Ezek IG álta felsorolt nickek és nem azok akiket IGértél. Már mint a röhögőket. Tehát semmi lista csak másolás IG ignolálós listájáról? :-)
- Amugy Vigor még P-DOX tag is.
- Muster Mark éppen nemrég ajánlotta fel az együttmüködését IG-nek
-bogyó az egy nagyon értelmes fazon hozzád képest. Mérföldekrte vagy tőle.
- alomhajós, Te, devereaux ... meg inkább széppukkan a dühtől, mint nevetne
Hármat próbáltál csak felsorolni, de az sem jött össze.:-)
Ha tudsz olvasni, akkor kérlek olvasd el a topik címét és a moderálási szabályokat is.
Tehát ha nem tudsz a személyeskedésen kívül a témához hozzászólni, akkor már most is szépen "elsunnyoghatsz a nem létező barátaidhoz".
Néhány nicket felsorolsz, a több ezerből :-) Ezek az emberek éppen úgy nem értenek veled egyet, mint mások sem.
Egy kis logika oktatás: Ha A nem étr egyet G-vel és B,C, sem G-vel ez még messze nem jelenti azt, hogy A, B és C egyetértenek egymással. Pláne, hogy az általad felsorolt nickek közzül például Muster Mark nemrég felajánlotta IG-nek a segítségét az vallási átverések elleni szórakoztató kampányában. (lásd MM adatainál a hozzászólásaiban)
Csak az állandó személyeskedéseidtől fordul ki a fórumlakók nagy részének a gyomra.
Meg, hogy állandóan marha nagy mellénnyel a szemére veted IG-nek, hogy logikátlan dolgokat ír. IG eleve leírta, hogy hülyeségekbe ágyazza mondandóját.
Tehát olyan vagy, mint aki Hofit gunyolnád állandóan, hogy marhaságokat mond a politikáról és nincs is neki politológusi végzetsége. Szóval jó nagy marha vagy Fiam:-)
Olyan okosnak teteted és kiáltod itt ki magadat, nap, mint nap, hogy neked tudnod kell a tuti világképet.
IG eleve egy nyiltan önellentmondásos vallást hozott létre, olyan céllal, hogy mindenki röhögjön rajta, amennyit csak jólesik neki. (amolyan vallási paródiát alkotott) Ezek után hatalmas nagy felfedezés, hogy a P-DOX önellentmondásos.
"Sátán volt az első aki a rossz -at választotta"
"-tehát ebben volt -e valami rossz?"
Nade miben?
Én így eszeltem a lejjebbi szólásomban(75):
Így a választás szabad és önálló akarattal még nem a "Jó" s a "Rossz" közötti választás volt. Ez a két utóbbi jelző még hosszas differenciálódás után alakulhatott ki.
-miért választotta?
Nem tudom, tán mert választhatta?
-miért ? választotta?
Ez az "ő" ez ki? Ha úgy fordítjuk "ellenség" esetleg tán "ellenfél", akkor viszonyszót látunk.
Az én eddigi hozzáfűzéseim a topikhoz
nem sugallhatták azt, hogy én a Káin-Ábel
esetről elmélkednék így. LamaXX (13)-as szólása
azt tartalmazza értelmezésem szerint, hogy
a Sátán volt az első aki a rossz -at választotta,
és feltételezem (a zsidó-keresztény kulturkör
Szent Könyvének leírásaira alapozva), hogy
csak ezután volt "almaevés" s csak azután
Káin-Ábel.
Nos, LamaXX meg akar fogalmazni egy konzisztens vallásos világképet, amelyen belül nincs logikai ellentmondás.
A (13)-as szólásban írja hogy a rossz fogalma létezett, csak méég senki nem választotta.
Szerintem a Jó és a Rossz, de az értelmezésem fejtegetéséhez sokkal inkább úgy fogalmaznék hogy előbb a Yin-Yang kettősség--
-a választás fogalmával lényegileg együtt egyidőben keletkezett.
Így a szabad és önálló akarat választása még nem a "Jó" s a "Rossz" közötti választás volt. Ez a két utóbbi jelző még hosszas differenciálódás után alakulhatott ki.
Feltételezhetem, hogy a jó, a rossz (és a csúf :)
egy folyamat (a szabad és önálló akaratúság -nak)
logikailag későbbi állapotai. A logikai hierarhiában ezt megelőzően bizonyára nincs értelmezve ez a kettő.
Utóbbi az un. dualisztikus világ.
Hiszen megvan az ellentmondásmentes vallásos világkép. Megalkottam. Egy önmagának nyiltan ellentmondásos vallásnak, mint amilyen a P-DOX már nem lehet ellentmondani.
LamaXX Vallásos, konzisztens világkép Iván Gábor részére topik a nevem reklámozására alkalmas legfeljebb.
Hiszen megvan az ellentmondásmentes vallásos világkép. Megalkottam. Egy önmagának nyiltan ellentmondásos vallásnak, mint amilyen a P-DOX már nem lehet ellentmondani.
Valószínűleg, ha odalépnék hozzád, hogy te milyen gyerekes szinten rekedtél meg ezzel a vallásos dologgal, nem néznél rám szép szemekkel. Talán még azt is feleslegesnek tartanád, hogy hozzám szólj.
Ha te ebbe a hibába nem akarsz belekerülni, akkor a más hitére vonatkozó negatív ítéletet hagyd ki a hitrendszered felépítése során.
Ha én jól értettem magamat, akkor ez pozitív kritika... De lehet, hogy nemjól értem. Semmiféle kritikát nem nézek rossz szemmel, sőt, egyedül a butaságtól borulok ki. Mondjad, kedves kanka, mit mondtam rosszul, mindig szívesen tanulok nálam okosabb emberektől...