:-o
Jaaaaaaa.....
Lám, minden tiszta és világos, megszűnt a sötétben tévelygés.
Hozsánna Néked, Amway!
Ernyő, az lehet, hogy kelleni fog, nagyon borul.
Az SZDSZ már lejárt lemez. Igazán már nem tudnak mit mondani. Nincs értékelhető értékrendje. Túl sok volt a pálfordulás az elmúlt tiz évben. Túl gátlástalanok, ezért nincs hosszabb távon jövőjük.
Most mi a bajod Miskakancsó elvtárssal?
Már látom, ahogy a fasiszta hordák gőzerővel hozzák vissza a régi topikokat, Kuncze Honda-lízingje és a hasonló ocsmányságok.
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nazarene párttársunk mindjárt visszatér az aligellátásból, mert nem engedi bántani családja régi jó barátját.
Nem tudom elhinni, hogy nincs a Mérleg utcában (illetve a lentebb említett Ismeretlen Helyen) egy kedves arcú takarítónéni (baboskendős), akiből alkalmas kampánylevezető elnök lehetne.
Az ellenség keze soraink közé is betette a lábát! Ide furakodott, egy ellenséges ÜGYNÖK, fedőneve: „lépcsömászó”. Magát az SzDSz támogatójának adja ki, de valójában fondorlatos aknamunkát folytat ellenünk. A Párt minden támodatóját fokozott éberségre szólítjuk föl!
Azt azért a hithű támogatók megnyugtatására szeretnénk elmondani, hogy az ügynök már jó kezekben van. A Pártház pincéiben nagyobb ellenségek is a megfelelő helyre kerültek már!
(lépcsömászó a háttérböl: Segítség, segítség!)
A Párt és az ÁVO régi harcosa, Bauer Tamás képviselőnk apja már tett a gyűlölet ellen!
(lépcsömászó a háttérböl: Au, jajj, ez fájt! Kérem, hagyja abba!)
Mikor a Párt vasökle lecsapott, lépcsömászó ügynök töredelmes bünbánatot mutatott, és mindent bevallott.
(lépcsömászó a háttérböl: Töredelmesen bánom, amit tettem, és mindent bevallok!)
A párt kemény, ám igazságos. Lépcsömászó esetében az átnevelö-oktatást ítélte szükségesnek.
(lépcsömászó a háttérböl: Szeretem az SzDSz-t, szeretem az SzDSz-t!)
Bár az átnevelés sikeres volt, lépcsömászó ügynök sajnos szívroham következtében meghalt. Halálát a vizsgaidőszakkal járó túlzott idegi megterhelésnek tulajdonítjuk. Mivel a test kiadása a jelen állapotban mindenféle alaptalan szóbeszédre és találgatásra adna alkalmat, úgy döntöttünk, lépcsömászó ügynök temetését saját körben, a tennivalóira bízzuk.
A Demszky Gábor Barátainak Társasága (DGBT) lovas emkléktúrár szervez Demszky Gábor rövidélet? pártelnökségének emlékére. A túra Pusztaszerr?l indúl és Pusztaszarig tart. Menetközben érintik a F?várost is.
A Pártközpont (amely az aljas támadások miatt a Mérleg utcából ismeretlen helyre költözött) az alábbi közleményt hozza az SzDSz támogatóinak tudomására:
Az SzDSz következő küldöttgyűlését
NÉMET SÁNDOR fogja levezetni.
Jó emlekezetű újságolvasók bizonyára nem felejtették el, hogy Németh Sándor az SzDSz-t úgyszólván a saját szellemi gyermekének tekinti. Mint maga mondotta, az alapítógyűlésen a 800 küldöttből 450-et a Hit Gyülekezete küldött. Maga az „SzDSz”-név is egy HGy-stől származik.
Ki csodálkozhatna tehát, hogy Németh Sándor most veszélyeztetett gyermeke segítségére siet, mint szerető atya?
A következő küldöttgyűlést az ő szónoklatai leszik majd lelkessé (izé, szellemessé).
Szavazzon Ön is az SzDSz-re! SzDSz: Párt az Országos Semlegesség Vallási Állapotának Nyélbeütésére.
Kezdodjon ugy az orszagos listajuk, hogy Kuncze, Fodor , Bauer.
Ez szerintem hatalmas otlet.Dicserhetem, mert nem az enyem....
Az is jo lenne, ha a programpontok kozze felvennek, hogy megvalasztasuk eseten minden olyan nem kisebbsegi allampolgarnak, aki meg nem bizonyitotta hogy nem raszista, be kell fogadnia otthonaba egy kisebbsegi csaladot, hogy az emberek egymast megismerve, egymas kulturajat elfogadjak, a raszizmust az orszagban ezzel teljesen megszuntessek...
Termeszetesen azt hogy valaki nem raszista csak egyfelekeppen bizonyithatja, ha belep az SZDSZ-be. Mindenki mas raszistanak szamit.
Ennek a ket intezkedesnek a hatasara szerintem jelentoset mozdulna az SZDSZ nepszerusegi mutatoja a kivant iranyba.....
De el kell mondanom, hogy a 90-es évek első éveiben még szimpatikus volt az SZDSZ. Aztán később nagyon nem. Engem az kezdett megdöbbenteni, amikor szadeszos ismerőseim, átvéve a pártban eluralkodó beteges hisztériát, mindenfelé nácikat és különféle egyéb ellenségeket kezdtek látni. Egyre több embert bélyegeztek meg aljas vádakkal, rasszisták lettek a tanárok, a bolti eladók, a rendőrök, a buszvezetők és megannyi ember, aki eddig ezt nem is sejtette. Elképesztő ez a mentalitás egy liberális párttól. Az 50-es évekre emlékeztet, nem véletlenül. Akkor a nép 56-ban törlesztett a megaláztatásokért, igaz csak pár napja volt rá, de elkaptak néhány idegbeteg komcsit, sajnos nem mindig az igazi bűnösöket.