0 45579

Szia Judit!

 

Én is mindig örömmel és érdeklődéssel olvasom soraid és jó érzés, hogy valami jóra motivállak. :) A tüneteim közül sajnos nem mindegyik múlt el, van, amelyikről azt hittem, hogy már elköszöntem tőle, aztán a legváratlanabb pillanatban újra feltűnik. De ez egyre ritkább és egyre halványabban jelentkezik. Mint írtam, nekem a lábam és a járási nehézségek a fő tünet, ami hol jobb, hol rosszabb. Az mindenesetre biztos, hogy én a trambulinon ugrálásra egyelőre képtelen vagyok. Ahogy futni is, az ilyen intenzív mozgások még igencsak problémát jelentenek. Szóval alakul, alakul, de csak szépen, fokozatosan. Gépek közül a lépcsőzőgépet igyekszem minél többet használni. A testsúlyom beállt az ideális szintre, sőt volt, amikor kicsit keveselltem is. Ekkor azt vettem a fejembe, hogy tán izomvesztés történt mert nem tudok olyan intenzíven mozogni, ahogy régen. Az alvásra is kényesen odafigyelek, bár sokszor csak 5-6 órákat tudok aludni. Mondjuk ahogy öregszem, egyre nehezebb tartani a napi 8 órát, bár néha még sikerül. Azért nem panaszkodom. A napi erőm, agilitásom nagyrészt visszatért, a betegségem alatti lelki mélypontnak már nyoma sincs. A tüneteimet azóta is pontról-pontra lejegyzem a mindennapi naplóbejegyzéseimbe, remélem, hogy eljön az idő, amikor közzétehetem valahol.

A lapszauna, mint a kabin része nagyon menő, állítólag ez a legjobb, az enyémben is van a talpamnál. A hátamnál és a vádlimnál infracsövek vannak.

 

Majd írj még, hogy mi van veled, nagyon kíváncsi vagyok rád. :)

 

Én is minden jót kívánok neked!

Előzmény: 55judit (45578)
55judit Creative Commons License 2022.06.14 0 0 45578

Szia Micimaca!

Bár nem nekem írtad, de iszom szavaidat mert tőled tanulok. Már megint.😀

Őszintén örülök hogy sokat javult az állapotod, és remélem hamarosan csak egy rossz emlék lesz ez a borzalom. Szuper hogy bevált az infraszaunád! A tüneteid eltűnésén kívül tapasztalsz egyebet is? Pl. testsúlycsökkenés, jobb alvás, több erő, vagy bármi?

 

Nekem nincsenek újabb tüneteim, és azon vagyok hogy ne is legyenek. Az árpafüvet rendületlenül iszom, napi 8gr-ot. Egész jó ízű. Szedem az Imunex alga komplexet is. Van egy szoba trambulinom, és ha nem veszi ki belőlem teljesen az erőt a kert és a háztartás, futok rajta miközben a tévét nézem. Vagy anélkül. 😀

 

Erre az infraszaunára gyűjtök, lassan haladok, nem sok van, de nem adom fel: 

https://www.infraszauna.org/sugarzo/2-az-1-ben-cso-es-lap-sugarzos-infraszaunak

 

Teljes gyógyulást, és minden jót kívánok neked és másnak is, aki olvassa.

Előzmény: micimaca222 (45577)
micimaca222 Creative Commons License 2022.06.01 0 0 45577

Szia!

 

