Keresés

Részletes keresés

Spanci Creative Commons License 2001.07.10 0 0 92
Jájááááájááááj:oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Daryll Van Horne (91)
Spanci Creative Commons License 2001.07.10 0 0 90
Ennyi szőke ember a világon nincs!
Előzmény: yol (89)
yol Creative Commons License 2001.07.10 0 0 89
Vaszilij Creative Commons License 2001.07.08 0 0 88
Nem szabad hagynunk, hogy elússzon az üzletünk! Szerintem ha egy-két új információt berobbantanánk a médiákokba akkor, ismét eszébe jutna a Király, szeretett népének. pl:
-Vajon miért mászkált, AZON az éjszakán Lagzi Lajcsi, egy óriási karddal a kezében, miközben egyre csak ezt hajtogatta: "Csak egy maradhat!"
Vagy gondoljunk csak arra, hogy akart a TV-2 ismét szenciót faragni Szécsy Pál halálából. tehát egy kis plágiummal füszerezve:
- Sikerült felkutatnunk Jimmy első igazi nagy szerelmét Bulgáriában. Megtutdahatják, mivel teltek hosszú éjszakáik a bulgár tengerparton és láthatják, amint a most 36 éves szófiai fiatalember hazánkba látogat, hogy megnézze régi szerleme sírját.
Ha ezek egyike sem válna be, akkor nincs más hátra, egyikünknek fel kell áldoznia magát. Szenvedése azért azért nem lesz nagy, hiszen azt a poár év felfüggesztett börtünbüntetést bőségesen kompezánlja majd, az "Én öltem meg Zámbó Jimmyt" címü könyv bevétele.
Előzmény: Liquid_FX (86)
ern0 Creative Commons License 2001.07.08 0 0 87
Azért a színvonalasabb magazinok mai napig címlapon hoznak újabb adalékokat a Király családjáról. Kíváncsi vagyok, meddig. Illetve nem vagyok rá kíváncsi.
Liquid_FX Creative Commons License 2001.07.04 0 0 86
Eddig mást sem csínáltunk, csak izgalmasabbnál izgalmasabb részletetket szivárogtattunk ki... :-)
Talán nem ártott volna valami Blikk vagy Story címplap "A Király tranvesztita szeretője voltam" vagy esetleg "Torgyán József parancsára ölték meg a Királyt, az ok: szerelemféltés!" felirattal.
De aszem erről már lecsúsztunk, elfeledte a hálátlan nép az ő nyolcoktávos pacsirtáját...
Előzmény: epresjoghurt (85)
epresjoghurt Creative Commons License 2001.07.03 0 0 85
Ha néhány izgalmas részletet kiszivárogtatnátok, hátha fel lehetne még kelteni az érdeklődést.
;o)

