Keresés

Részletes keresés

psimon Creative Commons License 2001.06.18 0 0 131
támogassa őket, aki rászorul...
(meg akinek két anyja van)
Mercurius Creative Commons License 2001.06.18 0 0 130
Ahogy elnéztem az "új" pátvezet?ket, azthiszem legjobban egy kis naftalinnal támogathanánk ?ket :).
mpd Creative Commons License 2001.06.18 0 0 129
:-o
Jaaaaaaa.....
Lám, minden tiszta és világos, megszűnt a sötétben tévelygés.
Hozsánna Néked, Amway!
Ernyő, az lehet, hogy kelleni fog, nagyon borul.
Előzmény: amayyudan (119)
spirit3 Creative Commons License 2001.06.15 0 0 128
Az arrogancia és a tévesen magatoknak tulajdonitott elittudat nem fogja az SZDSZ-t közelebb vinni az emberekhez.
Előzmény: PuPu (127)
PuPu Creative Commons License 2001.06.15 0 0 127
Biztos vagy benne, hogy létük célja hozzád szólni?
Mi van, ha csak egy színt felett ? ...
:O))))
Előzmény: spirit3 (126)
spirit3 Creative Commons License 2001.06.15 0 0 126
Az SZDSZ már lejárt lemez. Igazán már nem tudnak mit mondani. Nincs értékelhető értékrendje. Túl sok volt a pálfordulás az elmúlt tiz évben. Túl gátlástalanok, ezért nincs hosszabb távon jövőjük.
Előzmény: bronzon (101)
lx Creative Commons License 2001.06.15 0 0 123
Ő is tankönyves?
Előzmény: onogur (122)
onogur Creative Commons License 2001.06.15 0 0 122
Most mi a bajod Miskakancsó elvtárssal?
Már látom, ahogy a fasiszta hordák gőzerővel hozzák vissza a régi topikokat, Kuncze Honda-lízingje és a hasonló ocsmányságok.
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nazarene párttársunk mindjárt visszatér az aligellátásból, mert nem engedi bántani családja régi jó barátját.
Előzmény: lx (121)
lx Creative Commons License 2001.06.15 0 0 121
Nem tudom elhinni, hogy nincs a Mérleg utcában (illetve a lentebb említett Ismeretlen Helyen) egy kedves arcú takarítónéni (baboskendős), akiből alkalmas kampánylevezető elnök lehetne.
lépcsömászó Creative Commons License 2001.06.15 0 0 120
Újabb leleplezés a Pártközpontból:

Az ellenség keze soraink közé is betette a lábát! Ide furakodott, egy ellenséges ÜGYNÖK, fedőneve: „lépcsömászó”. Magát az SzDSz támogatójának adja ki, de valójában fondorlatos aknamunkát folytat ellenünk. A Párt minden támodatóját fokozott éberségre szólítjuk föl!

Azt azért a hithű támogatók megnyugtatására szeretnénk elmondani, hogy az ügynök már jó kezekben van. A Pártház pincéiben nagyobb ellenségek is a megfelelő helyre kerültek már!

(lépcsömászó a háttérböl: Segítség, segítség!)

A Párt és az ÁVO régi harcosa, Bauer Tamás képviselőnk apja már tett a gyűlölet ellen!

(lépcsömászó a háttérböl: Au, jajj, ez fájt! Kérem, hagyja abba!)

Mikor a Párt vasökle lecsapott, lépcsömászó ügynök töredelmes bünbánatot mutatott, és mindent bevallott.

(lépcsömászó a háttérböl: Töredelmesen bánom, amit tettem, és mindent bevallok!)

A párt kemény, ám igazságos. Lépcsömászó esetében az átnevelö-oktatást ítélte szükségesnek.

(lépcsömászó a háttérböl: Szeretem az SzDSz-t, szeretem az SzDSz-t!)

Bár az átnevelés sikeres volt, lépcsömászó ügynök sajnos szívroham következtében meghalt. Halálát a vizsgaidőszakkal járó túlzott idegi megterhelésnek tulajdonítjuk. Mivel a test kiadása a jelen állapotban mindenféle alaptalan szóbeszédre és találgatásra adna alkalmat, úgy döntöttünk, lépcsömászó ügynök temetését saját körben, a tennivalóira bízzuk.

(lépcsömászót a háttérben eltemetik a tennivalói)

mpd Creative Commons License 2001.06.15 0 0 118
Egy 20%-os Télapó?
Előzmény: onogur (117)
onogur Creative Commons License 2001.06.15 0 0 117
MIKULÁS????
Mi ez a klerikalizmus???
Egy igazi szabadelvühöz maximum a Télapó jön, és nem holmi Mikulás!
Virgácsot mpd Gábornak!!!
OnoGábor
Előzmény: mpd (116)
mpd Creative Commons License 2001.06.15 0 0 116
Nehezen jön a lábamra. Vagy az ára 20%?
Meg aztán, a Mikulás kevesebb csokit tud beletenni.
M Gábor P.D.
Előzmény: Lajos bácsi (115)
Lajos bácsi Creative Commons License 2001.06.15 0 0 115
Hol itt a problema?
Lajos bácsi Gábor
Előzmény: mpd (114)
mpd Creative Commons License 2001.06.15 0 0 114
A 20%-os férficipőkkel van bajom.
Empédé Gábor
Előzmény: onogur (113)
onogur Creative Commons License 2001.06.15 0 0 113
Most mi a bajod? Hol itt a kirekesztés?

Üdv: onoGábor

Előzmény: mpd (111)
lépcsömászó Creative Commons License 2001.06.15 0 0 112
Ha szíved mélyén fura, titokzatos vágyat érzel az SzDSz támogatására, itt veszély nélkül kiélheted.