Nekem 2018. májusában hasonlóan kezdődtek a tüneteim: egy családi kiránduláson bemerevedtek a lábaim, alig mozogtak, vert a víz és a férjemnek kellett eltámogatnia a kocsihoz. Ezután próbáltam megnyugodni, hogy ez biztos csak egyszeri alkalom volt, néhány nap és el is felejtem. Hát sajnos nem így lett. Nekem is volt belső remegés pl. az esti lefekvéskor, a lábam egyre nehezebben és furcsábban mozgott, volt hirtelen rámtörő, heves szívdobogás, volt szemkáprázás, rettenetes szédülés, ami egy idő után elsöprő erejű volt, alváskor csuromvizes hálóing, székrekedés, memória gondok, stb. Csak utólag tudatosult bennem, hogy nekem már valószínű millió éve van Lyme-kórom, mert 2000-ben megcsípett egy kullancs, ami után iszonyú ízületi fájdalmaim voltak akkoriban. Ezek aztán idővel elmúltak, én meg szültem két gyönyörű gyermeket, de nem volt gond az "átörökítéssel", vagyis semmi jelét nem láttam. 2019-ben egy agyi MR-nél SM-et diagnosztizáltak, amitől akkor halálra rémültem, de mivel tudtam, hogy az szteroidos kezeléssel jár és érdemben nem tudják gyógyítani a nagy tudású orvosok, hát elhatároztam, hogy messze elkerülöm az SM centrumokat és nem engedem kivégezni az immunrendszerem, inkább megerősítem minden erőmmel. Jól tettem. 2019. októberében elmentem természetgyógyászhoz és elkezdtem a Joalis terápiát. Ezt neked is javasolnám, de mivel van egy kis alkohol tartalma, fogalmam sincs, szedheted-e? Ez nálam telitalálat volt és szép fokozatosan elkezdtek halványulni, majd tűnni a tüneteim. Később itt javasolta egy srác (Marobert), hogy szaunázzon, aki csak tud, mert ettől meg lehet gyógyulni! És igen, én is már majdnem kijöttem belőle. Még nem tökéletes, a lábam a legmakacsabb, de számtalan egyéb tünetem már csak emlék. Biztos vagyok benne, hogy már a finisben vagyok. Szerintem beszélj egy Joalis terapeutával, méresd be magad és a  terhesség függvényében most vagy szülés után kezdd el ezt a gyógynövény terápiát, szoptatás után pedig a rendszeres szaunát. Jó egészséget, vidám babavárást kívánok és csak a szépre, jóra koncentrálj, most az a legfontosabb! Szülés után meg szépen meggyógyulsz. :)

Előzmény: Nanitta (45576)
Nanitta Creative Commons License 2022.06.01 0 0 45576

Sziasztok!

 

Megosztanám veletek a történetem, ha nem bánjátok, és aki tud erre valami érdemlegeset mondani, megköszönöm.

Minden úgy kezdődött hogy 2020 novemberében covidos lettem, a lehető legenyhébb tünetekkel: ízlelés -és szaglás vesztése. Nem is volt semmi poszt covid-os tünetem, egészen 2021 május elejéig.

Azt tudni kell rólam, hogy alkalmi pánikbeteg vagyok. Úgy 7-8 éve volt az első pánikom, talán az is volt a legerősebb, mert nem tudtam, mi ez. Csak úgy hirtelen a semmiből rám jött a halálfélelem.

Szóval 2021 májusában elmentünk a férjemmel kirándulni, ilyen kis tavacskához, tehát jó kis természeti helyre. Emlékszem, fújt a szél. Elég erősen. Fáztam is, csak egy pulóver volt rajtam. Nem is maradtunk sokáig emiatt. Aztán hazaérve másnapra talán, elkezdett fájni a torkom. Ízületi fájdalmak törtek rám, meg talán enyhe pánik is. Elmentem dolgozni. Meló közben éreztem ilyen belső remegést, pánikot, heves szívdobogást, már majdnem elájultam, foltokat láttam. Hívtam a férjem, jöjjön segíteni a melóba, szerencsére épp szabin volt. Ő fejezte be a munkát, én addig csak ülni tudtam, illetve kisebb dolgokat elvégeztem. Éjszakánként több alkalommal is előjöttek ezek a tünetek, már zöldes-kékes-sárgás foltok is megjelentek a karomon, lábamon. Fájtak az izmaim, bármi megerőltetőbbet csináltam, bedobogott a szívem, majdnem leestem a szoba bicikliről is. Aztán a napokban elkellett mennem a sürgősségire, mert fájt a torkom, és a tüneteim nem csillapodtak. Megvizsgáltak, és tüszős mandulagyulladást állapítottak meg, arra Ospen antibiotikumot szedtem. PCR tesztem negatív lett. Poszt covidosnak nem tekintettek, mert novemberben estem át rajta, azaz már fél éve.

