Keresés

Részletes keresés

Nover2021 Creative Commons License 10 órája 0 0 45057

 

Testvéremnél (48 éves) egy évvel ezelőtt diagnosztizáltak Lyme-kórt. Tavaly két kombinált antibiotikum kúrán esett át, és két hete kezdte el a harmadikat. Március közepén Covid elleni oltást kapott, Astra Zenecát, ami sajnos nagyon erős oltási reakciót idézett elő. Bár előtte sem volt tünetmentes, az oltás nyomán újra jelentkeztek a kínzó tünetek. Ezek azóta csillapodtak, de még mindig rosszabb a helyzet, mint az oltás előtt: bizarr kényszermozgás, tarkótáji zsibbadás, fejfájás, fülcsengés, torokba felkúszó forróságérzet, szem körüli izmok fájdalma. A kezelőorvos azt tanácsolta, júniusban ne vegye fel  a második oltást, inkább méressük meg a Covidra vonatkozóan az ellenanyagszintet a szervezetében. Kíváncsi vagyok, nektek mi  a tapasztalatotok a Covid-oltással kapcsolatban? 

boxerkutya Creative Commons License 18 órája 0 0 45056

A tünetek egy részét a borrelia okozza közvetlenül, a másik részét az immunrendszer közvetve. Mikor melyik folyamat zajlik , azt csak sejteni lehet. Ezért használ egyes autoimmunnak diagnosztizált lyme betegeknél az immunfékező. Én egyelőre ezeket kihagyom. Az antibiotikum szedés hosszú távon sem probléma (12 éve szedem) ,mert még mindig ezek a leghatékonyabbak .Herx minimális  a javulás gyors ,de csak, ha az aktiválódott altörzsre a megfelelő ab -ot szeded. Ha nem találod el, akkor csak herx van, javulás nélkül. !

Előzmény: Marobert1 (45054)
55judit Creative Commons License 19 órája 0 0 45055

Értem. Akkor nekem lehet hogy nem érdemes szedni most semmit, mert nincs tünetem. Teljesen jól vagyok. Arra gondolok hogy annyira optimálisan működhet az  immunrendszerem, hogy nem enged megbetegedni. Jó lenne pedig megszabadulni ettől, mert úgy érzem mintha egy időzített bomba lenne bennem. De én ha szedném azokat a  készítményeket, a jó közérzetem miatt nem valószínű hogy

letudnám lemérni hogy gyógyulok-e vagy nem. Igaz?

 

Előzmény: micimaca222 (45049)
Marobert1 Creative Commons License 19 órája 0 0 45054

Figyelj nem muszáj feltétlenül AB-t szedned az immunrendszered kiiktatásához. Kipróbálhatsz egy immunszupresszáns gyógyszert is. Az eredmény ugyanaz lesz. Ha nem pusztul,jobban vagy...

Előzmény: boxerkutya (45052)
Marobert1 Creative Commons License 19 órája 0 0 45053

A legfontosabb szabály: Nem az a cél,hogy jobban legyél,hanem hogy minél többször rosszabbul! Fogd fel úgy,hogy a haldokló borrelia fájdalmát érzed. Kicsit morbid,de ezt időnként még "élveztem"is. Édes a bosszú...

boxerkutya Creative Commons License 19 órája 0 0 45052

Vannak kisebb tüneteim ,de megoldom . A borrelia kiirtásában nem hiszek ,ezért csak időszakosan kezelem magam .Kétféle ab jöhet szóba, a cefuroxim és a minocyclyn. Sajnos csak rövid távon hatékonyak ,visszaszorítják a borreliát nem ölik ki. Esztó kombi kúrái kizárva. Az urbán féle készülék is hat ,azt is használom .Nem olyan hatékony mint az ab ,de határozottan hat. 

Előzmény: Marobert1 (45050)
Marobert1 Creative Commons License 19 órája 0 0 45051

Borzalmas közérzet és fejfájás,elesettség,látásromlás(mintha egy koszos nejlonzacskón néztem volna keresztül) Én kocsival jártam,de Ti ne próbáljátok meg!! Kegyetlen volt hazaérni...

Késő délutánonként jártam szaunázni és a tünetek általában reggelre jelentősen csökkentek. A fejfájás gyakorlatilag fél évig szinte folyamatos volt,csak az intenzitása változott. Fél év után fokozatosan csökkent,azután végleg eltűnt. Megismételném tisztelettel...ezt a betegséget nem gyógyítja meg semmilyen gyógyszer vagy interneten kapható csodaszer. Ezek maximum az immunrendszered intenzitását csökkentik,aminek az lesz a következménye,hogy a 

borrelia kisebb mennyiségben pusztul,kevesebb lesz a toxin,ezért ideig óráig jobban érzed magad. Ezt csinálhatod 30 évig rengeteg pénzért és pontosan ugyanolyan beteg leszel,mint az elején. Nem szeretnék senkit elkeseríteni ,de én ezeken már régen túl vagyok...