Előzmény: Liquid_FX (84)
Liquid_FX Creative Commons License 2001.07.02 0 0 84
Jajjj, vége a mi csodás bizniszünknek, épp most olvasom a cikket a Vasárnapi Ujság-ban, hogy a "Meghót a Király!" üzletág eddig mintegy 1.5 milliárdot hozott a szerencsés koránkelők konyhájára. A rossz hír viszont az, hogy lecsengeni tűnik a Jimmy fanok vásárlókedve, az utóbbi időben megjelent műveket (úgymint a szerető fiú, és a kapitányasszonyság könyvét) bizony már alig-alig vásárolják.
A francba, erről is lemaradtunk!!!
:-)
Liquid_FX Creative Commons License 2001.06.22 0 0 83
Jah, hát a tinihorror se egy rossz megközelítés, bár ha már rémísztgetünk, legyen inkább a címe "Az üvöltés folytatódik" (tán más is emléxik rajtam kívül a nyolcvanas évek beli farkasemberes videoklasszikusra a "The Howling"-ra). Vagy csinálhatunk sajátosan magyar romantic comedy-t, seggrészeg családfővel, depressziós, szintén seggrészeg anyukával, drogos gyermekkel, meghitt családi pofozkodással és duhaj hajnali lövöldözéssel. (Mielőtt a Z. család bizonyára szép számban előforduló ügyvéd ösmerősei rám találnak holmi rágalmazás meg kegyeletsértés okán, kijelentem, hogy a fent leírtak kizárólag írói fikción alapulnak és tényleg, de igazán semmi közük nincs a Z familía valós életéhez).
Előzmény: Hancu (82)
Hancu Creative Commons License 2001.06.22 0 0 82
Méghogy tinikomédia, eszednél vagy? Tinihorror, az a menő most. Sikoly négy. Oktávokkal verjük az eddigi részeket. Vagy: Tudom mit tettél tavaly januárban. Erre mondjuk egy évet még várni kell, de annyi baj legyen, a kasszasiker tuti. Addig meg összekoprodukálhatjuk magunkat a Mátrix 2-vel, gondoljátok csak el a nagyjelenetet: "We need guns. Lots of guns." Fegyverállvány oldalról be, rajta egy szál Beretta....
Előzmény: Liquid_FX (76)
Liquid_FX Creative Commons License 2001.06.22 0 0 81
Éppen most agyalok rajta, hogyan lehetne sorozatot csinálni belőle. Kézenfekvő megoldásnak tűnik, hogy összekapcsoljam a másik nagy projektemmel, az Első Generáció cimű rtlklubbos rettenet folytatásával, a Második Generációval. És igen, minimum 1200 részesre kéne csinálni, így a beretta ki/be tárazása pl 5 félórás részt venne igénybe, de Jimmy és a közismert operaénekes szívesen vetköző lánya (a továbbiakban: KOSVL)között szövődött románc bemutatása is elvinne vagy 200 részt. Most jut csak eszembe, hogy a KOSVL jelenlegi férje veterán tévésorozat-prodjuször, talán őt kéne megkeresni az ötlettel ("Figyusz, gyuri, lenne az asszonyank egy szerep...").
Előzmény: Vaszilij (79)
GarneTT Creative Commons License 2001.06.22 0 0 80
Ha van még hely egy szabad fejezet, akkor azt én lefoglalnám. a címe ez lenne: "Jimmy a Tébolygóban, avagy egy megszűnt műsor megszűnt szereplője" Alcím: Mögöttem ült a Király.

de ami a legérdekesebb, hogy én még mindig itt vagyok!

Vaszilij Creative Commons License 2001.06.22 0 0 79
Remélem sorozat is lesz belőle, aminek a befejező 357 része csak az öngyilkosságról fog szólni kissé elnyújtva. Talán az argentínok vállalnák
Előzmény: Liquid_FX (76)
Vaszilij Creative Commons License 2001.06.22 0 0 78
Talán járhatnánk az országot egy mobil vidámparkkal. Lenne céllövölde, ahol Berettával lehet lődözni a kis Lyimmi figurákra, meg szellemvasút ahol a Király nótái szólnának és persze hirtelenszerűen felfénylene a sötétben egy életnagyságú kép RÓLA. Elvarázsolt kastély, ami a csepeli lakásra hajaz, vicces figurákkal akik Schmuck bácsira meg Vágó nénire emlékeztetnek.
Előzmény: Daryll Van Horne (75)
Híd Creative Commons License 2001.06.21 0 0 77
Szerintem keressük meg Andyt, a cigányvajdát, hátha tud segíteni. Jácchatná a Dobó Kata Dzsimmit, jó lenne hozzá a haja. Majd a horrorfilmesek elintézik a többit.
Előzmény: Liquid_FX (76)
Liquid_FX Creative Commons License 2001.06.21 0 0 76
Van benne valami... :-)
Előszőr én is hőseposzt akartam, háromésfélórás hálivúdi gánvitdövind utánérzést, csak hát a nagy stúdiók mind azt mondták, hogy nem finanszíroznak szörnyes-horrort, pláne olyat nem, ahol a szörny a főszereplő. Megpróbáltam elsózni a függetleneknek, de ott csak úgy vették volna meg, ha beleírok minimum két szimpatikus homokos karaktert(az egyik lehet néger), meg egy fehér öltönyös drogdílert, aki kizárólag tőmondatokban beszél, és kifordított pisztolyal lődöz.
Éppen most dolgozom át a könyvet tinikomédiává, aszongyák a leonardodikapucsinót érdekli a dolog...
Dollárok, dollárok!
Előzmény: Híd (74)
Híd Creative Commons License 2001.06.21 0 0 74
Ugyan már költőtárs!

A célközönség úgyse tud olvasni, megírjuk tolsztojosra, beszedjük a nóbeldíjat érte, bekerülünk a nyújorktájmszba, eladjuk forgatókönyvnek, oszt megnézik filmen.