Hát aztán nem múlt semmi el, a mandulagyuszin kívül, kértem időpontot a természet gyógyászomhoz, aki egyben belgyógyász is, nagyon profi doki. Októberre kaptam csak időpontot. Hú, az nagyon messze van még, de kértem az időpontot. Addig elmentem egy helyi természet gyógyászhoz, aki szintén foglalkozik ilyen sötét látóteres vércseppes vizsgálattal, mert én abba hiszek. Élő vérből mindent kimutatnak. Elmentem hozzá, hangsúlyozom, ő csak egy ,,kisebb” természetgyógyász, meg nem is biztos, hogy pontos a diagnosztizálása. Na mindegy, vércseppem alapján, illetve az előzményeim alapján azt állapította meg, Lyme kóros vagyok. Akkor még nem tudtam, mi is az pontosan, később olvasgattam róla, hogy alattomos, sunyi betegség.

Nos, felírt erre egy speciális algakészítményt, ami ugye tartalmaz spirulina algát + chlorellát, illetve sok vitamint, és inulint, a bélflóra támogatásáért. Nagyon drága készítmény, boltban nem kapható, csak a gyártótól. Megrendeltem, szerencsére helyi a cég, elmentem érte. Elméletileg nagy díjas vitamingyártó cég, utánanéztem. Ha valakit érdekel a cég neve: Natural Immun Control System (NICS).

Szedtem a készítményt úgy 3 hónapig tán. Közben elmentem kontrollra. Akkor már nem látta ez a természetgyógyász a baktériumot, azt mondta nem kell tovább szednem. Éreztem is, hogy javulok (hozzáteszem, aktívan pszichésen is).

Már nem voltak kék-zöld-sárga foltok a bőrömön, nem voltak remegéseim, ízületi bajaim, pánik roham is csillapodott, aztán visszavándorolt.

Augusztusban várandós lettem. Kétségbe estem, mert akkoriban is jöttek ilyen pánikos szerű tünetek, heves szívdobogás, bal kar zsibbadás, nyakamban állandó szúró jellegű fájdalmat éreztem, a hátamba-mellkasomba sokat belenyilalt, de a legrosszabb az izomfájdalmak voltak. Mostmár tovább mentem, keresgéltem különböző szakterületeket, ahol ezekkel foglalkoznak. Elmentem magánklinikába. Voltam szív ultrahangon, negatív, voltam nyaki eres doppler vizsgálaton, negatív, neurológusnál voltam, aki labort csináltatott, és hosszasan vizsgált. Minden rendben. Sehol nem találtak semmit. Kezdtem érezni, hogy nyugszom, minden negatív, és egyszercsak szépen nem foglalkoztam a tünetekkel, elmúltak.

Jött október, amikor mentem a belgyógyászomhoz, természetgyógyászhoz. Nem talált lyme-kórt, sőt, semmi gyulladást, baktériumot a vércseppemben. Egyedül csak ilyen oxidatív stresszt vélt felfedezni, nem is csoda. Erre írt fel különböző készítményeket, amiből sokat nem szedtem, mert nem mertem a baba miatt, néhányra rá volt írva, hogy várandósan ne alkalmazzuk.

Azóta jól vagyok. Most megint május, azaz már június. Mivel nemsokára megszületik a kisfiam, előjött bennem a félelem. Mi van, ha lyme-kóros vagyok és a babámnak baja lesz? Mi van, ha az előző természetgyógyász megállapítása tök kamu volt? (mert vannak köztük ugye kuruzslók is).

Csípésem nem volt, ez az, ami miatt kételkedek a diagnózisban. Lázam sem. Szerintetek féljek, aggódjak, menjek további kivizsgálásra, amíg nem lesz meg a pici? Jó, ezt nekem kell eldönteni, de sajnos már belefáradtam a sok vizsgálatba, félelembe, elengedtem, hogy boldog lehessek és ne menjen a kisbabámra.

Ha van valakinek valami javaslata, ne tartsa magában.

Legyen szép napotok! 😊

Nightingale124 Creative Commons License 2022.05.26 0 0 45575

 Azon kívül, hogy szerintem felébresztette a dögöket, más hatása nem volt.

A lyme nálam csicsikál szerintem, mióta életmódot váltottam. = Kedvesem akkor melyik állításod igaz?

 

Volt 2 beteg itt a fórumon, akik tudták a tutit. Ezen a fórumon már sok ezren tudták a tutit , mégis kikre gondolsz?