Előzmény: micimaca222 (45043)
Marobert1 Creative Commons License 19 órája 0 0 45050

Szia Boxi! Igen úgy volt egy ideig,de sajnos egy idő után újra megjelentek a tünetek. A mesterséges lázzal viszont végérvényesen elbúcsúztam tőle. Te hogy vagy?

Előzmény: boxerkutya (45048)
micimaca222 Creative Commons License 29 órája 0 0 45049

Betegségnaplót vezetek és minden nap pontozom az állapotomat. Ebből szépen látszik, hogyan, miként javulok.

Előzmény: 55judit (45047)
boxerkutya Creative Commons License 1 napja 0 0 45048

Azt hittem, hogy tünetmentes vagy mióta antibiotikumot szedtél.  

Előzmény: Marobert1 (45037)
55judit Creative Commons License 1 napja 0 0 45047

Kérlek még annyit árulj el, hogy mérik a javulásod mértékét, vagy csak azt érzed hogy jobb a közérzeted? Biztattak-e azzal, hogy a készítmények hatására megszabadulhatsz a kórtól, vagy csak tünetmentes leszel?

Előzmény: 55judit (45046)
55judit Creative Commons License 1 napja 0 0 45046

Köszönöm, és szívből örülök a sikerednek. A kúrák között mennyi időt szoktál kihagyni? Hány kúrán vagy már túl?

 

Nagyon érdekelnek ezek a termékek. Azt gondolom, ha fiam megkapja az oltásokat elvitetem magam vele egy ilyen terapeutához. Addig nem mozdul sehova. Nagyon messze van mindegyik sajnos. Lehet hogy talán Budapest lenne legközelebb. Tudnál valakit jó szívvel ajánlani?

 

Szerintem nekem nincsenek tüneteim. Először azt gondoltam hogy a térd ízületeim a Lyme miatt fájnak, most azt hiszem nem. Kilazult egy szalag, az okoz problémákat. 

Előzmény: micimaca222 (45045)
micimaca222 Creative Commons License 1 napja 0 0 45045

Persze. Egy-egy kúra 3-4 üvegből áll (nálam mindig 4-ből), az adagolása reggel és délután mindegyikből 10-10 csepp egy fél pohár vízben elkeverve. Ez a 4 üvegecske az előbbi adagolásban 2 hónapig elég. A Joalis ára 5000 Ft/üveg, + a természetgyógyász. Egy Joalis kúra ára 20.000 Ft/2 hónap, azaz havonta kb. 10.000, én már jó ideje szedem és még nem csalódtam. A lassan, de biztosan elv alapján haladok, de a javulásom zongorázható. Ja és egy fontos dolog: amióta ezt szedem, a vitaminokon és a Joalison kívül másra nem költök. Azaz nincs AB meg egyéb hülyeségek.

 

Tudni kell, hogy én korábban megingathatatlan AB-rajongó voltam, a gyógynövényeken, homeopátián pedig csak röhögtem, semmit nem érnek felkiáltással. Azóta a véleményem gyökeresen megváltozott. Rájöttem, hogy kizárólag az immunrendszerem tudja hajszálpontosan, mi történik a szervezetemben és hogy mire van szüksége. Sziklaszilárdan bebizonyosodott: ez így van!

Előzmény: 55judit (45044)
55judit Creative Commons License 1 napja 0 0 45044

Köszönöm. Megnéztem (volna) a Joalis termékeket. Leírás címszó alatt sajnos semmi nincs.

Azt írják általában 3-4 terméket szedni kell. Érdekelt volna az adagolásuk, hogy körülbelül tudjam a havi költséget is. Mert ha nem tudom kifizetni, akkor nem költenék feleslegesen terapeutára. Egyébként érdekelne. Mondanál erről valamit?

Előzmény: micimaca222 (45042)
micimaca222 Creative Commons License 2 napja 0 0 45043

Milyen tüneteid voltak Herx idején? Az mit jelent, hogy rettenetes állapotba kerültél szauna után?

Előzmény: Marobert1 (45037)
micimaca222 Creative Commons License 2 napja 0 0 45042

Én Joalissal javulgatok, mondhatom, nagyon eredményesen. Segít a felhalmozott toxinok elvezetésében is. Szerintem érdemes felkeresni egy természetgyógyászt, aki összeállítja a megfelelő kúrát.