Előzmény: Liquid_FX (73)
Liquid_FX Creative Commons License 2001.06.21 0 0 73
Ugyan Híd tasztaltárs, ez túl intelektüell szerkesztés, még nem érti meg a célközönség ("Most mivan bameg, hátazelőbb még ét bameg, akko most nem is hót meg, vagymi? Bameg."). A könyvnek az elején legyen az eleje, a végén meg a vége, és derüljön ki, hogy ki a gyilkos.
Előzmény: Híd (72)
Híd Creative Commons License 2001.06.18 0 0 72
Szerintem az Ivan Iljics halálát kéne lekoppintani valahogy. A temetéssel kezdődne, ahogy Edit asszony meg a közeli rokonság azon mereng, mi lesz most ezután, hogy lehetne a halálából a legtöbb lóvét összeszedni. A lemezkiadónál és az RTL-nél is mindenki azon töpreng, ki kerül majd a helyére, ki lesz az új Jimmy. Aztán jöhetne az élete, és végül a megvilágosodás pillanata, amikor Jimmy rájön, mit kell tennie...
Spanci Creative Commons License 2001.06.18 0 0 71
Én nem a mondataidba, hanem csak ebbe az egy szóba: Irígykedtek = irigykedtek.
Csak mer úgy igyekezté.
Előzmény: Buratínó (64)
pitipatt Creative Commons License 2001.06.18 0 0 70
Szevasz Krisztián! Mert csak te lehetsz. Téged nem akarunk überelni, a mi könyvünk egyelőre még csak készülget, mi nem tudunk 2 nap alatt ilyen remekművet összehozni, de már tanuljuk a bővített mondat helyes alkalmazását. Te meg találj magadnak egy olyan topicot, ami nem bántja az önérzetedet jó?
Előzmény: Buratínó (64)
mont Creative Commons License 2001.06.18 0 0 69
Emberek! Jó lesz sietni, mert nagy a tolongás. Ma reggel volt a Nap tv-ben valamelyik Zámbó fivér és a most megjelenő könyvét reklámozta. Összetört szívek a címe.
Liquid_FX Creative Commons License 2001.06.16 0 0 68
Ki mondta, hogy egy Jimmy-könyvhöz le kell tudni írni akár egy értelmes mondatot is? Sajna a nyolc oktáv se nagyon fog menni... Ez van, ide már csak ilyen tehetségtelen csuprok írogatnak. Javaslom pl a szerető fiú epikus művét, az irodalom.
Előzmény: Buratínó (64)
Vaszilij Creative Commons License 2001.06.16 0 0 67
Figyelj, lehet, hogy elsőre nem sikerül majd azt az irodalmi szintet elérnem, mint a nagy Zámbó Krisztián vagy Vágóné, de ez nem is várható el egy egyszerű halandótól. Egyébként nem tudom mi bajod van velünk? Elmondom mik az előzmények: Annak idején kis hazánkban könyveket, úgynevezett írók írtak. Ez a rossz és elavult hagyomány mostanában megtörni látszik és rendőrkapitánytól a drogos gyerekig mindenki tollat ragad és szennyezi a könyvesboltokat. Komolyan nem értem, hogy mennyivel képviselnék én alacsonyabb színvonalat mint a fennt nevezettek? Vagy netán te közülük vagy valamelyik és félsz a konkurenciától?
Előzmény: Buratínó (64)
Buratínó Creative Commons License 2001.06.15 0 0 66
Most már biztos nem szép...
Előzmény: mont (65)
mont Creative Commons License 2001.06.15 0 0 65
Én a szépségét irigyeltem...
Előzmény: Buratínó (64)
Buratínó Creative Commons License 2001.06.15 0 0 64
Irígylitek a tehetséget, mi? Könnyebb vicces topicokba írogatni, mint 8 oktávot kiénekelni. Ha közeli hozzátartozótok lenne a Jimmy, kis mindentudó jólértesültek, akkor is ilyen remekül szórakoznátok?
Egy értelmes összetett mondatot se tudtok leírni, nemhogy egy könyvet. No, lehet belekötni a mondataimba, de igazatok az most máshol leledzik.
mont Creative Commons License 2001.06.15 0 0 63
alakadt=elakadt
Előzmény: mont (62)
mont Creative Commons License 2001.06.15 0 0 62
Na most jóóóól megijesztettelek! Még a szavad is alakadt. :)
mont Creative Commons License 2001.06.15 0 0 61
Ezért viszont becsület sértési pert indítok ellened, még a gatyád is elperelem!
Előzmény: pitipatt (60)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!