Gyógyszerösszetétel jobb ha nem tudod , miket tartalmaz konyhasó -ami megemeli a vérnyomást orvos szerint - de infuzióként minden tünetre hatékony - pl belső vérzés - gyorsítja az elmúlást. Kumarin = patkányméreg -kiváló vérhigitó aki szedi utána meg ha baja van nem müthető mert elvérezne -erre van másik csodaszerük.

Legújabb verzió a net-ről covid vakcina -azért van benne majomvirus ,hogy még tőbb beteg legyen - kell a gyógyszeriparnak a beteg azokból él meg más nem is érdekli. Ajánlom számukra saját magukon kisérletezzenek ( Két rákellenes gyógyszert vontak ki - mert utólag rájöttek ! nem ellenes -hanem segiti a kialakulást = de ez a szer minden kisérleti lépcsősort sikeresen vett - utána meg önként mégis kivonták)  fájdalomcsillapítók idegmérgek - WHO-oldalán megtalálhatók melyik hány ember halálát okozta -Csak a lejelentettek szerepelnek ennek sokszorosa a valós helyzet!

Az általad keresett szerről az írás  után azonnal törölték (már én is  csak egy fórumot találtam helyette) Méltatlankodó kommentelőkkel - sokakat érdekelt volna . De ugye nem akarják ,hogy valaki is meggyógyuljon -miből lessz akkor a haszon ?

Én személy szerint a gyógyszergyártók nevében megbüntetném az összes orvost , az összes covid-nak diagnosztizált beteg havi 10 ezerrrel számolva évi 5 miiliárd kárt okoztak a gyógyszergyártóknak (és még ők támogatják az orvosokat !)

Nos a covidról még annyit ,aki gyakorló lyme beteg az tudja az általuk felsorolt tünetek többsége lyme eredetü .

Ebben az ügyben hiszek Bill-nek betettem korábban a videot-vérparazitákat fecskendeznek be emberekbe ,hogy meghaljanak 

Elhiszem a kitalálónak , hogy "semmitől sem véd meg" a csodaszer KK ! És elhiszem az amerikai járványügyi hatóság állítását " covidban bizonyíthatóan 6000-en haltak meg. Meg kéne keresni a felelősöket végre. Kezelési protokoll Cloroquine =parazitaírtó 

Antibiotikum =baktérium ellenes készitmény. Ja és oxigén (orvostól származik percenként 21 liter) Nos buvár szerint 1 25 literes légzőpalack fél óráig elég !) a levegó 21 % oxigén nem azonos az "orvosi oxigénnel !) egy ember, orvos szerint 15-20 levegővétel percenként 3-4 másodperc lyuk adott én kb 1 dl levegőt szivok be , a szív meg 80-85 ver percenként  = akkor meg 4 szívdobbanásra jut egy levegővétel - és mégis ejut mindenhová az oxigén -igy is. Üdv. gondolatébresztőnek írtam ezeket

Előzmény: HajnalcsillagFfm (45573)
micimaca222 Creative Commons License 2022.04.26 0 0 45574

Nekem akkor volt nagyjából nyugalomban a Lyme, mikor aktívan sportoltam, de pl. a futás soha nem tartozott az erősségeim közé. Aztán mikor jött egy stresszes időszak, már tornázni sem tudtam. Azt hittem, egy hét kihagyás jót fog tenni. Az eredmény: durva lejtmenet volt.

Előzmény: HajnalcsillagFfm (45573)
HajnalcsillagFfm Creative Commons License 2022.04.20 0 0 45573

Tavaly december elején lettem covidos. Úgy kezdődött, hogy magas lázam lett és felhívtam a körzeti orvost, hogy hallgassa meg a tüdőmet a biztonság kedvéért, mert más panaszom nincs. Elmentem hozzá a "prevenciós órában" :) és csinált egy pcr tesztet, de az negatív lett. Felírt egy három szemből álló antibiotikumot, amit be is szedtem. Azon kívül, hogy szerintem felébresztette a dögöket, más hatása nem volt.

Másfél hétig volt magas lázam, totál kifáradtam benne és rémesen untam már a tv-zést is. Aztán amikor már úgy éreztem, hogy kezdek jobban lenni, akkor hirtelen még magasabb lett a lázam, ami úgy 2 napig tartott. Szerintem ekkor győztem le a szemét covidot :) és ekkor kezdtem el inni propoliszt, szerintem az segített.