Előzmény: 55judit (45039)
micimaca222 Creative Commons License 2 napja 0 0 45041

Tök jó, amiket leírsz és ügyes vagy, hogy kilogikáztad ennek a dögnek a működését. Nálam ez sajnos nem jött volna be, mert a toxinelvezetésem problémás volt, így hiába nyomtam volna meg ezerrel a méregtelenítést, a toxinfelhalmozódást nem tudta volna kezelni a szervezetem. Gyógynövénnyel sikerült.

Előzmény: Marobert1 (45040)
Marobert1 Creative Commons License 2 napja 0 0 45040

Azt hiszem félreértettél. Az immunrendszerem ebben a stádiumban, mint amiben én voltam, már nem volt képes sem megvédeni sem meggyógyitani. Az interneten kapható gyógynövények hatástalanok. Még ha te gyűjtenéd be őket... Nekem eszembe sem jutott, hogy a szaunát immunerősítésre használjam. Egyszerűen el vettem az életterét. Nem hagytam élni és megfőztem. Ezután megfogtam az összes gyógyszert és gyógynövényt, amit évek alatt összevásárolgam és egy mozdulattal kihajitottam a kukába. A Süsüben kiabálták a kuruzslók, hogy sárkány ellen sárkány fű. Talán emlékeztek... Sajnos én is bedőltem nekik. Ti ne kövessétek el ezt a hibát. 

Előzmény: micimaca222 (45038)
55judit Creative Commons License 2 napja 0 0 45039

Milyen gyógynövényeket használsz?

Én most Lapacho teát iszok. Vitaminokat és ásványianyagokat szedek. Ez megvolt már a Lyme előtt is.

Elkezdtem szedni a Grapefruit mag kivonatot is, bár azt nem írja hogy Lyme kórt is gyógyít, viszont normalizálja az immunrendszer működését. Az eredetit szeted.

Előzmény: micimaca222 (45038)
micimaca222 Creative Commons License 2 napja 0 0 45038

Köszi, nekem is hasonló tapasztalataim vannak, csak nekem a gyógynövényekről és lassúbb a tempóm. Az AB mizériát én is végigjártam, szerencsére idejében abbahagytam. (2 kúra és masszív szenvedések után). Egyetértek veled, az immunrendszer az, ami átsegíthet a bajon. Ha azt erősítjük, azzal segítjük a gyógyulást.

 

Előzmény: Marobert1 (45037)
Marobert1 Creative Commons License 2 napja 0 1 45037

Igyekszem röviden leírni. 30 évet éltem ezzel a fertőzéssel,ebből az utolsó 6 év rettenetes volt. Írtam ezen a fórumon 2012-től néhány évig. 3 AB kúrát abszolváltam Esztó doktornő segítségével. A mai napig hálás vagyok neki a segítségért,annak ellenére,hogy nem tudott meggyógyítani. 

A legfontosabb megfigyelésem a betegséggel kapcsolatban,hogy nem a Borrelia jelenléte okozza a tüneteket,hanem a pusztulásakor keletkező toxinok. Éveken keresztül azt gondoltam ,akkor járok jó úton,ha beveszek valamit,amitől  jobban érzem magam. Ez a legnagyobb tévedés. Hosszú éveket lehet eltölteni ebben a hitben,de ez teljes tévút.

