Keresés

Részletes keresés

Szilszi 1 Creative Commons License 2019.08.28 0 0 12

Sziasztok! Érdeklődnék esetleg jön -e valaki szeptember 03-10 a Hotel Evibe(Faliraki) vagy környékére, esetleg közösen bérelhetnénk autót. Nekünk ez idáig mindig sikerült kellemes útitársakat találni,remélem most is így lesz ,szeretnénk bejárni az egész szigetet. Köszönöm

Szilszi 1 Creative Commons License 2019.08.28 0 0 11

Sziasztok! Érdeklődnék esetleg jön -e valaki szeptember 03-10 a Hotel Evibe vagy környékére, esetleg közösen bérelhetnénk autót. Nekünk ez idáig mindig sikerült kellemes útitársakat találni,remélem most is így lesz ,szeretnénk bejárni az egész szigetet.

Törölt nick Creative Commons License 2002.05.14 0 0 9
BluBird,

Mi idén megyünk Rodoszra, és nagyon örülnék ha mesélnél a tapasztalataidról.
Minden rendben volt az 5 Kontinens irodával? ÉN is náluk néztem ki egy helyet, de nem tudom mennyire megbízható az iroda?

Üdv.
Csibee

Előzmény: BlueBird (8)
BlueBird Creative Commons License 2001.07.23 0 0 8
Hát ilyen infokra gondoltam! Köszönet érte.

Idén még senki sem járt arra? Pl. árak, hol érdemes motort/kocsit bérelni és mennyiért?
Mi pénteken fizettük be a teljes összeget az 5 Kontinens utazási irodánál, július 31-én megyünk 1 hétre, Rodosz külvárosában fogunk lakni, közel a tengerhez.

Előzmény: TSea (7)
TSea Creative Commons License 2001.07.23 0 0 7
Szia,

Mi tavaly jartunk Rodoszon, gyonyoru volt. Szinte az osszes szamottevo sziget kozul a legszebb. Tenyleg nem erdemes szervezetten kirandulni, hanem magatok fedezzetek fel mindent. Nalunk mondjuk voltak gorog irodas utak is, ami a sajat irodank altal szervezett kirandulasok aranak fele volt.
Erdemes elhajokazni Symi szigetere, a torok partok menten. Lindos valoban gyonyoru, oda is hajoval mentunk, ott az Acropolisrol szep a panorama.
Torokorszagot is kar lenne kihagyni.
Falirakit is meg kell nezni, mi ott laktunk, szuper homokos part, nem annyira szeles, mint a nyugati oldal. Es tele volt tavaly legalabbis extrem sportlehetosegekkel profi ausztral sracokkal (a cuccok tulajdonosai) akik nagyon nagy hangsulyt fektettek a biztonsagra.
Erdemes kiprobalni a tenger folott a bungee jumping-ot, szerintem nagy elmeny.
Jo nyaralast, TSea

FLaci Creative Commons License 2001.07.17 0 0 6
Köszi az infókat.

Két éve egyszér már voltam Rodoszon, akkor az ismertebb látnivalókat megnéztük. (Pillangók völgye, Hét forrás, Filerimos, Lindos)

Most valószínűleg több időnk lesz másfelé is kirándulgatni meg a városban lófrálni.

De nagyon messze van még a szeptember 9... (elvileg akkor indulunk)

Előzmény: sarak (5)
sarak Creative Commons License 2001.07.17 0 0 5
Lindoszban voltam csak busszal, az a legjobb út Rododszon, de Mo.-n inkább másodrendűnek számítana az is :))) Szóval a 60 km-t másfél óra alatt tettük meg, de az is élmény volt, ahogy a rododsziak közelekednek! Nagyon mulatságos! A vezető végig nyitott ajtóval közlekedett a hőségtől, hangosan népzenét hallgatott és amolyan igazi mediterrán fíling volt :))))
Ahova még érdemes elmenni az a Pillangó-völgy. Monolithost állítólag kár volt kihagyni, mert az is szép!! A hang és fényjáték van angol, német és francia nyelven. A belépő árát már nem tudom (nem volt vészes), de nagyon szép volt és érdemes elmenni szerintem! Én franciául láttam és nagyon jó kis történelmi "bemutató" volt!
Előzmény: FLaci (4)
FLaci Creative Commons License 2001.07.14 0 0 4
Sarak, mennyi idő alatt ért le a busz Rodoszból Lindoszba? Mennyire volt macerás az út?

Máshol is voltál busszal? Kamirosz, Monolithos, Feraklos felé esetleg?

Másik kérdésem: megy még Rodoszban az a hang- és fényjáték? (Son et Lumiere vagy ilyesmi...) Ingyen meg lehet nézni vagy van belépődíj?

sarak Creative Commons License 2001.07.13 0 0 3
Én Rodosz városban voltam, amit őszintén ajánlok!!!! Minden helység túl pici Rodoszon, a "főváros" viszont mozgalmas és nagyon szép! Az óvárosban remek helyek vannak, nagyon hangulatos a sétány is este, rengeteg a kávéház, taverna, sok helyen élőzene! Lindoszt ne hagyd ki kirándulás szempontjából és NE utazási irodánál fizess be, hanem busszal menj le, az egy élmény! 1000 GDR a buszjegy Rodosz-Lindosz között. Szamárháton fel lehet menni az Akropolisba, emlékeim szerint 1000-1400 GDR-ért. A városka is nagyon hangulatos, tele van kis üzletekkel, ahol csomó buta souvenir-t lehet venni, de vannak kaáldák is,ami szuper!
Előzmény: Dzsi-Wu (-)
Dzsi-Wu Creative Commons License 2001.06.15 0 0 2
Kedves Pireas!
Tudom hogy van már ilyen topic, de ha már vetted a fáratságot hogy ide írj nyugottan írhattál volna valami rodoszi tapasztalatot is !
Van talán nem voltál még Rodoszon ?! Akkor mit keresel ezen a topic-on ???
pireas Creative Commons License 2001.06.14 0 0 1
már van egy ilyen topic, és most nézem, hogy ráadásul azt is te nyitottad.
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9036420&uq=5
lordofthechicagoblues Creative Commons License 2001.06.14 0 0 0
Sajnos 0 tapasztalatom van Rodosszal kapcsolatban.
Dzsi-Wu Creative Commons License 2001.06.13 0 0 topiknyitó
Sziasztok !

Ha voltatok már Rodoszon szivesen látnám az élménybeszámolókat. Mit érdemes megnézni, kipróbálni, mit nem, stb. Lehetnek azok a tapasztalatok is amik az utikönyvekböl kimaradtak!!!

Előre is köszi !

Csáó!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!