Most támogatsd az SzDSz-t, jövőre már késő lesz! SzDSz: Inkább itt, mint az urnák előtt!

mpd Creative Commons License 2001.06.15 0 0 111
Node neharagudj, ez már kirekesztés.
Mpd Gábor
Előzmény: amayyudan (107)
Mercurius Creative Commons License 2001.06.15 0 0 110
A Demszky Gábor Barátainak Társasága (DGBT) lovas emkléktúrár szervez Demszky Gábor rövidélet? pártelnökségének emlékére. A túra Pusztaszerr?l indúl és Pusztaszarig tart. Menetközben érintik a F?várost is.
lépcsömászó Creative Commons License 2001.06.15 0 0 109
Sziasztok!

A Pártközpont (amely az aljas támadások miatt a Mérleg utcából ismeretlen helyre költözött) az alábbi közleményt hozza az SzDSz támogatóinak tudomására:

Az SzDSz következő küldöttgyűlését
NÉMET SÁNDOR fogja levezetni.

Jó emlekezetű újságolvasók bizonyára nem felejtették el, hogy Németh Sándor az SzDSz-t úgyszólván a saját szellemi gyermekének tekinti. Mint maga mondotta, az alapítógyűlésen a 800 küldöttből 450-et a Hit Gyülekezete küldött. Maga az „SzDSz”-név is egy HGy-stől származik.

Ki csodálkozhatna tehát, hogy Németh Sándor most veszélyeztetett gyermeke segítségére siet, mint szerető atya?

A következő küldöttgyűlést az ő szónoklatai leszik majd lelkessé (izé, szellemessé).

Szavazzon Ön is az SzDSz-re! SzDSz: Párt az Országos Semlegesség Vallási Állapotának Nyélbeütésére.

nedudgitelo Creative Commons License 2001.06.14 0 0 108
Kezdodjon ugy az orszagos listajuk, hogy Kuncze, Fodor , Bauer.
Ez szerintem hatalmas otlet.Dicserhetem, mert nem az enyem....

Az is jo lenne, ha a programpontok kozze felvennek, hogy megvalasztasuk eseten minden olyan nem kisebbsegi allampolgarnak, aki meg nem bizonyitotta hogy nem raszista, be kell fogadnia otthonaba egy kisebbsegi csaladot, hogy az emberek egymast megismerve, egymas kulturajat elfogadjak, a raszizmust az orszagban ezzel teljesen megszuntessek...
Termeszetesen azt hogy valaki nem raszista csak egyfelekeppen bizonyithatja, ha belep az SZDSZ-be. Mindenki mas raszistanak szamit.

Ennek a ket intezkedesnek a hatasara szerintem jelentoset mozdulna az SZDSZ nepszerusegi mutatoja a kivant iranyba.....

bronzon Creative Commons License 2001.06.14 0 0 106
Sehogy. Az ilyen párt hiteltelen.
Előzmény: Törölt nick (105)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.14 0 0 105
Hogy lehet egy párt hiteles, amikor a vezetés állandóan hiteltelenné teszi a pártban bizokat.
Előzmény: bronzon (104)
bronzon Creative Commons License 2001.06.14 0 0 104
Kösz. De Magyarországot valóban eltévesztettem. Viszont orbáncvktor ugyanolyan kisember, mint horgyula. Így stimmt?
Előzmény: lx (103)
lx Creative Commons License 2001.06.14 0 0 103
Te csak ne szólj bele! A kampány az kampány.
Előzmény: Törölt nick (102)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.14 0 0 102
Nyelvtanból elégtelen.
Magyarországot nagy betüvel irjuk.
Az szdsz, kispárt lévén, kisbetüvel irandó
Előzmény: bronzon (101)
bronzon Creative Commons License 2001.06.14 0 0 101
Én - remélem - támogatni tudom majd az SZDSZ kampányát. Szerrintem a legfontosabb párt ma magyarországon....
Rhodosi Mennon Creative Commons License 2001.06.14 0 0 100
Egyre kevesebben fogják támogatni.

De el kell mondanom, hogy a 90-es évek első éveiben még szimpatikus volt az SZDSZ. Aztán később nagyon nem. Engem az kezdett megdöbbenteni, amikor szadeszos ismerőseim, átvéve a pártban eluralkodó beteges hisztériát, mindenfelé nácikat és különféle egyéb ellenségeket kezdtek látni. Egyre több embert bélyegeztek meg aljas vádakkal, rasszisták lettek a tanárok, a bolti eladók, a rendőrök, a buszvezetők és megannyi ember, aki eddig ezt nem is sejtette. Elképesztő ez a mentalitás egy liberális párttól. Az 50-es évekre emlékeztet, nem véletlenül. Akkor a nép 56-ban törlesztett a megaláztatásokért, igaz csak pár napja volt rá, de elkaptak néhány idegbeteg komcsit, sajnos nem mindig az igazi bűnösöket.

Őrnagy elvtárs Creative Commons License 2001.06.14 0 0 99
Megnéztem az ügynöklistát, a lányka nem szerepel rajt.
De holnap úgyis találkozunk a pártközpontban, majd megbeszéljük.
Előzmény: nemszadista (98)
nemszadista Creative Commons License 2001.06.14 0 0 98
Ne bántsad azt a szegény elvtársnőt, Őrnagy elvtárs!

Maradjon szigorúan titkos és bizalmas információ, hogy az elvtársnő a fasizsták közé beépülve
bomlasssza a rohadt fasisztákokat.
Előzmény: Őrnagy elvtárs (41)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!