A Borrelia a következő dolgoktól pusztul. Az immunrendszered aktivitásától pl. Ez leginkább lázas állapotban hatékony,de láz nélkül is pusztító. A test edzéssel is ezt érhetjük el. Mérd csak meg közben a lázad,hőemelkedésed van. Az antibiotikumtól. Na ez a legpusztítóbb. Viszont egy nagy gond van vele. A betegség előrehaladott stádiumában,már nem képes kiirtani a szervezetedből a kórokozót. Igazság szerint képes lenne rá,de egy idő után belehalnál... Mit tehetünk? Fel kell fogni,hogy nem a jó közérzetért kell küzdenünk,hanem azért,hogy a lehető legtöbbször tudjuk kiprovokálni a borrelia pusztulásával együtt járó Herx reakciót. Előre szólok,ha bevállalod ez életed legborzalmasabb időszaka lesz... Mit tettem én? Észrevettem,hogy a legegyszerűbben és a lehető legtöbbször a szaunával tudok mesterséges lázat létrehozni. Olvastam róla,hogy a borreliának kissé magas a test hőmérsékletünk. Az alacsonyabb hőmérsékletű testrészeinkben szaporodik leginkább. A hőmérséklet csökkentésért tesz is...(hideg kéz és láb) Úgy döntöttem egyszerűen nem hagyom élni. MINDEN MÁSNAP!! min heti 3x szauna 4x15 perc 100 fokon. Természetesen ezt a szintet elérni,legalább másfél hónap kell. Irtózatos herxeim voltak. Alig tudtam hazamenni és minden alkalommal rémisztő állapotba kerültem. Nagyjából 6 hónap telt el és már a feladás határán voltam,amikor észrevettem,hogy már nem olyan súlyosak a herxeim. Ez pont elég volt arra,hogy megerősítsen a tézisemben. Innentől fokozatosan hónapról hónapra egyre jobban lettem. Nagyjából egy év után teljesen elmaradtak a tüneteim és soha többé nem tértek vissza. Ez valamivel több,mint 4 éve volt. Tudom,hogy ezt nagyon nehéz megvalósítani és azt is,hogy a legtöbben nem képesek rá. Ki akarna egy éven keresztül folyamatosan rosszul lenni?  :(  Legalább 50-60 beteg ismerősömmel osztottam meg tapasztalataimat,de ezek közül csak hárman voltak képesek végigcsinálni. Mind a hárman évek óta tünetmentesek.  Természetesen ez nem szentírás,csak az én tapasztalatom. Remélem segíthetek vele. Ne fizessetek a semmiért...

 

Előzmény: micimaca222 (45036)
micimaca222 Creative Commons License 3 napja 0 0 45036

Hogy érted ezt? Konkrétan mire gondolsz?"A megoldás sokkal egyszerűbb. Semmit sem kell venned hozzá. Csak rajtad múlik,mennyi időt és energiát szánsz rá."

Előzmény: Marobert1 (45034)
55judit Creative Commons License 4 napja 0 0 45035

Sokat segítettél.

Előzmény: Marobert1 (45034)
Marobert1 Creative Commons License 5 napja 0 0 45034

Ha valaki,bizony én nagyon hittem az antibiotikumban. Viszont ennyi év után azt kell mondanom,hogy tévedtem. Sajnálom azt a rengeteg időt,pénzt és szenvedést,amit elcsesztem erre. Abban is biztos vagyok most már,hogy nincs semmiféle kegyszer,amit az interneten megvehetsz és majd meggyógyulsz tőle.Én aztán mindent megpróbáltam... Kutyaszar. A megoldás sokkal egyszerűbb. Semmit sem kell venned hozzá. Csak rajtad múlik,mennyi időt és energiát szánsz rá.

55judit Creative Commons License 6 napja 0 0 45033

Ma elkezdtem szedni a Dr. Csabai Grapefruit mag kivonatát. Már használtam régebben több esetben másra, akkor bevált. Találtam egy bontott üvegcsét. :)

Előzmény: 55judit (45032)
55judit Creative Commons License 6 napja 0 0 45032

Köszönöm, kerestem, de Magyarban nem kapható. Láttam a facebookon is azt írják többen hogy már nem tudják megrendelni pedig szerették.

Előzmény: klarix (45031)
klarix Creative Commons License 6 napja 0 0 45031

Bocs - REMIDOR

Előzmény: 55judit (45029)
klarix Creative Commons License 6 napja 0 0 45030

a térd gyulladásra a zapper mellett a legjobb a Remikor krém - török gyártmány és garantált - már az első bekenés is 50%-os eredményt hoz. Használtam és használom, eredetileg izületi gyulladásra vetettem be.

Előzmény: 55judit (45029)
55judit Creative Commons License 6 napja 0 0 45029

Végig olvastam. Kiderült számomra hogy rosszul választotta meg az orvos az antibiotikumot. pedig egymás után 2 félét is szedetett velem. Az írásból felismertem ez egyik tünetet amit épp most tapasztalok. Mindkét térdem dagadt, és kicsit fáj. Kezelem orvosi lézerrel, de nem érzek javulást. Jól nézek ki ha beindult a gépezet. Szerinted ezen a térd gyulladáson segítene a Zapper?

Előzmény: klarix (45027)
55judit Creative Commons License 6 napja 0 0 45028

Köszönöm. Elkezdtem olvasni, és mindjárt az elején felajánl egy ingyenes biztosítást. Ennek megkötésével a szerződő és a vele egy háztartásban élő felnőttek, valamint gyermekek is biztosítottá válnak! ha ezt tudtam volna tavaly nyáron, fizették volna a gyógyszerem egy részét amit elég nehezen köhögtem ki.

Előzmény: klarix (45027)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!