Amikor a láz lement 2 hétig száraz köhögőgörcseim voltak, aztán elmúlt minden. Január-március között irtóra hullott a hajam, szerintem az is a covidtól, de most már megállt a hajhullás is, csak nem látom, hogy visszanőne :(

 

Ma voltam fogdokinál ott a CT-n látott valamit az arcüregemben, most azt kell kideríteni, hogy mitől van ott gyulladás. A CT még covid előtt készült.

 

A lyme nálam csicsikál szerintem, mióta életmódot váltottam. Egyedül az izületeimmel szokott szórakozni. A szaunázást szeretném majd rendszeresíteni én is és a sós vízben fürdést.

 

Volt 2 beteg itt a fórumon, akik tudták a tutit. Próbáltam keresni az injekciót az összetevők alapján de még nem jártam sikerrel. 

Előzmény: micimaca222 (45478)
Marobert1 Creative Commons License 2022.04.11 0 1 45572

Ennyi. Mindannyian rajottunk már, hogy a gyógyszer nem megoldás. Viszont én azt is látom, hogy a zapper felé gépektől meg nem gyógyult me senki. De mi van, ha a hő és a rezonancia  kombinációja lesz a megoldás? Lehet, hogy nem kell egy év, elég 1-2 hónap. Kísérletezni kell. 

Előzmény: boxerkutya (45571)
boxerkutya Creative Commons License 2022.04.11 0 1 45571

Ez igaz,valószínű hogy csak a vérben levőket irtja, vagy visszazavarja , de hat. Az antibiotikumhoz képest úgy érzem kb 70- 80 % hatásfoka. Az urbán féle.

Előzmény: pozo (45569)
Marobert1 Creative Commons License 2022.04.09 0 0 45570

Én azt olvastam, hogy a frekvencia generátor semmit sem ér. (zapper) Az max a bőr felületen képes kiirtani a mikrobakat. Plazmagenerator kell. De mint mondtam egyenlőre én sem hiszek benne. Azt is tudom, hogy rengeteg kuruzslo élősködik rajtunk.. 

Előzmény: pozo (45569)
pozo Creative Commons License 2022.04.08 0 0 45569

Én meg is győződtem a rezonanciás felmérések megbízhatatlanságáról.  Régen felkerestem két doktornőt, akik ilyen vizsgálatot végeztek.

Előtte megállapodtam Velük, hogy egy borítékban viszem a leletem, és csak akkor fizetek, ha diagnosztizálják a borítékban levő leletet. Bele mentek, módszerük azonban nem mutatta ki a leleten levő bajt (lyme).

 

Elvileg a Rife megfelelő frekvenciája kiirthatja a bacit. Nekem az a gondom, hogy a rezgések behatoló mélysége csekély, ezért pl. a porcokba nem tud behatolni.

Előzmény: Marobert1 (45568)
Marobert1 Creative Commons License 2022.04.06 0 0 45568

Erre én is. Azt mondja, hogy nagyon sok betegséget ki tud mérni a gépével. Minden mikrobanak más a rezgése. Én amúgy ebben a rife gépben sosem hittem. Most meglatjuk.. 

Előzmény: pozo (45567)
pozo Creative Commons License 2022.04.06 0 0 45567

Szia,

 

Kíváncsi vagyok, hogy milyen vizsgálattal állapítja meg, hogy kipusztult-e a borrelia?

Előzmény: Marobert1 (45566)
Marobert1 Creative Commons License 2022.04.05 0 1 45566

Találkoztam egy összejövetelen Dr. Ábrahám Lajossal. Azt gondolom, hogy sokat segíthet a lymeosokon. Rife találmányát fejlesztgeti itthon hatalmas orvosi tapasztalattal. Esztó drnővel jó kapcsolatot ápol. Elmondtam neki a történetem, ami igencsak felvillanyozta. Meghívott egy vizsgálatra. Mindenképpen meg szeretné tudni, hogy kipusztult e belőlem a borrelia. Amennyiben igen, akkor a két módszer otvozesevel próbálja majd gyorsabbá és hatékonyabbá tenni a gyógyítást. Majd megosztom mi volt. 

Előzmény: Marobert1 (45564)
Nightingale124 Creative Commons License 2022.03.29 0 0 45565

= a hazug embert könnyebb utolérni mint a sánta kutyát !!

