Basszus, én imádtam őket, gimisként a haverokkal Bp egyik végéből a másikba követtük őket, amerre játszottak. Viszont valamiért egy rohadt szám nincs meg nekem tőlük! Nachson, neked igen? Vagy valaki másnak? Ölni tudnék érte :)
Azt tőlem is elkérheted, nekem is megvan. :-))
Hogy én se maradjak ki (mint CLV és Charme rajongó :-)): azért sztem zenéjében nem alapvetően ugyanolyan a Charme és Clairvoyance. Bár néhol érezhető a szerző "zenei beállítódása", de sokkal kevesebb mértékben, mint a CLV-nál.
Bár nekem mind a kettő a maga módján tetszik:-)))
Laslow: majd őszre, jó? :-)) Nyáron készülnek el a végleges demo-dalok. (Különben úgy hallottam, hogy jönni akarsz júliusban klubba! Ez igaz?) Egyébként neked - amennyire ismerem az izlésed - nem hiszem, hogy fog tetszeni.
Ja, a topicot alakitsuk Clairvoyance-Charme topiccá. Igy azon kevés embert, akit érdekel, kérdezhet a régiről és az új bandáról egyaránt. :-))) Ha már úgyis mindenki azt mondja, hogy az új is olyan. :-(
Á, nincs itt ellentmondás. Clairvoyance már ugye nincs, de attól még lehet olyan régebben készült dolog vele kapcsolatban, ami engem személy szerint érdekel. De új híreket senki ne nagyon várjon.
Tegnap éjfélkor jöttem vissza, de holnap megyek.
Na, ez már a második ilyen vélemény. :-))) Persze, a váltás nem is lehet pálfordulás, nyilván táplálkozunk erősen a régi behatásokból is, de újakkal kiegészülve.
Viszont, hogy EZEK az új dalok alapjában véve BB-s beütésűek, a dalok 90%-a kikéri magának. :-))
És hangszinileg is nagyot fejlődtünk (hála a szintiknek), plusz nyáron megy még a hangszin és samplinggyár is majd, hogy nekünk is olyan jó változatos és ne üres, uncsi zenénk legyen, mint a S**** demo. :-))
MarK: valamikor megy egy megtért tömjénező mailje. :-))
"tehetséges kezdő zenekar"
Kösz, ez jólesett, lévén önbizalmam és magamba vetett hitem mostanában kicsit megcsappant. :-(
A disp-es oldalon lévő dalok megvannak jó minőségű audio cd-n is, ha érdekel, leirhatom neked (+vannak koncertfelvételek és albumra fel nem került dalok).
Valóban, ahogy MarK is említette, most Charme néven dolgozunk tovább. Próbálunk egyénibb zenét játszani, több-kevesebb sikerrel. Gitárokkal és hegedűszólamokkal akarjuk a zenét szinesiteni. Korábbi szintis szerzőtársam megmaradt, igy 2/3 Clairvoyance-ról beszélhetünk. :-)) Az énekes helyett énekesnő van, musicales hanggal, igy igen érdekes a pop és ennek egyvelege. Sokan áradoztak Nati hangjáról, ezért is lepett meg egy DM-es ismerősöm negativ kritikája. De hiába, nem várhatjuk, hogy minden tetsszen mindenkinek. Nyáron nekiugrunk a daloknak (1-2 hónap, napi 8-10 óra) és megcsináljuk a demoalbumunkat, előreláthatólag 10-12 dallal.
Ha érdekelnek még szintipop zenekarok, akkor ajánlhatom a DM topicot (Mortals, Shape, Trend). Mindegyiknek megvan a maga szépsége. :-))
Amúgy, bár nagyváltást tervezett, szerintem a Charme zenéje alapjában ugyanolyan, mint a CLV volt - már amennyire ismerem őket. Viszont, akinek sikerül végre kapcsolatba lépnie clairvoval, az szóljon má' neki, hogy dobjon nekem egy emilt, meret elérhetetlen. Gondolom vizsgázik :)
Hááát, én pl úgy kezdtem volna, hogy írok egy mail-t Clairvoyance-nak, aki pl. az általad is látogatott BB topicban is elő szokott fordulni... Egyébként most már Charme néven fut a zenét író arc. Az ilyen stílusú zenekarok "gyüjtőhelye" egyébként a DM klub topic.