Egy kis elmagyrázó megvádoltál ,hogy azonos vagyok Lymekor Lacival = nem 

Azonos vagyok Little-vel = nem Lymekor természetgyógyász Baz megyében .

Little a világ végén lakik ( a világ vége lencsilány szerint a Kőszegi hegyoldalban van= a magyaroknak)

Ebben az a meglepő tőlük 20 km meg a világ közepe! A világ vége = a tőlünk legtávolabbi pont azoknak meg mi!

Egy tanulság levonható írásaidból ( csak azok lesznek betegek akik antibiotikumot szednek rá. tetraciklint 60 éve növekedés

súlygyarapodás elősegítésére használják ) Gyuri bácsi szerint meg a lyme ellen a diófa levél tea jó ez meg növekedésgátló , lehet választani kinek melyik felel meg. Aki más protokollját másolja annak története is hozzá hasonlítható.

Más pf őrült rokonaimnak köszönhetően szerencsésen átestem a "covidon" 12 nap hasmenés -két hónappal később tudtam meg a net-ről ,hogy ez kovid ! Háziorvos szerint a hasmenés 3 napos betegség -de volt másik betege akinél 21 napig tartott.

Ez akkor még a Delta volt / 4 hónappal később meséli egy másik személy ugyanigy járt pozitív covid teszt 12 nap hasmenés -ez meg az omikron variáns volt (gyógyítva széntablettával onnét fekete szine volt ) Hajrá Magyarország ez kell nekünk -

minden mesének bedőlő emberkék ezekből lessz a gyógyszergyártók profitja.

Előzmény: Marobert1 (45564)
Marobert1 Creative Commons License 2022.03.16 0 0 45564

Nekem közvetlenül az ABtol semmi bajom sem volt. El tekintve a herxektől. Viszont néhány hónappal utána teljesen felborult az emesztesem. Hiába szedtem probiotikumot. Az ABtol steril lesz a bélrendszered és önmagától csak egy rossz flóra tud kialalkulni bármit is csinálsz. Amikor újra szedtem ABt mindig rendbejöttem aztán pár hónap múlva kezdődött elölről. Jött az egyik doki a szeklettranszplantacioval, de nem vitt rá a lélek. Aztán egyszer csak megvilagosodtam. Az egyik kedves barátnőm éppen gyesen volt a kisbabájaval. Volt bőven anya teje, tehát mertem kérni tőle. Előtte egy hét klion, aztán anyatej. Ezután helyrejottem. Az igaz hogy kB meg 2-3 évig nem volt tökéletes, de klasszisokkal jobb lett és végül teljesen rendbejött. Abban igazad lehet, hogy a borrelia is árt a bélrendszernek. Nekem előtte vagy 15 évig volt folyamatos hasmenésem. Ez az ABtol teljesen megszunt. 

Előzmény: boxerkutya (45563)
boxerkutya Creative Commons License 2022.03.16 0 0 45563

3-4 hónap.  Mióta az Urbánt használom ( 2 éve) 6- 8 hónap.

Előzmény: Marobert1 (45562)
Marobert1 Creative Commons License 2022.03.15 0 0 45562

Mennyi volt a leghosszabb idő, ami eltelt két Ab kúrád között? 

Előzmény: boxerkutya (45558)
micimaca222 Creative Commons License 2022.03.14 0 0 45561

Köszönöm szépen a kedvességed, remélem, neked is lesz hamarosan. Az akció már nem él, ez biztos, ha jól emlékszem novembertől januárig tartott. De a gyártónál szerintem még lehet kapni, sanotechnik.hu Jelenleg ezek a szaunái a cégnek: http://sanotechnikwebshop.hu/termekkategoria/szauna/

Úgy látom, már csak drágábban lehet beszerezni. :( Ha megteheted, érdemes spórolgatni rá. Szorítok neked! :)

Előzmény: 55judit (45557)
pozo Creative Commons License 2022.03.14 0 0 45560

Így van, ahogy leírtad. Elég, ha csak a doxy betegtájékoztatójába beleolvasunk:

Gyakori mellékhatások (10 betegből legfeljebb 1-et érinthet):
- Emésztőrendszeri tünetek, mint gyomorégés, gyomorszáj körüli kellemetlen érzés, hányinger, hányás, puffadás, zsíros széklet és enyhe hasmenés.

Előzmény: 55judit (45559)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!